FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Luca.Toni » 30 jan 2011, 19:56

Arogantni je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Ma Bajro je gigant vjerujte mi, ja ga znam licno, i lik je gigant kad je imo nekih 18-ak godina isto je na probu u Italiju ili Juve ili Inter nezz sad tacno ( ipak je davno bilo ) i ja msm da je tamo proso probu, i onda trebo tamo da ide da zivi, ali mu roditelji nisu dali tj njegov stari..

Ali znaci veliki je talenat bio, e sad da li je ostalo sta od tog njegovog talenta i da li ce Amra izvuci sve iz njega vidjet cemo, a koliko vidim kako je kreno zabijat izvuko je Amar njego talenat na sunce :D

Sad mu jos treba dati da igra i u sluzbenim tekmama, ali ne po koju minutu nego da odigra bar 2/3 utakmice i da onda pokaze sta zna...

Ja mu zelim sve najbolje i da zabije bar 10 komada u ovoj polusezoni

Ovo je istina da je isao Bajro na probu ne u Juve vec u Inter ali to je bilo davno dok je jos u Bubamari trenirao ali nevjerujem da je prosao bar mi nikad nije to rekao... Sto se tice njegov talenta bio je jedan od najtalentovanijih fudbalera u BiH u to vrijeme a on je psiha u glavi to ga je ebalo da napravi veliku karijeru a vjerujte mi iako mi je Popovic jedan od omiljenih igraca da je Bajro puno bolji napadac samo da se rijesi tzv. problema u glavi a nacuo sam da ce se ubrzo zeniti pa cu mu to licno cestitati kad ga vidim...

Ma vidjam ga sa curom non-stop :D nije losa mala al posto je on ipak napadac najboljeg kluba u drzavi moze imati koju hoce :D xDhaha
Covjek nije imao nikad minutazu kako treba i one mrvice sto je odigro odigro ih je posteno..
Razumijes ti mene burazere moj :)

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 30 jan 2011, 20:57

vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod. samo da se smijati tudjoj nevolji.. a vi veliki fanatici Zelje da kojim slucajem igrate za nas klub i dobijete ponudu od grckog kluba koji vam daje vecu platu od Zelje, to ne bi presli? da napomenem od te plate trebate hraniti porodicu, placati rezije i sl. Kerla je bar nesto postigao u zivotu.. ako nista, onda vi, ja i hiljadu drugih gradjana znamo njegovo ime.. a vas poznaje par forumasa i to preko nicka. umjesto da ste mu zahvalni sto je lavovski odigrao za nas, vi se nasladjujete njegovoj nevolji.
pa sta ako je otisao u Njemacku na probu, i maltene nas ''izdao'' kako vi kazete? za to je bio kaznjen, i ako mi nadjete jednog gradjana koji ne bi otisao za parama van ove drzave, pljunite me u usta.
previse gledate filmove, modne kampanje i strani fudbal.. nasi igraci nisu nista iznad nas koji chatamo preko ovog foruma kao sto je slucaj u drugim ligama. jesu im plate vece od nasih.. znatno vece da kazem, ali nakon 30 i neke oni idu u penziju, i sta su zaradili zaradili su. upravo iz tog razloga nasi igraci idu u kazahstan, grcku, moldaviju, izrael i ostale znj drzave da zarade sta para.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 30 jan 2011, 21:21

lech je napisao/la:vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod. samo da se smijati tudjoj nevolji.. a vi veliki fanatici Zelje da kojim slucajem igrate za nas klub i dobijete ponudu od grckog kluba koji vam daje vecu platu od Zelje, to ne bi presli? da napomenem od te plate trebate hraniti porodicu, placati rezije i sl. Kerla je bar nesto postigao u zivotu.. ako nista, onda vi, ja i hiljadu drugih gradjana znamo njegovo ime.. a vas poznaje par forumasa i to preko nicka. umjesto da ste mu zahvalni sto je lavovski odigrao za nas, vi se nasladjujete njegovoj nevolji.
pa sta ako je otisao u Njemacku na probu, i maltene nas ''izdao'' kako vi kazete? za to je bio kaznjen, i ako mi nadjete jednog gradjana koji ne bi otisao za parama van ove drzave, pljunite me u usta.
previse gledate filmove, modne kampanje i strani fudbal.. nasi igraci nisu nista iznad nas koji chatamo preko ovog foruma kao sto je slucaj u drugim ligama. jesu im plate vece od nasih.. znatno vece da kazem, ali nakon 30 i neke oni idu u penziju, i sta su zaradili zaradili su. upravo iz tog razloga nasi igraci idu u kazahstan, grcku, moldaviju, izrael i ostale znj drzave da zarade sta para.
Ma nek si nam rekao, da nije tebe ja mislim to niko od nas ne bih znao jbt. Uz to kako je Seha ostao, trazio uslove i uspio dogovoriti to je mogao i ovaj i onda se prodati za vece pare a samim tim bi imao i vecu platu u toj ekipi u koju je otisao, potrcao je odmah za lovom i to mu ljudi zamjeraju, normalno je da ce i Seha otici vjerovatno za sezonu ili dvije max, i vjeruj niko mu nece reci ni jednu ruznu rijec. Razmili malo o cemu pricamo.
Ja mu iskreno zelim svu srecu i razumijem ga ali je mogao to puno bolje uraditi da je razmisljao kako treba a ne slusao managere koji su na kraju uzeli vise love od njega. Ja se iskreno nadam da ce on proigrati i da ce se ustaliti u toj ekipi pa kako god ona igrala i da ce biti stub odbrane
Mes Que Un Club

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 30 jan 2011, 21:35

ma neka kerle na klupi fino mu je pravo stagnirat će i može samo postat krpa,a tako
je kad neće da sluša i igra za solidnu lovu,pa da se proda i uzme veliku pinku i on i klub,nego odmah poletio za mizernom ponudom,i pravac druga grčka liga,ma milina,a jest dečko pametan,a ovaj njegov drug zastupnik je u rangu sa njim,imam goluba mislim da je on pojam za kerlu i ovog zastupnika :lol:

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 30 jan 2011, 22:01

lech je napisao/la:vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod. samo da se smijati tudjoj nevolji.. a vi veliki fanatici Zelje da kojim slucajem igrate za nas klub i dobijete ponudu od grckog kluba koji vam daje vecu platu od Zelje, to ne bi presli? da napomenem od te plate trebate hraniti porodicu, placati rezije i sl. Kerla je bar nesto postigao u zivotu.. ako nista, onda vi, ja i hiljadu drugih gradjana znamo njegovo ime.. a vas poznaje par forumasa i to preko nicka. umjesto da ste mu zahvalni sto je lavovski odigrao za nas, vi se nasladjujete njegovoj nevolji.
U potpunosti se slazem... Kerla da je ostao jos koju godinu ne bi napravio nesto kao sto moze Šehić...jer je stariji i nije golman pa da moze igrat do 40. Šeha zna da ima kad zaradit veliku lovu pa mu nije stalo do jedne godine...kad tad lova je njegova. Nek je Kerla otisao da obezbjedi sebe i porodicu...Svu mu srecu želim !
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 30 jan 2011, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
TM87

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 22:02

S tim da sam ja napisao i naslađivao se Kerlinom neuspjehu, osjećam se prozvanim.

Pod jedan, ko si ti da nekome kažeš da je glup ? Koji si ti faktor ? Sad bi svašta nešto lajao, al ne ide, fol navijamo za isti klub. Ne slažemo se, u redu, poštujem, al nećemo tako, na čobanski način. Doduše, to je to onih koji su te odgojili a ne do mene.

Igrač koji ode pred finale kupa a ima važeći ugovor je 0. 0 od igrača i čovjeka ; Da nije Želje, sa takvim mentalnim kapacitetom, Kerla bi radio na nekoj benzinskoj pumpi, možda i to bi mu bio životni uspjeh.

Nakon svega toga bude mu oprošteno i opet zaigra. Prvenstveno preko Želje bude pozvan u reprezentaciju. Opet nas zajebe i ode u **** klub gdje sjedi na klupi. To je u redu, jel ? Onda da promijenimo ime u FK Socijalna Ustanova i otvorimo vrata svima. Raširenih ruku sve igrače dočekamo a kada odlaze plješćemo im, još im damo stoju, da im se nađe na putu.

Kerla nije star igrač, 22-23 godine, starter u ekipi, ponuđen mu je novi i sigurno poboljšani ugovor. Potpiše ga, odigra sezonu-dvije, upadne na širi spisak reprezentacije, vjerovatno odigra još par utakmica za reprezentaciju, par utakmica sa Željom u Europi i onda se proda i riješi egzistenciju a i Željo nešto zaradi.

Ja navijam za Želju a ne za Kerlu. Kada Kerla(koji je mlad i ima vremena da zaradi za života) zajebe Želju, zajebo je i mene. Kad se to desi ja trebam da podržavam Kerlu i odobravam njegov potez koji je kontra Želje. Želje koji nema para i koji bi trebao da živi od prodaje igrača. Igrača kao što je Kerla. A on nas zajebe samo tako i ode u neku **** grčku ekipu koja će ispasti iz lige. To treba da podržim ? Onda sam pride i glupi i zatucani Bošnjo.
Jeb.em i tebe i tvoju logiku.
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 30 jan 2011, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 jan 2011, 22:03

Neka neka, Kerla, dabogda presjedio život na klupi :lol: :lol: :lol:

Bajro Haubica novi killer 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 30 jan 2011, 22:07

momak je upravu...gluposti pišu balavci koji nemaju 14 god i neznaju šta je život :!: kerli nek je sretno,dali igra ili neigra njegov problem bitno je da ŽELJO čvrsto stoji i to je to ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 22:08

Zaboravljaš na činjenicu da kada bi se svi igrači ponašali ko Kerla mi bi bili u qurcu ;

PS Stariji sam od tebe ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 30 jan 2011, 22:20

vidim puno logicara, tipa ovog amer i nikad izvini. usput ja sam Reisov sljedbenik*, on me salje.. sektas sam i imam bradu do pupka. kada ste tako plemeniti i dobri, sto se ne zaposlite da kopate negdje za 500 KM ? aa nece guz.ica da radi za tako male pare kada moze zgrnuti ko gospodin 1000 KM. tako je i sa svim nasim igracima... sto bi neko igrao po kojekakvim livadama za 5000 KM (i to nogom u guz.icu da se nabija), kada moze otici u drugu drzavu i igrati na boljim terenima za vece pare. njemu je u planu bilo da prvenstveno zaradi pare, a ne da ceka u Zelji ponudu od nekog ''velikana'' kako bi presao u jaci klub.
kad vec spominjete Sehica.. on je igrao za mladu reprezentaciju i tu je stekao neku reputaciju. dakle u reprezentaciji a ne u Zelji jer je primio 6 golova protiv Hapoela. koliko ja znam, Kerla nije zabiljezio nastupe za reprezentaciju, osim one utakmice u Turskoj. mislim to vi tako govorite.. ljubav prema klubu i slicne stvari. od toga se ne zivi ;) niko ti od navijaca nece ubaciti pare u dzep sto si ti ostao u klubu

PS: Zeljo ce propasti radi Kerlinog transfera

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 22:28

Šta bi bilo kada bi se svi igrači ponašali kao on ?

Neće svaki put pare od Džeke sletjeti sa neba. Šta misliš kako pare dolaze, padaju s neba ?

PS Kerla neće zaraditi nikakve pare. Nakon sjedenja na klupi u Grčkoj čeka ga surova realnost BiH PL al ekipe tipa Travnik :lol: Zajebo se, za pola godine neće ništa zaraditi :mrgreen:

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 jan 2011, 22:30

lik je rinaka najobičnija,2 puta je guzicom vrata zatvorio i sad neko od nas treba da ga poštuje i cijeni???da,kako da ne. :roll:
ali nema para,sve se rastalilo....

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 30 jan 2011, 22:31

presjedili bi na klupi kao on i molili Boga da neki prvotimac polomi nogu kako bi u nedostatku igraca, oni uletili u prvi tim

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 30 jan 2011, 22:32

Kada je neki pitar napisao komentar na nasoj temi ili njihovoj, nisam siguran, potpis mu je bio "ne pisem (ili citam, nisam siguran) na temi komsinica zbog pile, eki i nikad_izvini"...
Za prvu dvojicu nemam zamjerki, ali Senci (op.a. nikad_izvini) je naveden s razlogom...

Taman kad sam se navikao da citam postove na nasoj temi, taman kad je rasprava bila normalna i kad je bilo zezancije sa onim borčevim navijačima, Senci (op.a.nikad_izvini) se pojavi iz Banovića i zgadi mi temu...
Haj napisi nešto pogrešno da opet odeš u Banoviće, haj živ bio Senci...

A ovome sto se raspravlja sa njim, porucujem da je Senci razvijo kult licnosti Amara Osima i to dovoljno govori...

I moram te ispraviti, kad si rekao ovome sto te prozvao ko je on da ti kaze to i to...pa ko si ti da kazes da je Kerla 0, ko si...haj napisi nesto pogresno da opet odes u Banovice, haj ziv bio...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 jan 2011, 22:38

ma jašta,najbolje je razapeti Amara i dovesti Hotića da nas trenira,a lokomotivu zamjeniti Kerlinom slikom ili statuom,jer je on dao puno klubu i od sad nam je on simbol. :roll: sreća pa se ne pitaju pojedini.
ali nema para,sve se rastalilo....

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 22:43

Pošto vidim da ti neke stvari i dalje nisu jasne da ti nacrtam još jednom.

Amar je došao u klub, njih par su dali svoje pare, uzeli šampionat. Šampionat mogu uzeti igrači predvođeni Amarom, zbog šampionske titule smo dobili oko 700.000 KM, od prodaje Bekrića oko 600.000, od prodaje Cocalića oko 80.000 + 15% budućeg transfera, zbog "dobrih igara" i publka se vratila na stadion i donijela još nešto para. Sa više publike dolazi više sponzora. Sponzori i više para daju.

Kada bi se svi ponašali kao Kerla, gdje bi Željo bio, nigdje.

Ja navijam za Želju, ti očito navijaš za Kerlu. O čemu mi onda pričamo.

@lemi koji se pita što Amar Osim ima bezrezervnu podršku navijača. Jel to dovoljno za Banovića :mrgreen:

S njim sam se svađao zbog:
A ovome sto se raspravlja sa njim, porucujem da je Senci razvijo kult licnosti Amara Osima i to dovoljno govori...
a njemu se to ne sviđa. Piše se razvio :lol:

Hajde prijavi sada, nazvao sam te ****. Dekontaminiraj temu :mrgreen:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 30 jan 2011, 22:45

Kerla ako nastavi dobivati ovoliku minutazu u ovoj nizerazrednoj ekipici zaradit ce takvo bogatstvo da bi mogao kupiti one anamo. Ja kazem sljedece izadao nas je dva puta ni zasta, momak koji ima 23 godine sigurno nije na vrhuncu karijere a stoperi igraju do 35 godine sa 27-28 trebaju da zarade prave pare a ovaj sa 27-28 ce tesko sta zaradjivati ako se nesto drasticno ne promjeni u njegovu korist, ponavljam njemu zelim svu srecu ali on ce za mene uvijek biti izdajnik koji ne zna da cjeni nista nit zasluzuje moje postovanje kao takav!
Mes Que Un Club

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 30 jan 2011, 22:46

kerla je najbolji momak koji je igrao u zelji i momak gleda i brine se za svoju buducnost,a da nevalja nebi ga amar vratio po drugi put.svi smo mi Kerla

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 jan 2011, 22:49

Prvo si sam priznao da je Kerla u Nevolji.
Drugo, ja lično smatram da je Kerla mnogo dobar igrač, čak za reprezentativni nivo. Ovako kad je otišao u Panserakurtonis, još tu sjedi na klupi, propast će na niske grane. Sa Željom je mogao igrati evropske utakmice, a sa panserakurtonisom može ponjeti TV na baterije na utakmicu i da gleda prenos Želje u nekoj od evropskih utakmica.
I može da sanja, o reprezentaciji i drugim stvarima.

Kad se Šeha proda, tek će ti tada biti jasno, zbog čega većina raje smatra Kerlin potez kao nešto veoma naivno i nesmotreno. U svakom slučaju, poželio bih da Kerla iz panserakurtoniosa pređe u Chelsea, ali ako bude sjedio na klupi sumnjam da će i Veziri iz Travnika pokazati interesovanje za tog igrača. 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 30 jan 2011, 22:51

lech je napisao/la:vi ste cisti dokaz koliko su bosnjaci glup, da ne kazem zatucan narod
nemoj da nas nacionalno etiketiraš na sportskom forumu života ti
nemojte više o kerli, mislim da nije vrijedan rasprave

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kontra, zlatandr i 44 gosta.