FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Evo zvanicno valjda..
Gradski stadion "Pirota", gledalaca: 4.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Zvanično je 3.000, međutim ušlo je "djece" (vidilo to djece nije) s ljudima kamion, ko god je ulazio na zapad a da izgleda kao da može biti otac pitan je "mogu li ja sa vama ući", ispred mene je lik uveo 7 momičića fol sa njim, tako da je bila ta brojka koju si naveo de facto, možda i više jer kapacitet je na zapadu bio popunjen i plus su ljudi u gotovo 2 reda stojali gore na platformi iznad tribine.MortemHz je napisao/la:Evo zvanicno valjda..
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa to sam i kazao, zvanično je 3.000 (na osnovu karata i skeniranih sezonskih);Steph je napisao/la:
A ogromna količina je ušla na tu priču "ovo mi ćale"...
Samo Saraj'vo.
Još da se tako određuje broj gledalaca...
Uš'o delegat i pita bukvalno "jesu l' bile tri milje?"
Uš'o delegat i pita bukvalno "jesu l' bile tri milje?"

Pa svaka se karta skenirala. Pojedinacna, godisnja. Bilo je oko 3000 ljudi. Malo li je u ponedjeljak, u gradu iz kojeg nije klub, uz cijenu zapada od 8KM, gdje znas da ti tu cijenu nece platiti vise od par desetina neutralnih gledalaca.
Oni koji su izlazili u koloni iz Travnika, pa kasnije kroz Lasvanski klanac...znaju koliko je bilo automobila i kombija....kolona cijela. Kasnije se to na skretanje prema drugim gradovima odakle su dolazili nasi, i nas ulazak na autoput razislo, sto je logicno. Al kolona raje je bila bas velika.
Oni koji su izlazili u koloni iz Travnika, pa kasnije kroz Lasvanski klanac...znaju koliko je bilo automobila i kombija....kolona cijela. Kasnije se to na skretanje prema drugim gradovima odakle su dolazili nasi, i nas ulazak na autoput razislo, sto je logicno. Al kolona raje je bila bas velika.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na nasoj zvanicnoj stranici kluba je stajalo 4.000 pa sam zato napisao,3.000 je isto za svaku pohvalu,svaka cast 

eh, ako ce se sva prica svesti na "tacan" broj gledalaca, onda ga hebi. odigrali ste, vise nego, dobru utakmicu, bez obzira sto drina, u ovom trenutku, ne moze biti neko mjerilo. realno, razlika u kvaliteti je ogromna i rezultat je, vrlo lako, mogao biti izrazen u jos vecoj gol razlici. mislim da cete ove godine ranije zavrsiti dilemu oko prvaka i ne vidim da vam neko moze pomrsiti racune oko toga. zrinja, siroki i mi cemo se boriti za mjesta u evropi (tu je i olimpik (mozda, ali samo mozda sloboda i to je to)). sto se kupa tice, tu je svasta moguce, ali imate prednost siroke klupe, sto moze donijeti prevagu. uglanom, ako neko od 4 pobrojane ekipe osvoji kup, opet 4. ide u el , tako da raspored od 2.-4. mjesta i nece biti mnogo bitan. volio bih da se varam po pitanju ishoda prvenstva i da moj Zeljo bude prvak, ali tesko da moze doci do takvog ishoda. inace, da hoce u NSBiH, kao u svakoj normalnoj drzavi uvesti nagrade na osnovu plasmana, pa da nije svejedno jesi li 5. ili 9. na kraju, jer bi i taj stimulans doprinio kvalitetnijim utakmicama ((da ne kazem smanjio bi broj nastimanih tekmi (ne aludiram ni na koga)), uz vec dogovoreno skracenje lige
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Tekst iz 2010. godinearelinho je napisao/la:Pa mogu i ja napisati na Wikipediji da Koševo prima 70 hiljada.Zip je napisao/la:
Stadion "Pirota" dobio 415 stolica na novoj tribini
Lijepo vrijeme i gostovanja u prva dva kola omogućila su upravi Nogometnog kluba "Travnik" da nastave sa radovima na poboljšanju infrastrukture na stadionu "Pirota".
Stadion Podsjetimo, Nogometni savez BiH produžio je rok za ispunjenje uslova za dobijanje licence za odigravanje premijerligaških utakmica na pojedinim bh. stadionima, među kojima je i Pirota.
Foto: ENI news
Uslov koji u "Travniku" ne ispunjavaju je nedostatak 3.000 stolica, a sa novopostavljenih 415 sada na "Piroti" ima ukupno 1.415 sjedećih mjesta. U narednom periodu uslijedit će postavljanje i ostatka stolica, kako bi se ispunio zadani uslov.
Foto: ENI news
Napravljen je i ulaz na istočnu tribinu, te postavljena zaštitna ograda i nove moderne kabine za stručne štabove i rezervne igrače. "Pirota" obojena u plavo spremna je za subotnje gostovanje "Željezničara", koje bi moglo donijeti i rekordnu posjetu na ovom stadionu, s obzirom da aktuelni BiH prvak ima veliki broj navijača u Srednjoj Bosni.
______________________________________________________________________________________________________________________________
Vrijednost ugovorenih radova iznosi 200.000 KM
Stadion Pirota u Travniku: Izgradnja trećeg dijela istočne tribine
Objavljeno: 22. 10. 2014 - 20:58 Sport » Nogomet AAATimesArial 0 Google +0
Stadion Pirota u Travniku: Izgradnja trećeg dijela istočne tribine Foto: Avaz (Radove izvodi Vlašić-Gradnja d.o.o.)
Nakon prva dva dijela istočne tribine na stadionu Pirota u Travniku, konačno je započela i izgradnja trećeg, odnosno njenog završnog dijela. Već su okončani zemljani i ubrzo počinju betonsko-armirani radovi, koje izvodi firma Vlašić-Gradnja d.o.o. iz Travnika.
Vrijednost ugovorenih radova iznosi 200.000 KM, koji se finansiraju iz sredstava dobivenih od UEFA-e za infrastrukturu stadiona i Općine Travnik. Završetkom kompletne istočne tribine NK Travnik će konačno moći postaviti 3.000 stolica potrebnih za licenciranje od strane NS BiH i UEFA-e.
Ovisno od vremenskih prilika završetak izgradnje ove tribine planiran je krajem novembra ili početkom mjeseca decembra.
- See more at: http://www.****/clanak/142093/stadio ... Vp38G.dpuf
.....Da se raja ne baca ciframa. Istočna tribina ima sedam redova.
Sarajevo jučer odigralo odličnu uakmicu i rezultat je trebao biti i veći.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ne znam čemu tolika polemika oko Pirote i posjete generalno? Istina, komentator se malo zaletio i lupio cifru od 5k, ali zaista ne vidim razlog za ovoliku diskusiju i galamu koja se stvorila.
Ponedjeljak radni dan, gostujuća utakmica te posjeta po mojoj procjeni od 2 do 2,5k je sasvim zadovoljavajuća.
Ponedjeljak radni dan, gostujuća utakmica te posjeta po mojoj procjeni od 2 do 2,5k je sasvim zadovoljavajuća.
Na mene si mislio? Tebe strašno poštujem kao forumaša i uvijek rado čitam tvoje postove ali ovdje si debelo u krivu druže! Ja sam Sarajevu vjeran prije svega na tribinama zadnjih dvadesetak godina, pa onda i na ovom i na svim drugim forumima. Koliko sam shvatio "problem" je što ja čestitam komšiji kada pobjedi, u pozitivnom svjetlu predstavi grad i državu, ignorišući padobrance i idiote koji u uspjehu svog kluba vide neuspjeh Sarajeva? Sarajevu i Sarajlijama priliči pozitivna i zdrava zajebancija, ali im priliči i pružena ruka i čestitka na uspjehu od sugrađana, komšija, braće i porodice. Tako sam odgojen, to mislim i tako ću uvijek postupati i jednostavno me boli neka stvar što će neko na ovoj ili na bilo kojoj drugoj temi pomisliti, kontaš? I posljednje, ja nisam anonimus i balavac kojem je ovaj forum jedina dodirna tačka sa klubom za koji navija i živi, ko sam i koliki sam bio i jesam navijač Sarajeva ti mogu i dokazati vrlo lako, samo pošalji p.p. i više me u ovom kontekstu ne prozivaj, zamolio bih te lijepo brateMortemHz je napisao/la:Vise se postuje Pitar koji je ''vjeran'' na nasoj temi nego neko ko se uvlaci strumfovima u supak i koji nema drugog posta a predstavlja se kao navijac Sarajeva.Pitaru samo nastavi pisati legendo,ako bolje ne moze nema veze,makar si nas

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Hvala na informacijama, brizni komsija 
@avlami
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

@avlami
Oj @Terabajta ocam hahaha
Čitaš ti bolan to što napišeš? Kolko si ti ograničen, nisam u životu to vidio. Sramota
Čitaš ti bolan to što napišeš? Kolko si ti ograničen, nisam u životu to vidio. Sramota
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ma nasi smo ba *zastavasustipkovogavatara*bordograd je napisao/la:Na mene si mislio? Tebe strašno poštujem kao forumaša i uvijek rado čitam tvoje postove ali ovdje si debelo u krivu druže! Ja sam Sarajevu vjeran prije svega na tribinama zadnjih dvadesetak godina, pa onda i na ovom i na svim drugim forumima. Koliko sam shvatio "problem" je što ja čestitam komšiji kada pobjedi, u pozitivnom svjetlu predstavi grad i državu, ignorišući padobrance i idiote koji u uspjehu svog kluba vide neuspjeh Sarajeva? Sarajevu i Sarajlijama priliči pozitivna i zdrava zajebancija, ali im priliči i pružena ruka i čestitka na uspjehu od sugrađana, komšija, braće i porodice. Tako sam odgojen, to mislim i tako ću uvijek postupati i jednostavno me boli neka stvar što će neko na ovoj ili na bilo kojoj drugoj temi pomisliti, kontaš? I posljednje, ja nisam anonimus i balavac kojem je ovaj forum jedina dodirna tačka sa klubom za koji navija i živi, ko sam i koliki sam bio i jesam navijač Sarajeva ti mogu i dokazati vrlo lako, samo pošalji p.p. i više me u ovom kontekstu ne prozivaj, zamolio bih te lijepo brateMortemHz je napisao/la:Vise se postuje Pitar koji je ''vjeran'' na nasoj temi nego neko ko se uvlaci strumfovima u supak i koji nema drugog posta a predstavlja se kao navijac Sarajeva.Pitaru samo nastavi pisati legendo,ako bolje ne moze nema veze,makar si nasŽivio!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nema na čemu. Uvijek sam tu da pomognem poslodavcima (Vincent Tan).Zip je napisao/la:Hvala na informacijama, brizni komsija
@avlami
Provjereno. Brinem se o Vama. U FK Sarajevo aktivnih članova 869. sa danom 28.7.2015 u 17.47.44. Pogurajte članove, da obnove članarinu. Poslodavac je srdit.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ima jos google
Iz koje si ti rupe izasao?avlami97 je napisao/la:Nema na čemu. Uvijek sam tu da pomognem poslodavcima (Vincent Tan).Zip je napisao/la:Hvala na informacijama, brizni komsija
@avlami
Provjereno. Brinem se o Vama. U FK Sarajevo aktivnih članova 869. sa danom 28.7.2015 u 17.47.44. Pogurajte članove, da obnove članarinu. Poslodavac je srdit.
- storm_raider
- Kontakt:
Druze, takvi su pisali i kada sam dosao na vasu temu i cestitao titulu. Drago mi je da normalne raje ima. Ovu djecu i razumijem, neke su nove furke u modi gdje je bitnije prvo mrziti pa voliti, ali ove starije ne mogu shvatiti i njih zalim. Zamaras se nebitnim i ti to dobro znas.bordograd je napisao/la:Na mene si mislio? Tebe strašno poštujem kao forumaša i uvijek rado čitam tvoje postove ali ovdje si debelo u krivu druže! Ja sam Sarajevu vjeran prije svega na tribinama zadnjih dvadesetak godina, pa onda i na ovom i na svim drugim forumima. Koliko sam shvatio "problem" je što ja čestitam komšiji kada pobjedi, u pozitivnom svjetlu predstavi grad i državu, ignorišući padobrance i idiote koji u uspjehu svog kluba vide neuspjeh Sarajeva? Sarajevu i Sarajlijama priliči pozitivna i zdrava zajebancija, ali im priliči i pružena ruka i čestitka na uspjehu od sugrađana, komšija, braće i porodice. Tako sam odgojen, to mislim i tako ću uvijek postupati i jednostavno me boli neka stvar što će neko na ovoj ili na bilo kojoj drugoj temi pomisliti, kontaš? I posljednje, ja nisam anonimus i balavac kojem je ovaj forum jedina dodirna tačka sa klubom za koji navija i živi, ko sam i koliki sam bio i jesam navijač Sarajeva ti mogu i dokazati vrlo lako, samo pošalji p.p. i više me u ovom kontekstu ne prozivaj, zamolio bih te lijepo brateMortemHz je napisao/la:Vise se postuje Pitar koji je ''vjeran'' na nasoj temi nego neko ko se uvlaci strumfovima u supak i koji nema drugog posta a predstavlja se kao navijac Sarajeva.Pitaru samo nastavi pisati legendo,ako bolje ne moze nema veze,makar si nasŽivio!

Sport je lijek za tijelo i duh.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne pisi ako ne znas o cemu je rijec
Hoće li te kafe i pive? Doduše malo se oteglo oko Mateja ali izgleda da je gotovo. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.