AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jan 2013, 22:42

prvo da se najebem majke telekomu gdje na onoj verziji preko neta nesta slike i zadnjih 25min haman da nisam ni gledo jer su drugi linkovi stopali, a još poceli naplacivati marku mjesecno. koja su to **** državna pleme im ebem

vidio sam na jedvite jade onaj šut lamele i pirisa, jel još kakvih prilika bilo

sve u svemu mi meda ne možemo jer nismo psihološki spremni napraviti nešto, toliko ocajnih odluka u odlucujucim trenucima. i što osvalda nije vadio, a ne tottija. frajer je sa jednom nogom i samo da stoji opasniji od tog kretena koji je citavu utakmicu bio u ofsajdu. marš stoko jedna :evil:

pohvale za markinjosa, frajer je lav samo takav. balzareti je **** i najbolje rješenje je pružatu šansu dodu jer gori ne može biti. zbog njega smo primili gol jer ne zna pas dati na centru, a da ne govorim o centaršutevima. siguran sam da bi totti i dodo daleko opasniji bili u napadu

i ebem sreci majku isto zbog pjanica

sve u svemu još jedna propala sezona
nema potpisa

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 jan 2013, 23:00

Admir_Sa je napisao/la:prvo da se najebem majke telekomu gdje na onoj verziji preko neta nesta slike i zadnjih 25min haman da nisam ni gledo jer su drugi linkovi stopali, a još poceli naplacivati marku mjesecno. koja su to **** državna pleme im ebem
+1
Na kraju bili ste blize pobjedi po prilikama ali smo ovako desetkovani ipak zasluzili ovaj bod.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 20 jan 2013, 23:01

[quote="Admir_Sa"]

balzareti je **** i najbolje rješenje je pružatu šansu dodu jer gori ne može biti.

:lol: upravu si slazem se,dobro se nasmijah u ovako teskim trenucima.

Gojko opet istrcava u prazno,to mu je po meni velika mahana,a to sam primjetio da mu je obicaj jos od prve utak.
BEKOVI uzasni, 2 dobra poteza pa 3 losa i sve tako. :o kakve je 2 sanse Piris profulo
STOPERI solidni,posebno marcos,osim onog jednog kiksa,kad je lose izbio lijevom nogom,pravo šinterovcima na nogu
VEZNI su haos,bez Mireta smo 0, ne možemo iznijeti loptu,ali brate i Zeman sere s mijenjanjem de rossija,pa u kakvoj god da je formi,bolji je od onog Grka koji pravi kardinalne pasove; Bradley i Florenzi puno trce i to je to od njih al s loptom :?
NAPAD Osvaldo vrlo malo lopti,necu da ulazim u to jel se premalo otkrivo ili zbog katastrofalne igre veznog reda, Totti uvijek na nivou kolko mu godine dozvoljavaju,bar se trudi kad pogrijesi da ispravi gresku, Lamela mi je dosadio uvijek na lijevu stranu ide i ne zna pravovremeno da se oslobodi lopte

Sve u svemu ovaj nam se oslabljeni Inter postavio ko na tanjiru,a mi to nismo znali iskoristiti. Oni su dosli po bod i zasluzeno ga i uzeli

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 20 jan 2013, 23:11

utakmica 'nako, mi 'nako, bod 'nako... de rossi je valjda izašao jer je imao žuti, ali bez njega i pjanića nema mrve kreativnosti u vezi.. po meni je zakazao lamela koji je morao više ulaziti u sredinu i učestvovati u kreiranju napada jer on to bar zna, a ne da bradley mora glumiti pirla..
NAPRIJED NARODE!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jan 2013, 23:17

al gledaj ti samo kakve mi napadace imamo, a kad se sjetim npr batistute, dobije loptu u 16 i to je 80% go. a samo ove sezone destro i osvaldo su imali jedno osamdeset situacija gdje im pobjegne lopta, a jedno sedamdeset gdje ošutaju ko kakvi karinaši. pa vidi veecras ono proigravanje petom tottija i onda super šut osvalda kao da tek pocinje igrat fudbal, pa kad ga neko proigra umjesto da je raspali iz prve njemu bježi, pa to je kod normalnih ekipa 70% gol
nema potpisa

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 20 jan 2013, 23:36

Zeman je napisao/la:utakmica 'nako, mi 'nako, bod 'nako... de rossi je valjda izašao jer je imao žuti, ali bez njega i pjanića nema mrve kreativnosti u vezi.. po meni je zakazao lamela koji je morao više ulaziti u sredinu i učestvovati u kreiranju napada jer on to bar zna, a ne da bradley mora glumiti pirla..
Ma imala su još dvojica žuti, pa nisu izašli baš na poluvremenu. Ne znam, čudno mi to za De Rossija.

A to za Bradleya si dobro :lol: Mislim, desetka za trud i ulijetanja u šesnaesterac, al brate, razaraj kad ti je bog dao, ostavi se kreacije. :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jan 2013, 23:46

ddr je izašao zbog povrede i upitan je za inter u srijedu
nema potpisa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 21 jan 2013, 00:24

Pisam ti ekipu kojoj kada fali jedan igrac ne mozemo nikoga dobiti,sada pjana,prosli put,osvaldo,prije toga markinjos,a trener slagirani opet vratio taktiku 4-3-3 a prosli put sa 3-6-1 nije nam mogla fiora nista,e j.ebo sve ovo vise,ja drugo poluvrijeme smijao se kakvi igraci nam igraju,pa bolje da su mene zvali umjesto taksija da igra,bar bi imao jedno uspjesno dodavanje,da ne spominjem balzu u prvom poluvremenu,budite mi zivi i zdravi i okanite se nerviranja zbog ovog jada od ekipe
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 21 jan 2013, 01:45

Onaj mali stoper Marcos mi se cini strasnim, vec ga vidim kao WC stopera.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 jan 2013, 02:11

Da, odličan je ... treba mu samo malo više iskustva na terenu i biće prejak.

Koristi mozak lik, a ne kao većina današnjih štopera. Školski primjer kako treba da se igra odbrana.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 jan 2013, 07:55

na stranu neka subjektivna misljenja i osjecanja prema njemu ali mislim da bi se osvaldo trebao prodati. za prvog napadaca ekipe trosi i previse lopti/prilika a nama definitivno treba jedan igrac koji ce uraditi ovo gore sto je admir napisao jer postaje frustrirajuce gledati kako propustamo priliku za prilikom. destra bi ostavio iz prostog razloga sto je dosta mladji i ima jos vremena za napredak a i tek je dosao u klub pa jos uvijek vjerujem da ce nesto biti od njega dok je osvaldo u najboljim igrackim godinama, ima nelosu statistiku iza sebe (10 golova) i mislim da bi to trebali iskoristiti i unovciti ga a pare od eventualnog transfera uloziti u neku gol masinu. balzaretti je ocajan i treba ga zamijeniti ili dodom ili nekim novim lijevim bekom jer covjek nije ni sjena onog balzaca sa evropskog prvenstva zbog cijeg transfera u romu smo bili toliko uzbudjeni. dalje, bradley je solidan igrac (pogotovo defanzivno) ali je onaj tip igraca koji bi trebao dobijati prilike u kup utakmicama i protiv nekih slabijih protivnika tj igrac za rotacije a nikako nezamjenjiv clan prve postave. dakle, treba nam jedan kvalitetan veznjak koji je podjednako dobar u defanzivi i ofanzivi i, prije svega, treba nam stari ddr nazad! takodje, castanu bi doveo nekog stabilnijeg konkurenta nego je to nicolas burdisso jer imam osjecaj da je utakmice sa pocetka sezone kada je igrao za dokazivanje odigrao puno bolje nego ove utakmice u kojima je nezamjenjiv clan prvih 11. naravno, sve ovo pricam u okvirima zemanove taktike i razmisljanja jer ako bi dosao neki drugi trener, sa drugom formacijom onda bi prica vjerovatno bila drugacija i ko zna kako bi se koji igrac snasao u istoj.

ovo stvarno postaje tesko gledati. najgore od svega je cinjenica da su marquinhos, piris, florenzi, pjanic, lamela, cak i destro fenomenalni potencijali za buducnost koje cemo vrlo vjerovatno lahko izgubiti odlascima u vece klubove jer mi iz sezone u sezonu ne uspjevamo izboriti evropu, a ne uspjevamo to iz najglupljih mogucih razloga jer izgubili smo minimalno 5 utakmica koje smo hladno trebali dobiti. nije to nesreca niti sudijska nepravda nit neki treci K, jednostavno smo sebi sami najveci neprijatelj i to se vuce jos od posljednje sampionske generacije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 jan 2013, 10:47

Ocjene za sinoćnji remi u derbiju na Olimpicu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 jan 2013, 10:50

Roma snap up Bellomo – report

http://www.football-italia.net/29734/ro ... %93-report" onclick="window.open(this.href);return false;

co-ownership deal. jos jedan veznjak iz serie B. iskren da budem nisam upoznat sa njegovim sposobnostima ali ako nije hibrid tommasija i emersona onda ne vidim kako nam moze pomoci. u svakom slucaju, ako su glasine istinite dobro dosao nicola, u ludjoj atmosferi neces igrati.

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 21 jan 2013, 20:39

izgleda da dovodimo Andreasa Becka iz Hoffenhaima :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jan 2013, 15:22

Šurujete sa Torosidisom iz Olympiakosa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jan 2013, 15:31

transfer koji kasni pola godine al' ajde nema veze. ceka se jos zvanicna potvrda jer je igrac stigao u trigoriu oko pola 3 gdje ce obaviti medEcinski pregled :D

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 22 jan 2013, 19:29

http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=& ... NEn_yZT8TA" onclick="window.open(this.href);return false;

na Wikipediji vec pise da je Torosidis igrac Rome. Jos kad bi doveli jednog svestranog veznog igraca i da vrate s posudbe Bojana ili Boriela, to bi bilo odlično. Možda su i doveli Torosidisa kao veznog,a ne beka,jer on je polivalentan igrac

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 jan 2013, 20:14

Goicoechea, Lobont, Antei, Castan, Sammartino, Ricci, Lucca, Perrotta, Marquinho

klupa za veceras, mogao bi komotno lobonta ubaciti umjesto destra kad se ovaj nafula :D

lamela, bog i destro pocinju u napadu, amer, grk i florenci sredina, burdiso umjesto castana, ostalo znate :D

nek bude hairli
nema potpisa

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 23 jan 2013, 21:00

desetkovani busimo shinter :lol:
Unica grande amore

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 jan 2013, 21:43

AllAbout je napisao/la:desetkovani busimo shinter :lol:
Da je Pjanke tu bilo bi 3 ili 4 gola razlike,ovako ga sad opet primismo na kraju poluvremena i opet crni Palacio
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 1 gost.