btw. sto to Monolog ne koristi afrikate

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Meni nije.nedim1993 je napisao/la:Čuj nije dobar ko Luiz![]()
Koga bi ti ?xaviesta je napisao/la:Uvalit će nam konobar Vermaelena.
počni pratit Arsenal pa ćeš vidjet koliko odskače od svih igrom. smiren, savršeno čitanje igrače, izuzetno brz , agilan.Damian je napisao/la:Meni nije.nedim1993 je napisao/la:Čuj nije dobar ko Luiz![]()
Nisam rekao da je duplo bolji. Ali moje misljenje je da je Luiz bolji stoper. Ali 40 milijuna je previse za svakog stopera osim Thiaga SilveMonolog je napisao/la:Pa ko je gledao proteklu sezonu, mogao je primijetiti koliko je Kos napredovao. Uostalom, to je najbolji defanzivac Arsenala; ekipe koja je imala 2. najbolju odbranu prethodne sezone. Eh, sad ti meni reci je l' taj Luiz duplo bolji od Kosa i da se isplati dati 40+ miliona Eura kako bi se doveo.![]()
Ja se smijem kladiti da bi Barcina odbrana bila slabija sa Luizom iz jednog razloga - njega vuce napad. Brazilac je, voli loptu i cesto ga ista povuce na protivnicku polovinu iako uopce nema potrebe za tim. Barca svakako ima jednog slicnog (Pique), tako da bi odbrana sa njima dvojicom + preyebeno ofanzivnim Alvesom i Albom bila ranjiva do bola.
Nemam pojma, znam samo koga ne bih, Vermalena i Mathieua. Al' se nikako ne mogu oteti dojmu da će jedan od njih doći, kad propadnu ostale opcije.M4kaveli je napisao/la: Koga bi ti ?
+1L_blancos je napisao/la:Mathieu odigrao dvije utakmice u karijeri kao stoper i to je dovoljno Barci da bude zainteresovana za njega, vjerovatno iz razloga sto je po prirodi bek...
Kos bi bio najidealniji stoper za Barcu ako izuzmemo Silvu. Stoperi, koliko god da su kvalitetni, ako su istog profila tesko da mogu izgledati dobro. Pored Piquea koji voli povuci, krenuti napred, potreban je jedan citac igre.
Igrac koji nije posebno pretjerano usmjeren na ofanzivu i razmjenu pasova nego jednostavno da bude taj zadnji igrac...
Kos, Cahil, Dante, Varane, Inigo, Kompany...
Interesantno da mnogi sad vide ono o cemu sam ja "kakio" mjesecima prije. Ja sam znao da ce do ovoga doci jer mi realno vec zadnjih godina imamo problem kojeg nema ni jedna iole jaca i normalna ekipa u evropi, a nista NE ZELE da urade po tom pitanju. Gotovo je jarane sa pojacanjima - oni nisu htjeli nikoga da uzmu ovo su suplje price jer su svjesno sebe doveli do zida gdje ne mogu da kupe nikoga ko bi nam valjao na stoperu i ostalo u odbrani. Jednostavno ne zele jer hoce da se "mladi" (mislite vi kako hocete al ipak levati) uklope i pretvore u neke velike igrace. Do tada ce mo slusati suplje price ili ce uzeti neko bezze ime za male pare tek toliko da se navijacima zamazu oci, ali katastrofalno lose rezultate nece moci zamazati. Nedavna jadna igra Barte na Riberiju i ostalih je ponovo pokazala da nisu jos da se nose sa velikim timovima i imenima. Mozda ce nekada biti ali do tada je uprava trebala da ozbiljno rijesi ovaj veliki problem. Vi mislite sta hocete ali ovo je moj stav a vrijeme ce pokazati da li grijesim.Romariooo je napisao/la:pomalo zabrinjava prica oko nedovodjenja stopera, ne znam sta se ceka, prva opcija je kao sto i treba bio silva, znali smo da ga je tesko dovesti, sad je i nemoguce, druga najbolja opcija je luiz po svemu sudeci,moguce je ga dovesti ali za velike pare
ne znam sta se sad ceka,izvaliti 40 miliona i dovesti ga, na toliko bi celzi sigurno pristao, frajer je igracina, vrijedi puno, ne vrijedi bas sad 40 miliona, al kad znamo da igra u bogatom celziju, znamo i da valja iskesirati veliku sumu, prema tome svako odugovlacenje je sad glupo, sto prije dovesti luiza da prodje koliko toliko pripreme se ekipom i da se sto prije uklopi
svako otezanja i cjenkanje je opasno, mogao bi postati i on nemoguc i onda bi se moralo dovoditi nekog puno slabije rjesenje
luizje igracina, sa karakteristikama se sjajno uklapa, nema se sta vise misliti i neckati,i budali je jasno da ga ovi iz celzija nece pustiti za manje od 40 miliona,nisu im pare prijeko potrebne
Gledao sam ga protiv Getafea kad se ono spektakularno bacio i zaustavio šut. Nije loš. Šteta što je ljevak.RickBlaine je napisao/la:Hector Moreno iz Espanyola ima potencijal da postane WC stoper, ali to nedojebani lobotomci iz Barcine uprave ne vide. Ovako ce cijelo ljeto pokusavati dovesti ove EPL WC stopere a dobit ce kurrcinu.
btw. sto to Monolog ne koristi afrikate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.