FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Molim UO da poduzme neke korake povodom najavljenih padavina.
Budu li traktorima uništavali i ovo malo terena što je ostalo, sve vas spaliti treba.
Ko da mi po leđima traktorom prolaze, e toliko me duša boli..
Budu li traktorima uništavali i ovo malo terena što je ostalo, sve vas spaliti treba.
Ko da mi po leđima traktorom prolaze, e toliko me duša boli..
Menalo kod Severine
Mirvic cim je cuo za saradnju Zeljeznicar i Dinamo
odlucio je da posalje ponudu za Menala
Mirvic cim je cuo za saradnju Zeljeznicar i Dinamo
odlucio je da posalje ponudu za Menala
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I sta je bolje.Bit u rukama privatnika i gledat Menalu ili ostat radnicka klasa i uzivat u čarolijama Drlje.Mislim za navijaca koji plati kartu da dodje da gleda fudbal.
-
- Kontakt:
Ne treba se zalijetati ni sa privatnikom i Dinamo. Nit bi oni poslali Menala nama, nit bi on htio doći kod nas. Momak je sve do skoro bio reprezentativac, nece sigurno htjeti doci u klub koje je vrhunac borba za cetvrto mjesto
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Joj izlizanih floskula Sulje. Iznenadjeni odlaskom proslog trenera, kod nas je uvijek dobra atmosfera...
Ajde mudonje izadjite na teren i strpajte im 2 gola do tridesete, klizite, trcite mani se supljiranja.
Ajde mudonje izadjite na teren i strpajte im 2 gola do tridesete, klizite, trcite mani se supljiranja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- gegenpressing
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti ali ja stvarno ne znam ko povezuje bilo kojeg igrača sa nama,niti je saradnja potpisana,bio je inicijalni sastanak preko trećeg lica.
Ko kome šalje ponude nas to nebi trebalo interesovati.
Imamo svoje planove i sumnjam da iko zna kojeg je novi trener zapikao odnosno koje profile igrača želi.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
E fakat sto se tice terena trebalo bi poduzeti pravovremene mjere jer je najavljen snijeg i u subotu i u nedjelju.
A to koga smo i kako zapikali niko ne zna i dobro je sto je tako, a ako od ovog ista i bude tek na sljedece ljeto mozemo graditi novi tim ako stvorimo preduslove na.proljece da igraci zele doci kod nas.
VIDIMO SE U NEDJELJU
VTŽ!
A to koga smo i kako zapikali niko ne zna i dobro je sto je tako, a ako od ovog ista i bude tek na sljedece ljeto mozemo graditi novi tim ako stvorimo preduslove na.proljece da igraci zele doci kod nas.
VIDIMO SE U NEDJELJU
VTŽ!
-
- Kontakt:
Nekoliko momenata sa skupstine, dug iznosi malo manje od 4.5 miliona, imamo skoro 1.1 milion nenaplacenih potrazivanja.
Dva plana za pare, oba prosla. Jug u pripremi
Dva plana za pare, oba prosla. Jug u pripremi

-
Teren je pokriven najlonima.Pririsak je napisao/la: ↑24 nov 2023, 12:47E fakat sto se tice terena trebalo bi poduzeti pravovremene mjere jer je najavljen snijeg i u subotu i u nedjelju.
VIDIMO SE U NEDJELJU
VTŽ!
- MrAmarOsim
- Kontakt:
E vala za svakog možeš to reći osim za Krpu. Pa čovjek je u prošloj utakmici dva gola zabio čisto iz neviđene borbe i trke. A i generalno na tekmama je najrastrčaniji i najborbeniji naš igrač.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Dug sa porezom?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 13:35Nekoliko momenata sa skupstine, dug iznosi malo manje od 4.5 miliona, imamo skoro 1.1 milion nenaplacenih potrazivanja.
Dva plana za pare, oba prosla. Jug u pripremi![]()
-
- Kontakt:
Prema PU dug je 1.7 miliona, al bi trebao ici reprogram na 10 godina, trenutno je moratorij.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:42Dug sa porezom?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 13:35Nekoliko momenata sa skupstine, dug iznosi malo manje od 4.5 miliona, imamo skoro 1.1 milion nenaplacenih potrazivanja.
-
- Kontakt:
Jel 4 miliona plus taj ili ukljucujuci i taj dug 4 miliona?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:50Prema PU dug je 1.7 miliona, al bi trebao ici reprogram na 10 godina, trenutno je moratorij.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:42Dug sa porezom?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 13:35Nekoliko momenata sa skupstine, dug iznosi malo manje od 4.5 miliona, imamo skoro 1.1 milion nenaplacenih potrazivanja.
Kako god u svijetu fudbala su to smijesne pare.
Valjda ce i nas nekad sunce ugrijati
-
- Kontakt:
4.5 miliona je ukupni dug. Fino smo to skinuli sa cifre od 8.7 miliona ako se ne varam.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:58Jel 4 miliona plus taj ili ukljucujuci i taj dug 4 miliona?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:50Prema PU dug je 1.7 miliona, al bi trebao ici reprogram na 10 godina, trenutno je moratorij.
Zato sam i pisao da je Kovacevic napravio super posao samo da je bio malo manje tvrdoglav oko nekih stvari.
-
- Kontakt:
Domacinski je on to vodio sve. Svaka mu cast.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:054.5 miliona je ukupni dug. Fino smo to skinuli sa cifre od 8.7 miliona ako se ne varam.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:58Jel 4 miliona plus taj ili ukljucujuci i taj dug 4 miliona?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:50
Prema PU dug je 1.7 miliona, al bi trebao ici reprogram na 10 godina, trenutno je moratorij.
Zato sam i pisao da je Kovacevic napravio super posao samo da je bio malo manje tvrdoglav oko nekih stvari.
Steta je sto sad nije barem u skupstini kluba. Sa dosta ljudi smo izgubili taj kontakt..
Idu li bolji dani?

-
- Kontakt:
Ima nade za optimizam, al znas nas, svasta je mogucezeljovolimte je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:13Domacinski je on to vodio sve. Svaka mu cast.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 nov 2023, 19:054.5 miliona je ukupni dug. Fino smo to skinuli sa cifre od 8.7 miliona ako se ne varam.zeljovolimte je napisao/la: ↑24 nov 2023, 18:58
Jel 4 miliona plus taj ili ukljucujuci i taj dug 4 miliona?
Steta je sto sad nije barem u skupstini kluba. Sa dosta ljudi smo izgubili taj kontakt..
Idu li bolji dani?![]()

Licno ocekujem da krenemo prema naprijed, vrijeme je, ima nekoliko prica i planova, al da ne granam unaprijed, nema potrebe.
Reprogram se vise ne može napraviti zato sto nismo predhodni ispoštovali, izgubili smo to pravo. Tako su meni rekli ovi stručnjaci u vezi porezne uprave
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Sad bi trebali vidjeti barem slovo od rukopisa Hakije vezano za to sta su radili tokom ove pauze.
Sta i koliko se radilo s ekipom.
JesuL se popravili fizicki, trka ovo ono barem.
@amar osim moze on trcati ko muha bez glave do sutra ako nema koristi (zabijanje zgoditaka). Ruku na srce, sam je igrao pritiv bojca. To je tacno a sta je prije tog bilo
Sta i koliko se radilo s ekipom.
JesuL se popravili fizicki, trka ovo ono barem.
@amar osim moze on trcati ko muha bez glave do sutra ako nema koristi (zabijanje zgoditaka). Ruku na srce, sam je igrao pritiv bojca. To je tacno a sta je prije tog bilo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️