Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Taj prijelazni rok je Madrid zavrsio u plusu. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
ja se samo nadam na nećete završiti na aparatima poslije odigranih utakmica sa Juventusom :kahva:RickBlaine je napisao/la:Taj prijelazni rok je Madrid zavrsio u plusu. :kava:
Ja te volim, volim Željo..
Ne uzeti Kobenhavnu 6 bodova iz dvije utakmice bi bilo sramota za ovaj Juve.
Napaljeni Turci će sve učiniti da nekom velikanu skinu skalp i ovdje nas čekaju dvije jako teške utakmice, kvalitetniji jesmo ali itekako nas mogu ''uhasuliti''
Ako iko zna kako pobijediti Juve onda je to sigurno Ancelotti, veliki upgrade po meni u odnosu na Mourinha.
Grupa se može proći i biće prava poslastica igrati protiv takvog velikana kao što je kraljevski klub.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Napaljeni Turci će sve učiniti da nekom velikanu skinu skalp i ovdje nas čekaju dvije jako teške utakmice, kvalitetniji jesmo ali itekako nas mogu ''uhasuliti''
Ako iko zna kako pobijediti Juve onda je to sigurno Ancelotti, veliki upgrade po meni u odnosu na Mourinha.
Grupa se može proći i biće prava poslastica igrati protiv takvog velikana kao što je kraljevski klub.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Lijepo će bit gledat duel italijanski stručnjaka na klupama, nesto kao prosle sezone protiv Chelsea. Ljepota, najkvalitetnija trenerska struka dolazi iz Italije zadnjih godina.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Dobra grupa ni prejaka ni preslaba ali mislim da nece biti dileme oko prolaska dalje okrsaj sa Realom bice to ekstra jedva cekam
Evo raspored nas Seria A LP
14.09 inter - Juventus
17.09 Copenhagen - Juventus LIGA PRVAKA
22.09 Juventus - Hellas Verona
25.09 Chievo - Juventus
29.09 Torino - Juventus
02.10 Juventus - Galatasaray LIGA PRVAKA
06.10 Juventus - Milan
20.10 Fiorentina - Juventus
23.10 Real Madrid - Juventus LIGA PRVAKA
27.10 Juventus - Genoa
30.10 Juventus - Catania
02.11 Parma - Juventus
05.11 Juventus - Real Madrid LIGA PRVAKA
10.11 Juventus - Napoli
24.11 Livorno - Juventus
27.11 Juventus - Copenhagen LIGA PRVAKA
01.12 Juventus - Udinese
07.12 Bologna - Juventus
10.12 Galatasaray - Juventus LIGA PRVAKA

14.09 inter - Juventus
25.09 Chievo - Juventus
29.09 Torino - Juventus
06.10 Juventus - Milan
27.10 Juventus - Genoa
30.10 Juventus - Catania
02.11 Parma - Juventus
10.11 Juventus - Napoli
24.11 Livorno - Juventus
01.12 Juventus - Udinese
07.12 Bologna - Juventus
Mislim da su dobri i termini, tamam za zagrijavanje
, neće Conte ništa prepustiti slučaju, grupa se može proći i mora!
Malo će ove sa Realom biti nezgodne jer su tu i veliki derbiji ali šta se može...

Malo će ove sa Realom biti nezgodne jer su tu i veliki derbiji ali šta se može...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Trequartista
- Kontakt:
Realnost je da nakon prva tri kola imamo 7 do 9 bodova što će biti dovoljno za prolazak dalje.
Ne sviđa mi se uopšte ovo što će otići Matri, a Quaglirella ostati... Matri je bolji od Ete Bete.

Ne sviđa mi se uopšte ovo što će otići Matri, a Quaglirella ostati... Matri je bolji od Ete Bete.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Uhuhuuuu gutavooooYucca je napisao/la:Dobra grupa ni prejaka ni preslaba ali mislim da nece biti dileme oko prolaska dalje okrsaj sa Realom bice to ekstra jedva cekam![]()
14.09 inter - Juventus
25.09 Chievo - Juventus
29.09 Torino - Juventus
06.10 Juventus - Milan
27.10 Juventus - Genoa
30.10 Juventus - Catania
02.11 Parma - Juventus
10.11 Juventus - Napoli
24.11 Livorno - Juventus
01.12 Juventus - Udinese
07.12 Bologna - Juventus

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ode Matri za 11 miliona, sto se tice rasporeda jbeno je to sto Napoli stize nakon Reala al ima bitna razlika sad i njima se valja umarat i guzit po LP pa nama na noge. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Valjda dođe neko za ovih 10 miliona u preostala 4 dana merkata.
Mitra-Matri, grazie per tutto!
Mitra-Matri, grazie per tutto!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
-
- Kontakt:
Calciomercato #Juve: domani offerta ufficiale per Kempf!
Juventus F.C.
Lagana grupa kroz koju cemo se prosetati.
Steta za Real, opet moraju sa nama igrati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Steta za Real, opet moraju sa nama igrati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Guramo ovaj Sassuolo opasno, i Marrone bi mogao kod njih u suvlasništvo za 4M. Ako ništa nadam se da će Riaola malo doći u klub i pogurati Bouya da ostane u Juventusu ove sezone i da igra više, mogao bi on eksplodirati ove sezone. Ako se sutra odradi ovo i 11M od Matrija, valjda će pokušati dovesti lijevog bočnog ili Marotta želi biti u plusu u ovom PR
Ovaj Kempf je stoper ima samo 18 godina, ali mi smo popunjeni na toj poziciji, jedino da ostane u Eintrachtu 1-2 sezone
.

Ovaj Kempf je stoper ima samo 18 godina, ali mi smo popunjeni na toj poziciji, jedino da ostane u Eintrachtu 1-2 sezone

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Svoju slavnu nogometnu karijeru počeo je u Dukli iz Praga.
Veliku pažnju na sebe skrenuo je Euru 1996 godine, kada je sa reprezentacijom Češke došao do finala, ali onda je uslijedio poraz od Nijemaca. Nedugo zatim odlazi u rimski Lazio, i nije mu dugo trebalo da postane miljenik navijača.
Juventus je u ovom igraču vidio nasljednika Zinedinea Zidanea, te 2001. godine prelazi u redove torinskog kluba. Izluđivao je protivničke odbrane, slao milimetarski precizne pasove, čovjek koji je uz to još imao razoran šut, i osjećaj za gol. Sa velikim Alexom Del Pierom i Davidom Trezegeutom činio je strašan trio, kojeg se plašila čitava Italija.
Nije iznevjerio svoj Juve nakon odlaska u Seriu B, rekao je da mu je bila čast igrati za Juventus i u nižem rangu takmičenja, jer neizmjerno voli taj klub.
Sretan 41. rođendan jednom od najboljih čeških igrača svih vremena, velikom Pavelu Nedvědu!
Veliku pažnju na sebe skrenuo je Euru 1996 godine, kada je sa reprezentacijom Češke došao do finala, ali onda je uslijedio poraz od Nijemaca. Nedugo zatim odlazi u rimski Lazio, i nije mu dugo trebalo da postane miljenik navijača.
Juventus je u ovom igraču vidio nasljednika Zinedinea Zidanea, te 2001. godine prelazi u redove torinskog kluba. Izluđivao je protivničke odbrane, slao milimetarski precizne pasove, čovjek koji je uz to još imao razoran šut, i osjećaj za gol. Sa velikim Alexom Del Pierom i Davidom Trezegeutom činio je strašan trio, kojeg se plašila čitava Italija.
Nije iznevjerio svoj Juve nakon odlaska u Seriu B, rekao je da mu je bila čast igrati za Juventus i u nižem rangu takmičenja, jer neizmjerno voli taj klub.
Sretan 41. rođendan jednom od najboljih čeških igrača svih vremena, velikom Pavelu Nedvědu!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Razlog zbog kojeg sam počeo navijati za Juventus. 2003 godina, prva utakmica polufinala protiv Reala, pred sami kraj sam ušao u sobu gdje je moj otac gledao utakmicu, pitao sam ga ko je najbolji igrač tu, kaže Nedved. Sljedeću utakmicu sam odgledao od početka do kraja, pomno prateći svaki potez Pavela, ostalo je historija...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
S obzirom na "relativno kratak" navijacki staz jako zrelo razmisljas i pisesIlCapitano je napisao/la:Razlog zbog kojeg sam počeo navijati za Juventus. 2003 godina, prva utakmica polufinala protiv Reala, pred sami kraj sam ušao u sobu gdje je moj otac gledao utakmicu, pitao sam ga ko je najbolji igrač tu, kaže Nedved. Sljedeću utakmicu sam odgledao od početka do kraja, pomno prateći svaki potez Pavela, ostalo je historija...

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
30 August: the day when champions are born! Happy Birthday to Simone Pepe, Pavel Nedved, Paulo Sousa and Vladimir Jugović!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Jugovic je donio najvise radosti- ubjedljivo
..Nedved je igrac kojeg u Laciu nisam nesto volio, tad nisam Lacio nikako volio, ali kad je dosao kod nas postao je jedan od omiljenih svih vremena, jedan od nedodirljivih...Nikad prezaljeni karton koji je odlucio finale LP.
sto se tice Souse mozda sam tad premlad bio da shvatam fudbal na pravi nacin, ali mi nikad nije bilo jasno sta ce on u Juventusu
...Pepea takodjer nisam gotivio prvih sezona, pa onda dodje povreda i prosla sezona i covjek uvidi koliko je Pepe bitan u ovom Juventusu i koliko znaci za Konteovu filozofiju- steta sto nikad nece biti isti nakon povrede.

sto se tice Souse mozda sam tad premlad bio da shvatam fudbal na pravi nacin, ali mi nikad nije bilo jasno sta ce on u Juventusu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
bice trpanja od strane reala velikog juBea.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Burberry46
- Kontakt:
Sretno Matriu i hvala mu za sve, meni je bio gotivan ali je postao visak u napadu!
1946