Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa da je izašao sa terena normalno poslije crvenog,dobio bi 1 utakmicu.Ovako djabe ruka na ustima...Ulaziš na teren i izazivaš incident poslije isključenja pljuješ ljude...Ok kazna.Iskreno meni su male kazne u Zenici bile...
Da nisu onako male kazne za incident u Zenici bile, ne bi se mi vjerovatno ni bunili za ovo. Ali kada se pogleda šta se desilo tamo, a šta ovdje i uporediš kazne.. nema smisla.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
OK bi kazna bila da su i igraci Zelje kaznjeni na dostojan nacin, nema sanse da za ono saketanje i bacanje baklji dobijes istu kaznu kao za psovanje sudiji.
Jedan grad, jedna ljubav!
Sloboda mora uloziti zalbu na ovo, Krošejski je onda trebao dobiti bar 10 utakmica kazne za ono saketanje klosarsko.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 17 maj 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo je potpuno zasluzena kazna jer se fakat ispsovo sudiji ko da pored prodavnice stoje sa pivama u rukama a ne na terenu , al opet s druge strane nakon onakvih Kazi iz Zenice trebo je dobit max 3 utakmice ili cak 2 da su kazne bile u Zenici pravedne ovo bi bila normalna odluka al ovako je retardirana
-
- Kontakt:
U utakmici Celika i Zeljeznicara sudije morale napustiti teren pod pratnjom zastitara, a zastitari ni krivi ni duzni dobise batine od igraca Zelje. Kazne u tom slucaju manje nego u slucaju Zebe koji je samo verbalno napao sudiju. Da Osimovski savez nije malo kontradiktoran ??slobodnjak je napisao/la:Pa da je izašao sa terena normalno poslije crvenog,dobio bi 1 utakmicu.Ovako djabe ruka na ustima...Ulaziš na teren i izazivaš incident poslije isključenja pljuješ ljude...Ok kazna.Iskreno meni su male kazne u Zenici bile...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Također, Disciplinska komisija kaznila FK Sloboda sa 4.000 KM kazne zbog propusta u organizaciji, upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava, distribucije alkohola na stadionu i duplog razglasa na utakmici protiv Sarajev u 29. kolo. Tuzlanski klub kažnjen je i sa 4.500 KM zbog propusta na utakmici finala Kupa BiH.
Ove ce Fukare Azmiru glave doci, covjek skuplja pare oni svaku tekmu po par hiljada kazne, sad 8.500 u dvije tekme. Fino.
Ove ce Fukare Azmiru glave doci, covjek skuplja pare oni svaku tekmu po par hiljada kazne, sad 8.500 u dvije tekme. Fino.

-
- Kontakt:
Ma Krosevski manje vise...al nakon ove kazne treba se ponovo pogledati snimak iz Zenice. Sudije nisu smjele bez pratnje napustiti teren. Jos sudija i u zapisniku napisao da nije smio dati crveni karton. Da tu nisu igraci Zelje cvijecem gadjali sudiju. Smijesan savez, smijesna liga !!!joker90 je napisao/la:Sloboda mora uloziti zalbu na ovo, Krošejski je onda trebao dobiti bar 10 utakmica kazne za ono saketanje klosarsko.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovo je maksimalno sto moze od njih u ovom trenutku a sto je sklopu zakona, a opet s druge strane minimalno sto bi nam frustrirani debeli vratovi uradili jer im kvarimo spokoj i sablon.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
cuj ispsovo se sudiji ...pa bolan ti ko da na utakmici nisi nikad bio...sudijama se je.be sve od do, nije ni prvi ni zadnji ...bojler je napisao/la:Ovo je potpuno zasluzena kazna jer se fakat ispsovo sudiji ko da pored prodavnice stoje sa pivama u rukama a ne na terenu , al opet s druge strane nakon onakvih Kazi iz Zenice trebo je dobit max 3 utakmice ili cak 2 da su kazne bile u Zenici pravedne ovo bi bila normalna odluka al ovako je retardirana
Pa Zeba nije vise mlad 

-
- Kontakt:
Sto ovaj pokusava slagati, sudija je napisao da nije htio dati crveni jer se sve desilo ispred navijaca da ne bi izazvao vece nerede. Onaj nije zastitar nego zenicki dripac koji satro popravlja teren, a pljuje gostujuce igrace.
takav igrač koji bi trebao biti primjer svim ostalima na terenu i uradi to što je uradio. Neka su mu dali 5 utakmica kazne i samo nek slijede isti primjer ubuduće
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
-
- Kontakt:
Nadji zapisnik ima ovdje sliku je neko posatvio. Sudija napisao u zapisniku zbog toga sto su se u blizini nalazili i navijaci, ali i igraci Zelje, koji bi negodovali, zbog sigurnosti nije smio pokazati crveni karton.sergejevic je napisao/la:Sto ovaj pokusava slagati, sudija je napisao da nije htio dati crveni jer se sve desilo ispred navijaca da ne bi izazvao vece nerede. Onaj nije zastitar nego zenicki dripac koji satro popravlja teren, a pljuje gostujuce igrace.
Navijaci Zelje likuju na ove odluke saveza.....nemojte likovati, kad tad mecka zaigra i pred vasim vratima....Nece Osima starijeg (kojeg cijenim) vjecno biti, da stiti interese Zelje u savezu.
-
- Kontakt:
Kazna bi bila pravedna i realna da savez nije kontradiktoran. I oni "mladi" igraci su idoli omladini na tribinama. I savez je svojim kaznama prema njima, pokazao da je uredu biti huligan, udarati svakoga ko ne dijeli tvoje misljenje, gadjati navijace bakljama i sl. Obit' ce se ovakve kazne i odluke savezu kad tad o glavu.tripice je napisao/la:takav igrač koji bi trebao biti primjer svim ostalima na terenu i uradi to što je uradio. Neka su mu dali 5 utakmica kazne i samo nek slijede isti primjer ubuduće
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ziv bio, znas li koliko Osim stariji nije u savezu? Eto, covjek koji se jedva krece i jedva govori mu presudio iz, pazi sad, Graza.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta je stete napravio i para oprao preko zlatne generacije reperezentacije, dzepova napunio...napredovala liga...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Kakve veze ima to sto nije u Savezu ??? Osim je doveo ove ljude u savez, on ih je aminovao. Nisam ja nigdje rekao, ziv ti meni bio, da je Osim rekao kaznite ga sa 5 utakmica. Aj ti meni nemoj reci da Zeljo nema povlastice u Savezu na osnovu gospon Osima? Budite malo realni, ev abs oko ovih kazni. Sad mi ev realno reci ako je kazna za Zebu realna(po meni jeste) koliko utakmica zabrane su trebali dobiti igraci Zelje za ono ponasanje ?? Ajde, da vidmo da li si imalo realan. Ako vec savez trenira neku strogocu, to treba raditi na svima, a ne neke tapsati po ramenu.Thetraphak1921 je napisao/la:Ziv bio, znas li koliko Osim stariji nije u savezu? Eto, covjek koji se jedva krece i jedva govori mu presudio iz, pazi sad, Graza.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zeba nije dobio pet tekmi samo radi kartona, vec i zbog seljackog ponasanja, prakticno napada na sudiju, ulazenja na teren iako je iskljucen, sukobljenja sa gostujucim trenerom itd.
Slazem se da izgleda prestrogo kad se uporedi sa Kosjevskim, ali treba kaznjavati seljacko ponasanje. Koliko god sudije bile lose, ipak zaslizuju minimum respekta, kao i radnici, a i kao ljudi.
Slazem se da izgleda prestrogo kad se uporedi sa Kosjevskim, ali treba kaznjavati seljacko ponasanje. Koliko god sudije bile lose, ipak zaslizuju minimum respekta, kao i radnici, a i kao ljudi.
-
- Kontakt:
@shalabajzer
Pa jel logicno da sudija ne smije dati crveni u takvom ambijentu jos pred navijacima ? Lahko je tebi i meni laprdati ovdje, a covjek je ispravno postupio, moglo ga je nesto pogoditi u glavu, moglo je dovesti do vecih nereda, ulijetanja u teren i slicno. Mogao je to sve uraditi u tunelu ili navesti u zapisnik pa nek savez kaznjava te igrace, kao sto je uradio. Uopste ne stoji prica da nije smio od igraca dati karton, onda isto nije smio Fenanu i polovici igraca Celika dati jos jedan karton nakon onog grupnog nasrtanja na sudiju. Je li to realna opcija bila ? Pogledaj malo i iz drugog ugla, najlakse je navaliti na nekoga i tjerati tako. Sta bi ti uradio da te neko pljune poslije poraza i vjerovatno gubitka Evrope ? Naravno, uopste nije smio uraditi nesto onako, ali ako realno pogledamo onaj tip uopste nije smio biti iza Vedranovog gola u tim trenucima, nije smio(kako je sam naveo) pjevati neke pjesme ispred momka jer je on uposlenik na stadionu, ima odgovornosti kao i Kjosevski, a niko o tome ne prica. Povrh svega pljunuti momka u lice i ispasti neka zrtva, da ne pricamo o konstantnom provociranju navijaca, drzanja za medjunozje(postoji i slika). Ja mislim da onakvog lika treba osuditi jer je mogao dovesti do mnogo gorih stvari svojim provociranjem.
Opet prica o nekoj protekciji u savezu koje zapravo i nema. Pitari imaju svoje ljude u savezu i Zeljo je odlaskom Amara i na tom polju dobro pao. Zasto se niko ne zali jer je Bekic dobio dvije utakmice suspenzije, a uradio je isto sto i Vedran. Zapravo nije bas isto, nego je udario sakom u lice covjeka kojem je posao da bude na terenu. Zeljo ce uvijek imati odredjenu moc i u savezu i medijima, jer ima ponajvise navijaca u drzavi, najvise trofeja i tako je u svakoj zemlji, pa i ovdje.
Pa jel logicno da sudija ne smije dati crveni u takvom ambijentu jos pred navijacima ? Lahko je tebi i meni laprdati ovdje, a covjek je ispravno postupio, moglo ga je nesto pogoditi u glavu, moglo je dovesti do vecih nereda, ulijetanja u teren i slicno. Mogao je to sve uraditi u tunelu ili navesti u zapisnik pa nek savez kaznjava te igrace, kao sto je uradio. Uopste ne stoji prica da nije smio od igraca dati karton, onda isto nije smio Fenanu i polovici igraca Celika dati jos jedan karton nakon onog grupnog nasrtanja na sudiju. Je li to realna opcija bila ? Pogledaj malo i iz drugog ugla, najlakse je navaliti na nekoga i tjerati tako. Sta bi ti uradio da te neko pljune poslije poraza i vjerovatno gubitka Evrope ? Naravno, uopste nije smio uraditi nesto onako, ali ako realno pogledamo onaj tip uopste nije smio biti iza Vedranovog gola u tim trenucima, nije smio(kako je sam naveo) pjevati neke pjesme ispred momka jer je on uposlenik na stadionu, ima odgovornosti kao i Kjosevski, a niko o tome ne prica. Povrh svega pljunuti momka u lice i ispasti neka zrtva, da ne pricamo o konstantnom provociranju navijaca, drzanja za medjunozje(postoji i slika). Ja mislim da onakvog lika treba osuditi jer je mogao dovesti do mnogo gorih stvari svojim provociranjem.
Opet prica o nekoj protekciji u savezu koje zapravo i nema. Pitari imaju svoje ljude u savezu i Zeljo je odlaskom Amara i na tom polju dobro pao. Zasto se niko ne zali jer je Bekic dobio dvije utakmice suspenzije, a uradio je isto sto i Vedran. Zapravo nije bas isto, nego je udario sakom u lice covjeka kojem je posao da bude na terenu. Zeljo ce uvijek imati odredjenu moc i u savezu i medijima, jer ima ponajvise navijaca u drzavi, najvise trofeja i tako je u svakoj zemlji, pa i ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.