tako ti je to kad nemate ljubav prema svom klubu pa da napravite nešto korisno, možda bi dug bio manji... od price na forumu nema ništa, ne kaže se bezveze za Velež se ne navija, za Velež se zivi...valjda nekad skontate sta znaci ljubav prema svom klubu pa budete znali razdvajati sergije i navijačku strast prema svom klubucrvenobijeli je napisao/la:Uradili od kredita i zaduzili se do bogaBabinho je napisao/la:Ako ti gledaš navijačka ulaganja u svoj voljeni klub kao sergije, kakve li su se onda sergije dijelile za Čelik i Želju od strane saveza za stadione bilino polje i grbavicu ?crvenobijeli je napisao/la:Kad ce sergija da posaljemo fadila,
Kazu hoce pola stolica da ofarbaju u zeleno da ih posjeti i rejs.![]()
![]()
Od koje sergije ste vi napravili ono malo tribine na vašem stadionu? Od navijački ulaganja iz ljubavi prema svom klubu sigurno niste
combe, crvenobijeli, mozes komentarisati ako imas šta konktretno oko Veleža, ali trolati i od teme praviti privatnu zajebanciju, to ne mozes.combe je napisao/la:Kad ste ovih 6 redova pravili 2 godine uz svu sadaku koju ste dobili. To sto spominjes daj Boze da ti 5 koljeno dozivi.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:ZA SVU DJECU MOSTARA I DRZAVE
[video][/video]
NAS SERGEJ BARBAREZ![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ces iskreno puno bolji je kako ima konkurenciju..Enigma je napisao/la:Boba je danas meni super bio dva zicera skino
Ja se slažem. Brani kao lud od kako je Bogdanović stigao.fudbalfudbal je napisao/la:Ako ces iskreno puno bolji je kako ima konkurenciju..Enigma je napisao/la:Boba je danas meni super bio dva zicera skino
Bez preuvelicavanja, al vidi se da odskacemo u ligi kvalitetom. MUSVDGMUSVDG je napisao/la:Jos jednom dokazali da smo najjaci i bez konkurencije !!! Leprsavo i lagano odigrano .
Jos malo jos malo 6/6 Rodjeniiiiiiii
Mostar u srcu Velez do groba!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.