Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Ne kontam nikako ono non-salantno neskakanje zivog zida.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trazite krivce u odbrani i veznom, Beg nije nista mogao. Odlicno je izlazio i uzimao lopte u kaznenom prostoru, nesto sto Hasagic moze samo sanjat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sta imas skakat' na 12 metara udaljenPrincipatus je napisao/la:Ne kontam nikako ono non-salantno neskakanje zivog zida.

ser del barça es el millor que hi ha !
Dovoljno je reci jedan od boljih veceras u reprezentaciji,jeste primio 6,ali je skinuo nekoliko opasnih suteva,kod golova jbg nije mogao niti kod jednog nista znacajnije uraditi. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Begovic nije kriv za golove,Portugal ima takve napadace koji svim golmanima buse mrezu! on je nas najbolji golman i velika je stvar sto ga imamo u reprezentaciji! Beg je buducnost ove reprezentacije,kao i Pjanic,Zahirovic,Besic....
Samo naprijed Zmaju!
Samo naprijed Zmaju!
s kim stoke igra za dva kola ? ..mozda sedmicu primi
jao isti koji su pljuvali susica sto ne stavlja begovica, sad pljuju begovica i govore da je los golman

jao isti koji su pljuvali susica sto ne stavlja begovica, sad pljuju begovica i govore da je los golman

ser del barça es el millor que hi ha !
Sinoc da smo imali Kasiljasa, Buffona, Harta ne bi prosli ispod 6 komada.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Nije se postavio normalno, bio je preblizu suprotnom uglu, da li zato što se bojao da ne primi su svoju bližu stranu ili što je mislio da može stići. U svakom slučaju nažalost i po nas i po njega loša procjena.aleksandar_veliki je napisao/la:Rade Paprica 9 je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Rade Paprica 9, ne mozemo ja i ti izmisljati toplu vodu. Golman cuva jednu stranu, drugu zid i mislim da tu sva prica zavrsava. Niti jedan golman trenutno na svijetu ne bi odbranio niti jednu loptu koja je usla u nas gol. Prvi Ronaldov majstorstvo, poznati njegov sut kada lopta pada, pa se dize, pa pada, pa ne znas vise ni sta radi. Nani, pa pogledaj golcinu molim te i opet to lelujanje, onaj iz slobodnjaka, samo se naklonis i kazes bravo majstore.
Oki, prekidam raspravu, ali ko prati iole fudbal nasmijat ce se na ovaj tvoj post. Zato onda svi golmani na svijetu se postavljaju tako ukoliko se njihovi treneri ne slazu sa tim. Mislim...
Postavio se on sve u redu kako treba sto se vidi ovde http://www.youtube.com/user/Ma3ocCom#p/u/5/LRg2Sx07VFc,ali mi nije jasno zasto zivi zid stoji nepomican,pogotovo ovaj drugi i treci igrac s leva,da su oni skocili,verovano lopta ne bi presla zivi. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
kako vas nije stid????ne mogu da vjerujem koje gluposti pricate..Begovic se jedino nije najbolje postavio kod prvog gola, ostali su bili nemoguci za odbranit..NAJBOLJI nas golman kojeg smo ikad imali i kojeg cemo imat..STID vas nek bude..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da je bio Keno, upola manje bi primili.
Salu na starnu, Begovic je sinoc branio koliko mu je nasa odbrana dozvoljavala a realno vrlo malo mu je dozvolila.
Puhalo je na sve strane, pogotovo nakon crvenog kartona.
Na ovoj izjavi se vidi da je i njemu poraz tesko pao ali sta se moze, zivot ide dalje.

Salu na starnu, Begovic je sinoc branio koliko mu je nasa odbrana dozvoljavala a realno vrlo malo mu je dozvolila.
Puhalo je na sve strane, pogotovo nakon crvenog kartona.
Na ovoj izjavi se vidi da je i njemu poraz tesko pao ali sta se moze, zivot ide dalje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Potpuno si u pravu i kod prvog u biti najvažnijeg gola na utakmici, živi zid je nepomičan. Jedino je Sanel Jahić skočio od četiri igrača u živom, a kod ovog petog jedino Džeko skočio. To je smiješno.Devil je napisao/la:Postavio se on sve u redu kako treba sto se vidi ovde http://www.youtube.com/user/Ma3ocCom#p/u/5/LRg2Sx07VFc,ali mi nije jasno zasto zivi zid stoji nepomican,pogotovo ovaj drugi i treci igrac s leva,da su oni skocili,verovano lopta ne bi presla zivi.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Navikao je Bagović da ga pune kako stignu a da ne bude kriv ni za jedan gol , barem na ovom foumu .Ali bitno je popljuvati Hasagića kada ga ušteknu leđa.Nisu Portugalci pogan narod . 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ma da, zato taj isti Begovic brani u Engleskoj, STANDARDNO, a Hasagic u turskom prosjecnom prvoligasu. Toliko o odnosu kvaliteta.DRHAUSE je napisao/la:Navikao je Bagović da ga pune kako stignu a da ne bude kriv ni za jedan gol , barem na ovom foumu .Ali bitno je popljuvati Hasagića kada ga ušteknu leđa.Nisu Portugalci pogan narod .
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
I ovi momci brane STANDARNO u Engleskojscorpion je napisao/la:Ma da, zato taj isti Begovic brani u Engleskoj, STANDARDNO, a Hasagic u turskom prosjecnom prvoligasu. Toliko o odnosu kvaliteta.DRHAUSE je napisao/la:Navikao je Bagović da ga pune kako stignu a da ne bude kriv ni za jedan gol , barem na ovom foumu .Ali bitno je popljuvati Hasagića kada ga ušteknu leđa.Nisu Portugalci pogan narod .
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
tvoj zakljucak je da je turska liga kvalitetnija od engleske, ?DRHAUSE je napisao/la:I ovi momci brane STANDARNO u Engleskojscorpion je napisao/la:Ma da, zato taj isti Begovic brani u Engleskoj, STANDARDNO, a Hasagic u turskom prosjecnom prvoligasu. Toliko o odnosu kvaliteta.DRHAUSE je napisao/la:Navikao je Bagović da ga pune kako stignu a da ne bude kriv ni za jedan gol , barem na ovom foumu .Ali bitno je popljuvati Hasagića kada ga ušteknu leđa.Nisu Portugalci pogan narod .
" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
tvoj zakljucak je da je turska liga kvalitetnija od engleske, ?
[/quote]
Budala gleda ligu . Ja gledam kvalitet i golmanske elemente i jednog i drugog.

Budala gleda ligu . Ja gledam kvalitet i golmanske elemente i jednog i drugog.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa kako je Begovic mogao samo primiti onih 6 komada protiv Portugala
. Onaj slobodnjak Ronalda, i sut Nanija bi odbranila vecina forumasa, tako da preporucujem da raspisemo konkurs za golmana reprezentatije ovdje na forumu, i sretnog dobitnika stavimo na gol reprezentacije.