KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

lolo d pitar
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la lolo d pitar » 02 jul 2009, 19:29

neno#4 je napisao/la:
muamer_15 je napisao/la:hocemo li dopiti poziv u kvalifikacije za eurocup
hocemo 2018....
tad cemo biti na final 4 eurolige,nece biti potrebe za pozivnicama

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 jul 2009, 21:20

bosnas_ je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
malitraktor je napisao/la:Ikonić pred potpisom za BC Donetsk iz Ukrajine. Transfer vrijedan 140000 eura po sezoni plus bonusi.......ostaju još liječnički pregledi.....
o cemu ja pricam cijelo vrijeme...mi nismo mogli zadrzati gorana jednostavno...previse je skup bio...
Apsolutno! Ikonic je preskup igrac,za pare koje je dobio u Bosni,prosle sezone nije pokazao bas nista!Razumijem ga,covjek zeli rijesiti egzistenciju,i ide tamo gdje vise ponude! Bosna za te pare moze naci mnogo boljeg i mladjeg igraca! Ikona treba da zna jedno,nigdje ga nece trpjeti nakon 4-5 losih utakmica kao u Bosni,pogotovo ne Ukrajinci gdje se klubovi gase svako drugi dan!
-Kad ce vise to pojacanje,namjerno se nejavljam nekih 15 dana,ali evo jos uvijek nista! Draft je prosao...
Nadam se da ce igrac koji dodje biti kvaliteta Bejlija!
Budi Bosna!

To sto si napisao da prosle sezone nije pokazao BAS NISTA ,,..Jesi li ti pratio citavu sezonu NLB lige ????
Ikona sretno i hvala ti ...
Svi pricaju o nekim ugovorima i parama ,a mnogi neznaju da jos mnogi igraci pa ni Dule ni Ivan ni Ikona i ostali nisu dobili zadnje dvije plate...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 02 jul 2009, 21:53

ikonic je odigrao dosta solidnu sezonu ali je sve pokvario u onom trenutku kada je trebao najvise dati.
A drugo nije se htio zadovoljiti da bude zamjena sehovicu koji je u ovom trenutku kvalitetniji igrac sto je i dokazao u play off-u.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jul 2009, 22:04

Ma nema oko Ikonića mnogo priče, on je postavio svoje uvjete Bosna ih nije mogla ispuniti, jer su mišljenja da Ikonić nije dovoljno pokazao. Gorane hvala ti za sve što si uradio za Bosnu i sretno ti gdje god budeš igrao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 02 jul 2009, 23:21

neno#4 je napisao/la:super stvar za nihada...jos kada bi ovaj kapiten manrese otisao,postao bi nihad bitan igrac..meni se cini da ova manresa nije toliko losa ekipa,mislim da su negdje u sredini zavrsili prosle godine..bilo bi ovo odlicno za nihada...i korak naprijed sigurno..20 - 25 minuta relativno velika sloboda u igri....
mislis menorca? ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 02 jul 2009, 23:27

newbie je napisao/la:ikonic je odigrao dosta solidnu sezonu ali je sve pokvario u onom trenutku kada je trebao najvise dati.
A drugo nije se htio zadovoljiti da bude zamjena sehovicu koji je u ovom trenutku kvalitetniji igrac sto je i dokazao u play off-u.
cuj pokvario....ti pises kao da se on namjerno povrijedio....a povreda jeste bila u nezgodnom trenutku....
@bosnas,
samo cu rec da, ne mogu da vjerujem da si napisao da ikona u sad vec prosloj sezoni NIJE NISTA pokazao...
I feel devotion!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 02 jul 2009, 23:34

ipsa je napisao/la:
newbie je napisao/la:ikonic je odigrao dosta solidnu sezonu ali je sve pokvario u onom trenutku kada je trebao najvise dati.
cuj pokvario....ti pises kao da se on namjerno povrijedio....a povreda jeste bila u nezgodnom trenutku....
@bosnas,
samo cu rec da, ne mogu da vjerujem da si napisao da ikona u sad vec prosloj sezoni NIJE NISTA pokazao...
evo ja sam otisao da se umijem,nevjerovatno sta je momak izjavio :o

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 02 jul 2009, 23:39

lolo je napisao/la:
ipsa je napisao/la:
@bosnas,
evo ja sam otisao da se umijem,nevjerovatno sta je momak izjavio :o
jednostavno sam odusevljen tvojim smislom za humor... :lol:
I feel devotion!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 02 jul 2009, 23:43

evo starci me vodom zaljevaju,jos sam u soku :o :shock:

fala

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 02 jul 2009, 23:48

lolo je napisao/la:evo starci me vodom zaljevaju,jos sam u soku :o :shock:

fala
popij sumecu za smirenje... :)
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 jul 2009, 00:31

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:super stvar za nihada...jos kada bi ovaj kapiten manrese otisao,postao bi nihad bitan igrac..meni se cini da ova manresa nije toliko losa ekipa,mislim da su negdje u sredini zavrsili prosle godine..bilo bi ovo odlicno za nihada...i korak naprijed sigurno..20 - 25 minuta relativno velika sloboda u igri....
mislis menorca? ;)
buraz mislim manresa.......evo ti i link:

http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=28220

kome vjerovati ja ne znam....
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 03 jul 2009, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 03 jul 2009, 00:40

jarane koliko god vi hvalili ikonica i okivali ga kad promasis 10 suteva i to nerezonskih i pokusavas i 11 a pritom ti ekipa gubi konce igre pa ima li jbg imalo pameti da izade iz igre nego nastavlja i dalje.Nemam nista protiv ikonica ali bilo je i vecih kosarkasa koji su mnogo vise ostavili u Bosni pa se njihov odlazak nije dozivljavao kao tragedija.Suad Sehovica je i vise nego dobra zamjena za Ikonica sto je dokazao u play off-u.Osim toga njemu da se ostajalo u Bosni on bi ostao pod bilo kakvom ponudom jer je ovdje ljubimac navijaca,ali njemu se islo vani pa makar mu ponudila i trece ligaska ekipa iz ukrajine.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 03 jul 2009, 01:12

newbie je napisao/la:jarane koliko god vi hvalili ikonica i okivali ga kad promasis 10 suteva i to nerezonskih i pokusavas i 11 a pritom ti ekipa gubi konce igre pa ima li jbg imalo pameti da izade iz igre nego nastavlja i dalje.Nemam nista protiv ikonica ali bilo je i vecih kosarkasa koji su mnogo vise ostavili u Bosni pa se njihov odlazak nije dozivljavao kao tragedija.Suad Sehovica je i vise nego dobra zamjena za Ikonica sto je dokazao u play off-u.Osim toga njemu da se ostajalo u Bosni on bi ostao pod bilo kakvom ponudom jer je ovdje ljubimac navijaca,ali njemu se islo vani pa makar mu ponudila i trece ligaska ekipa iz ukrajine.
po tebi je mogao i dzabaluka igrati...sto da ne....zasluzio je to nakon svih ovih godina....ccc....a sjecas li se kad je cuveni menso vodio ekipu..pa ikona udje 5 min. i trojkama rijesi tekmu protiv sirokog i kasnije jos dosta puta tako..pa bez obzira na to opet nije imao vecu minutazu na sljedecoj tekmi....pa ja, takve stvari se vrlo brzo zaborave...
I feel devotion!!

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 03 jul 2009, 08:56

malitraktor je napisao/la:Ikonić pred potpisom za BC Donetsk iz Ukrajine. Transfer vrijedan 140000 eura po sezoni plus bonusi.......ostaju još liječnički pregledi.....
Ma sta me ovaj Avaz danas citira?
i neko reče da je Donetsk) Donjeck trećerazredna ekipa u Ukrajini, pogledajte malo njihove rezultate od lani, na krajeva imaju i Brunu Šundova bivšeg NBA igrača.......
Ma nije ni Ikoni bilo baš stalo da ostane, čovjek zamišlja život negdje drugdje, već je kupljen stan u Novom Sadu (od Bosninih para naravno).......bio tu posteno odradio i sada ode, sretno mu bilo.....mozda pozeli opet da se vrati s obzirom na učestalost njegovih povreda......i prag tolerancije ukrajinaca.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jul 2009, 09:33

malitraktor je napisao/la:
Ma sta me ovaj Avaz danas citira?
i neko reče da je Donetsk) Donjeck trećerazredna ekipa u Ukrajini, pogledajte malo njihove rezultate od lani, na krajeva imaju i Brunu Šundova bivšeg NBA igrača.......
Ma nije ni Ikoni bilo baš stalo da ostane, čovjek zamišlja život negdje drugdje, već je kupljen stan u Novom Sadu (od Bosninih para naravno).......bio tu posteno odradio i sada ode, sretno mu bilo.....mozda pozeli opet da se vrati s obzirom na učestalost njegovih povreda......i prag tolerancije ukrajinaca.....
nek mu je sa srecom zasluzio je da uzme kes, ikona kralju, sve najbolje u ukrajini
Cuva Bog Zelju svog!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 jul 2009, 09:34

Sretno kapitenu. Ostavio si dubok trag. Covjek je prije par sezona odbio duplo veci ugovor iz Grcke i Rusije, da bi ostao u Sarajevu. Lako se te stvari zaboravljaju izgleda.
Sretno jos jednom !
Sport je lijek za tijelo i duh.

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 03 jul 2009, 10:03

storm_raider je napisao/la:Sretno kapitenu. Ostavio si dubok trag. Covjek je prije par sezona odbio duplo veci ugovor iz Grcke i Rusije, da bi ostao u Sarajevu. Lako se te stvari zaboravljaju izgleda.
Sretno jos jednom !
Da se odmah razumijemo, Ikonu cijenim jako i mišljenja sam da se Uprava dosta nekorektno ponijela prema kapetanu. Medjutim, protekle sezeone imao je ponudu iz Slovenije i Ukrajine vrijednu 150000 eura, opredjelio se za Bosninu od 120000 (istina dodju mu jos dvije rate iako je u ugovoru stajalo da isplata mora ići mjesec za mjesec do 15. najkasnije), sponzorski auto i još neke sitnice. Medjutim, činjenica je i to da u protekloj sezoni nije opravdao očekivanja za tu, ipak za nas golemu lovu.
Sada odjednom ne može ni u repku, istina majka mu je bolesna i dobio je dijete, ali da nije bilo Bosne, pa i repke.....igrao bi u Trebinju za 1000 maraka i stan koji je obećan u ugovoru, a nikada mu nije dodijeljen....
Ne valja guzicom vrata zatvarat nigdje....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 jul 2009, 10:26

malitraktor je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sretno kapitenu. Ostavio si dubok trag. Covjek je prije par sezona odbio duplo veci ugovor iz Grcke i Rusije, da bi ostao u Sarajevu. Lako se te stvari zaboravljaju izgleda.
Sretno jos jednom !
Da se odmah razumijemo, Ikonu cijenim jako i mišljenja sam da se Uprava dosta nekorektno ponijela prema kapetanu. Medjutim, protekle sezeone imao je ponudu iz Slovenije i Ukrajine vrijednu 150000 eura, opredjelio se za Bosninu od 120000 (istina dodju mu jos dvije rate iako je u ugovoru stajalo da isplata mora ići mjesec za mjesec do 15. najkasnije), sponzorski auto i još neke sitnice. Medjutim, činjenica je i to da u protekloj sezoni nije opravdao očekivanja za tu, ipak za nas golemu lovu.
Sada odjednom ne može ni u repku, istina majka mu je bolesna i dobio je dijete, ali da nije bilo Bosne, pa i repke.....igrao bi u Trebinju za 1000 maraka i stan koji je obećan u ugovoru, a nikada mu nije dodijeljen....
Ne valja guzicom vrata zatvarat nigdje....
Sve je u tome iz kojeg se ugla posmatraju stvari. Cinjenica je da prosle sezone nije opravdao ocekivanja (krivca vidim u brojnim povredama i odredjenom zasicenju), ali da je proslih godina igrao i iznad ocekivanja mnogih.
Da nije dosao u Bosnu prije toliko godina, sigurno ne bi ostao u Trebinju.
Sport je lijek za tijelo i duh.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 jul 2009, 13:05

neno#4 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
mislis menorca? ;)
buraz mislim manresa.......evo ti i link:

http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=28220

kome vjerovati ja ne znam....
neko lupa, e sad ko... :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jul 2009, 14:33

Ikonicu sretno,samo nek se pripazi,nakon 3 lose utakmice slijedi noga.
Kad ce vise taj pley..

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.