Sky9 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:30Pala nam je tema malo, isforsirana mržnja nas i Zenićana je morala oslabiti. Nema te prave zle krvi među nama, nikad je nije ni bilo.![]()

Ova tema ce biti mrtva sve dok je Sloboda neporazena...
Moderator/ica: GracanicaAA
Sky9 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:30Pala nam je tema malo, isforsirana mržnja nas i Zenićana je morala oslabiti. Nema te prave zle krvi među nama, nikad je nije ni bilo.![]()
Bit će nam sad u Gradačcu teže nego što mislimo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:33![]()
Ova tema ce biti mrtva sve dok je Sloboda neporazena...
Živnut će malo nakon remija u Gradačcu i dvice u RahićimaSky9 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:30Pala nam je tema malo, isforsirana mržnja nas i Zenićana je morala oslabiti. Nema te prave zle krvi među nama, nikad je nije ni bilo.![]()
Tesko, prva ekipa fukara je tada vec na putu za island. Poslje Lisabona, sada ide jos veca brojkaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:47Ovo se mogu srest Fukare i Robijasi u nedjelju![]()
Island*Truhlo je napisao/la: ↑07 sep 2023, 12:00Tesko, prva ekipa fukara je tada vec na putu za island. Poslje Lisabona, sada ide jos veca brojkaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:47Ovo se mogu srest Fukare i Robijasi u nedjelju![]()
![]()
Mene jedan Robijaš zvao na ćevape i pivo prije utakmice u Zenici.
Nema udaranja naravno iste smo boje i ne smijemo se mi izmedju sebe udarati, lupati glave jedni drugima.
A ti "molis" forumase od kojih 99,9 njih kopa vidjelo nije (da ne pricamo i o samim utakmicama gdje je dobar dio njih obitavao po forumu za vrijeme tekmi, jos dok se PL igrala)?
Samo kazem drug, bilo bi lijepo da se to ne radi, ne mogu ja uticati ni na koga ako je ta osoba nesto naumila u svojoj glavi.Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2023, 22:46A ti "molis" forumase od kojih 99,9 njih kopa vidjelo nije (da ne pricamo i o samim utakmicama gdje je dobar dio njih obitavao po forumu za vrijeme tekmi, jos dok se PL igrala)?
I kao eto oni mogu uticati na odnos 2 grupe, hoce li se maziti i paziti ili fajtati.![]()
ovo ce zauvijek ostat rent free u mojoj glavi
Srazmjerno velicini kluba. Celiku kao najvecem klubu, ide najveca kaznaBeduin je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:26Kako ide ovo oko kaznjavanja, Buducnost kaznjena sa 1500 KM zbog lose organizacije i upotrebe pirotehnike, dok je Sloboda kaznjena sa 2000 KM, a da apsurd bude jos veci Celik zbog istih prekrsaja kaznjen sa 3000 KM?
Tarife idu srazmjerno mrznji Saveza prema tom klubu i Upravi ili kako vec?
Što je najgore ovaj da te uhvati zube bi ti prosuo.
A odgovori su ti srazmjerni kapacitetu mozga. Zakrzljali i jednolicni.Truhlo je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:32Srazmjerno velicini kluba. Celiku kao najvecem klubu, ide najveca kaznaBeduin je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:26Kako ide ovo oko kaznjavanja, Buducnost kaznjena sa 1500 KM zbog lose organizacije i upotrebe pirotehnike, dok je Sloboda kaznjena sa 2000 KM, a da apsurd bude jos veci Celik zbog istih prekrsaja kaznjen sa 3000 KM?
Tarife idu srazmjerno mrznji Saveza prema tom klubu i Upravi ili kako vec?![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga, mirsonetz, schalke i 31 gost.