Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 10 jul 2012, 00:42

vidi ba ubacili dempseya, pa sta ce im onda borini?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 10 jul 2012, 00:45

Kakvi bratski odnosi, dati za Borinija preko 10 miliona je cista glupost. Momak je zabio par golova za Romu i odmah 12, 15 miliona....
Liverpool je stalna musterija Rome, bez obzira o kojim je vlasnicima rijec!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 jul 2012, 00:46

Carlo je napisao/la:vidi ba ubacili dempseya, pa sta ce im onda borini?
Photoshop je ovo. ;)

Vidim promijenio si avatar, dugo ti je Glen stajao. :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 jul 2012, 00:47

Ako bi zaista doveli Dempseya to bi bio odlican transfer,uvjek sam mislio da je on za veceg kluba nego Fulham,isto kao sto mi nije jasno sto se Cahill iz Evertona nikad nije okusao u jacem klubu,Dempsey moze igrati klasicnog napadaca,krilo,ofanzivnog veznog,svakako bi bio korisna kupovina,bio bi ko Kuyt u prime time-u
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 10 jul 2012, 00:48

igman je napisao/la:Kakvi bratski odnosi, dati za Borinija preko 10 miliona je cista glupost. Momak je zabio par golova za Romu i odmah 12, 15 miliona....
a koliko je Andy dao za Njukaš pa je plaćen 35 miliiona funti? :?

a što se tiče slike koju sam postavio izgleda da je Liverpoolov službeni sajt objavio ovo ali je i samo nakon par sekundi to povukao(tako sam pročitao :mrgreen: )...moguće da je i fotošop...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 10 jul 2012, 00:52

IlPrincipino je napisao/la:
igman je napisao/la:Kakvi bratski odnosi, dati za Borinija preko 10 miliona je cista glupost. Momak je zabio par golova za Romu i odmah 12, 15 miliona....
a koliko je Andy dao za Njukaš pa je plaćen 35 miliiona funti? :?
To je samo pokazatelj da uprava Liverpoola nastavlja sa losom politikom transfera, bez obzira o kojem je menageru rijec.

Zalosno je da je klub pao na takve grane da igraca kakav je Borini( prije godinu otpusten iz Chelseja) placa 12-15 miliona eura!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 jul 2012, 01:59

I meni kao navijacu Uniteda stvarno idu na zivce za svaki transfer liverpoola spominanje Carola...odvadite malo...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 jul 2012, 09:10

anfield je napisao/la:slika

Xabi danas uslikan na John Lennon airodromu u Liverpoolu
Aerodrom na Mallorci ;)

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 10 jul 2012, 09:41

“We hope to complete a deal this week which will be a real exciting one for the club.
Borini je i bliže nego što mislimo, a radi se o cifri između £10/12m. U prethodnim postovima sam naveo kako je Fabio moja najveća želja u ovom trenutku, te da bih volio da ga gledam u novom sistemu igre pod palicom Rodgersa.

Andynator na posudbu, hmm? Iskreno me je Rodgers iznenadio sa izjavom kako će razmisliti o eventualnoj posudbi Andya u Milan, al' se nadam kako od toga neće biti ništa jer Andy je napadač koji ima karakteristike da postane jedan od najboljih, te se nadam kako je napokon došlo i njegovo vrijeme da dokaže svoje sposobnosti.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 10 jul 2012, 09:58

Clint Dempsey has agreed a deal to Join LFC - vijest sa FB ima li neko kakvu informaciju o ovome :?:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 10 jul 2012, 10:12

Rosicky je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Exclusive: Liverpool agree £7m deal for Clint Dempsey. Deal expected to be completed this week.

Kako kvalitetnog igraca smo doveli pa to je nevjerovatno :D Transfer politika jedna velika nula.Dok drugi dovode Hazarda i druge kvalitetne igrace mi kupimo sljam po EPL.E svasta...

Nabroji i jednog igrača koji je u liverpoolu prošle sezone bio bolji od Clinta i nosim njegov avatar ? znači golovi i aistencije u Ligi može ?
E vala mu je tesko bilo biti bolji od nekog LFC igraca ove sezone.I na osnovu jedne sezone mi dolazimo do zakljucka da je Clint igracina :D Clint je ove sezone ako se ne varam postigao 23 gola u svim takmicenjima,sto je izuzetan rezultat.Ali gdje je Clint bio svih ovih godina,zasto njegov kvalitet nisu prepoznali drugi menadžeri?Za momka koji ima 29 godina,msm da nebi bilo mjesta u timu LFc,jer se ne uklapa u politiku novih vlasnika.Clint ima bolju statistiku od 99% igraca Arsenala i jel to znaci da je on bolji igrac od njih???

Za mene bi Clint bio novi Downing,momak koji hara ligom dok je u prosjecnom klubu,a cim dodje u neki bolji klub,nema muda da uradi nesto konkretno,fali mu samopouzdanja,izgubi se ....Mozda grijesim,al ja sam takvog misljenja.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 jul 2012, 10:21

diego_TM je napisao/la:Clint Dempsey has agreed a deal to Join LFC - vijest sa FB ima li neko kakvu informaciju o ovome :?:
Ništa. Spominje se u posljednje vrijeme ali ništa ozbiljno.
Ne znam, dobar je igrač, stvarno se dokazao u Premier Ligi, konstantno podiže brojku golova po sezoni, all-around igrač. Kad već ne možemo dovoditi Neymare, Oscare i sl., možemo nove McAllistere i Henchoze, npr. Fulham je doveo Petrića što je blagi nagovještaj da bi mogli prodati Clinta. 6m funti je navodna cijena što je sitnica koliko nam eventualno može dati na raznim poljima. Činjenica je da ulazi u 30-e ali nam može dati bar tri godine dobrog fudbala. Bellamy ima 33 pa nam je opet bio ponajbolji ofanzivni igrač prošle sezone.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2012, 10:32

Liverpool izgleda pretplaćen da kupuje flopove iz Rome.Borini u prošloj sezoni odigrao 9 utakmica zabio 3 gola i cijena 12-15 mil. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 10 jul 2012, 11:09

Saurman je napisao/la:Liverpool izgleda pretplaćen da kupuje flopove iz Rome.Borini u prošloj sezoni odigrao 9 utakmica zabio 3 gola i cijena 12-15 mil. :lol:
:lol:

haj idi provjeri ponovo... :lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2012, 11:15

IlPrincipino je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Liverpool izgleda pretplaćen da kupuje flopove iz Rome.Borini u prošloj sezoni odigrao 9 utakmica zabio 3 gola i cijena 12-15 mil. :lol:
:lol:

haj idi provjeri ponovo... :lol:
Slobodno izbaci statistiku. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 jul 2012, 11:16

Borini će biti plaćen 8 miliona, ok cijena, al nesto nisam najsretniji njegovim dovođenjem, Čelzi ga otpustio i sad ga mi dovodimo, možemo se samo nadati da je postao dosta bolji igrač nego kad je igrao za plavce.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 10 jul 2012, 11:45

covjek ima 21 godinu i moguce je da bude dobro pojacanje,a sta ima sa ramirezom nesto smo se usutili.ako dodje gaston bit ce to dobar pocetak jer imaju po 21 god..sto znaci da pravimo tim za buducnost.sa 3 napadaca u timu mozemo konkurisati na svim frontovima EL.EPL,i kupovi.sasvim solidna cijena 8-10 mil.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 10 jul 2012, 11:51

Gdje ide ovaj Liverpool ? Dovodjenje jednog nedokazanog igraca poput Borinia a dovodi u pitanje posudbu igraca kao sto je Carroll. Po meni je bolje da se dovede jedan WC igrac nego 5 polovnjaka ali eto nadajmo se svijetlijoj buducnosti YNWA :)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 jul 2012, 11:54

Kako dovesti WC igrača ? Ne igraš najelitinije evropsko takmičenje, nisi konkurentan u borbi za titulu EPL, plasman u LŠ upitan, sve su to stvari koje drže klasne igrače daleko od Liverpoola.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 10 jul 2012, 12:06

neurofunk je napisao/la:Kako dovesti WC igrača ? Ne igraš najelitinije evropsko takmičenje, nisi konkurentan u borbi za titulu EPL, plasman u LŠ upitan, sve su to stvari koje drže klasne igrače daleko od Liverpoola.
Inače svakodnevna (svakogodisnja) realnost Liverpool-a :cry: :cry:
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.