Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Kako mozete sporog Chiellinija gurati na lijevog beka, mislim da bi bio rupa protiv Robbena i slicnih eksplozivnih igraca.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
U 3-5-2 on igra lijevog stopera. Blize je liniji nego centru. Dosad je to fakticki i igrao. Bolje on nego Asamoah koji to ne moze igrat al nikako. Boljeg nemamo.10DelPiero je napisao/la:Kako mozete sporog Chiellinija gurati na lijevog beka, mislim da bi bio rupa protiv Robbena i slicnih eksplozivnih igraca.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Contentissimo
- Kontakt:
moze i Ogbonna igrati lijevo...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
-
- Kontakt:
Jel bolji od Chiellinija? Kazem,boljeg nemamoContentissimo je napisao/la:moze i Ogbonna igrati lijevo...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nije bas tako, slazem se da nema boljeg ali on kao stoper i kao bek dosta drugaciju ulogu ima.jasko_juve je napisao/la:U 3-5-2 on igra lijevog stopera. Blize je liniji nego centru. Dosad je to fakticki i igrao. Bolje on nego Asamoah koji to ne moze igrat al nikako. Boljeg nemamo.10DelPiero je napisao/la:Kako mozete sporog Chiellinija gurati na lijevog beka, mislim da bi bio rupa protiv Robbena i slicnih eksplozivnih igraca.
Alessandro Del Piero !
- Contentissimo
- Kontakt:
na stoperu nije, ali na beku ne znam, to cemo tek da vidimo...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Pa jedan jedini, neprikosnoveni će igrat na LB mislim da svi znate o kome je riječ.. samo ću reći Paolo

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
-
- Kontakt:
Ogbonna je dobar igrac, al kad malo bolje pogledas, on je bolji mozda jedino od Bonucija u zadnjoj liniji. Barzagli, Licht i Chiellini su nedodoriljivi bar jos ovu sezonu ( zbog Barzaglia ) , lijevi bek je problem vec duzi niz godina, jednostavno nemamo takvog igraca da je dobar defanzivno a da ga ima i u ofanzivi. Nesto kao Licht.Contentissimo je napisao/la:na stoperu nije, ali na beku ne znam, to cemo tek da vidimo...
HahahaL'Avvocato je napisao/la:De Ceglie si toglie dal mercato Tacno sam znao ... nece nehljebare niko.
@PaddyPowerItaly A livello internazionale stiamo già pagando le scommesse su #Nani alla Juve!

Max Allegri
Mig_Mig je napisao/la:HahahaL'Avvocato je napisao/la:De Ceglie si toglie dal mercato Tacno sam znao ... nece nehljebare niko.
@PaddyPowerItaly A livello internazionale stiamo già pagando le scommesse su #Nani alla Juve!Nece, pa nece uhljebio se
puskom zacerat
DJ PDC neces otjerati nema sanse

Nani ce biti odlicno pojacanje mozemo mjenjati formaciju sto je ekstra

Čuj Nani.. nije loše... a još mu nisam onaj gol halalio kad nam na Lužu utrpa.. ne znam da je ikad onakav dao... i potrefi ga Begu...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Hahaha, mozda nekad kad napuni 30Yucca je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:HahahaL'Avvocato je napisao/la:De Ceglie si toglie dal mercato Tacno sam znao ... nece nehljebare niko.
@PaddyPowerItaly A livello internazionale stiamo già pagando le scommesse su #Nani alla Juve!Nece, pa nece uhljebio se
puskom zacerat
DJ PDC neces otjerati nema sansejedino da ga David Guetta odvede sa sobom u DJ
![]()
![]()
![]()
Nani ce biti odlicno pojacanje mozemo mjenjati formaciju sto je ekstra![]()

Max Allegri
Nema zime sad znamo da je ovo sezona PDCa, proradit će mu inat 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja ne znam kako vam je promakla vijest da je Marotta imenovan za dopresjednika FIGC tehnickog sektora 

- Trequartista
- Kontakt:
Zvanično smo druga jakosna skupina, iz prve bio najidelaniji Arsenal, iz treće Ajax, a iz četvrtke Austrija. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Gazzetta's @carlolaudisa reporting what @dimarzio said earlier: Juve in talks with Nani, but for a free transfer in 10 months.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Covjek se ponada, odnosno na tren zaboravi ko je sportski direktorAndrej je napisao/la:Gazzetta's @carlolaudisa reporting what @dimarzio said earlier: Juve in talks with Nani, but for a free transfer in 10 months.

Max Allegri
- Trequartista
- Kontakt:
Marroneaova 17-ka uklonjena iz Juvestorea. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sta bi to moglo znacitiTrequartista je napisao/la:Marroneaova 17-ka uklonjena iz Juvestorea.

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.