Jesi bio ti na utakmici na Pecari ili ?sergejevic je napisao/la:Prije tacno tri minute se pozivas na zvanicni zapisnik i sada ti treba neki drugi dokaz da je momak pljunuo Vedrana. To je navedeno u zapisniku.
Zasjedale su te komisije i odatle izrecene kazne, nisu se oni sami od sebe kaznili.
Dalje, Zeba je prvo udario protivnickog igraca dok je ovaj bio na zemlji. Slazem se, mogao je dobiti manju kaznu, mada je i to veliki prekrsaj. Poslije toga je nekoliko minuta nasrtao na sudiju, psovao mu sta je stigao sto se jasno vidi jer je tek na kraju odlucio da pokrije usta. To nije sve, kada je sudija oznacio kraj utakmice on se ponovo vratio na teren iako nije smio biti na istom psovajuci opet sudiji, onda protivnickim igracima i na koncu treneru Slavku Petrovicu. Mogao je izazvati incident velikih razmjera da su ostali igraci krenuli njegovim stopama da tjeraju svoju pravdu i da se tuku po terenu.
Sto se tice Kjosevskog ja sam da se kaznjavaju i mnogo manje stvari od te kao sto su: nasrtanje na sudiju poslije svake odluke(sto smo mogli vidjeti od igraca Celika), zuti karton za svaki prigovor(kao sto vidimo na svakoj utakmici), udaranje protivnickih igraca(Amer Bekic), gadjanje bakljama sudije(navijaci Sarajeva), ganjanje sudija i igraca Radnika u Sirokom Brijegu gdje ljudi nisu smjeli kuci da odu, divljanje Musemica pored aut linije svaku utakmicu i obavezno komentarisanje sudjenja sto nije dozvoljeno, fasticki povici i simboli na stadionima(sto vidimo na vecini istih), razne afere "punac" ili barem kazniti lika koji bez dokaza optuzuje za nesto takvo, lika koji je suspendovan ali maltretira direktore drugih klubova, politicke reklame na stadionima(HDZ)...
Kao sto vidis ima mnogo toga, i sto je vaznije od svakog kluba nesto za kazniti. Mnogo toga prodje bez sankcije i sada se zaljepiti na jednu koja je mozda blago izrecena pored svih drugih je obicna glupost za mene.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
-
- Kontakt:
Petrović je istakao da je sa svojim igračima bio primoran ostati na stadionu mnogo duže nego što je trebao. "Zbog neuspjeha Širokog Brijega vladala je velika nervoza, atmosfera je bila natrpeljiva i policija nas nije smjela pustiti da izađemo sa Pecare. Nakon utakmice smo ostali sat i po na stadionu. Moji igrači su dočekali noć u bermudama i svi smo se smrznuli. Zaista mi nije jasno zbog čega se domaći bune".PERO1234 je napisao/la:Jesi bio ti na utakmici na Pecari ili ?sergejevic je napisao/la:Prije tacno tri minute se pozivas na zvanicni zapisnik i sada ti treba neki drugi dokaz da je momak pljunuo Vedrana. To je navedeno u zapisniku.
Zasjedale su te komisije i odatle izrecene kazne, nisu se oni sami od sebe kaznili.
Dalje, Zeba je prvo udario protivnickog igraca dok je ovaj bio na zemlji. Slazem se, mogao je dobiti manju kaznu, mada je i to veliki prekrsaj. Poslije toga je nekoliko minuta nasrtao na sudiju, psovao mu sta je stigao sto se jasno vidi jer je tek na kraju odlucio da pokrije usta. To nije sve, kada je sudija oznacio kraj utakmice on se ponovo vratio na teren iako nije smio biti na istom psovajuci opet sudiji, onda protivnickim igracima i na koncu treneru Slavku Petrovicu. Mogao je izazvati incident velikih razmjera da su ostali igraci krenuli njegovim stopama da tjeraju svoju pravdu i da se tuku po terenu.
Sto se tice Kjosevskog ja sam da se kaznjavaju i mnogo manje stvari od te kao sto su: nasrtanje na sudiju poslije svake odluke(sto smo mogli vidjeti od igraca Celika), zuti karton za svaki prigovor(kao sto vidimo na svakoj utakmici), udaranje protivnickih igraca(Amer Bekic), gadjanje bakljama sudije(navijaci Sarajeva), ganjanje sudija i igraca Radnika u Sirokom Brijegu gdje ljudi nisu smjeli kuci da odu, divljanje Musemica pored aut linije svaku utakmicu i obavezno komentarisanje sudjenja sto nije dozvoljeno, fasticki povici i simboli na stadionima(sto vidimo na vecini istih), razne afere "punac" ili barem kazniti lika koji bez dokaza optuzuje za nesto takvo, lika koji je suspendovan ali maltretira direktore drugih klubova, politicke reklame na stadionima(HDZ)...
Kao sto vidis ima mnogo toga, i sto je vaznije od svakog kluba nesto za kazniti. Mnogo toga prodje bez sankcije i sada se zaljepiti na jednu koja je mozda blago izrecena pored svih drugih je obicna glupost za mene.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... ama/191795
-
- Kontakt:
Da se bogdom SIPA hoce pozabaviti sa svim lopovlucima u nasem fudbalu od Saveza pa nadalje, da dodju i do Husica i njegovih izjava. Kud i kamo bi svima nama bolje bilo. Dok oni rade sta hoce i po svome nama fudbal nikada nece napredovati koliko god ulagali u njega !!!sergejevic je napisao/la:Pa u cemu je onda problem ? Toliko stvari koje prolaze nekaznjeno i sada samo Vedran trebao dobiti vise. Kada sve bude kaznjeno i samo Vedranu progledano kroz prste onda ce to imati smisla. Evo ovaj Husic se zali nesto a covjeku treba opaliti kaznu da padne na dupe ako se ispostavi da nije tacno ono sto je pisao po medijima. Husref niti jednom nije kaznjen za ucestalo komentarisanje sudjenja i sada su kao samo oni ugrozeni. Svima je isto i to je jedina istina. Zapravo, samo pitari imaju svoje ljude u savezu i ako se potkrade neka greska na njihovu stetu sudija bude suspendovan nakon pola sata ili njihov igrac dobije 2 utakmice kazne, a Vedran pet.
-
- Kontakt:
Naravno, s tim se slazem u potpunosti. Malo je degutantno citati neke stvari gdje ispada svi su krivi, samo mi nismo. Niko ovdje nije cist, vise ili manje, ali svima nam je isto na kraju.shalabajzer je napisao/la:Da se bogdom SIPA hoce pozabaviti sa svim lopovlucima u nasem fudbalu od Saveza pa nadalje, da dodju i do Husica i njegovih izjava. Kud i kamo bi svima nama bolje bilo. Dok oni rade sta hoce i po svome nama fudbal nikada nece napredovati koliko god ulagali u njega !!!sergejevic je napisao/la:Pa u cemu je onda problem ? Toliko stvari koje prolaze nekaznjeno i sada samo Vedran trebao dobiti vise. Kada sve bude kaznjeno i samo Vedranu progledano kroz prste onda ce to imati smisla. Evo ovaj Husic se zali nesto a covjeku treba opaliti kaznu da padne na dupe ako se ispostavi da nije tacno ono sto je pisao po medijima. Husref niti jednom nije kaznjen za ucestalo komentarisanje sudjenja i sada su kao samo oni ugrozeni. Svima je isto i to je jedina istina. Zapravo, samo pitari imaju svoje ljude u savezu i ako se potkrade neka greska na njihovu stetu sudija bude suspendovan nakon pola sata ili njihov igrac dobije 2 utakmice kazne, a Vedran pet.
Da li je moguce da citam kako je Zeba zasluzio istu kaznu kao onaj ljakse sto se tuce po utakmicama 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ne, jer me ne zanima, iz naslova se da zakljucit' da su napisali neki debilan tekstRooney88 je napisao/la:
znam sta novinari rade i kako privlace da ljudi klikcu, ali ovaj tekst je blamiranje tesko
cudi me da nisu pozvali na referendum jer su cetiri "srpska" kluba ispala iz PL
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesi me upratio ranije na forumu? Je li mislis da sam clan diciplinske komisije pa da znam?Probisvjet je napisao/la: Pa sto dobi on manje?

mozeli zeba igrati u utakmicama pretkola euro lige
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
Ti si moje postove pogrenso shvatio ja nisam nigdje napao Zeljeznicar nego Savez i njihove komisije. Oni i jesu najveci lopovi i iza kulisa odredjuju sta i kako ce se raditi. Napao sam iz razloga sto se ne moze izjednacavati ovaj postupak Zebe i onaj pojedinih igraca Zeljeznicara. Oni su upravo to uradili. Daj Boze da imaju ovakav kriterij prema svima da nakon napada na sudiju se dobija crveni karton i nekoliko utakmica suspenzije, Onda bi se i igraci i klubovi vise obazirali na igru, a manje na pritiske prema sudijama. Ali te kazne moraju biti iste prema svima. A ne u 5 kola razmaka odrediti 3 kazne koje su u najmanju ruku smijesne, krenuvsi od Bekica, preko Kjosevskog i Lendrica do Zebe !!!sergejevic je napisao/la:Naravno, s tim se slazem u potpunosti. Malo je degutantno citati neke stvari gdje ispada svi su krivi, samo mi nismo. Niko ovdje nije cist, vise ili manje, ali svima nam je isto na kraju.shalabajzer je napisao/la:Da se bogdom SIPA hoce pozabaviti sa svim lopovlucima u nasem fudbalu od Saveza pa nadalje, da dodju i do Husica i njegovih izjava. Kud i kamo bi svima nama bolje bilo. Dok oni rade sta hoce i po svome nama fudbal nikada nece napredovati koliko god ulagali u njega !!!sergejevic je napisao/la:Pa u cemu je onda problem ? Toliko stvari koje prolaze nekaznjeno i sada samo Vedran trebao dobiti vise. Kada sve bude kaznjeno i samo Vedranu progledano kroz prste onda ce to imati smisla. Evo ovaj Husic se zali nesto a covjeku treba opaliti kaznu da padne na dupe ako se ispostavi da nije tacno ono sto je pisao po medijima. Husref niti jednom nije kaznjen za ucestalo komentarisanje sudjenja i sada su kao samo oni ugrozeni. Svima je isto i to je jedina istina. Zapravo, samo pitari imaju svoje ljude u savezu i ako se potkrade neka greska na njihovu stetu sudija bude suspendovan nakon pola sata ili njihov igrac dobije 2 utakmice kazne, a Vedran pet.
- tuzlak1987
- Kontakt:
E jadni svi navijaci drugih ekipa i ovi ljudi iz saveza ako misle da ce nam ovako pokvariti spokoj i srecu. Ili da ce nekako poremetiti dobar rad Slobode ovom jednom suspenzijom
Kad se zna da cemo naredne sezone imati 10 Zeba i biti jaci nego ikad
Stvarno ono evo zaebani smo
Kad se zna da cemo naredne sezone imati 10 Zeba i biti jaci nego ikad

Stvarno ono evo zaebani smo

Ukoliko savez organizuje finale kupa,kako je moguce da kazne Slobodu zbog"lose organizacije".
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ne moze, jer se igra u Zenici.tareizo je napisao/la:mozeli zeba igrati u utakmicama pretkola euro lige
🔴⚫️
Ne organizuje savez, zasto mislis i da se igra dvije finalne utakmice? Kada bi bila jedna finalna utakmica, onda bi vjerovatno savez istu organizovao u svom trosku ali i sav prihod od iste uzeoAgamemnon je napisao/la:Ukoliko savez organizuje finale kupa,kako je moguce da kazne Slobodu zbog"lose organizacije".

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ce im jedna utakmica kada su ovako u Tuzli pokupili 70 hiljada maraka +jos kazne daju. A podjelili nam ulaznice sa greskom..
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Usporedba zebe sa zeljinim igracima nije dobra,realnija je usporedba sa npr bekicem.
Neko je i ovdje cak iznosio link nemogu sada naci da savez organizuje finale.AnelZ je napisao/la:Ne organizuje savez, zasto mislis i da se igra dvije finalne utakmice? Kada bi bila jedna finalna utakmica, onda bi vjerovatno savez istu organizovao u svom trosku ali i sav prihod od iste uzeoAgamemnon je napisao/la:Ukoliko savez organizuje finale kupa,kako je moguce da kazne Slobodu zbog"lose organizacije".
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ne kontammSkver je napisao/la:Ne moze, jer se igra u Zenici.tareizo je napisao/la:mozeli zeba igrati u utakmicama pretkola euro lige
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- BijelaCokolada
- Kontakt:
zato jer su igraci zelje pravili belaj u zenicitareizo je napisao/la:ne kontammSkver je napisao/la:Ne moze, jer se igra u Zenici.tareizo je napisao/la:mozeli zeba igrati u utakmicama pretkola euro lige
Ne moze, jer se igra u Zenici.[/quote]
ne kontamm[/quote]
zato jer su igraci zelje pravili belaj u zenici[/quote]
neko dilere mora mijenjat il ja il vi
ne kontamm[/quote]
zato jer su igraci zelje pravili belaj u zenici[/quote]
neko dilere mora mijenjat il ja il vi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.