Loša ti priča7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno

Moderator/ica: GracanicaAA
Loša ti priča7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Ako je istina, onda ih i ja podrzavam.cesc4 je napisao/la:Moje inforamcije govore , da su pojedini igraci sa strane i kapiten susa spremni otici nakon sutrasnjeg sastanka ukoliko se ne smjeni grbesic i ne dovede nuce ili sadikovic. Podrzavam ih u tome
cesc4 je napisao/la:Moje inforamcije govore , da su pojedini igraci sa strane i kapiten susa spremni otici nakon sutrasnjeg sastanka ukoliko se ne smjeni grbesic i ne dovede nuce ili sadikovic. Podrzavam ih u tome
Drug ti meni ne mroas vjerovat, vjerovatno znas i moje ime i prezime , i da vodim stranicu a to sve znaci da sam u veoma dobrim odnosima sa svima u klubu i nema potrebe da me lazu. Ja ti kazem prikipilo im je to sto je trener nestrucan i svi su spremni da odu i da se ekipa podmladi ukoliko daso misli ostavit ovog trenera i ukoliko nema ambicije za premijer ligom. Sutra ce se sve znati.ado78 je napisao/la:cesc4 je napisao/la:Moje inforamcije govore , da su pojedini igraci sa strane i kapiten susa spremni otici nakon sutrasnjeg sastanka ukoliko se ne smjeni grbesic i ne dovede nuce ili sadikovic. Podrzavam ih u tome
Ma to su prazne price ljudi dragi,kakvi bojkoti pa svi znamo da daso odlucuje o svemu,ovaj trener ako valja dasi on ce ga ostavit boli dasu za šušom,kadricem,kadicem,pljevlajkom itd,a vidi se da mu godi ovaj trener ko zna zasto jer i do sad nije bilo rezultata pa ga nije otpustio i svi znamo da se u ovom klubu za sve pita daso i ovi igraci nisu ti igraci koji bi nekog bojkotovali jer znam ih vecinu privatno,vec igracima se mozda nakupilo svega pa su odlucni u tome ako se nastavi ovakva situacija cjelokupna da bi napustili sto je normalno a cijeli grad zna da ovo bratstvo nije bratstvo a pojacani smo e sad sto je tako treba da znaju daso i trener jer ovaj to sve finansira a ovaj slaze ekipu ne slazemo je mi sa tribina i evo da vam kazem i vise se necu javljati jer je info 500% tacan da ova prica o strancima i kapitenu da ce otici nije tacna vec je ubacena sa pogresne strane i izmisljena dodatno samo da se jos vise drma i remeti atmosfera u klubu jer opet kazem igraci kaadic,šuša,kerim,pantic i ostali nisu igraci koji bi to napavili uvjerili smo se valjda do sad ko prati bratstvo da nisu to ljudi i igraci koji bi smjenili grbesica o svemu nazalost odlucuje daso
Problem je u tome sto daso vidi nesto u grbesicu i ne dira ga,pa citava sportska javnost u gradu zna da to nije to da bratstvo nije ni blizi bratstva od prosle godine ali ga daso drzi,zasto??????GracanicaAA je napisao/la:Nista ba, sutra dole i ispratit ga kuci
budi siguran da je tako,jer znam 100% za to info iz prve rukeado78 je napisao/la:Ne znam samo odakle ti te informacije boze dragi,kakav bojkot ne znam od koga si to cuo,kad sam ja govorio da bratstvu ne ide sa ovim trenerom grbesicem jos sad kako cujem sudi se protiv bratstva 200% onda ne mozes bolje ocekivat,po meni treba dovestii drugog trenera i to je to jer bratstvo ima ekipu to mi niko ne moze reci da nema,pa ljudi dragi nije to tako lagano bojkotovat i kao sto **** rece od ovih pomenuti samo Šuša i moze bojkotovati da hoce jer covjek ne **** nikog boli ga ona stvar prisustvovo sam licno prije 5 ili 6 godina kad mu nacelnik daje platu šule uzeo i baci mu i kaze ne trebaju meni pare daj ovim strancima ja igram jer volim bratstvo i samo se okrenu i ode a ovi ostali koji dodju u bratstvo sa strane(timkov,kadric,salkic,sabic,musa) samo sto nisu dasi usli u š...ko nema niko svog stava od njih,znaci ovo za bojkot je cista laz PROVJERENO ali ako daso ne povuce kakve poteze sad znaci on ne smije otjerati grbesica i od bratstva nema nista.7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Pravo je vrijeme za pozitivni sok u ekipi , jos nije kasno da se ekipa probudi i proigra , najbolje rjesenje je Sadikovic. Pod njegovim vodstvom je ekipa ostvarila najbolji uspjeh i on zna ekipu u dusu i mogao bi uigrati i ova pojacanja siguran sam u to. A evo jos jedne lijepe vijesti http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... era/141578" onclick="window.open(this.href);return false; ubjeden sam da brko ima svoje brcice u ovomeencco je napisao/la:Grbesic od samog nagovjestaja da ce preuzeti ekipu Bratstva nije pokupio simpatije nikoga oko i u klubu ....razlog dovodjenja istog jesu sve potrebne licence ......krajnje vrijeme za smjenu licenciranog trenera kao sto je DO-FU istice za Bajram akobogda.......Gospodine Helic,molimo vratite nam naseg" NUCETA" i pustite ga da radi svoj posao......ubijedjeni smo(mi navijaci)do polu sezone zasijedamo na prvo mjesto,ako nam je to cilj uopste...
Pa, Nuće ili Sadiković. Ne vjerujem da postoji treći kandidat. Odlazak Grbešića je izvjestan, samo je pitanje vremena.cesc4 je napisao/la:Pravo je vrijeme za pozitivni sok u ekipi , jos nije kasno da se ekipa probudi i proigra , najbolje rjesenje je Sadikovic. Pod njegovim vodstvom je ekipa ostvarila najbolji uspjeh i on zna ekipu u dusu i mogao bi uigrati i ova pojacanja siguran sam u to. A evo jos jedne lijepe vijesti http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... era/141578" onclick="window.open(this.href);return false; ubjeden sam da brko ima svoje brcice u ovomeencco je napisao/la:Grbesic od samog nagovjestaja da ce preuzeti ekipu Bratstva nije pokupio simpatije nikoga oko i u klubu ....razlog dovodjenja istog jesu sve potrebne licence ......krajnje vrijeme za smjenu licenciranog trenera kao sto je DO-FU istice za Bajram akobogda.......Gospodine Helic,molimo vratite nam naseg" NUCETA" i pustite ga da radi svoj posao......ubijedjeni smo(mi navijaci)do polu sezone zasijedamo na prvo mjesto,ako nam je to cilj uopste...
Mudro zboriš7aprildomemoj je napisao/la:Pojedinci su ovdje svr.....i na Mirzu kad je došao u Bratstvo i isticali činjenicu da prošle sezone na golu Jedinstva u 30 kola je primio svega 8 golova a kod na sa odbranom od armiranog betona i Kadijom, Šušom i Pantom ispred sebe neće primiti ni pola od toga za čitavu sezonu. Je.....a nešto očito ne štima. Tek 8 kola prošlo a mi primili 8 golova ili kao Mirza u Jedinstvu za čitavu sezonu. Ili nam je taj armirani beton pravljen na mrazu pa popuco ili Mirza nema volje braniti ovdjeIma krivice do trenera to je činjenica ali s druge strane isti su to igrači i golman. Eto sad je Denis slobodan pa opet Brko ga može stavit na platnu listu zaposlenika Šarene zgrade i dati mu platu 2500. Poreski obveznici će to platiti kao i sve ostalo
![]()
PS: još nešto vezano za golmana. Sa njegovim učinkom ovdje isti bi efekat imali i da nam brani Pupa pribavska rupa![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahahahaBLUTUD je napisao/la:Mudro zboriš7aprildomemoj je napisao/la:Pojedinci su ovdje svr.....i na Mirzu kad je došao u Bratstvo i isticali činjenicu da prošle sezone na golu Jedinstva u 30 kola je primio svega 8 golova a kod na sa odbranom od armiranog betona i Kadijom, Šušom i Pantom ispred sebe neće primiti ni pola od toga za čitavu sezonu. Je.....a nešto očito ne štima. Tek 8 kola prošlo a mi primili 8 golova ili kao Mirza u Jedinstvu za čitavu sezonu. Ili nam je taj armirani beton pravljen na mrazu pa popuco ili Mirza nema volje braniti ovdjeIma krivice do trenera to je činjenica ali s druge strane isti su to igrači i golman. Eto sad je Denis slobodan pa opet Brko ga može stavit na platnu listu zaposlenika Šarene zgrade i dati mu platu 2500. Poreski obveznici će to platiti kao i sve ostalo
![]()
PS: još nešto vezano za golmana. Sa njegovim učinkom ovdje isti bi efekat imali i da nam brani Pupa pribavska rupa![]()
![]()
![]()
![]()
Objasnio si sve.Kao "navijač"Bratstva ni ti sam neznaš šta si htio reći al eto nek se piše
J....a nisam ti ja kriv što ti je IQ na nivou sobne temperature. Ipak je genetika čudoBLUTUD je napisao/la:Mudro zboriš7aprildomemoj je napisao/la:Pojedinci su ovdje svr.....i na Mirzu kad je došao u Bratstvo i isticali činjenicu da prošle sezone na golu Jedinstva u 30 kola je primio svega 8 golova a kod na sa odbranom od armiranog betona i Kadijom, Šušom i Pantom ispred sebe neće primiti ni pola od toga za čitavu sezonu. Je.....a nešto očito ne štima. Tek 8 kola prošlo a mi primili 8 golova ili kao Mirza u Jedinstvu za čitavu sezonu. Ili nam je taj armirani beton pravljen na mrazu pa popuco ili Mirza nema volje braniti ovdjeIma krivice do trenera to je činjenica ali s druge strane isti su to igrači i golman. Eto sad je Denis slobodan pa opet Brko ga može stavit na platnu listu zaposlenika Šarene zgrade i dati mu platu 2500. Poreski obveznici će to platiti kao i sve ostalo
![]()
![]()
![]()
![]()
Objasnio si sve.Kao "navijač"Bratstva ni ti sam neznaš šta si htio reći al eto nek se piše
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Daduli i 10 gostiju.