LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Edin TM87
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Edin TM87 » 05 avg 2012, 03:10

Donnie Darko je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Sta bi zadnje 2 sezone sa ovim Reddom? Jel' to onaj Redd sto je der'o sve redom u Bucksima?
Nazalost nije. Ali bi i dalje mogao biti koristan igrac sa klupe ako ga se koristi kako i koliko treba. Cudi me da ga jos niko nije ukrao za minimalac.
Sta nije? :lol:

Onaj isti igrac doslovno ili onaj isti igrac po formi? :mrgreen:

@adriano, da nisi malo uranio sa mijenjanjem avatara i skidanjem potpisa? :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 avg 2012, 03:30

Edin TM87 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Sta bi zadnje 2 sezone sa ovim Reddom? Jel' to onaj Redd sto je der'o sve redom u Bucksima?
Nazalost nije. Ali bi i dalje mogao biti koristan igrac sa klupe ako ga se koristi kako i koliko treba. Cudi me da ga jos niko nije ukrao za minimalac.

@adriano, da nisi malo uranio sa mijenjanjem avatara i skidanjem potpisa? :mrgreen:
Nisam bio siguran jel kraj sezone ili pocetak nove :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 avg 2012, 03:58

Edin TM87 je napisao/la:

Ako si pitao jel u formi kao kada je derao sve redom u Bucksima, onda nije. Ako si pitao jel to doslovno onaj Redd iz Bucksa, onda jeste. Dvosmisleno pitanje. :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 avg 2012, 04:03

Ma pitao sam jel' to on glavom i bradom, pa mozda se vrati u formi, barem sut da mu bude na nivoi, iduce godine moramo uzet titule da Kobe uzme jos jedan prsten.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 avg 2012, 04:06

Nakon sto je Kupchak jos jednom ponovio da ce dovoditi igrace samo za vet-minimum pomirio sam se sa cinjenicom da od Barbose nista nece biti, jer opet ponavljam ne vjerujem da ce se on radi titule odreci 6 miliona $ i nas jedini plus su pregovaracke sposobnosti Kupchaka i Nasha.

Jim Buss je u interviju stavio Browna pod pritisak sa izjavom da sada ima mnogo vremena u trening kampu da ekipi prenese svoju filozofiju i da ima kompletnu sezonu na raspolaganju da dokaze zbog cega je dovoeden.
Zanimljiva cinjenica je da Brown vazi kao odlican defenzivni trener, a Lakersi su pod Jacksonom sto se defenzive tice bili 6, a sa Brownom na 11 mjestu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 avg 2012, 04:17

To znaci da je Brown klocina, sreca pa Kobe drzi timeout cesto, al' ako Kupchak uradi dobar posao i dovede Dwighta, cak i Klown na klupi ne moze usrat na putu do titule!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 05 avg 2012, 12:24

Edin TM87 je napisao/la:

Ako si pitao jel u formi kao kada je derao sve redom u Bucksima, onda nije. Ako si pitao jel to doslovno onaj Redd iz Bucksa, onda jeste. Dvosmisleno pitanje. :mrgreen:
Ma današnji Redd je polomljen, njega su povrede uništile. Jedina šansa za povratak mu je bio Phoneix i nada da će ga njihovi doktori osposobiti, kao što su uradili sa Hillom. Gdje god drugo ode, ko zna kako će proći. Za nadati se da će Hill u Clippersima ostati čitav ove sezone.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 avg 2012, 04:07

Situacija na trzistu je posljednjih dana dosta mirna i ja mislim da ce tako ostati do okoncanja OI. Danas je agent Meeks i zvanicno saopstio da njegov agent nece prihvatiti vet-minimum tako da i ovog igraca mozemo prekriziti sa liste potencijalnih pojacanja, zatim je Howard i zvanicno saopstio Orlandu da se 14.Avgusta nece pojaviti u trening-kampu Magica i kao glavni razlog naveo oporavak od operacije ledja.

Takodjer neki novinari preko svojih twitter profila spekulisu da Kenyon Martin pregovara sa nama i Netsima i da je spreman prihvatiti vet-minimum. Nakon dovodjenja Jamisona ja ne vjerujem da su Lakersi zaintersovani za njegove usluge i da je to pokusaj njegovog managera da ga sto bolje proda.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 avg 2012, 21:25

Malo gossipa ;)
The Denver Nuggets and Philadelphia 76ers have been pulled into talks between the Orlando Magic and the Los Angeles Lakers that could ultimately put Dwight Howard in a Lakers uniform, Yahoo! Sports is reporting.

According to the website's ****, Howard and Nuggets forward Al Harrington would go to the Lakers; 76ers guard Andre Iguodala would be moved to Denver; Bynum would be dealt to Philadelphia; and Gasol and Nuggets guard Arron Afflalo would go to Orlando.

The proposed scenario also includes the Magic receiving draft picks and salary-cap relief, the **** told Yahoo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 avg 2012, 22:06

Lakers: Dwight, Al Harrington. ORL: Pau Gasol, Arron Afflalo, picks. PHI: Andrew Bynum. DEN: Andre Iguodala.
ser del barça es el millor que hi ha !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 avg 2012, 22:28

Tesko da ce se ovo desiti, jer mislim da je skoro nemoguce ukljuciti 4 tima u jedan trade. Ne svidja mi se sto se Gasol opet spominje, jer ce opet psihicki puci.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 avg 2012, 23:42

Scof1eld je napisao/la:Lakers: Dwight, Al Harrington. ORL: Pau Gasol, Arron Afflalo, picks. PHI: Andrew Bynum. DEN: Andre Iguodala.
Za Philu i Lakerse odličan trade(ne mogu da vjerujem kakve sve neće probat tradeove za Lakerse pa ako ovo prođe :lol: )Lakersi dobijaju 2 odlična igrača umjesto nezadovoljnog Bynuma i nestabilnog Gasola.Howard bi zatvorio reket dok bi Kobe,Nash i Harrington uništavali u napadu plus bi Harrington i Nash bi dovoljno raširili reket tricama da u njemu mogu živit i Kobe i Howard.

Phila ionako ima previše igrača na 2 i 3 tako de se odlazak Igoudale neće osjetiti,a dobili bi igrača oko kojeg se može izgraditi ozbiljnija ekipa nego oko Igoudale koji je uz to na poziciji gdje je najveća rupa u Sixersa.

U Denveru gube 2 odlična šutera(što je osnova njihove igre)za jednog stopera koji jeste odličan igrač,ali Denveru ništa ne donosi jer oni neće igrat odbranu pa makar imali Howarda i LeBrona u ekipi.Ne gube ništa,ali u konačnici za njih nepotreban trade.

Orlando je posebna priča.Zatrpaju ih ugovorom Gasola u trenutku kada žele u rebuilding,Gasol bi bio dovoljan i za playoff što bi im oduzelo ikakve šanse za lottery pick.I Afflalo bi zauzimao solidan prostor u SC što bi njih dovelo do još par godina stagniranja.

Sve je moguće,ali ja stvarno ne vjerujem da će Orlando uzeti ijednog boljeg igrača pogotovo ne nekog s ovolikim ugovorom takvi su ih potezi i doveli do ovakve situacije.Njima je potrebno da se riješe Howarda za pickove ili neke levate(čitaj igrači koji neće smanjiti njihove lottery šanse)s ugovorima koji se završavaju sljedeće sezone.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 avg 2012, 01:04

Prema pisanju pickovi Nuggetsa ide sa Gasolom u Orlando, a onda ce Orlando pokusati da Gasola u Februaru trade-uje u Houston za pickove ili u Minnesotu za perspektivne igrace.
Prema Woj-u Lakersi, 76ersi i Orlando su vec sedmicama razgovarali o mogucem trade-u, ali im je bila potrebna cetvrta ekipa i onda su ukljuceni Nuggesti koji nece puno izgubiti ovim trade-om.

Iako je medju prvima Woj - koji vazi kao najpouzdanija osoba kada su NBA trade-ovi u pitanju - ja licno ne vjerujem da ce se ovaj trade dogoditi jer se nikad u historiji lige nije desio trade 4 ekipe.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 avg 2012, 01:54

Citam forume i vecina smatra da ce Lakersi u ovom trade izaci kao gubitnici jer daju previse za Howarda. Cekam @neno#4 da on kaze svoje misljenje.
Prema ESPN-u trade bi trebao biti zavrsen u Petak ujutro po Americkom vremenu. Ja mislim da ovo Lakersi samo rade zbog novca jer ce trade-om Gasola ustediti 11 miliona $, ali opet ostaje problem da nemamo BU za Bryanta.

Kako god sutra navecer - po nasem vremenu cemo biti pametniji.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 avg 2012, 02:06

Ne znam sta bih ti rekao @amerosm. Evidentno je da Pau ne moze vise. U Lakersima ce mu prosjeci samo opadati, a u odbrani ce biti sve losiji. Nama ce Dwight znaciti puno u defanzivnoj igri, jer Endi je bio losi u odbrani, ali zato potentniji u napadu. Pod uslovom da nadjemo jos nesto solidno za klupe sa Jamisonom, Hillom i jos jedan solidan igrac mislim da smo bolji od prosle sezone.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 avg 2012, 03:06

Sa ovim trade-om niti gubimo niti dobijamo nesto puno. Howard je bolji od Bynuma a Gasol bolji od Harringtona. Ali, ja bi pristao na ovaj trade, prvenstveno zato sto bi konacno malo promjenili roster i doveli igrace koji jos imaju tu neku motivaciju da osvoje titulu. Otkad ja govorim da je jedan od glavnih problema motivacija nasih igraca, gazili su tri godine zaredom i mislim da fali onaj zadnji atom snage kod pojedinaca.

Update:
Barring any last minute snag, D-Howard will be a Laker by tomorrow. Bynum will be in Philly. And we'll all expect a Lakers/Heat Finals.

@stephenasmith - Stephen A Smith

Gasol izgleda nece biti dio trade-a

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 avg 2012, 05:09

Ako Orlando dobije prvi pick slijedece godine, onda se zna o cemu se radi.

U suprotnom je prosto nemoguce da su ovoliko glupi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 avg 2012, 06:59

Hahaha najgori moguci trejd scenario za Orlando, nesto poput onoga trejda Lakersa i Hornetsa oko Paula :lol: . Hoce likovi u rebuilding i onakav trejd Rocketsa odbiju, gdje su trebali dobiti 3 ili 4 solidna mlada igraca, mnogo buducih pickova, dok evo sada ce uzeti potrosenog Gasola za najboljeg centra lige :lol: . Ako se ovo desi, onda novi GM Orlanda treba dobiti otkaz prije nego sto je uopste zakoracio u te vode :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 avg 2012, 07:22

1. Nash - Blake - Duhon - Morris
2. Kobe - Meeks - Goudelock - DJ Odom
3. Artest - Ebanks - ?
4. Gasol - Jaminson - Clark
5. Howard - Hill - Sacre

pozicija koja je najjaca u ligi : Lebron - Durant - Carmelo - Igoudala -..... kod nas je bas tanka , ali eto zato smo na 4 i 5 najjaci u ligi , jer cak i rezerve su i vise nego solidne beckup player-i ;)
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 11 avg 2012, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 avg 2012, 07:49

U Lakerse pored Howarda idu Duhon i Clark. Kupchaku pored Johnsona treba podici spomenik ispred Staplesa. Nije izgubio Gasola, a doveo Howarda i ukoliko jos dovede kvalitetnu zamjenu za Bryanta mislim da je rekord Bullsa ugorzen - mozda me malo ponijela euforija. :D :D

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.