FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2014, 12:23

pinoglavi je napisao/la:Jel dosta više sa prepiranjem? :D

Ako pobjedimo Zvijezdu naredno kolo,već smo u mirnijoj situaciji,iz koje ne bi trebali izlaziti.Zadržat 5+ bodova iznad 15. ekipe,i nakon pojačanja na polusezoni lagano privest kraju ovo.
Na proljece nam dolaze (Travnik, Slavija, Radnik, Vitez, Drina, Mladost), a imati cemo sigurno jacu ekipu.. :thumbup:

Mislim da do kraja polusezone mozemo osvojiti minimalno 4 boda, najvise 7 :mrgreen:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 okt 2014, 12:46

tuzlak1987 je napisao/la:

Ako pobjedimo Zvijezdu naredno kolo,već smo u mirnijoj situaciji,iz koje ne bi trebali izlaziti.Zadržat 5+ bodova iznad 15. ekipe,i nakon pojačanja na polusezoni lagano privest kraju ovo.
Na proljece nam dolaze (Travnik, Slavija, Radnik, Vitez, Drina, Mladost), a imati cemo sigurno jacu ekipu.. :thumbup:
Ako dodje do najavljenih pojacanja u zimskom prelaznom roku nema potrebe da se samo oslanjamo na ove domace utakmice jer mozemo se realno nadti i po kojem bodu na strani.
Al brate ko ce tri mjeseca trpiti zimsku pauzu ko da smo u rejkjaviku :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2014, 12:51

merak je napisao/la:

Ako dodje do najavljenih pojacanja u zimskom prelaznom roku nema potrebe da se samo oslanjamo na ove domace utakmice jer mozemo se realno nadti i po kojem bodu na strani.
Al brate ko ce tri mjeseca trpiti zimsku pauzu ko da smo u rejkjaviku :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najduza pauza na svijetu :oops:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 13:39

Kada sam vidio bivšeg standardnog prvoligaša Jugoslavije Slobodu kako slavi 1 bod u Zvorniku (u kolektivu igrači i navijači) morao sam i ja da vam čestitam na bodu. Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.
SRETAN BROJ - 1725

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2014, 13:43

pitic je napisao/la:Kada sam vidio bivšeg standardnog prvoligaša Jugoslavije Slobodu kako slavi 1 bod u Zvorniku (u kolektivu igrači i navijači) morao sam i ja da vam čestitam na bodu. Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.
Cekaj malo da se saniraju dugovi, da se napravi ekipa. Uzmi i te faktore u obzir..
Dobro je da uopste postoji FK Sloboda ako cemo realno, pored duga koji je tu bio..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 13:50

pitic je napisao/la:Kada sam vidio bivšeg standardnog prvoligaša Jugoslavije Slobodu kako slavi 1 bod u Zvorniku (u kolektivu igrači i navijači) morao sam i ja da vam čestitam na bodu. Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.
Cekaj malo da se saniraju dugovi, da se napravi ekipa. Uzmi i te faktore u obzir..
Dobro je da uopste postoji FK Sloboda ako cemo realno, pored duga koji je tu bio..
Ako je to politika vodilja onda će se još Zvornika ponoviti i ovakvih slavlja u manjim gradovima. Dug je još prisutan i samo lud čovjek misli da će Azmir vračati stara dugovanja Slobode koja su napravili lopovi od 95 god. do danas. On je samo izvršio trenutnu stabilizaciju kluba, a godine i godine će proći dok Sloboda bude na nuli na svome računu.
SRETAN BROJ - 1725

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2014, 13:53

pitic je napisao/la:
Ako je to politika vodilja onda će se još Zvornika ponoviti i ovakvih slavlja u manjim gradovima. Dug je još prisutan i samo lud čovjek misli da će Azmir vračati stara dugovanja Slobode koja su napravili lopovi od 95 god. do danas. On je samo izvršio trenutnu stabilizaciju kluba, a godine i godine će proći dok Sloboda bude na nuli na svome računu.
Nema veze, bitno je samo da se radi korektno i da se zna sta se radi..Ono je bila patnja kad smo ispali pa ona prva polusezona kad se sjetim, ne bih volio nikom da se ponovi. Pogotovo ne Celiku jer mislim da su oni sa nama tu negdje u vrhu sto se dugova tice..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 14:09

To vrijeme koje spominješ sam vrlo dobro pratio i znam šta se dešavalo. Pošto nije Čelik tema za to mugu reči samo da su oni osuđeni na revoluciju koja će se kad tad desiti s ciljem tjeranja čistačice pa do vrha. Ok, vratili ste se u PLBiH, ali mnogi spominju neka štimanja tekmi gdje su najviše spominjalo ime Slobode sada da li ima istine ili ne stvarno ne znam :?: .
SRETAN BROJ - 1725

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 okt 2014, 14:09

Izgleda da neki nisu pogledali Azmirov intervju pa da jos jednom ponovimo. :cool:

Za dva mjeseca je vraceno preko 1 200 000 KM duga ,jedan dio je dug prema igracima a drugi potrazivanja prema raznim firmama i sl. :kafa: .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2014, 14:09

pitic je napisao/la:Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.
koja arogancija, a onda se pitaju što ih ljudi mrze, šatro kompleksi :lol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 14:26

Chinaglia je napisao/la:
pitic je napisao/la:Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.
koja arogancija, a onda se pitaju što ih ljudi mrze, šatro kompleksi :lol:
Ma kakava arogancija. Mislio sam kada se uzme u obzir u bivšoj Jugi kada se uzmu bodovi u Sarajevu to se proslavi jer nikome to nije lako bilo, a i u ovoj ligi je isto tako.
SRETAN BROJ - 1725

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 okt 2014, 14:29

Sloboda u Yu ligi u utakmicama protiv Sarajeva ima bolji omjer pobjeda i poraza.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 14:32

Zodiac je napisao/la:Izgleda da neki nisu pogledali Azmirov intervju pa da jos jednom ponovimo. :cool:

Za dva mjeseca je vraceno preko 1 200 000 KM duga ,jedan dio je dug prema igracima a drugi potrazivanja prema raznim firmama i sl. :kafa: .
Ovo ako je istina onda nemojte Husića zvati po njegovom pravom imenu nego ga zovite spasitelj. Dobro dug je morao vratiti prema igračima ili bi uslijedila suspenzija od saveza. Ne smije se više biti dužno igračima i bivšim zaposlenicima prema Uefinim zakonima. Tako da je Azmir sanirao ono što je morao da sanira da bi Sloboda barem neometano igrala PLBiH.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 14:36

Zodiac je napisao/la:Sloboda u Yu ligi u utakmicama protiv Sarajeva ima bolji omjer pobjeda i poraza.
Bolji omjer na Koševu? Ja sam spominjao tekme u Sarajevu. A ako imaš taj omjer općeiniti postavi da vidim baš me zanima.
SRETAN BROJ - 1725

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 okt 2014, 14:41

Ukupno ,ne samo na Kosevu.
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sloboda - Sarajevo 1-1
Sloboda - Sarajevo 2-1
Sarajevo - Sloboda 0-1
Sarajevo - Sloboda 4-0
Sloboda - Sarajevo 4-1
Sloboda - Sarajevo 3-0
Sarajevo - SLoboda 0-0
Sloboda - Sarajevo 2-1
Sarajevo - Sloboda 0-0
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 3-1
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 3-3
Sarajevo - Sloboda 1-1
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 3-1
Sloboda - Sarajevo 5-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 4-2
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 3-2
Sarajevo - Sloboda 1-4
Sloboda - Sarajevo 0-1
Sloboda - Sarajevo 2-1
Sarajevo - Sloboda 1-1
Sloboda - Sarajevo 2-2
Sarajevo - Sloboda 2-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sloboda - Sarajevo 0-0
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sloboda - Sarajevo 2-2
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 0-0
Sarajevo - Sloboda 1-1
Sloboda - Sarajevo 0-0
Sloboda - Sarajevo 2-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sarajevo - Sloboda 0-0
Sloboda - Sarajevo 0-4
Sloboda - Sarajevo 1-0

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 okt 2014, 14:50

Yebo majku, stvarno ne kontam ove kompleksaše iz Saraj'va. Ljubomorni ili šta, stvarno ne kužim. Svaki pomak u vezi Slobode, pa makar i mizeran/bezazlen, ovdje dođu sa namjerom da podyebavaju i pametuju. Jedno yebeno Sarajevo koje nema ni svoj stadion (eeeej a yebeno veliki klub, kako oni sami sebi tepaju :urnebes: ) i koji će ih Tan kad tad naguzit/ugasit (jer čovjek po svijetu radi šta hoće i ako hoće) i jedan yebeni Seljo koji će uskoro u svakom pogledu biti daleko ispod Slobode, njihovi navijači imaju obraza i smjelosti da dođu ovdje da nekom prosipaju pamet.Pite su brzo zaboravili da su im do jučer ljubimci :urnebes: bili na viršlama, a sad kao da su pokupili svu pamet svijeta . . . .. oj hljebe, ko nam prosipa pamet!!!!!!!!

Seljovci su u qurcu teškom i nemate vi još izgleda za ozdravljenje u skoroj budućnosti. I vi nama nešto sugerišete :clap:

Pa vi ćete puknuti od muke za 3 (tri) godine.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 14:53

Zodiac je napisao/la:Ukupno ,ne samo na Kosevu.
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sloboda - Sarajevo 1-1
Sloboda - Sarajevo 2-1
Sarajevo - Sloboda 0-1
Sarajevo - Sloboda 4-0
Sloboda - Sarajevo 4-1
Sloboda - Sarajevo 3-0
Sarajevo - SLoboda 0-0
Sloboda - Sarajevo 2-1
Sarajevo - Sloboda 0-0
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 3-1
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 3-3
Sarajevo - Sloboda 1-1
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 3-1
Sloboda - Sarajevo 5-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 4-2
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sloboda - Sarajevo 3-2
Sarajevo - Sloboda 1-4
Sloboda - Sarajevo 0-1
Sloboda - Sarajevo 2-1
Sarajevo - Sloboda 1-1
Sloboda - Sarajevo 2-2
Sarajevo - Sloboda 2-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sloboda - Sarajevo 0-0
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sarajevo - Sloboda 1-0
Sloboda - Sarajevo 2-2
Sloboda - Sarajevo 1-0
Sarajevo - Sloboda 0-0
Sarajevo - Sloboda 1-1
Sloboda - Sarajevo 0-0
Sloboda - Sarajevo 2-0
Sarajevo - Sloboda 2-1
Sarajevo - Sloboda 0-0
Sloboda - Sarajevo 0-4
Sloboda - Sarajevo 1-0
2 pobjede u Sarajevu ukupno. A kasnije ću ovo sračunati detaljnije odoh pogledat Travnika i Širokog. Hvala na infu.
SRETAN BROJ - 1725

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 okt 2014, 14:56

Kao i vi u Tuzli :) ,u 23 utakmica na Kosevu Sloboda u je u gotovo pola od toga izlazila neporazena,malo respekta.

Nema na cemu ,info su tu da se iznose. :thumbup:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 06 okt 2014, 15:19

Mnogi ce se iznenaditi na kraju ove godine kada bude skupstina pa se vidi koliki je dug slobode....... toliko toga se uradilo pa ovih 1.2 mil vracenih ne cudi...... mnogo toga je napuhano i firme su svjesne da taj dug ne bi nikad dobili pa se prave kompromisi.......ako ovako nastave mislim da ni 2 mil nece biti dug do kraja ove godine :mrgreen: :mrgreen: sve ce se znati narednih dana pa to potvrdimo

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 okt 2014, 16:03

pitic je napisao/la:To vrijeme koje spominješ sam vrlo dobro pratio i znam šta se dešavalo. Pošto nije Čelik tema za to mugu reči samo da su oni osuđeni na revoluciju koja će se kad tad desiti s ciljem tjeranja čistačice pa do vrha. Ok, vratili ste se u PLBiH, ali mnogi spominju neka štimanja tekmi gdje su najviše spominjalo ime Slobode sada da li ima istine ili ne stvarno ne znam :?: .
Od kada postoji PL ( citaj, odron liga) nije regularna, namjestaju se titule, ko ce ispasti, a ti sarajlice doso" malo oovdje ko" fol onako sarajevski "naivan" da nas ko" preupitas malo ko ti ćuo za neka namjestanja....idi pitaj onog brku, ćisto informativno, kako se to radi, pa mozda i vi osvojite titulu ove Premier sheep lige.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.