Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2013, 00:11

neo je napisao/la:Ja nemam nista protiv da nas opet dobijete 4 puta a da titula EPL zavrsi kod Uniteda.
Ma i prosle sezone nas dobili u Liga Kupu kad su igrali sa skoro najjacom postavom a mi sa Wootonom i kompanijom i pred kraj sezone kad smo vec bili osvojili a ovi vodili grcevitu borbu za plasman u LP. Eto jedino FA Kup koji svakako nisu osvojili na kraju. :lol:

@Mor: Tacno tako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 24 avg 2013, 00:27

Unknown Genius je napisao/la: Propustili smo Thiaga, Paulinha, navodno bez borbe, a i oni su bolji od Toma i Ande.
Zatim: Gündoğan, Hamšik, Cabaye, Hernanes, Pjanić... Svi su ubjedljivo bolji igrači od Toma, koji igraju na toj poziciji i imaju sve što Unitedu treba. Svaki od ovih igrača je dostupan za pravu cijenu, a prošlo je vrijeme kada se vrhunski igrač mogao dobiti za manje od 20 miliona. Ako već imamo toliko novca na raspolaganju, a nećemo da platimo pojačanje iz nekog principa, inata, čega li već, onda ne razumijem kako i dalje braniš ovu Arsenalovu (no offence) transfer politiku.
35-40 miliona iskeširati i mogli bi dovesti svakog igrača od ovih što sam nabrojao (neke i za manje), te tako riješiti problem koji nas muči godinama, ali Moyes i uprava izgleda još kaskaju za XXI vijekom.
Ova prva dvojica su propustili da zaigraju za najbolji i najcjenjeniji klub na svijetu, ali prvenstveno ovaj prvi LAŽOV dok za drugog nikad nisam ni čuo dok nije prešao u tottenham.
A ova petorica još mogu zaigrati za Manchester United ali od njih najizgledniji je Gündoğan.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 00:35

Blizi se kraj prijelaznog roka mi ni jednog igraca nismo doveli zalosno... :roll:
04.10.2009 !!

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 24 avg 2013, 00:40

sarajlija je napisao/la:Blizi se kraj prijelaznog roka mi ni jednog igraca nismo doveli zalosno... :roll:
Nemoj da te Duke čuje.
Smoke Weed Everyday!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 00:45

Znas koliko me zanima hoceli me cuti ili nece bilo kako je tako onda je tako ja imam svoj stav i stojim pri njemu.
04.10.2009 !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2013, 00:51

Zalosno bi bilo da smo imali katastrofalnu proslu sezonu i da nam sad trebaju ekstra pojacanja. Treba pojacat vezni red, ali i ovako smo u vrlo dobroj situaciji. Sad po nekima ispade da Cleverley i Anderson nisu ni za Premijer Lige BiH, a znali su obojica odigrat itekako kvalitetno. Za domace prvenstvo je ovo sto imamo sasvim dovoljno. Za LP jos nismo spremni, bice i toga, samo strpljenja malo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 00:53

Sve mi ovo mirise da ce ovaj prijelazni rok proci glat i da mi ostajemo sa ekipom kakvu imamo trenutno na raspolaganju. ;)
04.10.2009 !!

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 24 avg 2013, 00:55

sarajlija je napisao/la:Znas koliko me zanima hoceli me cuti ili nece bilo kako je tako onda je tako ja imam svoj stav i stojim pri njemu.
Ja ne bih tako razmišljao. Jer ako uleti Duke sa nekim svojim dubokoumnim komentarom u kojem će upotrijebiti svih 23 komplikovane riječi kojima ne zna značenje gotov si.

Teško da je ovo ekipa za obranu titule, nažalost. Chelsea i Citiy ojačani, a United oslabljen odlaskom legende SAF-a. Ne bih da mračim ovde, ali biće mnogo teže nego prošle godine.
Smoke Weed Everyday!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 00:57

Brate da ti kazem i da vise zavrsim sa ovim nisam ja neki balavac da se nesto puno obazirem na likove na forumu neka pise ko sta hoce i meni je drago ja cu uvijek podijeliti misljenje sa svakim... ;)

Jeste da su plavci u arapi dosta pojacani, ali to ne mora znaciti da ce Mufc pasti kurcu za usi samo lagano.
04.10.2009 !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2013, 00:58

Consigliere je napisao/la:
MoR je napisao/la:Ne znam kako vam ne dosadi svake godine istu pesimističnu priču pričati, kukati danima zbog transfera, prozivati vlasnike i proklinjati transfer politiku, kad se u konačnici sezona Uniteda obično svede na titulu. Neko je gore napisao brutalan bilans u posljednjih 7 godina, ta dva smiješno izgubljena naslova su izgubljena ukupno za jedan bod, a sve u periodu kad su i Chelsea i City kupovali i trošili kao što nikad niko nije u istoriji fudbala. Zato udobno se zavalite i uživajte u ovom klubu, ja s pravom uživam.
Tri rijeci:

Cheese Alex Ferguson ;)

True story.

Bez Fergia sve je isto a ustvari ništa nije veliki je pritisak na Moyesu koji neće izdržati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

labe22
Kontakt:

Post Postao/la labe22 » 24 avg 2013, 01:10

Moyes najavio da protiv Chelsea ne igraju Nani, Young i Chicha, sto znaci da bi Zaha vrlo lako mogao u prvi sastav 8-) Takodjer rekao je da bi Rooney vrlo lako mogao da starta utakmicu sto me raduje. Ajde Runjo, utrpaj koji plavcima!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 24 avg 2013, 01:21

Dajem jedan mali dio od 15 centi svoje chune ako mi dovedemo bilo koga do 2. septembra! Samo jedan igrac nam treba, jedan i dosta
Glory Glory Man United!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 01:22

Ma mozes dati kucu sigurno ba necemo nikoga dovesti i sto se prije pomirimo tim bolje. ;)

Sad je pritisak na Moyesu do jaja nema SAF je babuka bio stari lisac.
04.10.2009 !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 avg 2013, 01:26

Saurman je napisao/la: Bez Fergia sve je isto a ustvari ništa nije veliki je pritisak na Moyesu koji neće izdržati.
To je i pokazao već u prvoj tekmi, logika lo stile Zlatna kanta :lol: , uostalom ništa pozitivno o Unitedu od tebe nismo ni očekivali da napišeš :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 24 avg 2013, 01:28

kako vam samo ne dosadi pričati uvijek o istom, nećemo nikoga dovesti, samo sponzore skupljamo, propašćemo, bićemo 13 u ligi, dosta je ba, ako trolate onda vam fakat dobro ide, samo me iznervirate, de pričajte kako će van Persie polomit Terrya u ponedjeljak...

ako neko dođe super, ako ne dođe i tad smo jaki za titulu, da li ćemo je osvojit zavisi od mnogo stvari, kupimo evo sad Fabregasa i slomi nogu i šta onda, bezze nam je priča. Mislim da za Ligu prvaka nismo dovoljno jaki, možemo nešto napravit samo uz sreću i povoljan žrijeb jer nam je EPL zasad na prvom mjestu...

uživajte uz najbolji klub na planeti..GGMU
Glory Glory Manchester United

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 01:28

@rio sta ima druze stari znas li ko je..? :D :D
04.10.2009 !!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 24 avg 2013, 01:31

Anon je napisao/la:kako vam samo ne dosadi pričati uvijek o istom, nećemo nikoga dovesti, samo sponzore skupljamo, propašćemo, bićemo 13 u ligi, dosta je ba, ako trolate onda vam fakat dobro ide, samo me iznervirate, de pričajte kako će van Persie polomit Terrya u ponedjeljak...

ako neko dođe super, ako ne dođe i tad smo jaki za titulu, da li ćemo je osvojit zavisi od mnogo stvari, kupimo evo sad Fabregasa i slomi nogu i šta onda, bezze nam je priča. Mislim da za Ligu prvaka nismo dovoljno jaki, možemo nešto napravit samo uz sreću i povoljan žrijeb jer nam je EPL zasad na prvom mjestu...

A zasto nam LP ne bi bila na prvom mjestu? U Engleskoj smo dokazali klasu, nece nas nikad niko stici...
Glory Glory Man United!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2013, 01:32

EPL je jedna stvar, a LP druga nebo i zemlja samo vidi sad klubove u LP koji se takmice... ;)
04.10.2009 !!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2013, 01:57

Anderson8 je napisao/la:
Anon je napisao/la:kako vam samo ne dosadi pričati uvijek o istom, nećemo nikoga dovesti, samo sponzore skupljamo, propašćemo, bićemo 13 u ligi, dosta je ba, ako trolate onda vam fakat dobro ide, samo me iznervirate, de pričajte kako će van Persie polomit Terrya u ponedjeljak...

A zasto nam LP ne bi bila na prvom mjestu? U Engleskoj smo dokazali klasu, nece nas nikad niko stici...
to se EPL ukida sljedeće godine ?
Vođa zna.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 24 avg 2013, 09:21

Dobro je nema chiche, redovna musterija mu je chelsea.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.