Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
negdje procita, "Mali Princ"

AFERIM!
Znaci, next stop Barca...nema šta drugo
Cast Dzeki, Barbarezu, Hasanu i Misimovicu... Ali ovaj mali je najbolji Bosansko-hercegovacki igrac od Safeta Susica.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- muha milanez
- Kontakt:
NAŠ NAJBOLJI IGRAČ
ČESTITKE MAJSTORE
ČESTITKE MAJSTORE
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Momak objasni koliko nam je falio protiv Grka
.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ruku na srce al ne mogu da vjerujem da ovako mali igra..
Prije 2-3 godine smijao sam se sa prijateljima "talenat" ovo ono zezali se ne vidjeni potezi Mireta
Sad su ti ne vidjeni potezi presli u majstorijadu, definitivno nosilac nase igre njegovi pasovi su perfektni
Prije 2-3 godine smijao sam se sa prijateljima "talenat" ovo ono zezali se ne vidjeni potezi Mireta
Sad su ti ne vidjeni potezi presli u majstorijadu, definitivno nosilac nase igre njegovi pasovi su perfektni
prof. doktor fudbala MIRALEM PJANIĆ !!!!!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Al evo poredenja
Miralem Pjanic vs Luka Modrić
Trenutno ovako kako Pjana dijeli lopte i barata sa njom i onaj Special One je napravio promašaj transfera jos toliko keša za luku koji nije ni do pasa pjanicu
Miralem Pjanic vs Luka Modrić
Trenutno ovako kako Pjana dijeli lopte i barata sa njom i onaj Special One je napravio promašaj transfera jos toliko keša za luku koji nije ni do pasa pjanicu
neka modrica u madriduNeutralan88 je napisao/la:Al evo poredenja![]()
Miralem Pjanic vs Luka Modrić![]()
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
momcina je pravi samo tako
neka ga je pape izvadio nasrnuli su da ga povrijede al libo ga 
Cojk kad ga je izvadio kao da je igrac manje na terenu. Najjaci u sredini terena, sa Dzekom i Spahom nas najbolji igrac i istinska zvijezda.
Modrić kad bude mogao sa onakvom lakoćom davati pasove, i izbacivati protivničke igrače, tek onda se može pokušati uporediti sa Miretom, do tada, ko je Modrić ?Neutralan88 je napisao/la:Al evo poredenja![]()
Miralem Pjanic vs Luka Modrić![]()
Sa ovim stilom igre Pjanić bi se odlično uklopio u Barcu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Neutralan88
- Kontakt:
Nisam dugo vidjeo igraca ovakvog pokretljivog ono bas nekako smijesno djeluje al efektivno
doda loptu u nemoguc prostor a idealna putavnja. Imao je jos 4-5 vrhunska pasa ono tip top
Ako nastavi ovako i ako ga naravno povrede zaobidju ljetos iz Rome ide siguran sam 30 miliona eura ko šale ce keširat neko za njeg.. RESPEKT
doda loptu u nemoguc prostor a idealna putavnja. Imao je jos 4-5 vrhunska pasa ono tip top
Ako nastavi ovako i ako ga naravno povrede zaobidju ljetos iz Rome ide siguran sam 30 miliona eura ko šale ce keširat neko za njeg.. RESPEKT
jeste navalili na barsu, meni on paše u barsi zato što je omalen i što ganja igrače po terenu 
Vođa zna.
ubjedljivo nas najbolji igrac na terenu.
milina za gledati. toliko je bio raspolozen da je safet nacinio grijeh sto ga je izvadio.
milina za gledati. toliko je bio raspolozen da je safet nacinio grijeh sto ga je izvadio.
Vom Jäger zum Gejagten
Jest pa da mu Roma-si opet traze ''autograme''geronimo je napisao/la:ubjedljivo nas najbolji igrac na terenu.
Dovoljno sto se ovaj naivko sam zayeb'o prilikom potpisao kojeg uopste nije bio duzan,protiv Grcke.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 okt 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakav Modric (dobar je on igrac ) al onaj sprint iz trbusnjaka i guzice i baratanje lopte u brzini imaju samo dva igraca u svijetu. Igniesta i Pjanic ! To probija svaki bunker !!
Sjetih se kako mi se neki bilmez ovdje na forumu smijao prije par mjeseci kada sam napisao da je Pjana brz

Sjetih se kako mi se neki bilmez ovdje na forumu smijao prije par mjeseci kada sam napisao da je Pjana brz
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Igracina. Sta bi tek bilo da ga ona mazga Puel nije maltretirao godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester