Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Lijepa igra Arsenala i rutinska pobjeda. Al opet ne treba dizati tenzije, uvijek je Arsenal ovako znao nabijati lakse protivnike, vidjecemo kako ce odigrati derbije. Zasad pocetak sezone dobar, bod u Liverpoolu, i ova pobjeda, sasvim solidno. U nastavku cemo vidjeti koliko je ozbiljan Arsenal u trci za prvaka, dolaze one utakmice gdje treba pobjedjivati i napraviti jednu dobru seriju pobjeda, sljedece kolo u goste Blackburnu, pa ceka se Bolton, pa opet gostovanje Sunderlandu, pa kuci protiv WBA, te onda veliki ispit, gostovanje Celziju.
Raspored nije los, u naredne 4 utakmice ako zabiljezite sve cetiri pobjede, bice sjajno, bude li prosipanja bodova, moglo bi biti belaja.
Vidjecemo i sta ce biti kad se oporave Van Persie i Fabregas, zasad je generalno dobro.
Raspored nije los, u naredne 4 utakmice ako zabiljezite sve cetiri pobjede, bice sjajno, bude li prosipanja bodova, moglo bi biti belaja.
Vidjecemo i sta ce biti kad se oporave Van Persie i Fabregas, zasad je generalno dobro.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bosco imamo li se cemu nadati?

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

arsenal igra najljepsi nogomet u premiershipu
Nisu ni bili povrijeeni, nego umorni...Romariooo je napisao/la: Vidjecemo i sta ce biti kad se oporave Van Persie i Fabregas, zasad je generalno dobro.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Arsenalisation
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Nisu ni bili povrijeeni, nego umorni...Romariooo je napisao/la: Vidjecemo i sta ce biti kad se oporave Van Persie i Fabregas, zasad je generalno dobro.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Odlicna predstava danas
Volkot desetka,samo mi krivo sto rosicky nije zabio
Volkot desetka,samo mi krivo sto rosicky nije zabio

Rođen s tobom da budem
- Los*Blancos
- Kontakt:
Dobar je Van.P
samo sto je imao povredu tesku

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Idealna prilika Given.Faraon iz Visokog je napisao/la:Evo squillaci došao,još golman i to je to

FK Pjetlovi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i više nego idealnareds je napisao/la:Idealna prilika Given.Faraon iz Visokog je napisao/la:Evo squillaci došao,još golman i to je to

Rođen s tobom da budem
Given sigurno neće potpisiti,jer traži veliku platu na što venger ne pistaje
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ko je rekao da je squillaci vec potpisao za Arsenal??
Ni na stranici nema ni nigdje...suplju neko bacio izgleda... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- RagazziDelSud
- Kontakt:
fakat i ja tražim al nema nigdje,al valjalo biArsenalisation je napisao/la:Ko je rekao da je squillaci vec potpisao za Arsenal??Ni na stranici nema ni nigdje...suplju neko bacio izgleda...

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
PIšu da je blizu prelaska, a da je prešao još niko nije objavio. Dobro bi bilo, jer je dosta iskusniji od Kosniecky-og i Djourua 

- Los*Blancos
- Kontakt:
Wenger na godišnjoj plaći od 6 milijuna funti
Otkriveni su detalji ugovora kojim je Arsen Wenger produljio vjernost londonskom Arsenalu. Francuski nogometni stručnjak do 2014. godine primat će šest milijuna funti po sezoni.
Čini to Wengera drugim najplaćenijim menadžerom engleskog Premiershipa (najviše prima Chelseajev Carlo Ancelotti, oko 6.5 milijuna) nakon što je trogodišnjim produljenjem ishodovao 20 posto veća primanja u odnosu na godine ranije.
Osim toga, Wenger je primanjima pretekao i do sada najplaćeniju klupsku zvijezdu Cesca Fabregasa čiji su godišnji prihodi visoki 5.7 milijuna funti.
Wenger na klupi Arsenala sjedi od 1996. godine. Klubu je donio 11 naslova od čega tri u Premiershipu, četiri u FA Cupu i četiri u Community Shieldu.
Ipak, posljednji je trofej u klupske vitrine stigao u sezoni 2004/05 kada su, boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv Manchester Uniteda, "topnici" stigli do ukupne pobjede u FA Cupu.
Otkriveni su detalji ugovora kojim je Arsen Wenger produljio vjernost londonskom Arsenalu. Francuski nogometni stručnjak do 2014. godine primat će šest milijuna funti po sezoni.
Čini to Wengera drugim najplaćenijim menadžerom engleskog Premiershipa (najviše prima Chelseajev Carlo Ancelotti, oko 6.5 milijuna) nakon što je trogodišnjim produljenjem ishodovao 20 posto veća primanja u odnosu na godine ranije.
Osim toga, Wenger je primanjima pretekao i do sada najplaćeniju klupsku zvijezdu Cesca Fabregasa čiji su godišnji prihodi visoki 5.7 milijuna funti.
Wenger na klupi Arsenala sjedi od 1996. godine. Klubu je donio 11 naslova od čega tri u Premiershipu, četiri u FA Cupu i četiri u Community Shieldu.
Ipak, posljednji je trofej u klupske vitrine stigao u sezoni 2004/05 kada su, boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv Manchester Uniteda, "topnici" stigli do ukupne pobjede u FA Cupu.
El mejor club del siglo XX
Pa sta je sada sa ovim Squilacijem, jel dosao ili nije?
I mislim da on nije kalibar za Arsenala, kojeg ja, i pored povremenih i isprovociranih izljeva mrznje, u principu strasno cijenim.
A sto se tice golmana, ima li tu sta novo?
I mislim da on nije kalibar za Arsenala, kojeg ja, i pored povremenih i isprovociranih izljeva mrznje, u principu strasno cijenim.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Možda nije kalibar, al bit će dobar za klupu. Koliko ja vidim ništa nema na officijalnoj stranici, tako da nije prešao. A golman, heh, još ništa i sve je manje nade da nešto budeackeey je napisao/la:Pa sta je sada sa ovim Squilacijem, jel dosao ili nije?

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.