valjda neće doćiBen Smith @BenSmithBBC
Fabio Borini is likely (note likely) to become Rodgers' first signing as #LFC manager. Deal not done yet though.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Što da ne? Ionako nam fali igrač sa unikatnom proslavom golova.
Kad su napadači u pitanju, gotovo svaki je dobrodošao. Predstavljaju ga kao tehnički potkovanijeg Kuyta, a takav igrač je uvijek poželjan. Valjda Roma ne izmuze više od 10m. A ako Rodgers želi zadržati Aquilanija, novi Italijan će biti od obostranog značaja. Rodgers itekako zna o kakvom je igraču riječ (Swansea) tako da podržavam kupnju, iako se radi o Italijanu.

Kad su napadači u pitanju, gotovo svaki je dobrodošao. Predstavljaju ga kao tehnički potkovanijeg Kuyta, a takav igrač je uvijek poželjan. Valjda Roma ne izmuze više od 10m. A ako Rodgers želi zadržati Aquilanija, novi Italijan će biti od obostranog značaja. Rodgers itekako zna o kakvom je igraču riječ (Swansea) tako da podržavam kupnju, iako se radi o Italijanu.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
8m euraBertrand je napisao/la:Što da ne? Ionako nam fali igrač sa unikatnom proslavom golova.![]()
I jos vaznije chelsea reserves - tu ga je i "stvorio" nas rođerBertrand je napisao/la:Što da ne? Ionako nam fali igrač sa unikatnom proslavom golova.![]()

Borini za nekih 7-8M moze sve preko je bacanje para
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
http://www.liverpoolfc.com/video/interv ... conference" onclick="window.open(this.href);return false;
današnja pressica, free video
današnja pressica, free video
+1, uprkos boldiranom.Bertrand je napisao/la:Što da ne? Ionako nam fali igrač sa unikatnom proslavom golova.![]()

I iskreno se nadam da Aquilani neće ostati.Imamo Gerrarda, Adama, Hendersona, Shelveya na toj poziciji centralnog veznog, i definitivno nam nije potreban Aquilani sa svojim staklenim nogama.Taj da odigra 3 tekme zaredom, završio bi na traumatologiji, tako da mislim da nema smisla trošiti budžet na njegovu platu, koja je prevelika u odnosu na ono što bi nam on pružio.Nisam ni za Coleov ostanak takođe, iako se čini da je njegov izvjestan.Ti se igrači jednostavno nisu uklopili u LFC i glupo im je davati šansu prije nekih mlađih koji to više zaslužuju.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 09 jul 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
20 nastupa, 10 golova. Nije tako loše za 21godišnjaka. Opet, ništa preko 8 milkica. 

- IlPrincipino
- Kontakt:
s obzirom koliko ga je Roma platila teško će Liverpool kupiti Borinia za osam miliona...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
a 20 nastupa haman isto golova za istog 21godisnjaka, ništa preko 35mil funtiOTNYS_YNWA je napisao/la:20 nastupa, 10 golova. Nije tako loše za 21godišnjaka. Opet, ništa preko 8 milkica.

cudni se ovde sveci slave....
nema potpisa
vlasnici rome i liverpoola su bratske kompanije tako da ne bi bilo cuda da nam ga jeftino prodaju.IlPrincipino je napisao/la:s obzirom koliko ga je Roma platila teško će Liverpool kupiti Borinia za osam miliona...
You are someone else I am still right here
peppo_owen je napisao/la:Exclusive: Liverpool agree £7m deal for Clint Dempsey. Deal expected to be completed this week.
Kako kvalitetnog igraca smo doveli pa to je nevjerovatnoTransfer politika jedna velika nula.Dok drugi dovode Hazarda i druge kvalitetne igrace mi kupimo sljam po EPL.E svasta...
Nabroji i jednog igrača koji je u liverpoolu prošle sezone bio bolji od Clinta i nosim njegov avatar ? znači golovi i aistencije u Ligi može ?
Jel to iz iskustva, Aqvilani?fera je napisao/la:vlasnici rome i liverpoola su bratske kompanije tako da ne bi bilo cuda da nam ga jeftino prodaju.IlPrincipino je napisao/la:s obzirom koliko ga je Roma platila teško će Liverpool kupiti Borinia za osam miliona...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
tako je bilo i za Downinga(rahmet mu u nogama) statistke,tamo -vama,bolji neg Messi po brojevima a doso u Liverpool i statistika G:0 A:0 Monthy Wage:50K tako da iskreno ja nesto ne vjerujem tim statistkima vise,ako igrac nema iza sebe 2-3 sezone odlicne,a ne samo jednuRosicky je napisao/la:peppo_owen je napisao/la:Exclusive: Liverpool agree £7m deal for Clint Dempsey. Deal expected to be completed this week.
Kako kvalitetnog igraca smo doveli pa to je nevjerovatnoTransfer politika jedna velika nula.Dok drugi dovode Hazarda i druge kvalitetne igrace mi kupimo sljam po EPL.E svasta...
Nabroji i jednog igrača koji je u liverpoolu prošle sezone bio bolji od Clinta i nosim njegov avatar ? znači golovi i aistencije u Ligi može ?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
BR je izjavio da će preispitati mogućnost da baci Carrolla na posudbu na današnjoj press-konferenciji. Ako to uradi onda nije dobar sekunde, šta više ispao bi glup. Također je rekao i za ostale igrače, ali jedino konkretno za Andyja, strahota.
ne znam jel pokusavas biti smijesan ili sta ? i liverpool i roma su promijenili vlasnike nakon tog aquilanijevog transfera.igman je napisao/la:Jel to iz iskustva, Aqvilani?fera je napisao/la:vlasnici rome i liverpoola su bratske kompanije tako da ne bi bilo cuda da nam ga jeftino prodaju.IlPrincipino je napisao/la:s obzirom koliko ga je Roma platila teško će Liverpool kupiti Borinia za osam miliona...
nekad treba malo i razmisliti a ne samo bubati...
You are someone else I am still right here
naruži ga fera, naruži gafera je napisao/la: ne znam jel pokusavas biti smijesan ili sta ? i liverpool i roma su promijenili vlasnike nakon tog aquilanijevog transfera.
nekad treba malo i razmisliti a ne samo bubati...

Xabi danas uslikan na John Lennon airodromu u Liverpoolu
LIVERPOOL YNWA
- IlPrincipino
- Kontakt:

izgleda da je to to...
Sky Sport Italia - Liverpool currently only offering €12m for Borini, Roma want €15m. Still negotiations to be done
bez obzira koliko ste 'bratski' klubovi sada o ovome sam pričao...

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.