emirzlaTu je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim simpatizerima crveno-crne boje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bajram Serif Muaberek Olsun svim navijacima i simpatizerima crveno crne svetinje 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVOJ CRVENO-CRNOJ BRACI SIROM BOSNE I HERCEGOVINE A I SVIJETA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Hvala Boguuu dragom,pametan trener došao na kormilo Slobode.Ovaj Derdemez će da bude igračina samo ako ovako nastavi 

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Acacio Alfredo Casimiro - prvi trening Slobode
[youtube][/youtube]
P.S. Svim pripadnicima Islamske vjeroispovijedi, Bajram Šerif Mubarek Olsun.
[youtube][/youtube]
P.S. Svim pripadnicima Islamske vjeroispovijedi, Bajram Šerif Mubarek Olsun.
🔴⚫️
Danbugno ovo izgleda, dok svima objasni svoje ideje... a i ovaj zamjenik i prevodioc ne zna na koju stranu terena prije 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Bajrammubarekolsun svim Slobodašima koji slave
Podsjeti me na ovom snimku, klupe za rezerve i delegata ispred zapada a na utakmici reprezentacije su bile na istoku. Mislim da bi to bila bolja varijanta da su na istoku, manji bi bio kontakt sa igračima a i delegat bi imao manje posla što se tiče zapisivanja uvreda sa tribina.
ps. mislim da bi mali Pršo mogao uletiti u prvi tim ako budu igrali ovu najavljenu igru od noge do noge

Podsjeti me na ovom snimku, klupe za rezerve i delegata ispred zapada a na utakmici reprezentacije su bile na istoku. Mislim da bi to bila bolja varijanta da su na istoku, manji bi bio kontakt sa igračima a i delegat bi imao manje posla što se tiče zapisivanja uvreda sa tribina.

ps. mislim da bi mali Pršo mogao uletiti u prvi tim ako budu igrali ovu najavljenu igru od noge do noge

Fina brojka
.
Bravo slobodaši i slobodašice
.

Bravo slobodaši i slobodašice

Ovo je jednostavno briljantnoklasik je napisao/la: [youtube][/youtube]

Svim slobodašima koji obilježavaju ove dane, Bajram Barčula

tuzlanska Sloboda
Ja ne mogu ovo pokrenuti sta god da je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... w6_aRof1xYmerak je napisao/la:Ja ne mogu ovo pokrenuti sta god da je
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Srce ko kucaklasik je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... w6_aRof1xYmerak je napisao/la:Ja ne mogu ovo pokrenuti sta god da je

samo Sloboda
Trenerski duel: Gerum - MunozSkver je napisao/la:@sloboda72
Nije mi jasno kako ti ne dosadi biti vise toliko ofiran......Djordje Gerum godinama se vise ne bavi trenerskim pozivom.......kad si tako dobronamjeran, ne znam sto ga tvoji nisu doveli dok su bili na celu Slobode.
Đorđe Gerum je jedna od osoba koje su obilježile 60-te i 70-te kada je tuzlanski nogomet u pitanju. U Tuzlu je došao početkom 60-tih kao pojačanje iz Zrenjanina. Posljednju aktivnu sezonu je odigrao 1971/72. U sezoni 1976/77 je naslijedio Miću Duvančića na mjestu trenera FK Sloboda. Upravo u toj sezoni Sloboda je ostvarila svoj najviši plasman u Ex-Ju prvoj saveznoj ligi osvajanjem 3.mjesta. Slobodu je vodio u dvomeču sa UD Las Palmas u kupu UEFA. Od 1992.god. živi i radi u Srbiji.
Miguel Munoz je bio poznati španski igrač, trener i menager.Karijeru je počeo u Rasingu, nastavio u Selti iz Viga, ali je većinu nogometnog života proveo u Real Madridu, prvo kao igrač a potom i kao trener.Trener je još bio i u Granadi, Herculesu i UD Las Palmasu. Vrhunac karijere mu je šestogodišnje vođenje reprezentacije Španije sa kojom je bio 1982.god. na SP-u. Umro je u Madridu 1990.godine.
28.septembar 1977.g Stadion: Tušanj, Tuzla - Jugoslavija Gledalaca: 12.000
Sloboda Tuzla - Union de portivo-Las Palmas 4:3
Sudija: Michal Jursza (Čehoslovačka)
Strijelci: 0:1 Morete 15.m., 1:1 Geca 37.m., 1:2 Maciel 45.m., 2:2 Kovačević 52.m., 3:2 Kovačević 53.m., 4:2 Mulahasanović 66.m., 4:3 Morete 82.m.
Sloboda Tuzla: Divanefendić, Hadžić, Alibegović, Verlašević, Jovičić, Jašarević, Mulahasanović, Hukić, Kovačević, Geca, Šećerbegović
UD Las Palmas: Carnevali, Marrero (Estévez), Díaz, Martín, Hernández, Fernández, Páez, Marrero, Maciel, Morete, Brindisi (Dévora)
Poslije 14 dana odigran je revanš u Tuzli gdje je i pored visokog poraza u Španiji prepuni Tušanj dočekao igrače Slobode i Las Palmasa, a među 12.000 gledalaca bio je i stotinjak navijača Las Palmasa. Sloboda je od početka utakmice držala čvrsto konce igre u svojim nogama i napadala, ali su ipak gosti došli do vodstva nakon početničke pogreške Verlaševića koji je napadaču Las Palmasa poklonio loptu pred svojim golom. Poluvrijeme je šavrčilo rezultatom 2: 1 za goste, da bi do kraja Sloboda briljantnom igrom u nastavku došla do pobjede 4: 3.

Šta ćeš prijatelju ovoj bolesti nema lijeka. To potvrđuješ i sam tabelom iz 1976/77.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 maj 2016, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hoce li Kazo sutra moc bit na klupi ili jos nije dobio papire
sto se tekme tice sutra sve sem poraza je ravno senzaciji

sto se tekme tice sutra sve sem poraza je ravno senzaciji
e sad ga i ti pretjera jebt
ne gostujemo Sarajevu, Selji, Zrinji ili Širokom, pa da je sve osim poraza ravno senzaciji
po meni ova ekipa nije loša koliko loše su igrali i rezultate ostvarili, tu je bilo do Denisa (nedostatak autoriteta i limitiranost njega kao trenera)
očekujem neki pozitivan šok, samim autoritetom očekujem da se ponašaju kao profesionalci na terenu, što je odmah plus i boljitak u igri, a kao što i Kemo reče, ima tu strategije, pa očekujem da on ponudi nešto, neke svoje ideje, što Denis nije znao/imao
očekujem da ova ekipa pod Keminim vodstvom igra za 30-40 % bolje

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ti svoj poso...Chinaglia je napisao/la:e sad ga i ti pretjera jebtne gostujemo Sarajevu, Selji, Zrinji ili Širokom, pa da je sve osim poraza ravno senzaciji
po meni ova ekipa nije loša koliko loše su igrali i rezultate ostvarili, tu je bilo do Denisa (nedostatak autoriteta i limitiranost njega kao trenera)
očekujem neki pozitivan šok, samim autoritetom očekujem da se ponašaju kao profesionalci na terenu, što je odmah plus i boljitak u igri, a kao što i Kemo reče, ima tu strategije, pa očekujem da on ponudi nešto, neke svoje ideje, što Denis nije znao/imao
očekujem da ova ekipa pod Keminim vodstvom igra za 30-40 % bolje
Ovaj pomoćnik meni liči na Wengera
haha

-
- Kontakt:
idemo probati donijeti tri bobe iz zvornika,i pobjediti zvijezdu kuci,sestica je nasa,mozemo mi to,samo pozitivno,pa kako god

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Daj dobijte tu Drinu,a nama makar bodić,komsije smo jbg.wienultras je napisao/la:idemo probati donijeti tri bobe iz zvornika,i pobjediti zvijezdu kuci,sestica je nasa,mozemo mi to,samo pozitivno,pa kako god![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.