Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

UltraSA
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la UltraSA » 31 dec 2017, 10:45

Porediti njih dvojicu je kao porediti Harry Kanea i Eldina Adilovića. Prvi nije nikad uzeo titulu, a Eldin jeste...
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Luigi88
Kontakt:

Post Postao/la Luigi88 » 31 dec 2017, 10:45

sukrijadino je napisao/la:
Luigi88 je napisao/la:A sta je Amar napravio, osvojio prvenstvo kupus lige i vodio neka plemena u Aziji... Strasan kapacitet
Opet je osvojio 10 puta vise i toliko je i bolji trener od tvog Robice. Tvoj je robica ublehas od trenera
Hahaha ja da sam trener bilo bi me stid reci da sam osvojio kupus ligu bih, lagao bi da sam radio u sedmoj ruskoj ligi

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 dec 2017, 10:47

UltraSA je napisao/la:Porediti njih dvojicu je kao porediti Harry Kanea i Eldina Adilovića. Prvi nije nikad uzeo titulu, a Eldin jeste...
:rol: :thumbup:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 31 dec 2017, 10:48

shminka je napisao/la:Gvardiola popio od Bajerna 7 komada. Žuti >> Gvardiola.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako raja iskusno i simpaticno pisa ove njihove argumente.. Prvo Simo Krunic a zatim i ovo.. :rol:
Životni saputnik! 1921

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 31 dec 2017, 10:52

Luigi88 je napisao/la:
Luigi88 je napisao/la:A sta je Amar napravio, osvojio prvenstvo kupus lige i vodio neka plemena u Aziji... Strasan kapacitet
Opet je osvojio 10 puta vise i toliko je i bolji trener od tvog Robice. Tvoj je robica ublehas od trenera
Hahaha ja da sam trener bilo bi me stid reci da sam osvojio kupus ligu bih, lagao bi da sam radio u sedmoj ruskoj ligi
To su tvoji kompleksi, ne nabacuj ih nama.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 dec 2017, 10:53

Sta to fali našoj ligi??
Naši timovi, prvaci i koji su išli u evropu, pored toga što im držača i savez ne daju ništa, izadju u evropu i izbace Genk, helsinborg, Bugare, prvaka norveške, brondby, i da ne nabrajam dalje, atromitos iz grčke, bilo je tu jos bas jakih ekipa, željo s djecurlijom zamalo izbaci Belgijance, Sarajevo stativa dijelila od izbacivanja Cluja koji je Romu razmontirao i remi igrao sa tadašnjim prvakom lp celzijem.

To ne znači da je Amar bolji, mislim da nije, ali je smiješno ligu koja sama od sebe postoji tako nazivati... Ovdje ima strašnih talenata i igraca ali nema uslova a,to je kriv savez i država.
U zadnje dvije godine dva igrača naša su u 50 najvećih talenata svijeta, šteta što je savez nakaradan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sukrijadino
Kontakt:

Post Postao/la sukrijadino » 31 dec 2017, 11:05

Luigi88 je napisao/la:
ali nisi ti si mali mis i svi trebamo tebe da se stidimo jer si mali mis

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 31 dec 2017, 11:11

bhfanatic14 je napisao/la::puke: :puke: :puke: kakav gad ..al to smo pricali i znali od prvog dana.. Sta i ocekivat od neznalice koja cijeli zivot nista nije posteno Stekla..sve manipulacija, kupovina, kradja, babo naso 3 od 3 angazmana itd itd... uglavnom zna se vec sada Ako ga izaberu da je to i njima poslednji akt u njihovoj karijeri, navijaci sve pomno prate ;) Bhf nemogu kupit :kafa:
"Bhf "nemogu" kupit."

Nema, veliki su to mafijasi iz BHFa. :rol:
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 31 dec 2017, 11:13

FCS je napisao/la:Amar osim je gurnuo dzeku u vatru, igrao protiv hartsa, amar osim je bio trener zelje 8 sezona i u svakoj osvojio trofej: 2001 TITULA 2002 KUP I TITULA 2003 KUP 2010 TITULA 2011 KUP 2012 TITULA I KUP 2013 TITULA. Amar je ibrahima sehica koji je bio fudbaler stavio na gol, biacevica sa beka u vezni red .... Zebu na poluvremenu izveo i odstranio iz ekipe. Spominju se porazi od izraelaca a ne spominje da je amar vodio zelju protiv njikasla i poraz 1 0, da je sa malago igrao 0 0, da je izbacio anartozis sa kecbajom, da je izbacio serif tiraspol.
:bow: :bow:
Životni saputnik! 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 31 dec 2017, 11:17

Ramadani mudro spletkari pa preko svog potrcka Misimovića na sve nacine pokušava uvaliti podobnu osobu na mjesto selektora. Mogućnosti su beskrajne, BiH treba smjenu generacije i to je plodno tlo za potpisivanje i promovisanje igrača koje će taj isti menager zastupati. Jedan od najkontroverznijih fudbalskih menagera sa ovih prostora i lik za kojeg se vezu mnogobrojne afere poznat je i kao osoba koja je skoro sastavljala reprezentaciju Sinisi Mihajloviću u vrijeme dok je bio selektor Srbije i koji danas ima čak deset igrača u reprezentaciji te zemlje. Pored Srbije ima ugovor i sa nekim kapitalcima u Hrvatskoj i Sloveniji. Pošto je BiH zemlja teladi bukvalno ovde bi mogao neometano godinama raditi šta poželi a prvi potez mu je traženje podobne osobe na mjestu selektora, opcija jedan Kodro propala a osoba dva Robi samo cudom i velikim talovima može biti imenovana. Ko zna šta se nudi i obecava, novac koji je u igri sigurno može pridobiti mnoge, ionako spletkama sklone clanove BiH saveza. Popularni Robi trener sa referencama ispod prosjeka nekim cudom preko noći zaboravlja da je u Zvezdi imao milionce dolara platu a u Azerbejdžanu eura pa pristaje na 150.000 € koliko otprilike ima Meša.

Samo je pitanje, hoćemo li da poboljsavamo BiH fudbal ili da podebljavamo novcanike menagerima i njihovim pijunima. Sjetimo se kako je savez prije par godina da bi isplatio Ćiru potpisao duple sponzorske ugovore zbog čega smo se za malo ugasili, bankrotirali što govori da su pojedini bukvalno spremni na sve radi finansihske koristi i da ih fudbal u ovoj priči najmanje interesuje.

Zbog svega ovoga se Amar Osim kojeg ne interesuju menageri već ima želju da napravi rezultat nikako ne uklapa u računicu. Čak postoje priče o bojkotu nekih igrača kako bi se Meša što prije sklonio i ustoličenje podobnog obavilo što prije a tim istima je obecavano da je Ramadani mocan i da ih moze pogurati u jace europske klubove. Farsa koju će pokvariti najtrofejniji BiH trener za dobrobit svih o ih iskrenih navijača naše reprezentacije.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 31 dec 2017, 11:17

Pantelija je napisao/la:Sta to fali našoj ligi??
Naši timovi, prvaci i koji su išli u evropu, pored toga što im držača i savez ne daju ništa, izadju u evropu i izbace Genk, helsinborg, Bugare, prvaka norveške, brondby, i da ne nabrajam dalje, atromitos iz grčke, bilo je tu jos bas jakih ekipa, željo s djecurlijom zamalo izbaci Belgijance, Sarajevo stativa dijelila od izbacivanja Cluja koji je Romu razmontirao i remi igrao sa tadašnjim prvakom lp celzijem.

To ne znači da je Amar bolji, mislim da nije, ali je smiješno ligu koja sama od sebe postoji tako nazivati... Ovdje ima strašnih talenata i igraca ali nema uslova a,to je kriv savez i država.
U zadnje dvije godine dva igrača naša su u 50 najvećih talenata svijeta, šteta što je savez nakaradan

Sem toga, u ovoj ligi je poceo sa sedamnaest godina neko bez koga bi bili rang Luksemburga. Ubacio ga je upravo Amar Osim.
Životni saputnik! 1921

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 31 dec 2017, 11:19

FCS je napisao/la:Amar osim je gurnuo dzeku u vatru, igrao protiv hartsa, amar osim je bio trener zelje 8 sezona i u svakoj osvojio trofej: 2001 TITULA 2002 KUP I TITULA 2003 KUP 2010 TITULA 2011 KUP 2012 TITULA I KUP 2013 TITULA. Amar je ibrahima sehica koji je bio fudbaler stavio na gol, biacevica sa beka u vezni red .... Zebu na poluvremenu izveo i odstranio iz ekipe. Spominju se porazi od izraelaca a ne spominje da je amar vodio zelju protiv njikasla i poraz 1 0, da je sa malago igrao 0 0, da je izbacio anartozis sa kecbajom, da je izbacio serif tiraspol.
I ti to porediš s ovim:

”Robert: Pod njega je Zvezda igrala odlican fudbal i osvojila preko 2,4 bodova po utakmici (prosjek), bio je asistent kod Bilica na SP 2006 i EP 2008 kada su igrali i mozda najbolji fudbal od 1998, mnogi hrvatski navijaci govore da je Prosinecki bio 'mozak' strucnog staba. Vec je trenirao jednu reprezentaciju (Azerbejdzan) i uradio prilicno dobar posao, dosta skolovan trener i to pokazuje cim ga hoce Standard Liege.”

E svašta :rol: :rol: :rol:

PS. De ne provaljuj se više, ne bira se trener Sloge vec reprezentacije.
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 31 dec 2017, 11:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 dec 2017, 11:20

Neandertalac je napisao/la:Ramadani mudro spletkari pa preko svog potrcka Misimovića na sve nacine pokušava uvaliti podobnu osobu na mjesto selektora. Mogućnosti su beskrajne, BiH treba smjenu generacije i to je plodno tlo za potpisivanje i promovisanje igrača koje će taj isti menager zastupati. Jedan od najkontroverznijih fudbalskih menagera sa ovih prostora i lik za kojeg se vezu mnogobrojne afere poznat je i kao osoba koja je skoro sastavljala reprezentaciju Sinisi Mihajloviću u vrijeme dok je bio selektor Srbije i koji danas ima čak deset igrača u reprezentaciji te zemlje. Pored Srbije ima ugovor i sa nekim kapitalcima u Hrvatskoj i Sloveniji. Pošto je BiH zemlja teladi bukvalno ovde bi mogao neometano godinama raditi šta poželi a prvi potez mu je traženje podobne osobe na mjestu selektora, opcija jedan Kodro propala a osoba dva Robi samo cudom i velikim talovima može biti imenovana. Ko zna šta se nudi i obecava, novac koji je u igri sigurno može pridobiti mnoge, ionako spletkama sklone clanove BiH saveza. Popularni Robi trener sa referencama ispod prosjeka nekim cudom preko noći zaboravlja da je u Zvezdi imao milionce dolara platu a u Azerbejdžanu eura pa pristaje na 150.000 € koliko otprilike ima Meša.

Samo je pitanje, hoćemo li da poboljsavamo BiH fudbal ili da podebljavamo novcanike menagerima i njihovim pijunima. Sjetimo se kako je savez prije par godina da bi isplatio Ćiru potpisao duple sponzorske ugovore zbog čega smo se za malo ugasili, bankrotirali što govori da su pojedini bukvalno spremni na sve radi finansihske koristi i da ih fudbal u ovoj priči najmanje interesuje.

Zbog svega ovoga se Amar Osim kojeg ne interesuju menageri već ima želju da napravi rezultat nikako ne uklapa u računicu. Čak postoje priče o bojkotu nekih igrača kako bi se Meša što prije sklonio i ustoličenje podobnog obavilo što prije a tim istima je obecavano da je Ramadani mocan i da ih moze pogurati u jace europske klubove. Farsa koju će pokvariti najtrofejniji BiH trener za dobrobit svih o ih iskrenih navijača naše reprezentacije.
Samo postižeš kontraefekat jer pretjeruješ i ti i mediji koji na silu pokušavate da prikažete amara kao nekog Aman zamah stručnjaka, a isto ovo se pisalo za bazdatevica pa smo vidjeli fijasko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 31 dec 2017, 11:22

Vratnik10 je napisao/la:
I ti to poredis s ovim:

”Robert: Pod njega je Zvezda igrala odlican fudbal i osvojila preko 2,4 bodova po utakmici (prosjek), bio je asistent kod Bilica na SP 2006 i EP 2008 kada su igrali i mozda najbolji fudbal od 1998, mnogi hrvatski navijaci govore da je Prosinecki bio 'mozak' strucnog staba. Vec je trenirao jednu reprezentaciju (Azerbejdzan) i uradio prilicno dobar posao, dosta skolovan trener i to pokazuje cim ga hoce Standard Liege”.

Ne provaljuj se vise, ne bira se trener Sloge vec reprezentacije.
Sta ima porediti kad je sve na strani Amara. Pa ovo kada procitas, covjeku bude sve jasno.

Cuj argumenta: Neki navijaci Hrvatske kazu da je Robi bio mozak strucnog staba dok je ona igrala najljepsi fudbal aka pricaju zene po mahali
Ovo nisu istine HAHHAHHAHAGAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAGAGGAGAHAHABBAHAHHAHHA
Životni saputnik! 1921

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 31 dec 2017, 11:24

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:
I ti to poredis s ovim:

”Robert: Pod njega je Zvezda igrala odlican fudbal i osvojila preko 2,4 bodova po utakmici (prosjek), bio je asistent kod Bilica na SP 2006 i EP 2008 kada su igrali i mozda najbolji fudbal od 1998, mnogi hrvatski navijaci govore da je Prosinecki bio 'mozak' strucnog staba. Vec je trenirao jednu reprezentaciju (Azerbejdzan) i uradio prilicno dobar posao, dosta skolovan trener i to pokazuje cim ga hoce Standard Liege”.

Ne provaljuj se vise, ne bira se trener Sloge vec reprezentacije.
Sta ima porediti kad je sve na strani Amara. Pa ovo kada procitas, covjeku bude sve jasno.

Cuj argumenta: Neki navijaci Hrvatske kazu da je Robi bio mozak strucnog staba dok je ona igrala najljepsi fudbal aka pricaju zene po mahali
Ovo nisu istine HAHHAHHAHAGAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAGAGGAGAHAHABBAHAHHAHHA
Vidi, znaš ti i ti sam da je Robert bolji izbor od Amara. A ima i ove, selektor će postati onaj koji skupi 12 glasova od 15 članova IO-a, među njima izgleda vlada veća naklonost Prosineckom. Treba li kakav zakljucak?

Ako pored svega ovog Amar pobjedi onda vjerovatno znamo kakve su igre u pitanju i bojim se da ce mnogi izgubit interes da prate reprezentaciju.

Ps. De molim vas ohanite s tim nadimkom ”repka” što je dijasporaši uvališe.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 31 dec 2017, 11:31

"Selektor ce postati neko ko bude imao 12 od 15 glasova IO, a IZGLEDA da je veca naklonost prema Prosineckom. Treba li kakav zakljucak?"

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAAHHAHAHAHAHAAHAHA

Opet se kao argument koristi "pricaju zene po mahali". Jos navodis da, ukoliko se Amar izabere, a ovaj IZGLEDA ima vecu podrsku, bice jasno da se igraju igrice. Vec stvarate pogodno tlo da mozete sutra reci da je jedino razumno rjesenje izabrano preko stele.
Životni saputnik! 1921

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 dec 2017, 11:38

"Pitanje selektora treba da se riješi što prije. Selektor treba da se pripremi za ono što nam slijedi, a s nama u stručnom štabu treba da bude Elvir Rahimić, koji je ranije bio s nama i koji nas dobro poznaje", reko je Pjanić.

Miralem jasno dao podršku Amaru, ne želi Robijeve pomoćnike, želi Amara sa pomoćnikom Elvirom.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 31 dec 2017, 12:04

Toliko su kvalitetni obojica da su i dalje bez angazmana i jedan i drugi. Ali koliko se ovdje Prosinecki dize u nebo cudno mi da jos nije sletila ponuda barem AC Milana s obzirom da su u krizi, a Robi je poznat kao preporoditelj. Preporodio Azere s 6. mjesta u kvalifikacijama na 5.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 31 dec 2017, 12:09

Da hoće ovo završit. :facepalm:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 dec 2017, 12:12

Sada je I Misimovic postao mis. Tko je sljedeci?
Mozda Pjanic. Evo on umjesto domaceg strucnjaka na mjestu pomocnika vidi covjeka koji je nogomet ipak ucio na malo vecem nivou. Mislim na Rahimica.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zgembo89 i 12 gostiju.