FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 05 avg 2013, 10:38

bparena je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Rossell: Svak igrač može otići iz Barce, samo jedan NE .. ..Lionel Messi, naravno!".
Bespotrebna izjava.
Kako bi ga se gov.o rijesilo samo da smije. Sjaju dolari krmku u ocima ne brini. :)
On je svoje znanje i sposobnost dobro pokazao.
ma hinjo ,stvarno ne kontam sto je ovo izjavljivao,sad ispade igraci ostali bezvrijedni pa nek ide ko hoce
lik ne razmislja glavom da radi tih izjava tako neko moze otic ,cesc npr. ccc
kao predsjednik kluba mora podrzavat sve igrace
uvijek je bio glupan pravi,ne razmislja glavom nikako ,upravu je laporta ama bas sve sto je reko za njega
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 10:52

Mahh sumnjam da je ovo Rosell izjavio,prije bi rekao da su ovo novinarska posla ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2013, 12:22

Rosell je odradio odlican posao ovo ljeto morate priznati. Ljudi ga vjerovatno ne vole zbog toga sto se ne eksponira kao Laporta u svoje vrijeme. Nije savrsen, ali je sasvim dobar.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 avg 2013, 12:37

Gorki je napisao/la: -Navodno je David Luiz obavijestio Barcelonu kako je spreman na smanjenje plaće, te će Barcelona ubrzo poslati novu ponudu za njega.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2013, 12:59

United izgleda ne odustaje od Fabregasa, spremni su poslati jos jednu ponudu.

A 'Tata' zeli Nahuel Guzmana iz Newell'sa kao zamjenu za Valdesa.
.. he is well known in Argentina for his distribution with the ball at his feet and his ability in one-on-one situations, something crucial for any Barcelona goalkeeper.
A sta kaze njegov suigrac: “He is a goalkeeper who is ideal for Barcelona’s style of football. I would like it if Barca took him,” said Sensini.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 05 avg 2013, 14:51

Znaci fabregas im je dao znak da bi mogao preci pa Uniteda be odustaje.

Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 avg 2013, 16:22

Sánto ‏@Zizouology 48m
Neymar's dad: "He has significantly low iron levels in his blood. The physical tiredness he has had isn't normal. It's quite worrying"
Nisam siguran koji momak je rekao da samo promenom ishrane, ovo moze da se popravi, ne moze nikako tako lako. Postoje odredjeni specijalni tretmani. Da je u pitanju obican lik, a ne fudbaler, tako bi i moglo, bez tezih fizickih napora, ali ovo je ipak druga prica...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2013, 16:50

M4kaveli je napisao/la:Rosell je odradio odlican posao ovo ljeto morate priznati. Ljudi ga vjerovatno ne vole zbog toga sto se ne eksponira kao Laporta u svoje vrijeme. Nije savrsen, ali je sasvim dobar.
Da, da odradio je odlican posao. Jest tesko rasprodat skoro pola tima, sto starijih igraca sto nada + ona arogantna faca + ne zna kako da pojasni mogucu prodaju Cesca. I sto je najgore nije uzeo ono jedino sto nam je trebalo. STOPERA. Odradio je odlican posao ? On ce unistiti ugled blaugrane...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 05 avg 2013, 16:59

Gorki je napisao/la:Buffon (golman Juventusa): "Mislim da su Bayern i Barcelone, koja je sada dosta jača sa Neymarom, favoriti za osvajanje naslova Lige prvaka."

Philippe Senderos (Fulham): "Kad bi me Barcelona pozvala, otišao bi tamo pješke."

-Navodno je David Luiz obavijestio Barcelonu kako je spreman na smanjenje plaće, te će Barcelona ubrzo poslati novu ponudu za njega.

Rosell: "Cesc želi ostati u Barceloni, a i mi to želimo isto. Poslao sam pismo upravi Manchester Uniteda, te im objasnio da Cesc nije na prodaju."

slika

:lol: :lol: senderos
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 avg 2013, 17:24

Benitez zeli Mascherana,ali ga Tata neda jer je iskusan.
Spominje se cifra od 20 mil.
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2013, 18:31

neo je napisao/la:Znaci fabregas im je dao znak da bi mogao preci pa Uniteda be odustaje.
Suti i ne oglasava se, dovoljan razlog da United ne odustane iako im je Rosell poslao pismo u kojem kaze da Fabregas nije na prodaju.
Paradajz je napisao/la:
Sánto ‏@Zizouology 48m
Neymar's dad: "He has significantly low iron levels in his blood. The physical tiredness he has had isn't normal. It's quite worrying"
Nisam siguran koji momak je rekao da samo promenom ishrane, ovo moze da se popravi, ne moze nikako tako lako. Postoje odredjeni specijalni tretmani. Da je u pitanju obican lik, a ne fudbaler, tako bi i moglo, bez tezih fizickih napora, ali ovo je ipak druga prica...
Nista strasno mada treba vremena da se organizam oporavi i navikne na pravilnu ishranu. Messi je bio u slicnoj situaciji. Neymar je izgubio 7 kila i naravno da se ovo desava, vec mu je doktor napravio plan za zdravu i pravilnu ishranu.
bparena je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Rosell je odradio odlican posao ovo ljeto morate priznati. Ljudi ga vjerovatno ne vole zbog toga sto se ne eksponira kao Laporta u svoje vrijeme. Nije savrsen, ali je sasvim dobar.
Da, da odradio je odlican posao. Jest tesko rasprodat skoro pola tima, sto starijih igraca sto nada + ona arogantna faca + ne zna kako da pojasni mogucu prodaju Cesca. I sto je najgore nije uzeo ono jedino sto nam je trebalo. STOPERA. Odradio je odlican posao ? On ce unistiti ugled blaugrane...
Prodao je nepotrebne i istrosene igrace. Skinuo je Villu koji je trebao dobiti 11 miliona isplate i tako je finansijski ojacao klub. Thiago nije njegov problem, sam je odlucio da ode i tu prica zavrsava. Za Fabregasa je javno rekao da nije na prodaju, ali isto tako da nece zadrzati igraca koji je nezadovoljan i zeli da ide.
Stoper nije njegova greska nego Vilanovina. Bio je spreman da kesira najboljeg moguceg, ali PSG nije zelio da proda.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2013, 18:43

On je bio direktor i u Titovom i Rourinom i Tatinom sad mandatu. On je sa tribina gledao smijesne i nepotrebne poraze i to samo zaslugom definitivno dokazano smusene i spore odbrane i nije nista poduzeo da se to sanira. On je jedini krivac. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2013, 18:52

bparena je napisao/la:On je bio direktor i u Titovom i Rourinom i Tatinom sad mandatu. On je sa tribina gledao smijesne i nepotrebne poraze i to samo zaslugom definitivno dokazano smusene i spore odbrane i nije nista poduzeo da se to sanira. On je jedini krivac. :(
On ispuni ili barem pokusa ispuniti ono sto mu trener zatrazi.
Mada je sva ova situacija sa Vilanovom zayebana otkako je Guardiola otisao.
Vjeruj da je tu Rosell najmanje kriv ..

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 18:57

FA7 je napisao/la:

Čojk dolazi pješke direktno preko La Manša :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 avg 2013, 19:02

Gorki je napisao/la:
FA7 je napisao/la:

znaci senderos novo pojacanje u odbrani,al dok dodje pjeske potrajace to :lol: ,juce je kreno
ocekuje se do kraja septembra da dodje u barcelonu :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 avg 2013, 19:05

Obrana je se trebala prije pojacati,pa zato to sada izgleda kao losa sezona.Da su doveli nekoga na pocetku sezone ili bar u Januaru dobiti svjezeg i kvalitetnog igraca u obrani za drugi dio sezone,to bi donekle umanjilo ovakav nekakav cudan rasplet na kraju sezone.
Osvojili Primeru i dobili porciju od Baye sa 7 golova.
Sad su svi obrambeni igraci koji su iole kvalitetni ili dobri za Barcu zauzeti,nasli vec svoj klub ili su pod visegodisnjim ugovorima.
Sta imamo na trzistu ako se Luiz izjalovi.
Kosćelni,Agger...
Neka sam budala,ali Puyol i Pique su 100 puta bolji od ovih dvoje u ovom trenutku.
Trebamo kvalitetno pojacanje,jednstavno je.
Isto tako je jednostavno da ih nema dostupnih na trzistu.
Mozda Barci ne treba toliko pojacanje u obrani,jer su drugi dijelovi u momcadi dosta krivi za toliko primanje golova.
Znaci presing.
Ali imali smo ga.
Sta je onda.
I dodjemo do srzi problema i koliko toliko lose sezone.
Tito Villanova.
Svaka mu cast,uz duzno postovanje,i jos jednom porucujem da mi je zao zbog bolesti,ali fudbalje druga stvar.
Jednostavno nije na razini jedne Barcelone.
Mozda bi mu u nekom drugom klubu bilo bolje,ali ono sto smo naucili je da nije za Barce.Tocka.
Previse je statican.Nema nista novo da da u igri Barce.Nikako da razmislja out-the-box.
Samo je nekako kopirao tu Pepovu igru i tjerao isto cijelu sezone.
Sada se vecina nada da ce Tata dati Barci nesto novo.Vratiti stare kvalitete i uvesti nove.
Odmah protiv Santosa su se vidjele neke stvari.
U 90 minuta je dosta toga izaslo na vidjelo.
Santos dva puta presao centar.
I sta ce nam onda obrana.
Treba popraviti druge dijelove igre.
Napad je najbolja obrana.
Dosta sam rekao.
Ne da mi se vise pisati,a i ne znam sta bi jos rekao.
Keep walking.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 19:06

Poslano sa moj digitron?! :lol:

barca_87 je napisao/la: znaci senderos novo pojacanje u odbrani,al dok dodje pjeske potrajace to :lol: ,juce je kreno
Kaže ako ne dođe ove godine,sljedeće će sigurno :mrgreen:

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 19:08

Zubizarreta: "Mislimo da bi United trebao odustati od Cesca"

Na samom početku, naravno, pitanje o Cescu Fabregasu. Naime, iako su čelni ljudi FC Barcelone već nekoliko puta ponovili da španski veznjak nije na prodaju, United je uporan i, navodno, sprema treću ponudu, koja bi trebala iznositi oko 40 miliona eura. Međutim, Zubi na ovu temu kaže: "Računamo na njega. To sam rekao tokom Vilanovine prezentacije, a i na dan kada je u Klub stigao Tata Martino. Cesc je sjajan igrač, koji stvara prilika te ima odličan finiš. Oduševljeni smo njegovim nastupima, on je Barçina četvroka." Potom je nastavio: "To je igrač koji ima važeći ugovor s našim klubom... United je to shvatio i odustao od pokušaja da ga dovede."

No, činjenica je da se Fabregas još uvijek nije oglasio po pitanju svoje budućnosti, što medijima daje podsticaj da ga 'sele' na Otok. "Njegove su misle usmjerene samo prema Barceloni, a to je pokazao u utakmici Gamper Kupa protiv Santosa." Kao što je poznato, Barça u ovom prijelaznom roku ima za cilj dovesti još jednog igrača - štopera. Na ovu temu, bivši golman kaže: "U potrazi smo za igračem koji će nas učiniti konkurentnijim, a i koji će se na najbolji način prilagoditi našoj igri. Uvijek se trudimo sastaviti najbolji mogući tim, a uskoro ćemo vidjeti koji će defanzivac doći. Ali, ne trebamo žuriti, jer imamo rok do ponoći 31. avgusta."

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 avg 2013, 19:09

Digitron mi je masina,mogu i satelite hvatat preko njega.
Forum je usput.
A inicijali dovorno govore
Keep walking.

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 05 avg 2013, 19:21

barca_87 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
FA7 je napisao/la:

znaci senderos novo pojacanje u odbrani,al dok dodje pjeske potrajace to :lol: ,juce je kreno

[youtube][/youtube]

:lol: :D
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.