FK Rudar Prijedor

anonymous001
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la anonymous001 » 01 avg 2014, 07:56

moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina :D

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 04 avg 2014, 01:57

Znaci Topic u Jedinstvu otisao a citam da Stakic ide negdje isto . I treba podmladiti ekipu da se uigraju dobro . Drago mi je za Mikica da i dalje igra nevjerovatno svaka cast covjeku . Svaka pomoc momcima mladjim ce biti dobrodosla . Ljepo je vidjeti da se napokon nesto radi u vezi stadionai terena . Kako god mora biti bolje nego prije . Ajmo sad u Srijedu Kup se mora uzeti ako nista . Kad pocinje prvenstvo ? Ajmo Rudar ! Citam da se spominje da bi Zvijezda mohla biti izbacena iz Premijer Lige neka nas vrate umjesto njih heh
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 06 avg 2014, 19:56

Skelar, pa sto ne odgovori covjeku ?! :) Anonimus, Burdus (Topicev nadimak po glumcu Burdusu) je.. macglu :D Kosica, traka oko glave..Nekad veliki talenat, igrao po Srbiji i Rumuniji. Ako prodje dobre pripreme, mozda bi vam i mogao pomoci. Bio vezni, zadnji put kod nas igrao nesto nazad (mozda beka) ali nemoj me drzati za rijec, ima momaka na RPD temi koji vise znaju, valjda ce neko vidjeti tvoje pitanje.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 07 avg 2014, 15:37

anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina :D
Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom. :D

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 09 avg 2014, 15:10

Radovi na stadionu

slika

slika

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 10 avg 2014, 14:27

Vastecija_GSE je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom. :D
evo ga zabio je gol jucer iz slobodnjaka. po meni veliko je pojacanje Jedinstvu! dobar igrac nema sta... pozzz

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 avg 2014, 19:42

Kakvi crni radovi. To je trebalo biti gotovo davno. :roll:

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 12 avg 2014, 22:22

Rudar je prijavio rezervni teren u slučaju da do prvog kola ne bude spreman stadion u Prijedoru,prijavljen je stadion drugoligaša FK Omarska.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 13 avg 2014, 12:21

Kad vec znamo da nece biti nista od 100% fudbalskog stadiona bilo bi lijepo da atletsku stazu urade kako treba i stave tartan.
Ovako sa asfaltom izmedju tribina i terena je uzas.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 avg 2014, 21:28

Vedo otisao u Kakanj....sta je ovo sunce ti ****?!

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 14 avg 2014, 09:22

Nista me to ne iznenaduje sto svi odlaze . Vise sam bio iznenadjen kad su pisali da ce ostati . Stadion se sreduje kad smo ispali iz lige . Ne znam sta da kazem ajde bolje ikad nego nikad neko rece :)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 14 avg 2014, 12:56

Ma ovo je bomba....sad sam pricao sa par igraca. Vedo je tu. Valjda je Peja trebao nesto ici u Kakanj ali ni to nije realizovano. :mrgreen:

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 18 avg 2014, 01:30

Pocelo je prvenstvo . Bod protiv Mladosti ne znam jeli ok ili nije ali ajde za prvu prvenstvenu utakmicu je solidno . Imalo smo igraca vise navodno neko vrijeme pred kraj ali nismo uspjeli realizovati u nasu korist . Valjda ce se to popravljati kako sezona bude odmicala sa boljim ucinkom pred golom protivnika . Koliko Vedo odradjuje utakimca neigranja jeli neko zna ?

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 18 avg 2014, 15:33

skelar je napisao/la:Pocelo je prvenstvo . Bod protiv Mladosti ne znam jeli ok ili nije ali ajde za prvu prvenstvenu utakmicu je solidno . Imalo smo igraca vise navodno neko vrijeme pred kraj ali nismo uspjeli realizovati u nasu korist . Valjda ce se to popravljati kako sezona bude odmicala sa boljim ucinkom pred golom protivnika . Koliko Vedo odradjuje utakimca neigranja jeli neko zna ?
Mislim da je dobio 3-4 i da se valjda jedna recunala i u kupu. :D

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 24 avg 2014, 11:29

Nakon jučerašnjo poraza u Šepku protiv Napretka,jasno je da o nekom laganom,expresnom povratku Rudara u PL nema ništa,biće važno održati se pri vrhu tabele,i dobro ,,pazariti,, zimi,inače će neko drugi presjeći vrpcu na kraju.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 25 avg 2014, 04:49

Takvih utakmica ce biti jos nazalost padova i oscilacija sa podmladjenjm timom i ne uigranim jos ce uzeti vremena . Bice to bolje kako sezona bude odmicala . Citam da su se nasi zalili na sudjenje . Samo polako ljudi nece moci Leotar a ni Sloboda pobijedivati stalno - valjda heh .

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 26 avg 2014, 05:03

Ogorcenje u Rudar Prijedoru poslije poraza

Poslije poraza u Donjem Šepku (0:1) od Napretka ogorčenje i razočaranje u taboru Rudar Prijedora je ogromno. ''Zeleno-crni'' u potpunosti smatraju da je susret ''izrežiran'' od strane kontrolora suđenja u ovoj utakmici Obrena Mirića iz Bijeljine.
Sekretar kluba Zijad Čanić, koji je bio u ulozi službenog predstavnika, odmah nakon meča obavijestio je generalnog sekretara Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljuba Petkovića, a uslijediće i žalba na dešavanja gotovo nezapaćena u analima ovog sporta. Sa nevjericom poslije prespavane noći Prijedorčani ''vraćaju film''.
- Ne možemo prigovoriti domaćinima ništa na dočeku, čak i svemu što se dešavalo u prvom poluvremenu, kada smo u otvorenoj igri u dva navrata pogodili prečku. Tada je i sudija Dragan Mejakić iz Banjaluke korektno obavljao svoj posao, ali poslije odmora na klupi Napretka našao se kontrolor Mirić. Biće da mu se dotadašnji razvoj događaja iz samo njemu znanih razloga nije svidio, a možda i još nekom, pa je odlučio da stvar uzme u svoje ruke. Njegovim, a i pritiskom klupe našeg rivala, jer se sve ispred njih po toj strani terena dešavalo, naš igrač Nebojša Šodić je u roku od samo šest minuta ''zaradio'' dva žuta kartona, pa je isključen u 56. minutu – priča Čanić.
Ovakvom epilogu prethodila je u 52. minutu situacija kada je akcija Prijedorčana zaustavljena zbog ofsajd-pozicije koje nije bilo, tvrde u Rudar Prijedoru, kao i to da je minut kasnije sudija Mejakić previdio prekršaj nad Borislavom Mikićem, kojeg je, kao i ostale prvotimce gostiju, neprekidno provocirao.
- Golu Napretka, takođe je, ''kumovao'' Mejakić, sviravši navodni prekršaj u napadu, u visini šesnaesterca našeg igrača Siniše Saničanina, a zatim, nakon ''dubinske'' lopte u naš šesnaesterac, kada se odbila, rivaj je zatresao mrežu. Iskreno, zbog svega što se događalo, a što naš klub nije zaslužio, u 75. minutu napustio sam klupu ne mogavši da pred očima gledam takvu ''krađu'', strahujući da ne doživim infarkt. Malo je nedostajalo da u 86. minutu isto ne učini i šef stručnog štaba Darko Nestroović sa svima sa klupe, jer je vrhunac licemerja bio dolazak Mirića na našu klupu, kako bi vrhunac provokacija doveo do kraja - naglasio je Čanić.
Pitajući se kako je moguće da se kontrolor, što je nezabilježeno u dosadašnjoj fudbalskoj praksi, ali je u Srpskoj i BiH izgleda i moguće, pa pri tom znajući da je iz sredine udaljene samo 30 kilometara od Donjeg Šepka, nađe na klupi jedne ekipe, u Rudar Prijedoru zahtjevaće da FS RS reaguje, a u suprotnom, ukoliko takmičenje bude nastavljeno ovakvim ''direktivama'' u njemu neće učestvovati, niti trošiti sredstva – najavili su u klubu.
Takođe, smatraju da je potpuno nemoralno i takvo delegiranje u kojem, iako su iz ovog ranga bili odsutni pet godina „uvidjeli već u prva dva kola, sve se unaprijed zna“. Svakako je jasno da Rudar Prijedor, kao što je i iz Premijer lige BiH ispao, zbog ''banjalučke kuhinje'' i Borca, očigledno nekom smeta.

N. Đerić / Sportlive.ba

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 26 avg 2014, 12:31

Ovakvi jeftini naručeni tekstovi nisu potrebni Rudaru,ali to je kod svih klubova,naručiš lokalnog,,novinara,, on napiše dramski rad pun teorija zavjere i pereš se za neuspjehe za koje si sam kriv.Zamisli ,Šepak ima takav uticaj u ligi ,savezu,klub koji je dva puta odustajao od ulaska u prvu ligu.Smiješno.Jedina istina je da imamo solidnu ekipu i ništa više a pare se troše pa treba opravdati neuspješan start.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 26 avg 2014, 16:40

Sto "majstori" nisu zabili 3 komada pa nema problema. Ali ne zakino nas sudija u Donjem nesto...**** ti sunce bogovo! :damn: :damn:

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 30 avg 2014, 19:39

Rudar-Krupa 1-0.Meč je odigran u Omarskoj,Rudar u prvom slab,bezidejan,Krupa konkretnija sa dve-tri šanse,u nastavku Rudar odmah dolazi do prednosti,veteran Mikić najviši u skoku i 1-0.Rudar napada u narednom periodu,no nema promjene.Do kraja može se reći uspavanka.Ono što sam vidio je da Rudar ima određenih problema,no pamti se rezultat.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Combattente87, Grk1234, HariTz, Hrasno15, kontra, Redfire16, ristagrad i 68 gostiju.