Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nisam ja protiv naše politike, niti cu kad biti. Jednostavno ne vidim kako bi nama on mogao pomoci, jer nam takav tip igraca ne treba.
@fcum Mislim da ovdje ko ima i malo ozbiljan, shvatio je da necemo nikog dovesti.
@fcum Mislim da ovdje ko ima i malo ozbiljan, shvatio je da necemo nikog dovesti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala Bogu pa nam nije dosao Alcantara, ovo do sada sto sam ga gledao u BL, tanko pravo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi će oni doć' na red.Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala Bogu pa nam nije dosao Alcantara, ovo do sada sto sam ga gledao u BL, tanko pravo
- Consigliere
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala Bogu pa nam nije dosao Alcantara, ovo do sada sto sam ga gledao u BL, tanko pravo

Da, druga utakmica, prop'o... Nek ste vi doveli Mr.Invisiblea

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Na danasnji dan prije godinu dana RvP postigao prvi gol za United

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Taman ce ga Giggs sacekati pa ce zajedno

http://www.theguardian.com/football/201 ... CMP=twt_guCristiano Ronaldo wants to finish career at Manchester United
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I kazes Rio , Guardian jedan od ozbiljnijih.rio_Ferdy88 je napisao/la:Taman ce ga Giggs sacekati pa ce zajedno![]()
http://www.theguardian.com/football/201 ... CMP=twt_guCristiano Ronaldo wants to finish career at Manchester United
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma najbolje mu je da ostane u Realu, pa da dozivi ovo sto sad rade Ikeru ili da ka istjeraju kao Raula 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
NaravnoRaul_64 je napisao/la:
I kazes Rio , Guardian jedan od ozbiljnijih.

A ti se drzi Marce i AS-a

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
LOGICNOBelmin6 je napisao/la:Gledam danas Felainija protiv WBA. Koji je to odron od igrača, Bejns je veoma dobar, ali nepotreban. Ove pare što su kontali dati za čupu bolje da bace u smeće, nego da njega dovode.
Consigliere je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala Bogu pa nam nije dosao Alcantara, ovo do sada sto sam ga gledao u BL, tanko pravo![]()
Odmah promašaj a.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
PITANJE JE DALI KLUPSKI CELNICI IMAJU AMBICIJE OSVOJITI FA-cup ILI ZELE DOMINIRATI U SVIM TAKMICENJIMA!A S OZEL-om I jos JEDNIM PROVJERENIM DEFANZIVCEM + MLADIM TALENTIMA KOJE IMAMO MOGLI BISMO RAZMISLJATI I O OSVAJANJU LP...OVAKO UNAPRJED ZNAM DA CE FINALE BITI:BARCA-BAYERN/REAL!Anderson8 je napisao/la:Ne znam za koliko je turcin doveden na bernabe, al nije vise od 15 mil placen cini mi se, mozda je cak i jednocifrena brojka. Koliko god ga prodali unitedu bice na dobitku sto se novaca tice.
A nezadovoljan igrac im je sada, mozda se igrati zivaca i posljednji dan ponuditi 20 miliona i doci ce Oezil
KAD JE DERBI S plavcima???jel danas???u kolko sati?i koja je stranica najbolja za online pracenje,da ne zapinje mnogo?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eto nametnuo se i BarceloniConsigliere je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala Bogu pa nam nije dosao Alcantara, ovo do sada sto sam ga gledao u BL, tanko pravo![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Frazier kara Arape. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sutra ocekujem ofanzivu od prve minute i da upisemo nova tri boda abd Come'on Mufc. 

04.10.2009 !!
Komšije briljiraju 

- billythekid
- Kontakt:
Sve cestitke novajliji u ligi Cardifu.Frejzer Kempbel(Y)
Sta reci o tom momku koji je dok je jos bio clan Uniteda,pozajmljen u Hull,postigao cirka petnaestak golova,uveo ih tada u EPL,vracen kod nas i prodat Sunderlandu.Necete mi mozda vjerovati,prije nego sam i dosao na ovaj forum,bio je aktuelan bloger,imao sam neku ekipicu nesto slicno sada cartu i raji,i svaki dan smo objavljivali postove,ja sam licno objavio tada post,da mi je neizmjerno krivo sto taj momak je prodan,bezobrazno brz i prefirgan igrac,danas je to demonstrirao,samo bi da mu zahvalim na rusenju plastike.O sutrasnjoj tekmi nebi puno da komentarisem,jer sam ruku na srce dosta pesimistican i jako se bojim da nas ne izblamiraju,ali eto da bog da pogrijesio,mada rijetko sam grijesio u prognozama jer sam brutalno realan.
Sta reci o tom momku koji je dok je jos bio clan Uniteda,pozajmljen u Hull,postigao cirka petnaestak golova,uveo ih tada u EPL,vracen kod nas i prodat Sunderlandu.Necete mi mozda vjerovati,prije nego sam i dosao na ovaj forum,bio je aktuelan bloger,imao sam neku ekipicu nesto slicno sada cartu i raji,i svaki dan smo objavljivali postove,ja sam licno objavio tada post,da mi je neizmjerno krivo sto taj momak je prodan,bezobrazno brz i prefirgan igrac,danas je to demonstrirao,samo bi da mu zahvalim na rusenju plastike.O sutrasnjoj tekmi nebi puno da komentarisem,jer sam ruku na srce dosta pesimistican i jako se bojim da nas ne izblamiraju,ali eto da bog da pogrijesio,mada rijetko sam grijesio u prognozama jer sam brutalno realan.
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Nece nas niko izblamirati. To je poslo za rukom Cityu jednom i to je to, drugog puta nece biti. Sutra samo lagano, pa sta bude neka bude, vjerujem da momci mogu do 3 boda i odmah nakon 2 kola naprave razliku u odnosu na City i Chelsea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.