Forum
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Forum
@Terminator2, isti mu je avatar na svakom accountu, nemoguce je da ga barem modovi ne prepoznaju ako vec ti nisi ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Osim sto stavlja po sto smajlija, sta je problem s njim?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Problem je stalno provociranje, spamovanje i ponižavanje naših tenisera. Nije tu da bi dao kritiku već da bi vrijeđao i spamao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa on je tu samo i jedino s ciljem da omalovazava nase tenisere i da provocira forumase i izvlaci im zivce na hiljadu nacina i preko hiljadu profila...ne kontam koji je smisao dopustati mu da pise i mozda tjera neke redovne forumase da prestanu pisati na toj temi ili da mu isprovocirani nesto opsuju i fasuju ban radi nekog trollera koji samo omalovazava bh. tenisere na, pazi sad, bh. forumu...ja svakako ne pisem mnogo na toj temi, iako je citam, ovo sam se javio cisto sto mi nema logike da mu se jos uvijek dopusta da pise bljuvotine po forumu..admin je napisao/la:Osim sto stavlja po sto smajlija, sta je problem s njim?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
molim da se rijesi problem i da mi ne dolaze obavijesti s teme "Najsmjesniji postovi na forumu!"
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Re: RE: Re: Forum
Mozds ti je pod bookmarks pa ti zato dolazi notifikacija za svaki post ?!Policeman je napisao/la:molim da se rijesi problem i da mi ne dolaze obavijesti s teme "Najsmjesniji postovi na forumu!"
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Forum
jeste bilo jeDerdiyok je napisao/la:Mozds ti je pod bookmarks pa ti zato dolazi notifikacija za svaki post ?!Policeman je napisao/la:molim da se rijesi problem i da mi ne dolaze obavijesti s teme "Najsmjesniji postovi na forumu!"
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
zahvaljujem
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=39294
Banovati, i to ip, jer se lik konstatno vraca. Mislim, mene ovakvi polupismeni kompleksasi i ne nerviraju mnogo ali dosta ljudi da, i to kvari mnoge teme.
I buduci da se ovdje pisu kritike, treba reci da je forum jako lose neorganizovan. Ne znam koliko moderatora ima ali su svi dosta neaktivni.
Ovakvi retardi ko ovaj gore mogu danima smarati i siriti svoje idiotarije bez neke reakcije foruma. Isto tako na nekoj sportskoj temi se danima moze peglati o ustasama, balijama, operaciji Grabez itd. bez da neko tome stane u kraj.
Banovati, i to ip, jer se lik konstatno vraca. Mislim, mene ovakvi polupismeni kompleksasi i ne nerviraju mnogo ali dosta ljudi da, i to kvari mnoge teme.
I buduci da se ovdje pisu kritike, treba reci da je forum jako lose neorganizovan. Ne znam koliko moderatora ima ali su svi dosta neaktivni.
Ovakvi retardi ko ovaj gore mogu danima smarati i siriti svoje idiotarije bez neke reakcije foruma. Isto tako na nekoj sportskoj temi se danima moze peglati o ustasama, balijama, operaciji Grabez itd. bez da neko tome stane u kraj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@Admine ako može da se dodijeli novi moderator na pdf bh tenis? @Monologa nema, nije od augusta ulazio na forum, a neki stvarno samo trolaju i jedini cilj im je to. Večinom je jedan te isti lik, bude banovan ali se uvijek vrati sa novim nickom.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da, ovaj nas baš udavi na tenisu, sad je počeo da unaprijed registruje po par nickova. Na temi ima prijedlog za moderatora, barem razmislite o njemu, odličan forumaš.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=32360
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlFantasista
- Kontakt:
Kako da se odjavim s foruma? Pokusavam na Odjava vec pola sata, ali nece.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
danas mi došla notifikacija da me neko citirao 28 juna 2015 godine 
Unofficialpage je napisao/la:@Admine ako može da se dodijeli novi moderator na pdf bh tenis? @Monologa nema, nije od augusta ulazio na forum, a nekistvarno samo trolaju i jedini cilj im je to. Večinom je jedan te isti lik, bude banovan ali se uvijek vrati sa novim nickom.
Red bi bio @admin da odgovorite barem nakon 12 dana. Mozete konacno uraditi nesto po ovom pitanju nakon mjeseci i mjeseci trollovanja na temi jednog te istog bolesnika.Virtu4l je napisao/la:Da, ovaj nas baš udavi na tenisu, sad je počeo da unaprijed registruje po par nickova. Na temi ima prijedlog za moderatora, barem razmislite o njemu, odličan forumaš.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidiš da neće, ignoriše i dopušta da jedan te isti lik uništava sve teme koje se tiču tenisa.Ethel je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:@Admine ako može da se dodijeli novi moderator na pdf bh tenis? @Monologa nema, nije od augusta ulazio na forum, a nekistvarno samo trolaju i jedini cilj im je to. Večinom je jedan te isti lik, bude banovan ali se uvijek vrati sa novim nickom.
Red bi bio @admin da odgovorite barem nakon 12 dana. Mozete konacno uraditi nesto po ovom pitanju nakon mjeseci i mjeseci trollovanja na temi jednog te istog bolesnika.Virtu4l je napisao/la:Da, ovaj nas baš udavi na tenisu, sad je počeo da unaprijed registruje po par nickova. Na temi ima prijedlog za moderatora, barem razmislite o njemu, odličan forumaš.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
a kad se pozalis na fb stranicu odmah odgovore
jadni vi "teniseri" 
@Unofficialpage Da li je neko prigovorio sta u vezi clanaka, odmah bi sletili ovdje. Nevjerovatno i neprofesionalno do bola.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Molim te, nemoj da prozivas.
Prijavi post koji smatras neprimjerenim i moderacija ce pogledati.
Prijavi post koji smatras neprimjerenim i moderacija ce pogledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.