ne treba biti proklet i bod nam je ko kuca, samo da se prekine niz poraza i da igraci dobiju malo na samopouzdanjuharry_90 je napisao/la:Kako bi nam samo godila pobjeda,jer evo svi iz donjeg dijela tabele gube ili igraju nerijeseno

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ne treba biti proklet i bod nam je ko kuca, samo da se prekine niz poraza i da igraci dobiju malo na samopouzdanjuharry_90 je napisao/la:Kako bi nam samo godila pobjeda,jer evo svi iz donjeg dijela tabele gube ili igraju nerijeseno
Citavo vrijeme sam pisao da je bod odlican za nas,ali ovo sam napisao kada sam vidio da svi iz donjeg dijela tabele kiksaju ,a da bi nama eventualna pobjeda dobrodosla..SARS je napisao/la:ne treba biti proklet i bod nam je ko kuca, samo da se prekine niz poraza i da igraci dobiju malo na samopouzdanjuharry_90 je napisao/la:Kako bi nam samo godila pobjeda,jer evo svi iz donjeg dijela tabele gube ili igraju nerijeseno
Jedino pogrdno što mi pada na pamet je "Igrajte p***e!"Fukara1987tz je napisao/la:Šta su naši skandirali ?
Dosta cetnika,dosta ustasa ,dosta SDA to je ono sto sam razumio od skandiranja.Inace po meni bio je cist penal za Drinu u 90 minutu,mada zasluzili ste bod.NKMramor je napisao/la:Jedino pogrdno što mi pada na pamet je "Igrajte p***e!"Fukara1987tz je napisao/la:Šta su naši skandirali ?
kontra cetnika, kontra ustasa, kontra SDA.... nasionalistaflagrantus je napisao/la:Dosta cetnika,dosta ustasa ,dosta SDA to je ono sto sam razumio od skandiranja.Inace po meni bio je cist penal za Drinu u 90 minutu,mada zasluzili ste bod.NKMramor je napisao/la:Jedino pogrdno što mi pada na pamet je "Igrajte p***e!"Fukara1987tz je napisao/la:Šta su naši skandirali ?
Mi kao po pravilu kuci lose igramo,ali eto valjda ima i gorih od nas pa necemo ispasti![]()
Sreca nasa sada gostujemo.Bilo je sansi na obje strane,ali eto svakom po bod!
Sportski pozdrav iz Zvornika!
Pa sta se to tacno skandiralo, ako neces ovde de posalji u pp.drinamen je napisao/la:Skoro ali skoro ovde nije igrala prljavija ekipa. A ono što ste skandirali vam ne služi na čast ama nimalo. Trebalo vas je izbaciti sa stadiona.
Skandiralo se ustaše,ustaše eto šta se skandiralo.klasik je napisao/la:Pa sta se to tacno skandiralo, ako neces ovde de posalji u pp.drinamen je napisao/la:Skoro ali skoro ovde nije igrala prljavija ekipa. A ono što ste skandirali vam ne služi na čast ama nimalo. Trebalo vas je izbaciti sa stadiona.
drinamen je napisao/la:Skandiralo se ustaše,ustaše eto šta se skandiralo.klasik je napisao/la:Pa sta se to tacno skandiralo, ako neces ovde de posalji u pp.drinamen je napisao/la:Skoro ali skoro ovde nije igrala prljavija ekipa. A ono što ste skandirali vam ne služi na čast ama nimalo. Trebalo vas je izbaciti sa stadiona.
Sječam se dana kada je pjesma nastala.panini je napisao/la:"samo TUZLA je samo tuzla je samo tuzla je pjesme pjevala, kontra CETNIKA, kontra USTASA , kontra SDA, NACIONALISTA "
Evo da zavrsimo tu temu,bezveze je rasprava.Ja se nisam uvrijedio,glavni sudija koji se zove Irfan Peljto je dva puta zaprijetio da ce prekinuti utakmica.Valjda je taj Irfan Bosnjak ,ne vjerujem da se uvrijedio zbog"dosta cetnika".KrojcicaHills je napisao/la:Samo tuzla je , samo tuzla je
pjesme pjevala, kontra cetnika
kontra ustasa , kontra sda NACIONALISTA OOOO
ta pjesma za vas predstavlja uvredu ??![]()
![]()
onda vas nisam prepoznao cetnici
![]()
Šta je bilo momak, pronašao se?drinamen je napisao/la:A ono što ste skandirali vam ne služi na čast ama nimalo. Trebalo vas je izbaciti sa stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.