Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 28 avg 2013, 19:27

IlCapitano je napisao/la:Paddy Power, kladionica koja je 15 dana prije oficijelnog prelaska Teveza u Juventus počela isplaćivati novac svima koji su se kladili na to, navodno ponovo isplaćuje novac svima koji su se kladili na prelazak Nanija u Juventus.
To sam objavljivao na fejsu 20-ak dana prije transfera Teveza, ljudi se smijali.

A evo sad i za Nanija objavise. Tako da je to 100% gotova stvar. Isplate su u toku, na njihovom zvanicnom profilu za Italiju, vijest je objavljena prije 3 sata. Isplacuje se na internacionalnom nivou.

Po meni odlicna investicija. Pisali smo o tome da nam fali dodatna dimenzija u napadu, a Nani ce da je donese sigurno. Ne gotivim ga fakat, zbog pojedinih epizoda u Unitedu, ali on je odlicno krilo ... imam osjecaj da ce biti pun pogodak.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 28 avg 2013, 19:28

MundoDeportivo je poznat kao mahalska i proBarca novina, prije mjesec dana nakon odlaska Ville i Džeko je prva želja. Nema ništa od toga. :D

Tako je, večeras svim srcem uz ekipu uz Eindhovena. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2013, 19:29

kad vec nema lijevog bocnog Nani je odlican posao..to ce znaciti cesce igranje varijacija 4-3-3 formacije, s tim sto sa tom formacijom treba poceti cim prije na laksim tekmama kod kuce protiv manjih ekipa i postepeno je uvoditi.

zasto postepeno? zato sto ce ipak proci malo vremena dok se nasa odbrana navikne da igra sa 4 nazad, dugo nisu igrali tako pa cak i kad u reprezentaciji postave 4 nazad vidi se da nasi stoperi nasu bas najuigraniji sa tom varijantom. onda to vjerovatno znaci i da Bonuci ispada iz prvih 11 kad se bude igrala 4-3-3 jer je po meni daleko najtanje kad se mora igrati sa 2 stopera. Napadacki ce to biti puno bolje vjerovatno, onda bi pokrili i odsustvo Markizija jer bi Asamoa mogao da pokriva u sredini.

prednost mu je sto moze igrati oba krila jako dobro.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2013, 19:31

Mig_Mig je napisao/la: Tacno si ti znao o cemu mi ovdje pisemo, mirise njegov odlazak odnosno dolazak :) nije bio za vas ni Pogba, ni Carlitos :) recimo da nije ni Nani, desi se u njima nesto cim odu iz mance.
Šta ćeš kad je Fergie kloc uvijek bio, trebali su ga otpustit još prije dvajes' godina i onda ne bi bilo problema zvanih Pogba i Tevez :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2013, 19:32

A da sam znao da ce vas toliko iznervirati nebi ni pisao komentar, ili mozda bi al` sa ljepsom formom. :mrgreen:

Zaista ne sumnjam u trenersku magiju Contea niti podcjenjujem Juve ni u kojem smislu, cak sta vise - govorim kako vama treba bolje od Nanija. Seria A je prekucana i trebaju vam top igraci na krilnim pozicijama za Ligu prvaka, Nani to sigurno nije. Pogba je sasvim druga prica, ogroman talenat ali i greska kluba, nije on proigrao kada je otisao u United, Juve je jednostavno bio pametniji i uzeo jednog od najboljih mladih igraca danasnjice, o Tevezu necu govoriti.

Fkt ono na prethodnoj stranici nebi sekunde zlonamjerno, nema potrebe za bilo kakvim napadima. ;) :)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 28 avg 2013, 19:34

Ma shvatili smo mi tebe, već fazon je što su nama na krilima igrali raznorazni pokušaji igrača tako da nam je Nani space shuttle za iste, zbog toga nas je većina trenutno ushićena. :lol:

Nemamo mi para za bolje od Nanija, surova realnost.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 avg 2013, 19:38

Rooney88 je napisao/la:A da sam znao da ce vas toliko iznervirati nebi ni pisao komentar, ili mozda bi al` sa ljepsom formom. :mrgreen:

Zaista ne sumnjam u trenersku magiju Contea niti podcjenjujem Juve ni u kojem smislu, cak sta vise - govorim kako vama treba bolje od Nanija. Seria A je prekucana i trebaju vam top igraci na krilnim pozicijama za Ligu prvaka, Nani to sigurno nije. Pogba je sasvim druga prica, ogroman talenat ali i greska kluba, nije on proigrao kada je otisao u United, Juve je jednostavno bio pametniji i uzeo jednog od najboljih mladih igraca danasnjice, o Tevezu necu govoriti.

Fkt ono na prethodnoj stranici nebi sekunde zlonamjerno, nema potrebe za bilo kakvim napadima. ;) :)
Sve za 5 :) Vama je bolji, valencia i young, od Nanija, a moje misljenje je da nisu bolji, pa sad :) Conte nema magiju samo ima ocito **** principe kao sto je imao taj u kojeg se ti kletes !
Max Allegri

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2013, 19:41

Pa normalno da je bolji od Younga, jbte zivot znam ja raje iz moje mahale da su bolji od njega. :mrgreen: Sa Valenciom je tu negdje, ni tamo ni vamo oboica. Ali eto, ako dodje nek` mi pobije sve i jednu rijec ovdje igrama na livadi, bolje da igra u Juventusu nego u nekom plasticno kvazi gigantu. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 28 avg 2013, 19:43

Ma realno ako doce bit ce dobri taman imamo onda jedno normalno krilo.. a i ako nedoce nije neka steta... samo da se mi rijesimo vise ovi igraca so bezze uzmaju lovu
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 avg 2013, 19:44

Rooney88 je napisao/la:Pa normalno da je bolji od Younga, jbte zivot znam ja raje iz moje mahale da su bolji od njega. :mrgreen: Sa Valenciom je tu negdje, ni tamo ni vamo oboica. Ali eto, ako dodje nek` mi pobije sve i jednu rijec ovdje igrama na livadi, bolje da igra u Juventusu nego u nekom plasticno kvazi gigantu. ;)
Young 20mil, Valencia 20mil, Nani 10 :) mislim ipak... vrijedi pokusati :D a ta polja i livade ne kontamo :D
Max Allegri

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 28 avg 2013, 19:48

Rooney88 je napisao/la:Pa normalno da je bolji od Younga, jbte zivot znam ja raje iz moje mahale da su bolji od njega. :mrgreen: Sa Valenciom je tu negdje, ni tamo ni vamo oboica. Ali eto, ako dodje nek` mi pobije sve i jednu rijec ovdje igrama na livadi, bolje da igra u Juventusu nego u nekom plasticno kvazi gigantu. ;)
Mogli ste nam poslati Rooney+ Nani u jednom paketu ... :mrgreen:

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 avg 2013, 19:50

Nani u 3-5-2 je ko Giovinco na stopera :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2013, 19:50

AvantiSignora je napisao/la:
Moze, Vidal u suprotnom pravcu? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 28 avg 2013, 19:52

Rooney88 je napisao/la:
On je nedodirljev.. al mozete dobiti Giovinca i Matria :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 avg 2013, 19:52

Rooney88 je napisao/la:
Hahahah :) bolje Pogbu da vam vratimo :)
Max Allegri

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 28 avg 2013, 19:54

Damiano Giordano ‏@DamGiordano 1h

#Juve-#Nani: Si tratta l'ingaggio del portoghese. Il costo del cartellino non è un problema. Filtra ottimismo, l'affare è vicino.

Ja samo vjerujem Di Marziu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 28 avg 2013, 19:56

Simone Pepe on Tevez "He's an extraordinary player, I also took him with me to play golf, but the problem is that he's a bit too strong."

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 avg 2013, 19:58

Al ih i cupate :)
Max Allegri

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 avg 2013, 20:08

EnzoFerrari je napisao/la:Nani u 3-5-2 je ko Giovinco na stopera :D
To je to. Conte treba mijenjati formaciju. Niko me ne moze ubijedit da je Gio los igrac. Jednostavno se u toj formaciji ne snalazi. 4-3-3 ili 4-5-1 su formacije koje po meni treba igati Juve. Llorente nema sanse da moze igrati u formaciji 3-5-2. Nema ga nigdje,on je igrac 11 metara a ne da se izvlaci po loptu na centar. Nesto ovako:
--------------------------------Buffon----------------------------------
Licht-----------Barzagli------------Ogbonna ( Leo)---------Chiellini
Giovinco-----Pirlo(Pogba)--- Vidal(Marchisio)---Nani ( Asamoah)
-----------------------------Tevez ( Vucinic ) ------------------------
-----------------------------LLorente ( Matri ,Q )-------------------
ili

-------------------------------Buffon-----------------------------------
Licht-----------Barzagli------------Ogbonna ( Leo)---------Chiellini
-------------Pogba----------Pirlo-------------Vidal--------------------
---Tevez-------------------Llorente-------------------------Vucinic
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 avg 2013, 20:10

De Ceglie si toglie dal mercato Tacno sam znao ... nece nehljebare niko.

@PaddyPowerItaly A livello internazionale stiamo già pagando le scommesse su #Nani alla Juve!
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Biscione i 2 gosta.