FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 31 jan 2011, 23:28

KARL HAJNC je napisao/la:Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......
Jednog od Tih Igrača Vam je uzeo i Željo, znaju ljudi gdje karjera ide uzlaznom putanjom... ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 31 jan 2011, 23:40

AYAN je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......
Jednog od Tih Igrača Vam je uzeo i Željo, znaju ljudi gdje karjera ide uzlaznom putanjom... ;)
Karl Hajnc nam je bolan komšo.On bi i za Obilić navijao samo ako može nešto protiv Želje.
E moj iskompleksirani komšo...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 31 jan 2011, 23:44

Nisam ja ni pisao da je moj Borac dobar,nego da je Zeljo los. Nisam ja ni sa Borcem odusevljen,sve je to nesto mrljavo,uglavnom 1-0....Meni je Borac mnogo bolje igrao u prvom Jagodicevom mandatu kad smo prosjecno davali 3-4 gola i bili ubjedljivo najbolje plasiran tim tog proljeca,ali zbog Odovicevih kikseva u jesenjem dijelu,na kraju smo te 2009 zavrsili kao peti. Nadam se da cemo ovog proljeca igrati tako ofanzivno i efikasno kao tada jer nam je stigao kreator koga jesenas nismo imali a i procemo pripreme sa Jagodicem za razliku od ljetos sa onim bezveznim Maricem.

Ovo cisto da ne ispadne da velicam Borac a kritikujem Zelju. Obe ekipe mogu i moraju to mnogo bolje,a uvjeren sam da mi imamo mnogo bolje igrace,uostalom,teren je najbolje mjerilo a ne ovo sto mi kuckamo.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 feb 2011, 00:01

vendetta87 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Karl Hajnc nam je bolan komšo.On bi i za Obilić navijao samo ako može nešto protiv Želje.
E moj iskompleksirani komšo...
Još da je argumentovano to rekao, pa hajd i nekako. Nego baš ga lik ukakki ko beba u pelene... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 01 feb 2011, 01:35

slika
:mrgreen: 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 01 feb 2011, 03:41

E to za limit ćemo tek da vidimo mada imate jake veze u savezu nisu za potcijeniti.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 01 feb 2011, 06:54

Dejan, BL je napisao/la:E to za limit ćemo tek da vidimo mada imate jake veze u savezu nisu za potcijeniti.
Jeste... imamo jake veze... steli nam se sve... da osvojimo sve sto se moze osvojiti... i kup i ligu i stadion izgradnju nam stele, da bas mi pravimo... i prosle godine smo sve nastelili... ove godine ce nam nastelit da osvojimo i ligu prvaka... kako ste samo dosadni... :roll: al neka vas boli nas uspjeh... prvo sto ne postujuete polufinalistu kupa uefa, ekipu sa najvise navijaca i simpatizera u cijelog bivoj Jugi od svih bh. timova... jeste, Nijaz nam sve steli... Cak Noris je rinaka za Nijaza...
Bolan napisi nesto normalno... ovaj tvoj kolega Dule je dosta objektivan... s njim se moze razgovarat normalno... ne moze biti 100% jer voli Borac, ali dosta je momak realan... al ti si jedan obicni uhljup koji ce dobiti kardio-vaskularne bolesti zbog svoje pakosti prema Zelji... pa covjece vise pratis nas, nego Borac... hajde ok pratit desavanja u sampionu, ali tebe to sto saznas muci... dobices i povisen pritisak i cir... sjasi sa nase teme vise...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 feb 2011, 08:27

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 feb 2011, 08:29

Dule 078 je napisao/la:Nisam ja ni pisao da je moj Borac dobar,nego da je Zeljo los. Nisam ja ni sa Borcem odusevljen,sve je to nesto mrljavo,uglavnom 1-0....Meni je Borac mnogo bolje igrao u prvom Jagodicevom mandatu kad smo prosjecno davali 3-4 gola i bili ubjedljivo najbolje plasiran tim tog proljeca,ali zbog Odovicevih kikseva u jesenjem dijelu,na kraju smo te 2009 zavrsili kao peti. Nadam se da cemo ovog proljeca igrati tako ofanzivno i efikasno kao tada jer nam je stigao kreator koga jesenas nismo imali a i procemo pripreme sa Jagodicem za razliku od ljetos sa onim bezveznim Maricem.

Ovo cisto da ne ispadne da velicam Borac a kritikujem Zelju. Obe ekipe mogu i moraju to mnogo bolje,a uvjeren sam da mi imamo mnogo bolje igrace,uostalom,teren je najbolje mjerilo a ne ovo sto mi kuckamo.
znači, realno govoreći, mi smo vas u kupu razvalili puno jače nego vi nas u prvenstvu. istina je da mi nismo imali akcije, al' vi ste imali samo jednu više od toga. okej, pošteno, dovoljno za pobjedu, al' brate da ste pokazali neku nebesku partiju - niste. a treća utakmicu isto nas niste dobili kod kuće i hajmo reći da ni jedni ni drugi nisu pokazali ništa. znači, tri susreta u ovoj sezoni - po jedna pobjeda i neriješena, a gol razlika 3-1 za želju, s tim da su dvije tekme bile u banja luci, a jedna na grbavici.

široki nas jeste razvalio k'o beba zvečku, al' pobijedio je i vas kod kuće, i to je vodio 0-3 pa ste kasnije malo izvadili obraz. široki po meni ima i najjači sastav u ligi, al' imaju problema u klubu, samo što to zbog male sredine nije eksponirano k'o sa željom, sarajevom i borcem.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2011, 08:55

Amar definitivno ne voli napadaca golgetera,ako ovako izjavljuje...Lazo je imao svoju ulogu u ekipi,tako ce imati i jedan od ove trojice mladih u napadu...evo Nikolic je jak,robusan,i on ce onda raditi kao sto je radio Lazo...ili eto Bajro,kojeg je poslo na pripremama,ali takav je otprilike svake pripreme pa ne dobije ni minut da igra...e sada su nam oni oslonci u napadu...mislim da moramo prestati biti cigani,krajnje je vrijeme da se to prestane biti...ako se dobije taj novac od Laze,pa mogao je kupiti nekog solidnog napadaca ako ista,i da ostane dosta love...Amar kaze da ne mora biti nista losije i ja vjerujem da je tako,jer fakat ne mora biti losije...ali izgubiti Lazu i Rovcanina i osloniti se na Bajru je meni malo smijesno za sampionske ambicije...ne znam za sta skupljamo tu lovu...poklopili su finansijsku konstrukciju za narednu polusezonu,bez Dzekinih para...sada jos pride dobiju blizu 300 000 km,ako bude gotov transfer naravno...ne mogu da se otmem utisku da smo malo cigani...treba malo rizikovati i uloziti u nekog igraca,a ne samo uzimati od nekog transfera lovu i lagano je trositi na tekuce stvari...da se razumijemo,nisam nezadovoljan,ali sam malo razocaran ziceraskom politikom..mi bi sve da nam dzaba dodje a da prodajemo za silne pare...da je kako da nam Jese dodje dzaba,za platu,ili neki reprezentativni napadac,da nam se sam nudi,a da Amar vaga hoce li mu dati ok platu,a ne dao Bog nesto vise...znaci ostaje isti sistem igre,on je do sada palio,imamo rezultate,ali ostaje onda da se uzdamo u veznu liniju koja ce iz drugog plana davati golove...mislim da imamo jedan od gorih napadackih redova u ligi,ako je to pregrubo,onda jedan od neiskusnijih napadackih redova u ligi...za mene je to nezadovoljavajuce...morali smo to u napadu pojacati ako nesto mislimo...medjutim,ko zna,mozda ispadne dobro,ne bi bilo prvi put da je Amar napravio pun pogodak...s druge strane prijelazni rok jos traje,ko zna ,mozda se predomisle u strucnom stabu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 01 feb 2011, 09:09

ne cigančimo već smo racionalni...to je moje mišljenje
brko ne želi da daje nekome 3 puta veću platu i da poremeti odnose u svlačionici (koji su jako bitni)....i da iskešira 100k na ruke pravom špicu. princip je jednostavan, svake godine polako, podcrtavam - polako, dizati plate i ugovore igračima.
svejedno, čeka se sa lazarom da bi se doveo jedan špic, a ješe je gotovo siguran.
ovdje su mnogi zaboravili e čolića od kojeg očekujem da eksplodira, naravno i višću.
zeba ako odradi pripreme kako treba imamo 3-4 preopasna igrača ofanzivno orjentisana.
baljića, nikolića se mora polako i uvoditi i davati im prostora, pa to smo svi ovdje i tražili - priliku mlađim.
za ovog zolotića sa čuo da ima sve - i glavu i znanje, a i spremio se super.
stoga, lakapo - ali nema labavo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 feb 2011, 09:12

@boccaccio

Lazo jos nije potpisao pa postoji mogucnost da Amar ceka da vidi sta ce biti sa njim. U slucaju da ne potpise, navodno do sutra, vraca se na pripreme.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2011, 09:31

TOJEMOJTIM je napisao/la:ne cigančimo već smo racionalni...to je moje mišljenje
brko ne želi da daje nekome 3 puta veću platu i da poremeti odnose u svlačionici (koji su jako bitni)....i da iskešira 100k na ruke pravom špicu. princip je jednostavan, svake godine polako, podcrtavam - polako, dizati plate i ugovore igračima.
svejedno, čeka se sa lazarom da bi se doveo jedan špic, a ješe je gotovo siguran.
ovdje su mnogi zaboravili e čolića od kojeg očekujem da eksplodira, naravno i višću.
zeba ako odradi pripreme kako treba imamo 3-4 preopasna igrača ofanzivno orjentisana.
baljića, nikolića se mora polako i uvoditi i davati im prostora, pa to smo svi ovdje i tražili - priliku mlađim.
Razmisljamo mi potpuno slicno...ali ne radi se ovde o platama...radi se o tome da bi se nekad mogao kupiti neki igrac...nije valjda da kontas da ako Lazin transfer uspije da ne mozemo dati nekom klubu,eto Grbalju npr. 100k kao obestecenje...pa nema onaj u Grbalju vanserijsku platu sigurno...plata bi bila na nivou ostalih igraca,ili bar prema vrhu gore,da bude jedan od placenijih...Jese je gotovo siguran,ali jos se nije pojavio,evo pola priprema je proslo...dobiti takvog stopera bez obestecenja,a ne dati mu solidnu platu je najveca glupost...ako od Laze dobijes 300 000km zar nije glupo stavljati Bajru ili Nikolica kao prve opcije...ako je to napredak onda ja ne znam sta se desava...za mene je to ciganluk ...neka se Baljic,Nikolic i Bajro uvode lagano u igru,nemam ja problem s tim,neka ih i neka lagano postaju kapacitet,ako ga vec posjeduju...od E.Colica i Vasilica ocekujem mnogo vise jer ce proci pripreme kako treba,pavidjecemo,ono sto su jesenas pokazali nije za Zelju...dizati klub polako i raditi organizovano nekad znaci i malo vise uloziti,ne pricam o basnoslovnim platama,nego o tome da mozemo nekada kupiti nekog igraca uz obestecenje...ciganisemo bolan...Jese i jos jedan dobar napadac meni su skoro garant za titulu,mada se to nikad ne zna,ali bi bili pravo jaki i to bi meni bio napredak...ja sam uvijek kontao da i uz Lazu moramo kupiti napadaca,pogotovo kad je Rovcanin otisao...sada cu jos biti sretan ako se Lazo vrati...ja ne mogu da racunam da ce meni Bajro donijeti titulu,ma kako mi simpatican bio...ako Amar misli ja skidam kapu,ko sam ja da racunam da sam pametniji...ali bio bih mirniji da se tu nesto rijesi...ne treba uloziti pola miliona,ali 100 000 vala mozemo,i da smo mirni totalno,samo da rade uz Amara i na konju smo...pa naredne sezone opet malo jace,sve dok ne dodjemo na potreban nivo koji zelimo...naravno da treba sistemski i postepeno...ali i za te stvari treba uloziti neku lovu za dva igraca mimo ovih koje imamo,a ne sve dzabaluka i ciganski,od toga nema nista

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 01 feb 2011, 09:49

boccaccio je napisao/la:
Razmisljamo mi potpuno slicno...ali ne radi se ovde o platama...radi se o tome da bi se nekad mogao kupiti neki igrac...nije valjda da kontas da ako Lazin transfer uspije da ne mozemo dati nekom klubu,eto Grbalju npr. 100k kao obestecenje...pa nema onaj u Grbalju vanserijsku platu sigurno...plata bi bila na nivou ostalih igraca,ili bar prema vrhu gore,da bude jedan od placenijih...Jese je gotovo siguran,ali jos se nije pojavio,evo pola priprema je proslo...dobiti takvog stopera bez obestecenja,a ne dati mu solidnu platu je najveca glupost...ako od Laze dobijes 300 000km zar nije glupo stavljati Bajru ili Nikolica kao prve opcije...ako je to napredak onda ja ne znam sta se desava...za mene je to ciganluk ...neka se Baljic,Nikolic i Bajro uvode lagano u igru,nemam ja problem s tim,neka ih i neka lagano postaju kapacitet,ako ga vec posjeduju...od E.Colica i Vasilica ocekujem mnogo vise jer ce proci pripreme kako treba,pavidjecemo,ono sto su jesenas pokazali nije za Zelju...dizati klub polako i raditi organizovano nekad znaci i malo vise uloziti,ne pricam o basnoslovnim platama,nego o tome da mozemo nekada kupiti nekog igraca uz obestecenje...ciganisemo bolan...Jese i jos jedan dobar napadac meni su skoro garant za titulu,mada se to nikad ne zna,ali bi bili pravo jaki i to bi meni bio napredak...ja sam uvijek kontao da i uz Lazu moramo kupiti napadaca,pogotovo kad je Rovcanin otisao...sada cu jos biti sretan ako se Lazo vrati...ja ne mogu da racunam da ce meni Bajro donijeti titulu,ma kako mi simpatican bio...ako Amar misli ja skidam kapu,ko sam ja da racunam da sam pametniji...ali bio bih mirniji da se tu nesto rijesi...ne treba uloziti pola miliona,ali 100 000 vala mozemo,i da smo mirni totalno,samo da rade uz Amara i na konju smo...pa naredne sezone opet malo jace,sve dok ne dodjemo na potreban nivo koji zelimo...naravno da treba sistemski i postepeno...ali i za te stvari treba uloziti neku lovu za dva igraca mimo ovih koje imamo,a ne sve dzabaluka i ciganski,od toga nema nista
Potpis!!!
Dobar stoper (Ješe) i napadač (pa da Lazo i ostane) su u ovom trenutku prioritet. Bez toga, ne možemo se nadati nekom značajnijem pomaku u smislu atraktivnije igre, što samim time donosi veću posjećenost, veće prihode, eventualni pokušaj evropskog iskoraka. Amare, dovedi dobrog stopera i napadača i onda možeš prigovarati zašto više ljudi ne dolazi na utakmice. Da se razumijemo, ja nekritikujem Amarov rad, on ima moju podršku, pa makar igrali i u kantonalnoj ligi, ali smatram da je došao trenutak kada bi trebali da napravimo korak naprijed, a ne da sse zadovoljavamo prosjekom.

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 01 feb 2011, 09:56

boccacio ako mene pitaš ja nikad ne bih dao 100k za onog iz grbalja, nikad!!!
prije bih pojačao ugovore višći, šehiću, svraki - koji i jesu sada pripaženi. Zašto? Zato jer je crnogorac OK igrač i ništa više. Važnije je Zolu i Hadžića vezati - što ispod stola što ugovorima i gurati ih max.
To je put. Ne želim da FKŽ bude ko KKBosna..da se uzimaju i uhljebljuju potrošeni igrači za, za nas, velike velike pare.
ciganišemo jer znamo je kako je kad se nema za plata i dugova (i kad menadžeri igrača vode politiku kluba) i kad zbog toga odu štila, buba, jahić, vladavić, cocalić, kerla za sitniš. Odlazili su za sitniš jer su imali slabe i po klub loše ugovore. Ja i dalje tvrdim da je zeba strašno pojačanje (i od početka lige tvrdim da je bolji i važniji od bekrića), i da nam treba samo jedan jak (strašno pripremljen) centarfor koji će otvarati za njih prostor (višća, čolić, bešlija i zeba). To, moje je mišljenje, može uraditi bajro i eventualno baljić. za nikolića ne znam.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 feb 2011, 10:09

boccaccio je napisao/la:

ja ne kontam logiku, prodat lazu (a i pored njega nam je trebo napadac) pustit rovcanina i oslonit se na 3 spica koji nije igro od dolaska Amara dva puta, mozda je momak dobar igrac ali oprt ko je njemu zamjena? sta ocekivat u evropi, ne znam ako cemo cekat da savic da go onda ce opet biti natezanje i gurat nasilu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2011, 10:11

TOJEMOJTIM je napisao/la:boccacio ako mene pitaš ja nikad ne bih dao 100k za onog iz grbalja, nikad!!!
prije bih pojačao ugovore višći, šehiću, svraki - koji i jesu sada pripaženi. Zašto? Zato jer je crnogorac OK igrač i ništa više. Važnije je Zolu i Hadžića vezati - što ispod stola što ugovorima i gurati ih max.
To je put. Ne želim da FKŽ bude ko KKBosna..da se uzimaju i uhljebljuju potrošeni igrači za, za nas, velike velike pare.
ciganišemo jer znamo je kako je kad se nema za plata i dugova (i kad menadžeri igrača vode politiku kluba) i kad zbog toga odu štila, buba, jahić, vladavić, cocalić, kerla za sitniš. Odlazili su za sitniš jer su imali slabe i po klub loše ugovore. Ja i dalje tvrdim da je zeba strašno pojačanje (i od početka lige tvrdim da je bolji i važniji od bekrića), i da nam treba samo jedan jak (strašno pripremljen) centarfor koji će otvarati za njih prostor (višća, čolić, bešlija i zeba). To, moje je mišljenje, može uraditi bajro i eventualno baljić. za nikolića ne znam.
Na bih ni ja dao 100k za crnogorca, za te pare se kupuju igraci koji su mladi napreduju i kasnije mozes vratiti ulozeno i zaraditi a ne neko od 30 kuka.A sada sto boccaccio kaze bio bih presretan da se Lazo vrati.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 feb 2011, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2011, 10:14

TOJEMOJTIM je napisao/la:boccacio ako mene pitaš ja nikad ne bih dao 100k za onog iz grbalja, nikad!!!
Pa dobro,slazemo se,opet ti kazem,tako se i radilo otkad je Amar tu i imamo rezultat,o tome nema diskusije uopste,sve je to za deset...Amar je vec pripazio igrace i podebljao im je ugovore u skladu sa mogucnostima...evo jaci smo za Stanceskog i Jamaka,stoper nije toliko potreban sa odlaskom Kerle...za igraca iz Grbalja sam naveo samo primjer,uopste nije bitno o kome se radi i iz kakvog kluba bi se uzeo neki igrac...evo gura i Zolotica,to je lijepo,zabice mu dobar ugovor sigurno...znaci sve to stoji...plate lagano povecavati...ali to je samo organizacioni napredak,to je ono sto nam treba svakako,ali pravi napredak ce biti kada se Amaru svidi neko iz npr.Zrinjskog...dodje Amar i kaze koliko vam kosta taj lik,hocu da ga kupim...pa oni kazu 150 000...amar kaze,nema sanse,skup je,evo vam 50 000...oni se nasmiju i kazu,ma jok,evo 100 000...Amar ga kupi za 70 000 na kraju ali ga kupi i da im pare regularno...i imamo igraca koji se Amaru svidja,da li ce on njega nakon dvije sezone prodati za 300 000 ili vise,ili ce mali propasti kod nas,to je rizik posla...poenta je da se mora malo poceti ulagati,ne previse,ali onoliko koliko nam sigurica dozvoljava...ako je Lazo npr. imao 5 000 platu,za sezonu je dobio 60 000 znaci...dodaj jos 30 000 na ovih pola godine i to je 90 000...prodati ga za 300 000 je svakako dobitak za klub...znaci dobra stvar...moze li se desiti da onda Amar izdvoji 100 000 i da dovede nekog napadaca...za tu cifru,mislim da moze dovesti dobru zamjenu za nasu ligu...
Hocu da se shvati da ja ne napadam,cak sta vise potpuno sam odusevljen nacinom vodjenja Zelje,sve ide kako treba...ali postoji ta jedna stvar za koju ponavljam da je ciganluk...mora se napredovati i u tim stvarima...nijednom navijacu nije dobro kad zna da u napadu nema napadaca,sistem igre se oslanja na Zebu i veznjake i imamo rezultat,to je ok...moramo brate dovesti napadaca...jel hocemo da budemo ozbiljan klub?...onda se brate isprsi malo,rizikuj...ja sad molim Boga da se Lazo vrati,ako Amar misli da ne kupuje napadaca

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 01 feb 2011, 10:21

da skratim svoju priču, reću ću ovako...nama treba (u skaldu sa brkinom filozofijom) špic koji je pravo visok, jak, spreman - ukratko jedna mrcina.
taj ako još i zna malo lopte vrijedi barem pola miliona..pošto mi nemamo pola miliona ond se okrećemo pravljenju takvih igrača (čitaj baljić, nikolić) i trpimo ih.
pošto je bajro pofina mrcina i zna malo lopte (u pet deka je sa lazarom, pod uslovom koji je i najveći uslov - da je pravo spreman) onda nije šteta da on bude nominalno prvi špic uz odgajanje ovih mlađih (poluvrijeme, ako se dokažu i više).
tako stvari stoje jer imamo baš jake niske i, bar za ovu ligu, brze i tehnički jake ofanzivne igrače
moje mišljenje je da je ješe prvi pick i najpotrebniji ovdje i da u kvalifikacijama za LP odigra sa spremnim bogijem.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 01 feb 2011, 10:25

zelji treba jak igrac u napadu,mrcina,okretan,zna s loptom,dobar u skoku,zabija i lijevom i desnom nogom..glavom takodjer..ahhh kad bolje razmislim takav treba i Realu :D :D :D šala :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], Mostarska i 20 gostiju.