nije nijedan od default fontova koje ćeš naći na windowsu.. potraži na internetu "adidas 2014 font" i skini ga..Papastathopoulos je napisao/la:ljudi hitno je, kako se zove adidasov font na nasim dresovima ? il da je barem priblizan ?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Imal' kakvih popusta na dres danas? 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nasao sam, hvalaviKK je napisao/la:nije nijedan od default fontova koje ćeš naći na windowsu.. potraži na internetu "adidas 2014 font" i skini ga..Papastathopoulos je napisao/la:ljudi hitno je, kako se zove adidasov font na nasim dresovima ? il da je barem priblizan ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
a gdje si naručio dres? Imali link?Papastathopoulos je napisao/la:Nasao sam, hvalaviKK je napisao/la:nije nijedan od default fontova koje ćeš naći na windowsu.. potraži na internetu "adidas 2014 font" i skini ga..Papastathopoulos je napisao/la:ljudi hitno je, kako se zove adidasov font na nasim dresovima ? il da je barem priblizan ?

Znači, ima li negdje da se nabavi golmanski dres ili čak komplet ovaj od Begovića!? Zanima me crvena varijanta
unaprijed hvala al od Kapitena se dres mora imati, a posebno zato što sam nekad bio golman i gotivim golmane 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije original ako na to mislisBosna_BabyBoy je napisao/la:a gdje si naručio dres? Imali link?Papastathopoulos je napisao/la:Nasao sam, hvalaviKK je napisao/la:nije nijedan od default fontova koje ćeš naći na windowsu.. potraži na internetu "adidas 2014 font" i skini ga..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jel ko vidio kakvih popusta na internetu?
jel ima neki online shop za njemacku gdje se moze narucit xxl plavi dres?
ako ko moze prporucit
ako ko moze prporucit
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, ne pratim temu bas a mrsko mi listati: hoce li nam ovi dresovi biti i u slijedecim kvalifikacijama?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
hoce

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
kakav ba XXL, pa Seo nosi XLtreci je napisao/la:jel ima neki online shop za njemacku gdje se moze narucit xxl plavi dres?
ako ko moze prporucit

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neće. Dobit ćemo novi dres kad i sve ostale reprezentacije, krajem sljedeće godine.Consigliere je napisao/la:Dakle, ne pratim temu bas a mrsko mi listati: hoce li nam ovi dresovi biti i u slijedecim kvalifikacijama?
hoceConsigliere je napisao/la:Dakle, ne pratim temu bas a mrsko mi listati: hoce li nam ovi dresovi biti i u slijedecim kvalifikacijama?

- sagitarius
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:hoceConsigliere je napisao/la:Dakle, ne pratim temu bas a mrsko mi listati: hoce li nam ovi dresovi biti i u slijedecim kvalifikacijama?Ako izborimo EP i ako se ovi budu dobro prodavali do tada. Onda mozda za EP u Francuskoj dobijemo od Adidasa neke bolje i unikatnije dresove. Mada to bi nam trebala biti zadnja briga posebno ovih 15 dana dok ne saznamo ime novog/starog selektora.
Nije mozda vec SIGURNO dobijamo nove dresove (unikatne) jer za svaku reprezentaciju prave nove dresove

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Hoće. Igramo sljedeće kvalifikacije u ovima. Novi dolazi u sept 2015.Donnie Darko je napisao/la:Neće. Dobit ćemo novi dres kad i sve ostale reprezentacije, krajem sljedeće godine.Consigliere je napisao/la:Dakle, ne pratim temu bas a mrsko mi listati: hoce li nam ovi dresovi biti i u slijedecim kvalifikacijama?
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
pa morao je neko seu roditianonimni je napisao/la:hoce
kakav ba XXL, pa Seo nosi XLtreci je napisao/la:jel ima neki online shop za njemacku gdje se moze narucit xxl plavi dres?
ako ko moze prporucit

jel im akakav shop za njemacku **** misa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam dobro pročitao pitanje jbg, mislio sam da kaže "hoce li nam novi dresovi...".isx je napisao/la:Hoće. Igramo sljedeće kvalifikacije u ovima. Novi dolazi u sept 2015.Donnie Darko je napisao/la:Neće. Dobit ćemo novi dres kad i sve ostale reprezentacije, krajem sljedeće godine.Consigliere je napisao/la:Dakle, ne pratim temu bas a mrsko mi listati: hoce li nam ovi dresovi biti i u slijedecim kvalifikacijama?
I jesmo li pronašli online shop koji dostavlja u sve Evropske zemlje?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma svugdje rasprodan i ne namjeravaju nabavljati nove. Očito Adidas sprema novo izdanje dresova godinu dana ranije nego smo mislili.
Virtu, ja sam narucio na onom Fanatic shopu kakve dvije sedmice prije prvenstva i dobio ga prije nekoliko dana. Dres je ekstra ali sam se nacekao k'o budala.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ja evo k'o lud čekam neki oficijelni shop, ali izgleda ništa do nove garniture za EP kvale. Stvarno je tuga da ne možeš kupiti Adidasov dreskokakolas je napisao/la:Virtu, ja sam narucio na onom Fanatic shopu kakve dvije sedmice prije prvenstva i dobio ga prije nekoliko dana. Dres je ekstra ali sam se nacekao k'o budala.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], kogmagie46, lol89, nebeskasila, Zglavkar i 64 gosta.