Nije niko imao valjda kvar kod visokog napona elektroprenos, usla voda, motaj kablove
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kako se korpa ubezobrazila. Krenuo naručit burger iz pirpe ono burger dan valjda jeftiniji hambasi. Sve super kad vidim 4,5 marke dostava a priie bilo 3,5. Skuplje dodje pita neg tepsija jbt a i akcije besplatne dostave iz restorana su sad dosta rjedje nego prije ili su za narudžbe preko 20 km sto je smijesno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Imaj razumijevanja, vidiš (ne)vremenaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:34Kako se korpa ubezobrazila. Krenuo naručit burger iz pirpe ono burger dan valjda jeftiniji hambasi. Sve super kad vidim 4,5 marke dostava a priie bilo 3,5. Skuplje dodje pita neg tepsija jbt a i akcije besplatne dostave iz restorana su sad dosta rjedje nego prije ili su za narudžbe preko 20 km sto je smijesno
Mislim da sad imaju problem i sa kadrom, koliko sam cuo inspekcija im je uletila prosle sedmice vezano za ugovore o radu ...Under je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:49Imaj razumijevanja, vidiš (ne)vremenaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:34Kako se korpa ubezobrazila. Krenuo naručit burger iz pirpe ono burger dan valjda jeftiniji hambasi. Sve super kad vidim 4,5 marke dostava a priie bilo 3,5. Skuplje dodje pita neg tepsija jbt a i akcije besplatne dostave iz restorana su sad dosta rjedje nego prije ili su za narudžbe preko 20 km sto je smijesno![]()
Grob ga yebo 3h bez struje.
"We need to suffer. And we need to fight."
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma samo nek se ne pu... ups
"We need to suffer. And we need to fight."
Obrati se ShabukiBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:34Kako se korpa ubezobrazila. Krenuo naručit burger iz pirpe ono burger dan valjda jeftiniji hambasi. Sve super kad vidim 4,5 marke dostava a priie bilo 3,5. Skuplje dodje pita neg tepsija jbt a i akcije besplatne dostave iz restorana su sad dosta rjedje nego prije ili su za narudžbe preko 20 km sto je smijesno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Koja još mjesta nemaju struje?
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Shabuka najjači lik ubjedljivoL-Train je napisao/la: ↑05 nov 2021, 14:23Obrati se ShabukiBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2021, 11:34Kako se korpa ubezobrazila. Krenuo naručit burger iz pirpe ono burger dan valjda jeftiniji hambasi. Sve super kad vidim 4,5 marke dostava a priie bilo 3,5. Skuplje dodje pita neg tepsija jbt a i akcije besplatne dostave iz restorana su sad dosta rjedje nego prije ili su za narudžbe preko 20 km sto je smijesno![]()
Korpa - smeće
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Realno trebamo bit glavni grad.
Nešto ko Ankara u Turskoj, Sarajevo nek bude Istanbul.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Već je Teheran
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I kod mene tek struja došla jbt,neznas sta je gore il kad nema vode il struje.Cijeli dan radio slusao na mobitelu
A ono sinoc nisam dozivio u svojih 30 godina,da obasjava i sjeva svakih 10 sekundi.A opet nije toliko blizu mene grmilo sto je "najtuznije".Nego dalje nesto od mog mjesta a opet da ti obasja cijeli stan citavu noc,nevjerovatno stvarno.
A ono sinoc nisam dozivio u svojih 30 godina,da obasjava i sjeva svakih 10 sekundi.A opet nije toliko blizu mene grmilo sto je "najtuznije".Nego dalje nesto od mog mjesta a opet da ti obasja cijeli stan citavu noc,nevjerovatno stvarno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sinoc sam bio budan do 2.30, i nisam nikad vidio onako nešto, bukvalno od jedno 12 sati do tad svakih 5 sekudni sjeva, kao da smo u sred nekog uragana.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.