Hvala Bogu na internetu pa bas i nezavisimo toliko od ovih televizija!rebel je napisao/la:Stvarno ne znam zašto smo toliko iznenađeni natpisima nekih portala,ili nekih novina i telavizija sve je to očekivana reakcija ,moramo se pomiriti da nas te prozvane telavizije i portali ne fermaju pet posto i da smo mi za njih strano tijelo,nemamo svoju televiziju ali daleko od toga da nemamo gdje promovirat svoj klub i grad,pred nama su novi Europski izazovi ako ništa na RDV-u će pustit himnu ,a meni će bit srce ko hum
Baš tako ja ih i ne pratim jedino neku tekmu koja nema na HRT-u ,što se mene tiče mogu iskopčat i FTV i BHTBabilon je napisao/la:Hvala Bogu na internetu pa bas i nezavisimo toliko od ovih televizija!rebel je napisao/la:Stvarno ne znam zašto smo toliko iznenađeni natpisima nekih portala,ili nekih novina i telavizija sve je to očekivana reakcija ,moramo se pomiriti da nas te prozvane telavizije i portali ne fermaju pet posto i da smo mi za njih strano tijelo,nemamo svoju televiziju ali daleko od toga da nemamo gdje promovirat svoj klub i grad,pred nama su novi Europski izazovi ako ništa na RDV-u će pustit himnu ,a meni će bit srce ko hum
Mislim da nisi u pravu ,htijelo se reći samo kako BH mediji tretiraju jedan klub koji ne nosi prefiks Bosanski ili Bošnjački ,mislim da u njemu nema mržnje prema nekom narodu nego samo prema nekim javnim medijima,koji stoje ispred ove države koja Zrinjski ne smatra svojim klubomIsnar je napisao/la:http://zrinjski.info/kolumna/mogu-samo- ... vole/4134/
Ovako tendenciozan tekst pun mržnje prema jednom narodu se u iole normalnoj drzavi ne bi tolerisao i potpisnik ovog smeca bi bio adekvatno sankcionisan. On je sebi nasao za pravo da odredjuje meni jel ja podrzavam Zrinjski u Europi ili ga licemjerno podrzavam. Ocito je da doticni gospodin pokazuje sindrom pećine i ne shvata da je Zrinjski bosanskohercegovački klub i da je isto i moj koliko i njegov. Svojatat moze grablje i lopate u svojoj avliji, a jedan fudbalski klub nece i ne moze
Kako se iz poluamaterskog teksta samoproglasenog novinara Ljeve moze zakljuciti da drzava BiH ne smatra Zrinjski svojim klubom? Umjesto da se bavi amaterizmom pojedinaca, ovaj toz je jedva docekao da prica o politici, ugozenosti, zapostavljanju, mrznji... ti mene kamenom, ja tebe kubikom armiranog betona... tako nam i treba kad smo glupe ovcerebel je napisao/la:Mislim da nisi u pravu ,htijelo se reći samo kako BH mediji tretiraju jedan klub koji ne nosi prefiks Bosanski ili Bošnjački ,mislim da u njemu nema mržnje prema nekom narodu nego samo prema nekim javnim medijima,koji stoje ispred ove države koja Zrinjski ne smatra svojim klubomIsnar je napisao/la:http://zrinjski.info/kolumna/mogu-samo- ... vole/4134/
Ovako tendenciozan tekst pun mržnje prema jednom narodu se u iole normalnoj drzavi ne bi tolerisao i potpisnik ovog smeca bi bio adekvatno sankcionisan. On je sebi nasao za pravo da odredjuje meni jel ja podrzavam Zrinjski u Europi ili ga licemjerno podrzavam. Ocito je da doticni gospodin pokazuje sindrom pećine i ne shvata da je Zrinjski bosanskohercegovački klub i da je isto i moj koliko i njegov. Svojatat moze grablje i lopate u svojoj avliji, a jedan fudbalski klub nece i ne moze
Isnar je napisao/la:Kako se iz poluamaterskog teksta samoproglasenog novinara Ljeve moze zakljuciti da drzava BiH ne smatra Zrinjski svojim klubom? Umjesto da se bavi amaterizmom pojedinaca, ovaj toz je jedva docekao da prica o politici, ugozenosti, zapostavljanju, mrznji... ti mene kamenom, ja tebe kubikom armiranog betona... tako nam i treba kad smo glupe ovcerebel je napisao/la:Mislim da nisi u pravu ,htijelo se reći samo kako BH mediji tretiraju jedan klub koji ne nosi prefiks Bosanski ili Bošnjački ,mislim da u njemu nema mržnje prema nekom narodu nego samo prema nekim javnim medijima,koji stoje ispred ove države koja Zrinjski ne smatra svojim klubomIsnar je napisao/la:http://zrinjski.info/kolumna/mogu-samo- ... vole/4134/
Ti nisi HSK Zrinjski, kad to shvatis bice ti jasno o cemu pricamHŠKZ-svetinja je napisao/la: ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo
u pravu si...osoba a; ja sam HŠK ZRINJSKI MOSTARIsnar je napisao/la:Ti nisi HSK Zrinjski, kad to shvatis bice ti jasno o cemu pricamHŠKZ-svetinja je napisao/la: ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo
Ma dobro ali moraš priznat da Zrinjski kao Hrvatski klub ima smiješan tretman u BH medijima ,ja sad ne govorim o nekoj teoriji zavijere i ugroženosti i tim folovima nego je tako ,sad mi reagujemo ovako vi ovako ,mislim na tv,internet portale i novine ,za očekivat je bilo ovakav tekst kao reakcija na ono što je FTV i BHT posvetila Zrinjskom,ja se osobno ne slažem sa svim ali u principu je to takoIsnar je napisao/la:Ti nisi HSK Zrinjski, kad to shvatis bice ti jasno o cemu pricamHŠKZ-svetinja je napisao/la: ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo
Mogo li ja pitati slijedece:HŠKZ-svetinja je napisao/la:u pravu si...osoba a; ja sam HŠK ZRINJSKI MOSTARIsnar je napisao/la:Ti nisi HSK Zrinjski, kad to shvatis bice ti jasno o cemu pricamHŠKZ-svetinja je napisao/la: ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo![]()
osoba b: ja sam HSK ZRINJSKI MOSTAR![]()
osoba c; ja sam HŠK Zrinjski Mostar
goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeeeBlueone je napisao/la:Ma kako god jaci smo za Gorana Markovica!!
Ipak je usao u elitni klub![]()
Haj pozz
Odoh vidjet imal sta pametno na SFF. . .
pa sta hocte vi ne kontam..da vam neki mediji u sarajevu pridaju paznje onoliko koliko sarajevu ili zelji..sigurno su hercegovacki poratli pisali o proslogodisnjem uspjehu sarajeva..smjesno..i treba dodati da nijedna tv nije prenosila utakmice sarajeva u evropi prosle god..rebel je napisao/la:Ma dobro ali moraš priznat da Zrinjski kao Hrvatski klub ima smiješan tretman u BH medijima ,ja sad ne govorim o nekoj teoriji zavijere i ugroženosti i tim folovima nego je tako ,sad mi reagujemo ovako vi ovako ,mislim na tv,internet portale i novine ,za očekivat je bilo ovakav tekst kao reakcija na ono što je FTV i BHT posvetila Zrinjskom,ja se osobno ne slažem sa svim ali u principu je to takoIsnar je napisao/la:Ti nisi HSK Zrinjski, kad to shvatis bice ti jasno o cemu pricamHŠKZ-svetinja je napisao/la: ne trebas nekog pojedinca izdvajati,nekog ljevu...cijela bosna je za Zrinjski ljevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.