Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Moyes ostavlja mogucnost da Rooney pocinje od prve minute u ponedjeljak, ako bude tako onda bi volio vidjeti nesto ovako:
DDG
Jones--Rio--Vidic--Evra
Carick--Clev
Valencia--Rooney-Welbeck/Kagawa
RVP
Samo se nadam Giggs nece opet biti starter.
DDG
Jones--Rio--Vidic--Evra
Carick--Clev
Valencia--Rooney-Welbeck/Kagawa
RVP
Samo se nadam Giggs nece opet biti starter.
- PhoenixFire
- Kontakt:
nitko ovdje ne trola od ovih simpatizera uniteda koji kažu da je otužno što united nije još doveo pravo pojačanje, a da ne govorim o poziciji koja konstantno škripi, veznom redu. to je za mene **** tužno, svi oni koji poput @mora i dalje misle da će junajted obraniti naslov sa giggsom u vezi su prokleto ignorantni. u redu je sve ja priznam, united jeste sila, bio i ostao, glavni u epl, ali opet govorim, moyes je sad u priči, a sve ovo je držalo vodu sa fergusonom. oslanjati se na činjeneci da je united osvojio ligu prošle sezone pa automatski će najvjerojatnije i ove je toliko stupidna, na razini predškolskog uzrasta.
Cak bi se ovako nekako moglo krenuti na plavce :
Clev - Carrick - Ando
I u vrhu Valencia - Rvp - Welbeck
Sredinu treba takticki zatvorit, te rjesenje vidim sa ova tri vezna. Deny je brz za kontre, dok Valencia odradjuje i defanzivne zadatke.. Ali negdje u drugom ubacit Zahu da se igramo...
Clev - Carrick - Ando
I u vrhu Valencia - Rvp - Welbeck
Sredinu treba takticki zatvorit, te rjesenje vidim sa ova tri vezna. Deny je brz za kontre, dok Valencia odradjuje i defanzivne zadatke.. Ali negdje u drugom ubacit Zahu da se igramo...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Reače Moyes da bi Rooney mogao biti u prvih 11 i još štošta zanimljivo o Evertonu

http://www.theguardian.com/football/201 ... ton-baines"Wayne has recovered and has a good chance of starting," said Moyes.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jedna lasta ne čini proljeće moj Ferdaš.rio_Ferdy88 je napisao/la:To je i pokazao već u prvoj tekmi, logika lo stile Zlatna kantaSaurman je napisao/la: Bez Fergia sve je isto a ustvari ništa nije veliki je pritisak na Moyesu koji neće izdržati., uostalom ništa pozitivno o Unitedu od tebe nismo ni očekivali da napišeš
Jer ako misliš da će Moyes nastaviti u istom ritmu kao Fergie onda,...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvo proljeće bolan, pa prve tekma na klupi u Premu i izborio je pobjedu, šta bi trebali dati mu otkaz samo što ti tako kažeš, ne brini se ti za United, jer bih i ja mogao istu pričau pričati za Pepa, koji je odmah izgubio trofej u prvoj tekmiSaurman je napisao/la: Jedna lasta ne čini proljeće moj Ferdaš.

Niko od njega ne traži da bude Fergie, to je nemoguće ne samo za njega nego za bilo kojeg drugog trenera, ali on je naš trener i normalno da ću ga podržavati, dok god klub i Fergie misle da je on pravi izbor ja se nemam šta bunitiSaurman je napisao/la:Jer ako misliš da će Moyes nastaviti u istom ritmu kao Fergie onda,...

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Richardson
- Kontakt:
Pa ni Ferguson nije osvojio ništa prvih 5 godina, čini mi se, pa je vremenom stvoren kult nazvan po njemu, tako da treba samo imati strpljenja. Ne zaboravite da je Fergie još u klubu i da je on izabrao Moyesa iz prostog razloga što ne spada, a ne zanemarujući kvalitet, u one fancy trenere koji će pokupovati sve i svašta, nego u trenera koji će graditi ekipu iz godine u godinu. Čitam kako neki kažu da Mancho nema para, molim te lijepo pa jel fina svota izdvojena za pojačanja ove godine (ne znam tačan iznos) ciljali su neke igrače ili bolje reći igrača (mislim da je samo Fabregas bio u pitanju, ostala nagađanje ne želim ni komentarisati) pa nisu uspjeli jer klasni igrač u pitanju, pa šta sad tragedija.
Zar ne vidi niko da trenutno Manchester ima na svakoj poziciji po jednog ili čak više mladih igrača sad već reprezentativaca dakle budući WC igrača (ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno) i vremenom kupuješ one igrače gdje ti najviše škripi. Znam da je vezni igrač to što Utd treba ali gdje nači igrača tip Scholes-a, ono što valja niko ne da a sad dovoditi neke igrače samo zato što vrijede 30+ miliona, to nije politika kluba. A kad pogledate prošlu sezonu u kojoj je najefikasnija ekipa bio Man Utd ali i među gorim što se tiče primjenih pogodaka, s pravom se postavlja pitanje gdje to najviše škripi.
Zar ne vidi niko da trenutno Manchester ima na svakoj poziciji po jednog ili čak više mladih igrača sad već reprezentativaca dakle budući WC igrača (ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno) i vremenom kupuješ one igrače gdje ti najviše škripi. Znam da je vezni igrač to što Utd treba ali gdje nači igrača tip Scholes-a, ono što valja niko ne da a sad dovoditi neke igrače samo zato što vrijede 30+ miliona, to nije politika kluba. A kad pogledate prošlu sezonu u kojoj je najefikasnija ekipa bio Man Utd ali i među gorim što se tiče primjenih pogodaka, s pravom se postavlja pitanje gdje to najviše škripi.
isto tako ako si ti uvjeren da Manchester neće osvojit titulu lijepo uzmes sve pare sto posjedujes i na kladionicu....PhoenixFire je napisao/la:nitko ovdje ne trola od ovih simpatizera uniteda koji kažu da je otužno što united nije još doveo pravo pojačanje, a da ne govorim o poziciji koja konstantno škripi, veznom redu. to je za mene **** tužno, svi oni koji poput @mora i dalje misle da će junajted obraniti naslov sa giggsom u vezi su prokleto ignorantni. u redu je sve ja priznam, united jeste sila, bio i ostao, glavni u epl, ali opet govorim, moyes je sad u priči, a sve ovo je držalo vodu sa fergusonom. oslanjati se na činjeneci da je united osvojio ligu prošle sezone pa automatski će najvjerojatnije i ove je toliko stupidna, na razini predškolskog uzrasta.
niko nije rekao da ce United sigurno osvojiti titulu, vec da ima sanse isto kao i city i chelsea, ako smo ih prosle godine ostavili za 11 bodova, mozemo onda i ove za 1 bod bez obzira sto su se pojacali, treba njima jos privikavanja na novog trenera i nove igrace...
i da, tvoje vrijedjanje govori na kojoj si ti razini

Glory Glory Manchester United
- PhoenixFire
- Kontakt:
ma nisam ja mislio nikoga vrijeđati. samo sam zabrinut, ništa više. ne vidim neku ozbiljniju borbu za naslov sa veznim redom kojeg čine giggs-cleverly-fletcher-andersson
još ako kerik padne u crnu rupu ko prije 2-3 sezone kad je igrao najgori nogomet u svojoj karijeri na oldtrafforu u velim problemima naći će se moyes. pa valjda je svima jasno da andersson još uvijek ne može odigrati svih 90 minuta u epl nakon 6 godina u epl, to su već problemi. neznam, na kojoj god ja bio razini neka bude da sam u krivu ali...

još ako kerik padne u crnu rupu ko prije 2-3 sezone kad je igrao najgori nogomet u svojoj karijeri na oldtrafforu u velim problemima naći će se moyes. pa valjda je svima jasno da andersson još uvijek ne može odigrati svih 90 minuta u epl nakon 6 godina u epl, to su već problemi. neznam, na kojoj god ja bio razini neka bude da sam u krivu ali...
Znaci druze moj da United ne igra ligu jedno 20 godina niko ga ne bi uspio stici. Liverpool je prvi pratilac ali uz duzno postovanje nece osvojiti ligu mozda vise nikada o Arsenalu kao trecem pratiocu je sve receno, dok najveci konkurenti Chelsea i Man City imaju skupa samo jednu trecinu osvojenih titula velikog Uniteda...nedim1993 je napisao/la:to se EPL ukida sljedeće godine ?Anderson8 je napisao/la:A zasto nam LP ne bi bila na prvom mjestu? U Engleskoj smo dokazali klasu, nece nas nikad niko stici...Anon je napisao/la:kako vam samo ne dosadi pričati uvijek o istom, nećemo nikoga dovesti, samo sponzore skupljamo, propašćemo, bićemo 13 u ligi, dosta je ba, ako trolate onda vam fakat dobro ide, samo me iznervirate, de pričajte kako će van Persie polomit Terrya u ponedjeljak...
ako neko dođe super, ako ne dođe i tad smo jaki za titulu, da li ćemo je osvojit zavisi od mnogo stvari, kupimo evo sad Fabregasa i slomi nogu i šta onda, bezze nam je priča. Mislim da za Ligu prvaka nismo dovoljno jaki, možemo nešto napravit samo uz sreću i povoljan žrijeb jer nam je EPL zasad na prvom mjestu...
uživajte uz najbolji klub na planeti..GGMU
Svaki komentar je suvisan
Glory Glory Man United!
PhoenixFire je napisao/la:ma nisam ja mislio nikoga vrijeđati. samo sam zabrinut, ništa više. ne vidim neku ozbiljniju borbu za naslov sa veznim redom kojeg čine giggs-cleverly-fletcher-andersson![]()
Najprije da ti kažem da ne znam otkud odjednom da se predstavljaš kao simpatizer Uniteda, kad se jako dobro sjećam tvojih prvih postova koji su bili sve osim simpatizerski, da ne kažem čisto hejterski.
Drugo, na vrh glave mi je priča o Unitedovom veznom redu svih ovih godina i to priča koje traju za vrijeme prelaznog roka, jer svaki put su iste i svaki put je identična retorika. Ja mislim da Unitedu treba još jedan pošten veznjak i ubijeđen sam da će ga i dovesti (može i neka oklada po tom pitanju sa bilo kim), ali i da ne dođe United je United, najvećim tim u Engleskoj ikad i teško će ga bilo kakav nedostatak veznjaka srušiti. United je pobjednička sila koja se izgrađivala decenijama i takav će i ostati.
Što se tiče Moyesa, smiješne su priče da ne može uspješno naslijediti Fergusona, jer to niko ne zna - ja ne govorim ni da će biti uspješan, ali ni da neće, dajmo mu vremena, strpimo se, pričekajmo da se vidi šta može ili ne može i onda donesimo sud. Unaprijed ga otpisivati i tvrditi da sa ovim sastavom on ne može ništa napraviti je u najmanju ruku površno. Uostalom i da ima neuspješnu sezonu-dvije, ništa čudno ...
Čisto da se vidi koliko je dotični Phoenix stručnjak za formu i prognozu

pujate se tu ali i sam znaš da ti je ovo vrhunac manutd-a ove sezone..kako će sezona odmicati i nedaj bože da vam se 67-godišnji scholes ozlijedi vi će te pasti kao kruška..chelsea, city pa čak i arsenal su spejs šatl u ovom trenutku..
da točno to..ne mogu da vjerujem kakve su kraste od nogometaša, pa da sa igračem više ne možeš nadigrati protivnika ili ga barem pošteno pobijediti. ovaj united je tup kao maslac. sam će se ugasiti do sredine studena kada će mu glavni konkurenti otići na +10
U ovo doba prošle godinesakrijte se u rupu svi manchesterovci, ionako ništa od trofeja ove sezone, NULA ste

Ni Ferguson tada nije valjaopa dobro braćo, nije ni sve saf kriv iako propusti poput pikea, teveza i dovođenja owena, berbatova govore itekako u prilog da unitedova transfer politika je u nekim momentima tragična ali ne može se više danas kupiti pošteni igrač ispod 30 mil, pa pogledaj vi u unitedu za jednog andersona bi htjeli 22, 23 milijuna jel tako, odmah čovjeku bude jastno zašto jedan modrić vrijedi 40,50 mil

dobro, ali ja još uvijek nevjerujem kakovi su to planovi na old tradordu. vi dovedete tamagočija i nekog nedokazanog klinca i to je to. neznaš šta se čaka sa veznjacima? di će skols više igrati dvije tri za redom, oni tu koji misle da je anderson kalibar za united su iluzionisti, flečer je gotov, karik je jadan,,
ako ovako započnete sezonu kapitulacija je neminovna.
no, ionako nikada niste znali s transferima, vidi sada kako ste se lako odrekli pogbe..pa nije juventus zagrizao bezveze. vidi ovog berbatopa, niti ga prodajete niti igra, a došo je u klub za mastne novce, izgurao teveza, da a tevez vam je bio preskup a za bosonogog bebea date 8mil
neznam zašto već jednom ferguson ne baci 50 mil i dovode neku mrcinu i riješi se retarda u klubu. znam, škot je i škrt je.
A sad pise kako je zabrinut za United
Kakav lik

Kakav lik

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ljubitelj menaĐerskih igrica.
eto nama Ozila
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nudi se on Unitedu, ali nece United ni da cujeFCUM je napisao/la:eto nama Ozila

Graham Hunter@BumperGraham13m
So many #United fans asking about Özil that despite the abuse I got for reporting the club's market earlier this summer, here's what I know
Graham Hunter@BumperGraham10m
#Özil not happy at the threat of Isco and #Bale to his place. Özil's father is actively seeking to place him in the Prem. #United
Graham Hunter@BumperGraham10m
#Özil however an initial approach to #United one week ago, brought no encouragement at all. Don't know if that has changed, but doubt.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam za koliko je turcin doveden na bernabe, al nije vise od 15 mil placen cini mi se, mozda je cak i jednocifrena brojka. Koliko god ga prodali unitedu bice na dobitku sto se novaca tice.
A nezadovoljan igrac im je sada, mozda se igrati zivaca i posljednji dan ponuditi 20 miliona i doci ce Oezil
A nezadovoljan igrac im je sada, mozda se igrati zivaca i posljednji dan ponuditi 20 miliona i doci ce Oezil

Glory Glory Man United!
Gledam danas Felainija protiv WBA. Koji je to odron od igrača, Bejns je veoma dobar, ali nepotreban. Ove pare što su kontali dati za čupu bolje da bace u smeće, nego da njega dovode.
kako ces 31.8 govoriti joj da nam hoce doci
FC United Of Manchester !
Kome smeta transfer politika kluba neka reze vene, jer taka je uvijek bila i tako ce ostat.
A i ja sam blizu te pozicije da je bolje da ne dodje niko nego da dodje Fellaini. Mislim da Cleverley bolje odgovara nasem stilu.
A i ja sam blizu te pozicije da je bolje da ne dodje niko nego da dodje Fellaini. Mislim da Cleverley bolje odgovara nasem stilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.