FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da izvines yebes svicarca... Sta ste se vi manijaci i pitari uhvatili svicaraca i paragavajca. Oni da valjaju ne bi dolazili na probe u BiH. Pa kvalitetniji ce se igraci za godinu dvije razviti u omladinskom pogonu samo sto na njih niko ne obraca paznju.edo3majka je napisao/la:STa je za svicarca, hoce li ostati?
Jel to fazon imati nekog crnca u ekipi ili sta ti ja vec znam ako lik ne zna lopte igrati.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Evo jedne zanimljivosti. Igrom prilika sam upoznao porodicu Armina Hodžića. Ljudi su vrlo pametni, ne lete za parama, ulažu u dijete i moram priznati vrlo pametno razmišljaju. Ponuda je bilo. Dinamo im je nudio 100.000 eura + poslovi u Zagrebu prošle godine. Odbijeno. Otac također veoma cijeni Amara.
Eto, zanimljivost jedna. To je naša nada i perspektiva. Djeca ljudi koji navijaju za Želju, pametno razmišljaju, ulažu u djecu, nisu gramzivi i nisu nerealni i lijepo odgajaju djecu. Logično je da bi se sve to trebalo vratiti na kraju.
Njega, Zoletića, ovog malog golmana ne bi smjeli izgubiti. To je naša budućnost, realno. Njih da izgubimo ja bi se sjebo, zbog Ješea ili nekakvog napadača sigurno neću.
Eto, zanimljivost jedna. To je naša nada i perspektiva. Djeca ljudi koji navijaju za Želju, pametno razmišljaju, ulažu u djecu, nisu gramzivi i nisu nerealni i lijepo odgajaju djecu. Logično je da bi se sve to trebalo vratiti na kraju.
Njega, Zoletića, ovog malog golmana ne bi smjeli izgubiti. To je naša budućnost, realno. Njih da izgubimo ja bi se sjebo, zbog Ješea ili nekakvog napadača sigurno neću.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Jel to sad ako je Švicarac ne valja?! Sigurno neće ostati ako nije kvalitetniji od onih koje imamo, a ako jeste zašto onda da ne ostane?PL BiH -1 je napisao/la:Da izvines yebes svicarca... Sta ste se vi manijaci i pitari uhvatili svicaraca i paragavajca. Oni da valjaju ne bi dolazili na probe u BiH. Pa kvalitetniji ce se igraci za godinu dvije razviti u omladinskom pogonu samo sto na njih niko ne obraca paznju.edo3majka je napisao/la:STa je za svicarca, hoce li ostati?
Jel to fazon imati nekog crnca u ekipi ili sta ti ja vec znam ako lik ne zna lopte igrati.
PL BiH -1 je napisao/la:Da izvines yebes svicarca... Sta ste se vi manijaci i pitari uhvatili svicaraca i paragavajca. Oni da valjaju ne bi dolazili na probe u BiH. Pa kvalitetniji ce se igraci za godinu dvije razviti u omladinskom pogonu samo sto na njih niko ne obraca paznju.edo3majka je napisao/la:STa je za svicarca, hoce li ostati?
Nekako si sam sebi odgovorio na sve sto si napisao...ako ne zna lopte onda nije fazon imati takvog igraca

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Saturn se raspao - Vaga ponude * Vjerovatno ću odigrati još sezonu dvije, a onda prestajem - najavljuje Marko Topic za SAN! znaci ako dodje u Zelju mozda ostane i duze od pola godine!?
Ne znam koliko ima istine u toj prici oko Topica, mozda nema nimalo, ali znam da je Topic i u ovim godinama tata za neke Veljovice, Vukelje, Avdice...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Sta bi sa Lazom, danas bi se trebalo zvanicno saznat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sto se Kerle tice momak je napravio gresku koju vecina fudbalera narocito iz Zelje i Sarajeva prave. To je ne slusanje pametnijeg od sebe nego slusanjem menadzera. Zbog Amar i zbog svojih kvaliteta Bekric ce da se za dvije godine vrati u Evropu financijski obezbjedjen.
Sjecam se kad sam donosio papire Mesanovicu za trenersku licencu u plavom salonu je tad bilo par ljudi iz uprave sa Amarom. Amar je za Bekrica govorio da je nevjerovatno pametan i bistar momak, da bi mu Njemacka odgovarala. I tu samo cuo pricu (sad koliko je istina) da je Bekric trebao da ide Ukrainu kada je Amar tek dosao nazad. Amar mu je samo rekao sta mislis kako se bolje prodati iz sampiona ili iz tima sa 7. mjesta. I tu je bio kraj price, Bekric je odlucio da ostane. I eto hvala Bogu dobro je prosao.
Kerla je fantastican igrac. Kerla i mali Torlak iz Sarajeva imaju sve predispozicije da jednog dana zamjene Spahica i Nadarevica. Ali Kerla se zaletio grlom u jagode. Da je ostao jos sezonu ili dvije garan bi otisao u jacu ligu i u tim gdje bi igrao, a ne grijao klupu u timu kojemu prijeti ispadanje. A sigurno po svojim kvalitetama ne zasluzuju da sjedi na klupi.
Cocalic je napravio istu glupost. Veoma dobar igrac, ne bas kao Kerla ali tokodjer nije slusao.
Mali Torlak (znam da se vas ovo ne tice ali kad smo vec tu) ukoliko ostane u Sarajevu jos 2 sezone i napreduje ovako kako sad napreduje napravice najveci transfer PL BiH. Ukoliko kao Kerla poslusa menadzera onda ce kao Kerla i zavrsiti.
I zato razumijem sto mogi momci ovdje pljuju po Kerli jer je veoma glup potez napravio ne na stetu Zelje nego na svoju stetu.
Sjecam se kad sam donosio papire Mesanovicu za trenersku licencu u plavom salonu je tad bilo par ljudi iz uprave sa Amarom. Amar je za Bekrica govorio da je nevjerovatno pametan i bistar momak, da bi mu Njemacka odgovarala. I tu samo cuo pricu (sad koliko je istina) da je Bekric trebao da ide Ukrainu kada je Amar tek dosao nazad. Amar mu je samo rekao sta mislis kako se bolje prodati iz sampiona ili iz tima sa 7. mjesta. I tu je bio kraj price, Bekric je odlucio da ostane. I eto hvala Bogu dobro je prosao.
Kerla je fantastican igrac. Kerla i mali Torlak iz Sarajeva imaju sve predispozicije da jednog dana zamjene Spahica i Nadarevica. Ali Kerla se zaletio grlom u jagode. Da je ostao jos sezonu ili dvije garan bi otisao u jacu ligu i u tim gdje bi igrao, a ne grijao klupu u timu kojemu prijeti ispadanje. A sigurno po svojim kvalitetama ne zasluzuju da sjedi na klupi.
Cocalic je napravio istu glupost. Veoma dobar igrac, ne bas kao Kerla ali tokodjer nije slusao.
Mali Torlak (znam da se vas ovo ne tice ali kad smo vec tu) ukoliko ostane u Sarajevu jos 2 sezone i napreduje ovako kako sad napreduje napravice najveci transfer PL BiH. Ukoliko kao Kerla poslusa menadzera onda ce kao Kerla i zavrsiti.
I zato razumijem sto mogi momci ovdje pljuju po Kerli jer je veoma glup potez napravio ne na stetu Zelje nego na svoju stetu.
- spielführer_21
- Kontakt:
To mi je drago čuti i volio bih, ako je moguće, da se on nakon ove sezone u kadetima odmah prebaci u seniore i da se potpiše što duži ugovor s njim.. U njemu lova ležinikad_izvini je napisao/la:Evo jedne zanimljivosti. Igrom prilika sam upoznao porodicu Armina Hodžića. Ljudi su vrlo pametni, ne lete za parama, ulažu u dijete i moram priznati vrlo pametno razmišljaju. Ponuda je bilo. Dinamo im je nudio 100.000 eura + poslovi u Zagrebu prošle godine. Odbijeno. Otac također veoma cijeni Amara.

Što se tiče Kerle, za mene ne postoji više, kad vidim vijest na naslovnoj o grčkoj ligi uopšte je ne otvaram i ne čitam. Ne znam zašto se o njemu piše par stranica, nadam se da će moj post biti zadnji na tu temu pa da kažem i ja zašto me je razočarao:
Ono da je morao ići da riješi egzistenciju i priča zamislite da je Željo poslodavac i on samo ide kod onog ko daje više- ta priča ne pije vode.. Prvo, Željo nije poslodavac, Željo je porodica- a porodica se ne ostavlja tako. Drugo, Kerla je morao imati malo samosvijesti i ne precjenjivati svoje mogućnosti; za našu ligu je on dobar štoper koji je u Amarovom sistemu igre još bolji zato što igramo sa dva dobra defanzivna vezna, pa protivnici izbjegavaju ići kroz sredinu pas igrom, već igraju na duge lopte ili centaršuteve s krila- a u toj igri je Kerla dominantan.
Vidjeli ste na BiH-Poljska kako ga ljudi prolaze zbog njegove sporosti i nečitanja igre. U našoj ligi on je rijetko dolazio u takve situacije..
Opet ponavljam, dok je igrao za nas meni je bio dobar i oprostio sam mu što odlazak pred finale kupa. Napisao sam pred zimu da mi je najveća želja ostanak Šehića i Kerle. Kerle zato što je relativno mlad, dosta mlađi od Mešića i Bogičevića i može potpisati na bar tri godine, gdje bi mi dobili dugoročno rješenje na toj pozicij a on je mogao napredovati i možda otići u Hajduk, Zvezdu ili neki Češki klub što je njegov limit.. Ali kakvi zaletio se on odmah u Grčku, nas izigrao, sebe zezno i sad ga ja trebam cijeniti

@PL BIH, prvi put se ne slažem s tobom, mislim da je Coca puno bolji igrač od Kerle, a u postu ti piše i zbog čega.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Raja zanima me postoji li mogućnost da se sa nekim dogovorim oko slanja bedževa(tipa TM 87,štrumf,ljiljan,FKŽ)
Ima li iko sluha za braću izvan Sarajeva

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
To mozes nac u svakom Gift shopu ili na carsi a mozda imas i na pikuHamo je napisao/la:Raja zanima me postoji li mogućnost da se sa nekim dogovorim oko slanja bedževa(tipa TM 87,štrumf,ljiljan,FKŽ)Ima li iko sluha za braću izvan Sarajeva
![]()

svoj ti pos'o !
kerla je ispao cigan ma sta god neki rekli
mogao je produzit ugovor (sigurno nebi umro od gladi) i otic na kraju sezone..tako bi i on i zeljo imali koristi....ali sta se moze;tako je to kad si djubre i imas djon obraz
amar mu je dao jos jednu priliku ali sad si je zauvjek zapecatio svoju sudbinu...barem sto se tice grbavice..i dabogda do kraja karijere sjedio na klupi kad je glup ko ku**c

amar mu je dao jos jednu priliku ali sad si je zauvjek zapecatio svoju sudbinu...barem sto se tice grbavice..i dabogda do kraja karijere sjedio na klupi kad je glup ko ku**c
Ma pustite vise Kerlu sta se raspravljate oko njega nego ima li nade da bi mogao doci vise taj napadac
otidji u gift shop i daj im sliku da ti izrade bedz. izace te 3 KM.. jeftinije ti je tako nego da kupujes od nekoga pa da ti on salje postom...Hamo je napisao/la:Raja zanima me postoji li mogućnost da se sa nekim dogovorim oko slanja bedževa(tipa TM 87,štrumf,ljiljan,FKŽ)Ima li iko sluha za braću izvan Sarajeva
![]()
hajde ti njemu nađi gift shop u livnulech je napisao/la:otidji u gift shop i daj im sliku da ti izrade bedz. izace te 3 KM.. jeftinije ti je tako nego da kupujes od nekoga pa da ti on salje postom...Hamo je napisao/la:Raja zanima me postoji li mogućnost da se sa nekim dogovorim oko slanja bedževa(tipa TM 87,štrumf,ljiljan,FKŽ)Ima li iko sluha za braću izvan Sarajeva
![]()

mozda covjek nema para, vse se rastalilo 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Obratite pažnju šta se dešava Borcu. Od startera već su otišli Puzigaća i Stančeski, vrlo blizu odlaska su Trivunović i Avdukić. Pored spomenutih su također već otišli Muminović i Vukelja. Navodno se još neki odlasci spominju. Doveli su dva igrača od kojih je jedan posuđen na 6 mjeseci. Maletiću također ističe ugovor na ljeto. Tri igrača su otišla džaba. Sumnjam da će uzeti neku veću cifru za ove ostale. Pa vi kontajte gdje su oni a gdje smo mi. Prije, sada i poslije
Gledajući sve ostale klubove u BiH samo nam je Široki "prijetnja". Ovo ostalo je šega. Prije 1,5 godinu mi nismo mogli u istu rečenicu sa Širokim(mislim na finansije), sada smo tu.
Ne znam za vas, ja sam prezadovoljan. Samo da ovako nastavimo i da Amar svojevoljno ostane dokle hoće u Želji. Otjerati ga NE MOGU

Gledajući sve ostale klubove u BiH samo nam je Široki "prijetnja". Ovo ostalo je šega. Prije 1,5 godinu mi nismo mogli u istu rečenicu sa Širokim(mislim na finansije), sada smo tu.
Ne znam za vas, ja sam prezadovoljan. Samo da ovako nastavimo i da Amar svojevoljno ostane dokle hoće u Želji. Otjerati ga NE MOGU

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......nikad_izvini je napisao/la:Obratite pažnju šta se dešava Borcu. Od startera već su otišli Puzigaća i Stančeski, vrlo blizu odlaska su Trivunović i Avdukić. Pored spomenutih su također već otišli Muminović i Vukelja. Navodno se još neki odlasci spominju. Doveli su dva igrača od kojih je jedan posuđen na 6 mjeseci. Maletiću također ističe ugovor na ljeto. Tri igrača su otišla džaba. Sumnjam da će uzeti neku veću cifru za ove ostale. Pa vi kontajte gdje su oni a gdje smo mi. Prije, sada i poslije![]()