Defanziva mu kriticna..neznaliceSjeverniVjetar je napisao/la:Druze, radi tebe ce mi biti zao ako se transfer ne realizujedubrovnik je napisao/la: Aaaaaaa ne bi nikad u to sam uvjeren. Ma znam ja da to ne ide kod tebe ali ti ne zamjeram. Ustvari da li si navijac BIH repke ili si samo radi Intera na forumu. Ako je Inter jedini razlog ne zamjeram ti nimalo. Ali hebem mu zivot nije Tino rupa od igraca ima ih i sada losijih a znatno starijih u Interu.
Ali bit ce ti krivo jedan dan ja ti kazem ako ovo propadne.![]()
![]()
![]()
Ali valjda ti je jasno da, i ako potpise za Inter, to ce biti za sumu do 2 mil, a znas kakva mu je onda perspektiva...posudba iza posudbe, dok ga se ne rijese, Inter pravi ekipu za titulu.
Zasto ovo tvrdim? Zato sto sam otpocetka siguran da TSS nema klvalitet za igranje u ligama 5. On je nesto poput Stilica, ima dobar potez, dobar sut , ali fizicka sprema, brzina, defanziva su mu kriticne. Moze igrati samo u timu koji ce raditi za njega, na nivou HNL i Poljske.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Registrirao se radi pisanja na Interovoj temi,a navijač BiH repke nisam.Barem ne stalni,nego ovako kada se zalomi simpatična ekipa mogu vas simpatizirat na nekom velikom natjecanjudubrovnik je napisao/la:Aaaaaaa ne bi nikad u to sam uvjeren. Ma znam ja da to ne ide kod tebe ali ti ne zamjeram. Ustvari da li si navijac BIH repke ili si samo radi Intera na forumu. Ako je Inter jedini razlog ne zamjeram ti nimalo. Ali hebem mu zivot nije Tino rupa od igraca ima ih i sada losijih a znatno starijih u Interu.SiamoNoi je napisao/la:Ako bi doveli Shaqirija nasao bi nacina da prijedjem preko dovodjenja Susicadubrovnik je napisao/la:Neki ce ipak i biti zadovoljni. Kao uvijek.
Ali bit ce ti krivo jedan dan ja ti kazem ako ovo propadne.![]()
![]()

Sad je definitivno ovo ozbiljno oko Sušića.Tal.mediji su na veliko poceli o tome pisat od sinoć recimo.Do tada su bila samo naklapanja kakvih hrpa ima u jednom prijelaznom roku sa tobože nekakvim ekskluzivnim izjavama od ove i one strane,slanjem ponuda...
I ne samo da se ozbiljno piše o ovome nego su ljudi iz Hajduka održali prvi razgovor sa Ausiliom,a Inter je zatražio "više vremena".Da smanje cijenu,nađu bolju opciju,vide kako će se rasplest ovo sa Shaqirijem...tko će ga znat.
Današnjem početku priprema prisustvovao je i Tino Sven Sušić, koji prema riječima Vršajevića zaslužuje transfer u klub kakav je Inter.
"Sušić je sjajan igrač i još bolji momak. On je pokazao da ima kvalitet i nadam se da će potpisati ugovor ubrzo. Zaslužuje igrati u klubu kakav je Inter."
Ako Avdija tako kaze onda se mi nemamo sta raspravljati
"Sušić je sjajan igrač i još bolji momak. On je pokazao da ima kvalitet i nadam se da će potpisati ugovor ubrzo. Zaslužuje igrati u klubu kakav je Inter."
Ako Avdija tako kaze onda se mi nemamo sta raspravljati

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Miske i Tino nemogu u istu recenicu!! Od kad navijam ili pratim Inter prizeljkujem Bosanca (ali pravog) da dode, nazalost TSS nema taj kalibar za Inter i neznam dali sam slijep ali ja ne vidim nacin da on dode do prve postave Intera.
Inter pravi lagano ekipu da bi se dogodine pokusao ukljuciti u borbu za scudeto a neznam kako im TSS moze pomoci!
Inter pravi lagano ekipu da bi se dogodine pokusao ukljuciti u borbu za scudeto a neznam kako im TSS moze pomoci!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Klasicno smanjivanje cijene ali bojim se da Hajduk nece pristati. Tino moze sam smanjiti 30% koliko njemu ide od transfera. Ali samo smanjivanje cijene nije dobar znak. Ako nastave vise od dan dva pilati Hajduk bi se trebao okrenuti drugim opcijama. Ipak nije Real u pitanju. Bez uvrede SiamoNoi. Nesumnjivo moja prva zelja za Tina ali ne pod svaku cijenu.
Treba nam malo vremena da prikupimo milijun eura i odmah u siječnju blokiramo vašeg veznog igrača za kojega smo zainteresirani za srpanj – kaže se na stranicama 'fc-inter-news' komentirajući potez Piera Ausilija, sportskog direktora Intera, koji je zatražio kratak time-out.
I to bi bio sukus današnjeg sastanka u Milanu, predstavnika Hajduka s Interom. Kako god okrenuli to bi trebao biti putokaz da se s prodajom Tina Sušića iz Hajduka u Inter stvari odvijaju kako treba, mada malo – usporeno, za one koji su mislili da će već danas prsnuti čep šampanjca u slavu unosne prodaje. Polako, botilja se tek treska..
Inter želi reagirati s milijunom eura da bi blokirao Sušića i pobijedio konkurenciju koja se spominje s imenima Seville, Bordeauxa i po novome čak i Dnjipra! Iza scene čekaju Arsenal, Chelsea, PSG, te Tottenham, kao što navodi Sabatino Durante, menadžer koji pomaže Milanu Rapaiću u ovome poslu. Inter traži malo vremena. Razlog?
Da pribavi milijun eura. Zašto im fali? Zato jer su ponudili istodobno Bayernu 15 milijuna eura za definitivan otkup Xherdana Shaqirija iz Bayerna (a Shaqiri u šaci ima ponudu Stoke Cityja i treba brzo reagirati).
Dok su hajduci bili u Milanu dotle se generalni direktor Intera Marco Fassone u Munchenu našao s Franzom Beckenbauerom da ubrzaju taj posao, Shaqiri im je pojačanje odmah, baš kao i Lukas Podolski kojega su doveli na posudbu iz Arsenala i već je zaigrao za Inter, dok je Sušić - ulaganje u budućnost, za ljeto.
No, da ne dvojimo, Roberto Mancini želi Sušića izrijekom.
Za stolom u večernjim pregovorima u Milanu bili su, dakle, Goran Vučević, sportski direktor Hajduka i Milan Rapaić, Sušićev zastupnik, te Piero Ausilio, sportski direktor Intera.
Nakon sastanka Vučević se zaputio natrag u Split, ponudio nam je izjavu:
- Milanski Inter je ozbiljno zainteresiran za našeg igrača Tina Sušića, te smo u Milanu razgovarali s predstavnicima ovog kluba. Službene ponude još uvijek nema, a razgovori oko realizacije transfera nastavit će se i tijekom idućih dana – rekao je Vučević.
Stalno se razgovara na bazi – pet milijuna eura transfera, milijun odmah, a za ostala četiri naknadno od srpnja. Kako ih podijeliti, kolač ide 70:30... Sve to treba uglaviti u detalje, nije to dok pljesneš dlanom o dlan.
Doista, nije bilo realno očekivati da se sve parafira već danas, Vučević informacije mora prenijeti u klub, a Inter treba sastaviti službenu ponudu koju onda mora prihvatiti Nadzorni odbor. To su službeni koraci kako se posao odvija, kako se gnijezdo svija.
Inter je u utorak odigrao 1:1 kod svog velikog rivala Juventusa u Torinu i premda ih dijeli čitav ambis u rubrici bodovi, to je bio rezultat koji vraća osmijeh na lice Roberta Mancinija i na njegovo "gradilište novi Inter". Tako su i hajduci odahnuli, bit će "interisti" dobre volje nakon odličnog rezultata kod "stare dame".
Puno bolje volje nego da su, ne daj bože, izgubili. Vučević kaže da nije nezadovoljan, pregovori idu dalje. Inter je zainteresiran. Kaže se i to da "Mancini promatra operaciju kao zainteresirani stražar i dao je do znanja da Sušića želi imati na ljeto"!
Nitko nije rekao da ukupna cijena ne bi bila pet milijuna eura. Ali treba uglaviti dinamiku svih isplata, prvi milijun eura odmah, u siječnju.
I to bi bio sukus današnjeg sastanka u Milanu, predstavnika Hajduka s Interom. Kako god okrenuli to bi trebao biti putokaz da se s prodajom Tina Sušića iz Hajduka u Inter stvari odvijaju kako treba, mada malo – usporeno, za one koji su mislili da će već danas prsnuti čep šampanjca u slavu unosne prodaje. Polako, botilja se tek treska..
Inter želi reagirati s milijunom eura da bi blokirao Sušića i pobijedio konkurenciju koja se spominje s imenima Seville, Bordeauxa i po novome čak i Dnjipra! Iza scene čekaju Arsenal, Chelsea, PSG, te Tottenham, kao što navodi Sabatino Durante, menadžer koji pomaže Milanu Rapaiću u ovome poslu. Inter traži malo vremena. Razlog?
Da pribavi milijun eura. Zašto im fali? Zato jer su ponudili istodobno Bayernu 15 milijuna eura za definitivan otkup Xherdana Shaqirija iz Bayerna (a Shaqiri u šaci ima ponudu Stoke Cityja i treba brzo reagirati).
Dok su hajduci bili u Milanu dotle se generalni direktor Intera Marco Fassone u Munchenu našao s Franzom Beckenbauerom da ubrzaju taj posao, Shaqiri im je pojačanje odmah, baš kao i Lukas Podolski kojega su doveli na posudbu iz Arsenala i već je zaigrao za Inter, dok je Sušić - ulaganje u budućnost, za ljeto.
Za stolom u večernjim pregovorima u Milanu bili su, dakle, Goran Vučević, sportski direktor Hajduka i Milan Rapaić, Sušićev zastupnik, te Piero Ausilio, sportski direktor Intera.
- Milanski Inter je ozbiljno zainteresiran za našeg igrača Tina Sušića, te smo u Milanu razgovarali s predstavnicima ovog kluba. Službene ponude još uvijek nema, a razgovori oko realizacije transfera nastavit će se i tijekom idućih dana – rekao je Vučević.
Stalno se razgovara na bazi – pet milijuna eura transfera, milijun odmah, a za ostala četiri naknadno od srpnja. Kako ih podijeliti, kolač ide 70:30... Sve to treba uglaviti u detalje, nije to dok pljesneš dlanom o dlan.
Doista, nije bilo realno očekivati da se sve parafira već danas, Vučević informacije mora prenijeti u klub, a Inter treba sastaviti službenu ponudu koju onda mora prihvatiti Nadzorni odbor. To su službeni koraci kako se posao odvija, kako se gnijezdo svija.
Inter je u utorak odigrao 1:1 kod svog velikog rivala Juventusa u Torinu i premda ih dijeli čitav ambis u rubrici bodovi, to je bio rezultat koji vraća osmijeh na lice Roberta Mancinija i na njegovo "gradilište novi Inter". Tako su i hajduci odahnuli, bit će "interisti" dobre volje nakon odličnog rezultata kod "stare dame".
Puno bolje volje nego da su, ne daj bože, izgubili. Vučević kaže da nije nezadovoljan, pregovori idu dalje. Inter je zainteresiran. Kaže se i to da "Mancini promatra operaciju kao zainteresirani stražar i dao je do znanja da Sušića želi imati na ljeto"!
Nitko nije rekao da ukupna cijena ne bi bila pet milijuna eura. Ali treba uglaviti dinamiku svih isplata, prvi milijun eura odmah, u siječnju.
Samo dok Maloča potpiše za Werder,onda će i Inter završiti pos'o...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
dubrovnik je napisao/la: Inter želi reagirati s milijunom eura da bi blokirao Sušića i pobijedio konkurenciju koja se spominje s imenima Seville, Bordeauxa i po novome čak i Dnjipra! Iza scene čekaju Arsenal, Chelsea, PSG, te Tottenham, kao što navodi Sabatino Durante, menadžer koji pomaže Milanu Rapaiću u ovome poslu. Inter traži malo vremena. Razlog?

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:dubrovnik je napisao/la: Inter želi reagirati s milijunom eura da bi blokirao Sušića i pobijedio konkurenciju koja se spominje s imenima Seville, Bordeauxa i po novome čak i Dnjipra! Iza scene čekaju Arsenal, Chelsea, PSG, te Tottenham, kao što navodi Sabatino Durante, menadžer koji pomaže Milanu Rapaiću u ovome poslu. Inter traži malo vremena. Razlog?

Celik!3,2,2.
Corleone nemoj biti mafiozo. Ovaj smijeh je pokvaren. Talijanski.DonCorleone je napisao/la:dubrovnik je napisao/la: Inter želi reagirati s milijunom eura da bi blokirao Sušića i pobijedio konkurenciju koja se spominje s imenima Seville, Bordeauxa i po novome čak i Dnjipra! Iza scene čekaju Arsenal, Chelsea, PSG, te Tottenham, kao što navodi Sabatino Durante, menadžer koji pomaže Milanu Rapaiću u ovome poslu. Inter traži malo vremena. Razlog?

DonCorleone je napisao/la:dubrovnik je napisao/la: Inter želi reagirati s milijunom eura da bi blokirao Sušića i pobijedio konkurenciju koja se spominje s imenima Seville, Bordeauxa i po novome čak i Dnjipra! Iza scene čekaju Arsenal, Chelsea, PSG, te Tottenham, kao što navodi Sabatino Durante, menadžer koji pomaže Milanu Rapaiću u ovome poslu. Inter traži malo vremena. Razlog?

X
A ja cijelo vrijeme mislio da ga trazi Inter-Zapresic

Pazite interes Intera postoji nije valjda Vucevic pregovarao sam sa sobom. To je vec samo po sebi velika stvar.
-
- Kontakt:
kakva ce sreca i euforija zavladati forumom ako Sušiću propadne transfer ,da nije tuzno bilo bi smijesno .
Ma nece, ja ipak vjerujem da je samo mali broj ljudi stvarno i iskreno protiv ovog momka. Ima tu svega vise nego mrznje. Pa nismo mi nikad mrzili nase igrace osim nekakve kontroverze koje su se vezale za njih. Vise ce zloce biti ispoljeno ako se Tino ipak proda u Inter ili koji drugi veliki klub.bordobijeli je napisao/la:kakva ce sreca i euforija zavladati forumom ako Sušiću propadne transfer ,da nije tuzno bilo bi smijesno .

- adriano_leite
- Kontakt:
Bas tako, ono kao da je Inter svaki dan zainteresovan za nekog naseg igraca, ali eto bitno je neke privatne hirove ispoljavati. Zalosno i jadno...bordobijeli je napisao/la:kakva ce sreca i euforija zavladati forumom ako Sušiću propadne transfer ,da nije tuzno bilo bi smijesno .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
Druze. jel ovo Slobodna Dalmacija? Moram se i ja nasmijati , izvini!dubrovnik je napisao/la:Treba nam malo vremena da prikupimo milijun eura i odmah u siječnju blokiramo vašeg veznog igrača za kojega smo zainteresirani za srpanj – kaže se na stranicama 'fc-inter-news' komentirajući potez Piera Ausilija, sportskog direktora Intera, koji je zatražio kratak time-out.

Koji stil, hrabrost!, osjecaj za ritam, koja dramaturgija...cestitke. Njihovi novinari bi se trebali baviti epskim pjesnistvom!
Sa J.tarnje. je skinuto ali po ovom botilja vjerujem da je preneseno sa SDa. Znam da ima svasta u ovom clanku ali ja sam ga prilijepio. Svako ga moze tumaciti kako zeli. Ne uticem ja ni na koga sa ovim. Ima u njemu i istine. Pricao sam sa poznanikom iz Hajduka sinoc. Nije on neka velika faca ali zna dovoljno. Nije jos nista gotovo Inter je jos u igri. Kako sam nacuo.SjeverniVjetar je napisao/la:Druze. jel ovo Slobodna Dalmacija? Moram se i ja nasmijati , izvini!dubrovnik je napisao/la:Treba nam malo vremena da prikupimo milijun eura i odmah u siječnju blokiramo vašeg veznog igrača za kojega smo zainteresirani za srpanj – kaže se na stranicama 'fc-inter-news' komentirajući potez Piera Ausilija, sportskog direktora Intera, koji je zatražio kratak time-out.
Nitko nije rekao da ukupna cijena ne bi bila pet milijuna eura. Ali treba uglaviti dinamiku svih isplata, prvi milijun eura odmah, u siječnju.![]()
Pa njihovi novinari bi se trebali baviti epskim pjesnistvom! Koji stil, hrabrost!, koja dramaturgija...cestitke.
Medijska borba Pajde/agencije da ova vaska dobije poziv u repku...Sin nasljednik mora da vadi familiju iz kockarskih dugova...
Ide u INTER ali Dekor
Ide u INTER ali Dekor

Zadnja izmjena: Husika, dana/u 08 jan 2015, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Shaqiri potpisuje za Inter, odsteta 18 Miliona. Vidjecemo hoce li se to odraziti na Svenov transfer, dosta su para potrosili na Xherdana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.