Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Sa drugom sam bas skoro pricao o Spiidi-u i ono sto sam mu rekao je bilo u ovom fazonu: Spiidi je jedan od najretardiranijih pro igraca. Prosjek sa skillom, a umislio je da je olof pa pokusava neke nenormalne sprejeve i leti ko muva bez glave. Nikada mi nece biti jasno sto su ga vratili u tim.. ako im vec treba neko da kupuje bombe, to moze raditi bilo koji tier 3 igrac.
Koliko bih samo volio Nikolinja gledati u FaZe-u, a ne sa ovim chokerima.
Koliko bih samo volio Nikolinja gledati u FaZe-u, a ne sa ovim chokerima.
kad je dennis otisao u fnatic FaZe(tada G2) se raspitivao za NiKu ali klauzula bila previsoka, i oni potpisu aizya
Spiidi je mrtvi prosjek, samo je problem sto nemas boljih ni u ostalim Njemackim timovima, mozda tabsen ili kRYSTAL, ali sve je to u 5 deka
Spiidi je mrtvi prosjek, samo je problem sto nemas boljih ni u ostalim Njemackim timovima, mozda tabsen ili kRYSTAL, ali sve je to u 5 deka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@miki_92
Kontam da mi ti mozda mozes pomoci. Radio mi CS normalno sinoc, i danas kada ga palim svaki put mi zablokira cim se upali. Znaci odma ona pocetna strana.. Radio sam neke stvari koje sam nasao na netu, ne bi li popravio, ali nista ne radi. Ali bukvalno nisam nista mijenjao sinoc, a danas se pojavio taj problem.
Znas li ti kako bi se to moglo vratiti na staro?
Kontam da mi ti mozda mozes pomoci. Radio mi CS normalno sinoc, i danas kada ga palim svaki put mi zablokira cim se upali. Znaci odma ona pocetna strana.. Radio sam neke stvari koje sam nasao na netu, ne bi li popravio, ali nista ne radi. Ali bukvalno nisam nista mijenjao sinoc, a danas se pojavio taj problem.
Znas li ti kako bi se to moglo vratiti na staro?
- Illmatic09
- Kontakt:
Reinstall možda?
Provjerio sam drivere, radio sam reinstall, brisao csgo.exe posebno pa ga ponovo instalirao (ona fora sa verify na steamu).. ali i dalje je isto.
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jesil probao brisati config fajlove, cini mi se da nije bio nikakav update sinocdscile je napisao/la:Provjerio sam drivere, radio sam reinstall, brisao csgo.exe posebno pa ga ponovo instalirao (ona fora sa verify na steamu).. ali i dalje je isto.
Uradio sam i to, opet nista. Jedino kontam jos odraditi system restore, pa sta bude bude..
EDIT: Kad iskljucim skroz internet, da nemam uopste pristup.. udje normalno i sve radi. Medjutim cim ukljucim ponovo kabal, odma zablokira igrica
EDIT: Kad iskljucim skroz internet, da nemam uopste pristup.. udje normalno i sve radi. Medjutim cim ukljucim ponovo kabal, odma zablokira igrica

Stardew Valley - odlična stvar za opuštanje i ubijanje vremena.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Donnie Darko
- Kontakt:
Možel mi neko napisati koje su najbolje strategije poput Civilization serijala? Ono, da je bazirano na historiji uglavnom, nebitno koja godina.
probaj Total War serijalDonnie Darko je napisao/la:Možel mi neko napisati koje su najbolje strategije poput Civilization serijala? Ono, da je bazirano na historiji uglavnom, nebitno koja godina.
Europa Universalis , Crusader Kings
EU4 nevjerovatna, jos ako kupis na steamu imas razne modove logicno, npr modern day, gdje ti igra moze pocet u 2016 godini, po meni mnogo bolje od Civ-aDonnie Darko je napisao/la:Možel mi neko napisati koje su najbolje strategije poput Civilization serijala? Ono, da je bazirano na historiji uglavnom, nebitno koja godina.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Igral ko Blade & Soul MMO?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zna li ko od vas igrati cod2, ako ne da ga naučim kekekek
Sony Working on a More Powerful PS4 for Enhanced VR and 4K Gaming
http://dailyjour.com/sony-working-power ... 4k-gaming/
http://dailyjour.com/sony-working-power ... 4k-gaming/
- Nerminovic
- Kontakt:
Igral k'o Counter Strike Global offensive?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
igram ja kad imam vremenaNerminovic je napisao/la:Igral k'o Counter Strike Global offensive?
- Nerminovic
- Kontakt:
aj' dodaj memiki_92 je napisao/la:igram ja kad imam vremenaNerminovic je napisao/la:Igral k'o Counter Strike Global offensive?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Od obećavajuće karijere u šutanju hlopte do CS-a. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel se mogu nekako iz Bosne kupovati igrice za PS3 na ovome njihovom Playstation store-u ? Posto vidim da za PS3 nemaju mogucnost uplate preko PayPal-a a ne prihvata mi ovu debitnu Visa Electron karticu sto imam tj pise da nije validna. Pa me zanima jel postoji neki nacin i ako moze neko ukratko da objasni. Kad sam pravio nalog tamo na njihovoj stranici stavio sam za zemlju Hrvatsku jer eto nema Bosne da li se treba staviti US ili UK recimo da bi mi prihvatili ovu moju karticu koju ja trenutno imam i da li se trebaju uopste kod pravljenja naloga unositi informacije za adresu, onaj postanski broj i to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.