Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Torres_9
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Torres_9 » 04 sep 2013, 18:15

AllGunsBlazing je napisao/la:Liverpoolova odbrana nije primila ni jedan gol pa je gora od ove Arsenalove sto sezona i pokazati.
:lol: :lol: narafno pa kad su vas kokoske stisle konfuzija k'o u vrbanjusi , lfc u sve tri utakmice jedini koji je greske pravio je agger (penal,pustio benteka , propust na van persiju).Tri sto postone sanse dozvolili na tri utakmice budali dosta aj cao
OSVAJATE PL sto posto

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 sep 2013, 18:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Liverpoolova odbrana nije primila ni jedan gol pa je gora od ove Arsenalove sto sezona i pokazati.
Kako si ti to fino samo rekao . Mislim neb' se svađao sad al' po cemu ti mozes zakljuciti da ce vasa odbrana igrati bolje ? Nasa nije ona od prosle sezone i poprilicno se poboljsala , ako nista , u odbrani smo jaci dosta a nismo primili puno vise golova od vas prosle sezone .

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 sep 2013, 18:18

Zato ti ja kazem prva 3 kola su pokazala ko je sta, mi cemo se zadovoljiti ligom prvaka jer Liverpool sa ovakvom odbranom ce da pomete konkurenciju i pomisao za nesto vise je besmislena.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 sep 2013, 18:19

BigBigBang je napisao/la:Zato ti ja kazem prva 3 kola su pokazala ko je sta, mi cemo se zadovoljiti ligom prvaka jer Liverpool sa ovakvom odbranom ce da pomete konkurenciju i pomisao za nesto vise je besmislena.
ma jok vi mozete osvojiti PL i ligu sampiona naravno kao slag na tortu

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 04 sep 2013, 18:21

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... t-pictures" onclick="window.open(this.href);return false;

evo i cijela galerija ko nije vidio..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 sep 2013, 18:23

Torres_9 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Zato ti ja kazem prva 3 kola su pokazala ko je sta, mi cemo se zadovoljiti ligom prvaka jer Liverpool sa ovakvom odbranom ce da pomete konkurenciju i pomisao za nesto vise je besmislena.
ma jok vi mozete osvojiti PL i ligu sampiona naravno kao slag na tortu
Da smo pobjedili u sva tri kola mozda bi i mogli ovako tesko.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 sep 2013, 18:23

Pa nije ovdje niko lud i glup , ne moras se ni ti praviti . Bar se nadam da se pravis :?:
Liverpool je imao dobar start , al' svi znamo da nema ekipu kvalitetniju od top 4 prosle sezone . I da ce samo uz dosta srece zavrsiti na jednoj od tih pozicija .

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 sep 2013, 18:40

Bas glupe prepirke..

Prvo ovi nogomentni znalci bi dali pichke da im Koscielny stoji u odbrani pored nekih levata.

Mertesacker je spor, to jeste ali ima divne reakcije da perfektno uzme loptu protivniku..
Koscielny je jak i moze bilo kojeg igraca strpat u dzep, to sto ga vecina foruma pamti je po onoj greski protiv Birminghama i Citya, ali sad je fenomenalan, sigurno nas najbolji stoper.

Vermaelen.. on je totalna kriza sad, toliko propusta protiv Tottehama i ima sad katastrofa pozicioniranje, znaci protiv Tottehama 2 lopte prodju pored njih, izmedju njih dvojice i primimo gol.. a to da u duel moze i vise, to je dobar i zna spasiti ali katastrofa pozicioniranje..

Sagna? Momak se vraca u formu, prvo sto nije pičon da odbije ulogu stopera vec kaze da mu je dosta lakse, manje se trci i da je bar malo visociji...
Sad ce tek njegovi centarsutevi doci do izraza, velika paznja protivnickih klubova ce biti da se zaustavi vezni red Arsenala, Ozila, Santija, Wilshera i Ramiza, Walcott ce biti krilo a Sagna ce ulijetat ko kakva hinjara da ubaci sa strane jer ce paznja bit na sredini ne na krilima.. to ce biti dobro.

Jenkinson odlican protiv Tottehnama, jednom ga Chadli prosao ali moze se, uzmite u obzir da imaju po 20-22 godine momci i da su veoma mladi..

Gibbs isto, bolji malo od Jenka jer je bolje ofanzivniji, i u defanzivi je malo bolji, opet veoma je mlad.

Previse se Arsenal potcjenuje kao sto sam vec rekao, mi imamo uz Chelsea najbolji vezni red u PL sad, bez uvrede za United ali njihov vezni nije " kreativan " kao od ove 2 ekipe..

Odbrana je u Chelsea najbolja isto, odlicni stoperi koji su uvijek tu, ovako po prici ispalo bi da je Chelsea sigurno najbolji i da osvaja, jeste favorit ali znaju kiksati, nemaju napad.

E sad ce reci da nema ni Arsenal, ali Olivier Giroud je u 3 meca zabio po bar 1 gol, to je konacno konstantnost i evo dosao je internacionalni odmor, bice za Francusku ali bice i odmora, naravno tu je nas novi Thierry Sanogo :mrgreen: :mrgreen:

Benzema rekao da ce joinat Ozilu :o

Al sumnjam, tesko to.. jedino da napadac Giroud oslabi i ne odigra citav EPL pa da dodje jos neko kvalitetniji..

Necemo se sad dzaba raspravljat, igra nam Bosna u petak, slavim i rodjendan tako da mi je sve najbolje taj dan :mrgreen:

Sad pustite nase klubove jer se borimo za Brazil 8-)

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 sep 2013, 19:11

Torke injzinjer bi se sad spalio od muke. Jao, ima Krka milione na njemu da zgrne. :lol:

A vas ostale upozoravam da se ne zayebavate sa Agetom. Kara ce vas ako ga naljutite.

Hajde da me zayebaje navijac Uniteda pa i Chelsea, nekako bih shvatio al' dodje covjek ciji je klub jedva zavrsio ispred West Bromwicha i pocne da zayebaje.

Sve su to posljedice katastrofe u Cernobilu.

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 04 sep 2013, 19:27

Rockefeller je napisao/la:. Jao, ima Krka milione na njemu da zgrne. :lol:

.
kako je krenulo postat ce Rockefeller ovaj wenger :lol:
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 sep 2013, 19:34

Torres_9 je napisao/la::lol: zbog cega glupost ? vidim vec 4 komada u mrezi , jedini kvalitetan igrac u odbrani je vermalen koji je toliki peh sa povredama
:lol: :roll:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 04 sep 2013, 19:36

Torres_9 je napisao/la::lol: zbog cega glupost ? vidim vec 4 komada u mrezi , jedini kvalitetan igrac u odbrani je vermalen koji je toliki peh sa povredama
S ovim si pokazo koliko pratis Arsenal.
Pld W D L
38 26 12 0

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 19:46

Ozil isti đedović :D .

u kratkom periodu nepotrebne upadice od strane navijača liverpoola stvaraju nepotrebnu raspravu od više stranice. Hajd da neko kaže da nam napad škripi pa da diskutujemo al jbo majku pa odbrana. Odbrani ništa ne fali osim 4. štopera :?
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 sep 2013, 19:52

jasmin10 je napisao/la: :lol: :roll:
:mrgreen:

Nemoj, neka ga. :lol:

Aga dragi, pa ja ne mogu postati Wenger. Mogu postati samo kao on. :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 sep 2013, 19:59

Ozil je odlicno pojacanje za Arsenal , strasan igrac i on ce sigurno vrijedit svakog ulozenog novcica. Medjutim, da li Ozil znaci ukljucivanje u borbu za titulu? vjerovatno ne. Arsenalu treba jos 2-3 igraca za velike domete. Prvenstveno jedan jak zadnji vezni, cisto zbog balansa ekipe..Arteta, Ramzi, Wilser sve su to dobri igraci, ali treba jedan za pobit se sa Stoukom i slicnim ekipama... trebaju uzet Gustava iz Wolfsburga nakon SP(ako prije ne nadju koga tipa Matuidi ili ne vrate Songa).
Zatim je potreban napadac, ali ne klasicni centarfor nego napadac koji je sposoban odigrati i na krilu i dati go sa krila. Arsenal ima sad dovoljno (i previse kreacije), ali nema dovoljno strijelaca (Ozil je jako los strijelac, Kazorla malo bolji itd)..Naravno Suarez bi tu bio najbolji. Centarfor im ne treba je jer po meni Ziru jako dobar igrac, samo mu je trebala prilagodba, treba im Podolski samo sa druge strane, dakle Suarez :D ..i naravno jos jedan defanzivac umjesto Vermalena.. mislio sam da ce biti bolji igrac, i bio je odlican, ali izgleda da je povreda ucinila svoje. Sad mu treba promjena kluba a vjerovatno i lige da se proba vratit...

sto se tice vase diskusije oko Koselnog, jest to navijacko podbadanje, ali mora se priznati da momak izrasta u jednog od boljih stopera ne samo u engleskoj ligi. Ovo je prva sezona da se gleda u njega kao lidera odbrane i vjerujem da moze samo rast, strasno je jak.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 04 sep 2013, 19:59

Rockefeller je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: :lol: :roll:

Nemoj, neka ga. :lol:

Aga dragi, pa ja ne mogu postati Wenger. Mogu postati samo kao on. :roll:
jesi se uzivio u ovaj nik,nisam uopste tebe spomenuo vec sam rekao da ce wenger da se obogati od prodaje ozilovih dresova.Smanji dozivljaj aga.
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 sep 2013, 20:05

AggerYNWA je napisao/la:jesi se uzivio u ovaj nik,nisam uopste tebe spomenuo vec sam rekao da ce wenger da se obogati od prodaje ozilovih dresova.Smanji dozivljaj aga.
Neko spomenuo Ozilove dresove. :o

Idu k'o halva. Kako Liverpoolu sa Aspasovim?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 20:11

http://www.arsenal.com/derbyday" onclick="window.open(this.href);return false;

ne možete ovo zaobići i ne pogledai ne možete. Obaveza svima, banujte se ako ne pogledate :!: :!: :!:
Vođa zna.

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 04 sep 2013, 20:12

Rockefeller je napisao/la:
AggerYNWA je napisao/la:jesi se uzivio u ovaj nik,nisam uopste tebe spomenuo vec sam rekao da ce wenger da se obogati od prodaje ozilovih dresova.Smanji dozivljaj aga.
Neko spomenuo Ozilove dresove. :o

Idu k'o halva. Kako Liverpoolu sa Aspasovim?
a izvini onda ,ja sam nesto pogresno shvatio.a za aspasa ma moraju ici cim je na ledjima 9ka. ;)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 sep 2013, 20:21

nedim1993 je napisao/la:http://www.arsenal.com/derbyday

ne možete ovo zaobići i ne pogledai ne možete. Obaveza svima, banujte se ako ne pogledate :!: :!: :!:
De mi pošalji svoj pass i membership number na pp, mrsko mi se sign up. :mrgreen:

Aspas prodao 27 dresova ukupno, od toga 25 lično on kupio da odnese porodici i prijateljima, a 2 greškom kupljena.

BBC have revealed that Daniel Levy asked/begged Real Madrid not to sell to Arsenal...
Zamalo Levy, zamalo.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.