AllGunsBlazing je napisao/la:Liverpoolova odbrana nije primila ni jedan gol pa je gora od ove Arsenalove sto sezona i pokazati.

OSVAJATE PL sto posto
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
AllGunsBlazing je napisao/la:Liverpoolova odbrana nije primila ni jedan gol pa je gora od ove Arsenalove sto sezona i pokazati.
Kako si ti to fino samo rekao . Mislim neb' se svađao sad al' po cemu ti mozes zakljuciti da ce vasa odbrana igrati bolje ? Nasa nije ona od prosle sezone i poprilicno se poboljsala , ako nista , u odbrani smo jaci dosta a nismo primili puno vise golova od vas prosle sezone .AllGunsBlazing je napisao/la:Liverpoolova odbrana nije primila ni jedan gol pa je gora od ove Arsenalove sto sezona i pokazati.
ma jok vi mozete osvojiti PL i ligu sampiona naravno kao slag na tortuBigBigBang je napisao/la:Zato ti ja kazem prva 3 kola su pokazala ko je sta, mi cemo se zadovoljiti ligom prvaka jer Liverpool sa ovakvom odbranom ce da pomete konkurenciju i pomisao za nesto vise je besmislena.
Da smo pobjedili u sva tri kola mozda bi i mogli ovako tesko.Torres_9 je napisao/la:ma jok vi mozete osvojiti PL i ligu sampiona naravno kao slag na tortuBigBigBang je napisao/la:Zato ti ja kazem prva 3 kola su pokazala ko je sta, mi cemo se zadovoljiti ligom prvaka jer Liverpool sa ovakvom odbranom ce da pomete konkurenciju i pomisao za nesto vise je besmislena.
Pa nije ovdje niko lud i glup , ne moras se ni ti praviti . Bar se nadam da se pravisBigBigBang je napisao/la:Zato ti ja kazem prva 3 kola su pokazala ko je sta, mi cemo se zadovoljiti ligom prvaka jer Liverpool sa ovakvom odbranom ce da pomete konkurenciju i pomisao za nesto vise je besmislena.
kako je krenulo postat ce Rockefeller ovaj wengerRockefeller je napisao/la:. Jao, ima Krka milione na njemu da zgrne.![]()
.
Torres_9 je napisao/la:zbog cega glupost ? vidim vec 4 komada u mrezi , jedini kvalitetan igrac u odbrani je vermalen koji je toliki peh sa povredama
S ovim si pokazo koliko pratis Arsenal.Torres_9 je napisao/la:zbog cega glupost ? vidim vec 4 komada u mrezi , jedini kvalitetan igrac u odbrani je vermalen koji je toliki peh sa povredama
jasmin10 je napisao/la:![]()
jesi se uzivio u ovaj nik,nisam uopste tebe spomenuo vec sam rekao da ce wenger da se obogati od prodaje ozilovih dresova.Smanji dozivljaj aga.Rockefeller je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:![]()
![]()
Nemoj, neka ga.![]()
Aga dragi, pa ja ne mogu postati Wenger. Mogu postati samo kao on.
Neko spomenuo Ozilove dresove.AggerYNWA je napisao/la:jesi se uzivio u ovaj nik,nisam uopste tebe spomenuo vec sam rekao da ce wenger da se obogati od prodaje ozilovih dresova.Smanji dozivljaj aga.
a izvini onda ,ja sam nesto pogresno shvatio.a za aspasa ma moraju ici cim je na ledjima 9ka.Rockefeller je napisao/la:Neko spomenuo Ozilove dresove.AggerYNWA je napisao/la:jesi se uzivio u ovaj nik,nisam uopste tebe spomenuo vec sam rekao da ce wenger da se obogati od prodaje ozilovih dresova.Smanji dozivljaj aga.![]()
Idu k'o halva. Kako Liverpoolu sa Aspasovim?
De mi pošalji svoj pass i membership number na pp, mrsko mi se sign up.nedim1993 je napisao/la:http://www.arsenal.com/derbyday
ne možete ovo zaobići i ne pogledai ne možete. Obaveza svima, banujte se ako ne pogledate![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.