FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

111
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 03:55

To ti misliš da on ne želi...OK poštujem, ali to je tvoje mišljenje.

Ja mislim da bi prešao odmah u Barcu, kad bi se klubovi "našli" u cijeni i dogovorili

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2013, 04:01

111 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Villa i Alcantara nisu imali mjesta u Barci i trebalo ih se riješiti,Luiz je jedan od ključnih igrača Chelseaja,tu ti je glavna razlika.Sad mu je 26 i ulazi u najbolje godine za igrača na svojoj poziciji i ti bi da ga Chelsea proda po istoj cijeni po kojoj su ga doveli?
Nisam rekao za istu :!: to naglašavam ...40 je Barca spremna ponuditi, ali jok...gladni ruski guzovi...daj nam još 6 miliona, mada im ne treba...nece propasti i bez tih 6...ali daj da ih handrimo u zdrav mozak i da im ogadimo i transfer i sve.
Nek ih handre i treba da ih handre svi koji su ranije mislili o vrlo bitnom segmentu - odbrani svog gola. Ovaj debil (krme gladno od direktora) se 5 do 12 sjetio da na ledjima legende ali ipak vec ostarjelog i rovitog Puyola ne moze nositi ni ligu ni LP. Sad se sjetio da ko fol nesto rjesava, a vec 3 godine ima vidan problem od budale na golu pa naprijed sve do biskvita. Tako da me ne cudi handrenje i gajba 7UP-ova uskoro. :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 avg 2013, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 04:02

111 je napisao/la:To ti misliš da on ne želi...OK poštujem, ali to je tvoje mišljenje.

Ja mislim da bi prešao odmah u Barcu, kad bi se klubovi "našli" u cijeni i dogovorili
Vaš problem je što vi mislite da bi svi htjeli igrati u Barci.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2013, 04:04

LBJ MVP je napisao/la:
111 je napisao/la:To ti misliš da on ne želi...OK poštujem, ali to je tvoje mišljenje.

Ma neeee - nikome se ne ide u Barcu. Ljudi cekaju da vi osvojite LP pa da pohrle u jedini klub koji svi vole na svijetu. Daj ba bar osvojite da vidimo i to...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 04:07

LBJ MVP je napisao/la:

Nije brate to...koliko se sjecam i Luiz i Silva su izjavljivali da ne bi imali ništa protiv zaigrati u Barci jednog dana, normalno na pitanje novinara (nisu ludi da iz cista mira sami to izjavljuju kad vec imaju ugovore u trenutnim klubovima)....kad je bilo interesovanje za njih, dok je trajao Kup konfederacija.
I nemoj me zayebavati LBJ, ko to ne bi volio igrati u Barci i Realu ;) ...budi sad ozbiljan, bez klupskog provociranja.
To je najpoželjnija destinacija za svakog fudbalera...ne pravi se lud sad :P :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 avg 2013, 04:11

LBJ MVP je napisao/la: Vaš problem je što vi mislite da bi svi htjeli igrati u Barci.
Realno, nema igrača na svijetu koji bi odbio Real i Barcu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 avg 2013, 04:13

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Vaš problem je što vi mislite da bi svi htjeli igrati u Barci.
Realno, naravno da ima, odbijali su i odbijat će ;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 avg 2013, 04:15, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 04:15

111 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Nije brate to...koliko se sjecam i Luiz i Silva su izjavljivali da ne bi imali ništa protiv zaigrati u Barci jednog dana, normalno na pitanje novinara (nisu ludi da iz cista mira sami to izjavljuju kad vec imaju ugovore u trenutnim klubovima)....kad je bilo interesovanje za njih, dok je trajao Kup konfederacija.
I nemoj me zayebavati LBJ, ko to ne bi volio igrati u Barci i Realu ;) ...budi sad ozbiljan, bez klupskog provociranja.
To je najpoželjnija destinacija za svakog fudbalera...ne pravi se lud sad :P :mrgreen:
Real od 2007. nije najpoželjnija destinacija,Barca je to bila 2-3 godine,ali više ne.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2013, 04:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Realno, naravno da ima, i odbijali su i odbijat će ;)
Malo ih je ... Skidam kapu Stivenu Gerardu iz Liverpoola a za ostale ne znam...

@LBJ MVP
napokon i ti realno.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 avg 2013, 04:19

bparena je napisao/la:
Malo ih je ... Skidam kapu Stivenu Gerardu iz Liverpoola a za ostale ne znam...
Nije ih malo, vaš je problem što vi mislite da se fudbal igra samo zbog ova dva kluba :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 avg 2013, 04:21, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 avg 2013, 04:21

Igrace tipa Gerrard, Totti itd itd ne ubrajam u te gore, @ferdy.

Znas na sta mislim.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 04:21

Arena i LBJ trolleri iskusni ;) ništa novo :mrgreen: samo ih yebe citava lista najvecih igrca svijeta koji su prodefilovali kroz Barcu i Real - kroz decenije....da ih sad ne nabrajam.

Ta dva kluba ce UVIJEK biti najpoželjnija destinacija i san svakog igraca....naravno da ima izuzetaka, klupske legende poput Scholesa, Giggsa, Gerrarda, Maldinija itd...svaka njima cast, ali to su zanemarivi izuzeci u odnosu na broj igraca kojima je san zaigrati za dva najveca kluba.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 avg 2013, 04:23

mandraX je napisao/la:
Znas na sta mislim.
Nisam čitač misli da znam šta ti misliš :mrgreen:

I ne vidim kako to znate da je nekom igraču koji nema veze sa Španijom ili Latinskom Amerikom san igrati za ova dva kluba :roll:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 04:26

Druže prekidam ovo,nazvao si me trollerom :roll:

Rio svakom loncu poklopac :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 avg 2013, 04:28

@111 ti je donekle objasnio...da ne pametujem ja, prek' moba sam pa mi mrsko.

Real i Barca su trenutno 2 najpozeljnija kluba za igrace, sto se i vidi po imenima koji nose dres gore navedenih klubova.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 04:28

LBJ MVP je napisao/la:Druže prekidam ovo,nazvao si me trollerom :roll:

Halali, omaklo mi se jbg...nisam trebao

ali si opasno namazan forumaš :mrgreen: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 04:31

111 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Druže prekidam ovo,nazvao si me trollerom :roll:

Halali, omaklo mi se jbg...nisam trebao

ali si opasno namazan forumaš :mrgreen: :lol:
Prihvaćam halal :lol:

To drugo mi se više sviđa 8-)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 avg 2013, 04:53

Trollanje bude upotpunjeno tek kad @rio uleti na temu. :lol: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 10:13

Buffon (golman Juventusa): "Mislim da su Bayern i Barcelone, koja je sada dosta jača sa Neymarom, favoriti za osvajanje naslova Lige prvaka."

Philippe Senderos (Fulham): "Kad bi me Barcelona pozvala, otišao bi tamo pješke."

-Navodno je David Luiz obavijestio Barcelonu kako je spreman na smanjenje plaće, te će Barcelona ubrzo poslati novu ponudu za njega.

Rosell: "Cesc želi ostati u Barceloni, a i mi to želimo isto. Poslao sam pismo upravi Manchester Uniteda, te im objasnio da Cesc nije na prodaju."

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 avg 2013, 10:29

Rosell: "Thiago Silva je nedostižan"

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell za katalonski Sport je izjavio da je Thiago otišao jer je htio otići. Također je progovorio i o mogućim i nemogućim pojačanjima, ne samo Barcelone, već i Real Madrida.

- Svi igrači koji žele otići mogu ići, osim Messija. Messi ima otkupnu klauzulu od 250 milijuna eura, na koju bi kupac trebao platiti još više od 56% poreza.

- Thiago je otišao jer je on tako želio. Pismeno me zamolio da ga pustim. Ne želimo igrače kojima Barça nije na prvom mjestu.

- Igrač kojeg smo željeli (Thiago Silva) je nedostupan i nedostižan jer ga druga strana ne želi prodati. Nije ga moguće dovesti pod ovakvim okolnostima. Moramo pogledati druge opcije i odlučiti koji je najbolji korak.

- Fabregas želi ostati i nema razloga da tako ne bude. Poslao sam pismo predsjedniku Uniteda u kojem sam mu rekao da Cesc nije na prodaju.

- Ronaldinho je promjenio povijest ovog kluba. Neymar ne mora to činiti, on mora samo pomoći da se Barça održi na sadašnjoj razini. Trebat će mu vremena da se prilagodi.

- Trenutno Messi može više pomoći Neymaru nego Neymar Messiju. Kažu da će Neymar privući obranu na sebe i tako otvoriti više prostora za Messija. Ako je do sada Messi na sebi imao četiri igrača, sada će imati tri.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.