NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 28 sep 2014, 17:41

7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Loša ti priča :nene:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 sep 2014, 17:44

Moje inforamcije govore , da su pojedini igraci sa strane i kapiten susa spremni otici nakon sutrasnjeg sastanka ukoliko se ne smjeni grbesic i ne dovede nuce ili sadikovic. Podrzavam ih u tome :salut:
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 sep 2014, 18:03

cesc4 je napisao/la:Moje inforamcije govore , da su pojedini igraci sa strane i kapiten susa spremni otici nakon sutrasnjeg sastanka ukoliko se ne smjeni grbesic i ne dovede nuce ili sadikovic. Podrzavam ih u tome :salut:
Ako je istina, onda ih i ja podrzavam. :thumbup:

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 28 sep 2014, 18:09

cesc4 je napisao/la:Moje inforamcije govore , da su pojedini igraci sa strane i kapiten susa spremni otici nakon sutrasnjeg sastanka ukoliko se ne smjeni grbesic i ne dovede nuce ili sadikovic. Podrzavam ih u tome :salut:

Ma to su prazne price ljudi dragi,kakvi bojkoti pa svi znamo da daso odlucuje o svemu,ovaj trener ako valja dasi on ce ga ostavit boli dasu za šušom,kadricem,kadicem,pljevlajkom itd,a vidi se da mu godi ovaj trener ko zna zasto jer i do sad nije bilo rezultata pa ga nije otpustio i svi znamo da se u ovom klubu za sve pita daso i ovi igraci nisu ti igraci koji bi nekog bojkotovali jer znam ih vecinu privatno,vec igracima se mozda nakupilo svega pa su odlucni u tome ako se nastavi ovakva situacija cjelokupna da bi napustili sto je normalno a cijeli grad zna da ovo bratstvo nije bratstvo a pojacani smo e sad sto je tako treba da znaju daso i trener jer ovaj to sve finansira a ovaj slaze ekipu ne slazemo je mi sa tribina i evo da vam kazem i vise se necu javljati jer je info 500% tacan da ova prica o strancima i kapitenu da ce otici nije tacna vec je ubacena sa pogresne strane i izmisljena dodatno samo da se jos vise drma i remeti atmosfera u klubu jer opet kazem igraci kaadic,šuša,kerim,pantic i ostali nisu igraci koji bi to napavili uvjerili smo se valjda do sad ko prati bratstvo da nisu to ljudi i igraci koji bi smjenili grbesica o svemu nazalost odlucuje daso

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 sep 2014, 18:14

ado78 je napisao/la:

Ma to su prazne price ljudi dragi,kakvi bojkoti pa svi znamo da daso odlucuje o svemu,ovaj trener ako valja dasi on ce ga ostavit boli dasu za šušom,kadricem,kadicem,pljevlajkom itd,a vidi se da mu godi ovaj trener ko zna zasto jer i do sad nije bilo rezultata pa ga nije otpustio i svi znamo da se u ovom klubu za sve pita daso i ovi igraci nisu ti igraci koji bi nekog bojkotovali jer znam ih vecinu privatno,vec igracima se mozda nakupilo svega pa su odlucni u tome ako se nastavi ovakva situacija cjelokupna da bi napustili sto je normalno a cijeli grad zna da ovo bratstvo nije bratstvo a pojacani smo e sad sto je tako treba da znaju daso i trener jer ovaj to sve finansira a ovaj slaze ekipu ne slazemo je mi sa tribina i evo da vam kazem i vise se necu javljati jer je info 500% tacan da ova prica o strancima i kapitenu da ce otici nije tacna vec je ubacena sa pogresne strane i izmisljena dodatno samo da se jos vise drma i remeti atmosfera u klubu jer opet kazem igraci kaadic,šuša,kerim,pantic i ostali nisu igraci koji bi to napavili uvjerili smo se valjda do sad ko prati bratstvo da nisu to ljudi i igraci koji bi smjenili grbesica o svemu nazalost odlucuje daso
Drug ti meni ne mroas vjerovat, vjerovatno znas i moje ime i prezime , i da vodim stranicu a to sve znaci da sam u veoma dobrim odnosima sa svima u klubu i nema potrebe da me lazu. Ja ti kazem prikipilo im je to sto je trener nestrucan i svi su spremni da odu i da se ekipa podmladi ukoliko daso misli ostavit ovog trenera i ukoliko nema ambicije za premijer ligom. Sutra ce se sve znati. ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 sep 2014, 18:21

Nista ba, sutra dole i ispratit ga kuci :wave:

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 28 sep 2014, 18:59

GracanicaAA je napisao/la:Nista ba, sutra dole i ispratit ga kuci :wave:
Problem je u tome sto daso vidi nesto u grbesicu i ne dira ga,pa citava sportska javnost u gradu zna da to nije to da bratstvo nije ni blizi bratstva od prosle godine ali ga daso drzi,zasto??????
Mi puno mislimo da ce se sutra nesto desiti a ustvari nece biti nista,on ce ostati trener mozda ce kazniti igrace i trenere ako uopste daso to radi znam da uglavnom imaju odlicna primanja,jer po meni istinskom navijacu bit ce razocarenje ako se samo kaznama ovo zavrsi a vidjet cete to ce i biti,stvarno zalosno ako bude jer ako bude to znaci da daso odustaje od ikakve borbe za pl pa onda je i bolje kako neko ovdje spomenu na forumu da se podmladi ekipa,jer ne smeta nikom ovaj grbesic ali druze ti imas ovakve ekipu i u 8 utakmica ne zabijes gol u gostima halo ba,pa da li daso vidi ovu statistiku pa da mi je ko reko da ce ova odbrana primat ovaliko golova pljuno bi ga ali istina nazalost

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 28 sep 2014, 20:40

ado78 je napisao/la:
7april je napisao/la:kako imam info,šuša kerim i mirza od sutra su bivši igrači bratstva,ako ode trener oni ostaju sigurno
Ne znam samo odakle ti te informacije boze dragi,kakav bojkot ne znam od koga si to cuo,kad sam ja govorio da bratstvu ne ide sa ovim trenerom grbesicem jos sad kako cujem sudi se protiv bratstva 200% onda ne mozes bolje ocekivat,po meni treba dovestii drugog trenera i to je to jer bratstvo ima ekipu to mi niko ne moze reci da nema,pa ljudi dragi nije to tako lagano bojkotovat i kao sto **** rece od ovih pomenuti samo Šuša i moze bojkotovati da hoce jer covjek ne **** nikog boli ga ona stvar prisustvovo sam licno prije 5 ili 6 godina kad mu nacelnik daje platu šule uzeo i baci mu i kaze ne trebaju meni pare daj ovim strancima ja igram jer volim bratstvo i samo se okrenu i ode a ovi ostali koji dodju u bratstvo sa strane(timkov,kadric,salkic,sabic,musa) samo sto nisu dasi usli u š...ko nema niko svog stava od njih,znaci ovo za bojkot je cista laz PROVJERENO ali ako daso ne povuce kakve poteze sad znaci on ne smije otjerati grbesica i od bratstva nema nista.
budi siguran da je tako,jer znam 100% za to info iz prve ruke ;)

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 28 sep 2014, 22:11

Grbesic od samog nagovjestaja da ce preuzeti ekipu Bratstva nije pokupio simpatije nikoga oko i u klubu ....razlog dovodjenja istog jesu sve potrebne licence ......krajnje vrijeme za smjenu licenciranog trenera kao sto je DO-FU istice za Bajram akobogda.......Gospodine Helic,molimo vratite nam naseg" NUCETA" i pustite ga da radi svoj posao......ubijedjeni smo(mi navijaci)do polu sezone zasijedamo na prvo mjesto,ako nam je to cilj uopste...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 sep 2014, 22:28

encco je napisao/la:Grbesic od samog nagovjestaja da ce preuzeti ekipu Bratstva nije pokupio simpatije nikoga oko i u klubu ....razlog dovodjenja istog jesu sve potrebne licence ......krajnje vrijeme za smjenu licenciranog trenera kao sto je DO-FU istice za Bajram akobogda.......Gospodine Helic,molimo vratite nam naseg" NUCETA" i pustite ga da radi svoj posao......ubijedjeni smo(mi navijaci)do polu sezone zasijedamo na prvo mjesto,ako nam je to cilj uopste...
Pravo je vrijeme za pozitivni sok u ekipi , jos nije kasno da se ekipa probudi i proigra , najbolje rjesenje je Sadikovic. Pod njegovim vodstvom je ekipa ostvarila najbolji uspjeh i on zna ekipu u dusu i mogao bi uigrati i ova pojacanja siguran sam u to. A evo jos jedne lijepe vijesti http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... era/141578" onclick="window.open(this.href);return false; ubjeden sam da brko ima svoje brcice u ovome :mrgreen:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 sep 2014, 22:35

cesc4 je napisao/la:
encco je napisao/la:Grbesic od samog nagovjestaja da ce preuzeti ekipu Bratstva nije pokupio simpatije nikoga oko i u klubu ....razlog dovodjenja istog jesu sve potrebne licence ......krajnje vrijeme za smjenu licenciranog trenera kao sto je DO-FU istice za Bajram akobogda.......Gospodine Helic,molimo vratite nam naseg" NUCETA" i pustite ga da radi svoj posao......ubijedjeni smo(mi navijaci)do polu sezone zasijedamo na prvo mjesto,ako nam je to cilj uopste...
Pravo je vrijeme za pozitivni sok u ekipi , jos nije kasno da se ekipa probudi i proigra , najbolje rjesenje je Sadikovic. Pod njegovim vodstvom je ekipa ostvarila najbolji uspjeh i on zna ekipu u dusu i mogao bi uigrati i ova pojacanja siguran sam u to. A evo jos jedne lijepe vijesti http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... era/141578" onclick="window.open(this.href);return false; ubjeden sam da brko ima svoje brcice u ovome :mrgreen:
Pa, Nuće ili Sadiković. Ne vjerujem da postoji treći kandidat. Odlazak Grbešića je izvjestan, samo je pitanje vremena.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 sep 2014, 23:00

Dolazi Sadikovicu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 sep 2014, 09:25

Pojedinci su ovdje svr.....i na Mirzu kad je došao u Bratstvo i isticali činjenicu da prošle sezone na golu Jedinstva u 30 kola je primio svega 8 golova a kod na sa odbranom od armiranog betona i Kadijom, Šušom i Pantom ispred sebe neće primiti ni pola od toga za čitavu sezonu. Je.....a nešto očito ne štima. Tek 8 kola prošlo a mi primili 8 golova ili kao Mirza u Jedinstvu za čitavu sezonu. Ili nam je taj armirani beton pravljen na mrazu pa popuco ili Mirza nema volje braniti ovdje :roll: Ima krivice do trenera to je činjenica ali s druge strane isti su to igrači i golman. Eto sad je Denis slobodan pa opet Brko ga može stavit na platnu listu zaposlenika Šarene zgrade i dati mu platu 2500. Poreski obveznici će to platiti kao i sve ostalo :mrgreen:
PS: još nešto vezano za golmana. Sa njegovim učinkom ovdje isti bi efekat imali i da nam brani Pupa pribavska rupa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 29 sep 2014, 10:02

Ne zelim da ove moje recenice budu "sol na ranu" ali zaista u utakmicu protiv Gorazda ste usli nekako nonsarlantno. Znam da ste dosli bez nekih bitnih igraca ali i ovi igraci sto su bili na terenu nekako su previse jeftino usli u utakmicu.
Sve ekipe koje su gostovale u Gorazdu dobro znaju da domacini svaku domacu utakmicu igraju visoko napadacki gdje najbolje odbrane imaju problema da zaustave te visoko postavljenje napade. Evo gledao sam svaku tekmu na domacem terenu i mislim da je igra Gorazda procitana totalno. Hocu da kazem da ti vasi iz uprave uopste nisu analizirali utakmice protiv Gorazda. Jel to bio problem poslati covjeka dati mu 100 maraka da plati kartu i da jede i da odgleda jednu tekmu Gorazda kad igra na domacem terenu.
U Gorazdu mi se jedino svidjela igra Mladosti iz Kaknja koji su jedini parirali domacinima i cak u pojedinim trenucima bili i bolji dok su sve ostale ekipe ulazile nekako jeftino u mec i u pravili bili nadigrani ali i dobro prosli jer su mogli biti jos vise natrpani. Vjerujem da imate dobru ekipu i ova utakmica u Gorazdu nije mjerilo vase jacine. Mislim da netrebate se osvrtati na sudjenje u Gorazdu koje je po meni bilo vise nego realno pa i onaj crveni karton jer Ramovic je vec bio prosao golmana.

Mislim zelim vam sve najbolje u nastavku prvenstva i nadam se da cete prebroditi krizu koja vlada u vasem taboru....

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 29 sep 2014, 13:19

7aprildomemoj je napisao/la:Pojedinci su ovdje svr.....i na Mirzu kad je došao u Bratstvo i isticali činjenicu da prošle sezone na golu Jedinstva u 30 kola je primio svega 8 golova a kod na sa odbranom od armiranog betona i Kadijom, Šušom i Pantom ispred sebe neće primiti ni pola od toga za čitavu sezonu. Je.....a nešto očito ne štima. Tek 8 kola prošlo a mi primili 8 golova ili kao Mirza u Jedinstvu za čitavu sezonu. Ili nam je taj armirani beton pravljen na mrazu pa popuco ili Mirza nema volje braniti ovdje :roll: Ima krivice do trenera to je činjenica ali s druge strane isti su to igrači i golman. Eto sad je Denis slobodan pa opet Brko ga može stavit na platnu listu zaposlenika Šarene zgrade i dati mu platu 2500. Poreski obveznici će to platiti kao i sve ostalo :mrgreen:
PS: još nešto vezano za golmana. Sa njegovim učinkom ovdje isti bi efekat imali i da nam brani Pupa pribavska rupa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mudro zboriš :kafa: Objasnio si sve.Kao "navijač"Bratstva ni ti sam neznaš šta si htio reći al eto nek se piše :crazy:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 29 sep 2014, 13:32

BLUTUD je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Pojedinci su ovdje svr.....i na Mirzu kad je došao u Bratstvo i isticali činjenicu da prošle sezone na golu Jedinstva u 30 kola je primio svega 8 golova a kod na sa odbranom od armiranog betona i Kadijom, Šušom i Pantom ispred sebe neće primiti ni pola od toga za čitavu sezonu. Je.....a nešto očito ne štima. Tek 8 kola prošlo a mi primili 8 golova ili kao Mirza u Jedinstvu za čitavu sezonu. Ili nam je taj armirani beton pravljen na mrazu pa popuco ili Mirza nema volje braniti ovdje :roll: Ima krivice do trenera to je činjenica ali s druge strane isti su to igrači i golman. Eto sad je Denis slobodan pa opet Brko ga može stavit na platnu listu zaposlenika Šarene zgrade i dati mu platu 2500. Poreski obveznici će to platiti kao i sve ostalo :mrgreen:
Mudro zboriš :kafa: Objasnio si sve.Kao "navijač"Bratstva ni ti sam neznaš šta si htio reći al eto nek se piše :crazy:
hahahahahahahahahaha :rol: :rol: :rol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 sep 2014, 14:20

BLUTUD je napisao/la:
J....a nisam ti ja kriv što ti je IQ na nivou sobne temperature. Ipak je genetika čudo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 29 sep 2014, 14:39

Hajd budi iskren pa reci gdje si kopirao ovaj svoj zadnji post?Znaš da asocira na neko vrijeđanje al nisi siguran šta je IQ i koja je sobna temperatura.Priznaj :!: Sa ovim( :urnebes: :urnebes: :urnebes: ) hoćeš da kažeš da je tvoja izjava toliko smiješna ili....... :?

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 29 sep 2014, 15:12

Jel bio taj sastanak i hocel bit i kad ce bit ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 sep 2014, 11:16

Momcima treba skinut kapu, jer s kakvim oni strucnjakom rade i onaj bod iz srebrenika je ko kuca. Juce sam bio na treningu, sastanak je bio al je prosao bez brke koji nije dosao (ne znam zasto). Atmosfera medu igracima sjajna , atmosfera na relaciji trener - igraci nije dobra i to sve iz razloga sto doticni gospodin misli da smo atletski klub. Jos je majstor htio da danas momcima stavi dva treninga srecom u zadnjem trenutku je promjenio misljenje. Ja ne znam kakve njega vile cuvaju dole ali izgleda da njega niko ziv odozdo ne moze otjerati. Koliko samo kvalitetnih trenera slobodno (Nusret Muslimovic, Denis Sadikovic, Mitar Lukic) a mi se patimo sa strucnjakom u atletici. Mi ako ne pobjedimo Lukavac bojim se da cemo ispast iz igre za prvo mjesto , a s ovom psihom igraca tesko da cemo moci ista gore uraditi. Covjek ih bukvalno ubija trcanjem i ubija im moral. Ima tu jos dosta stvari al ne zelim da ih iznosim. Znam samo da se ovako ne ulazi u Premijer Ligu , imam osjecaj da bi se ovo cuvanje trenera moglo obit o glavu na narednim izborima. Narod hoce smjenu trenera , igraci hoce smjenu trenera samo se ceka da on da znak. Ipak kazem moglo bi sve ovo imat kotnraefekat u politickom smislu ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Daduli i 10 gostiju.