Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Anderson8
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Anderson8 » 17 avg 2013, 21:06

Rooney dva maestralna poteza, prvi kad je izbacio odbranu domacina na centru, odigravsi iz prve pas za Robina a onda sprintom odvukao igraca da bi Holandez mogao zabiti eurogol. Druga asistencija za Welbecka sjajna, u prazan prostor, mada je Dany imao jos dosta toga napraviti da zabije iz te pozicije.
Sigurno ce biti najvece pojacanje ako Rooney ostane, jos mi je i nesto smrsao :) Niko ne moze i ne smije sporiti njegove igracke kvalitete.
Ko zna kako se on osjeca, dolazak Robina ga je poremetio sigurno, ali isto tako je sigurno da njih dvojica mogu i moraju igrati skupa. Roo odmah iza Robina, kakvi Kagawa, Giggs i bilo ko drugi.

Joj da mi je gumicu samo da izbrisem Cleverlija iz ekipe. Treba i mora se dovesti jedan vezni da bi se takmicili sa top ekipama iz lige i Europe. Za Fabregasa istrest 50 milki i eto posla.
Uglavnom odlicno danas, Welbeck izrasata u pravo lijevo krilo, kako je samo brz sa svojim dugim nogama, kad trci po liniji podsjeca na mladog Henrya :)
Glory Glory Man United!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 avg 2013, 21:08

Može li mi neko reći ko ovdje uživa?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2013, 21:08

http://gyazo.com/a20d9e09846fa23f7f1f1c42376fcb5f.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 17 avg 2013, 21:13

Valja trčati do njih tamo...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 17 avg 2013, 21:18

@Anderson8 u postu si sve realno opisao, kako je manco igrao, kakvi su igraci, samo me jedna stvar kopka...pitanje kako se rooney osjeca zato sto persie razbija,zabija i trenutno jeste napadac broj jedan, iako mjesto za rooneya mora biti

ako me pamcenje sjeca prije 2 godine rooney je napravio slicnu halabuku ovoj dana, trazenjem transfera zato sto misli da united ne moze da privuce neku zvijezdu u tim i da kao on nema sa kim igrati ??? eto je dosao najbolji moguci napadac na svijetu, dosta mladih i dobrih igraca, jel titula tu, nepravdu iz lige prvaka ne treba spominjat, pa u cemu je problem majka mu stara... on za godinu uzme love ko sto cemo mi svi skupa za zivota..i zali se... moj neki pogled prema tome...pozdrav
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 avg 2013, 21:21

Runjo u vrhu uz Persija. Mozda je to trazio od Mojesa, a ovaj mu udovoljio zelji da bi smirio situaciju :).

Da Bajern nije uzeo Alkantaru, da je malac ostao u Barsi, Fabregas bi sada bio clan Junajteda.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 avg 2013, 21:26

Rooney je imao finih poteza,ali i dalje mislim da on ne želi da ostane..Nekako to pokazuje ponašanjem na terenu,izgleda kao hladan,kao da mu je svejedno,kao da igra zato što mora..
Nadam se da će se to promijeniti,ako će ostati,nek to ostane radi želje da igra za United i da bude što bolji,a ne zato što Moyes ne želi da proda dobrog igrača konkurentima.

Za razliku od njega,kod Persia se vidi koliko mu je drago što igra za United,i to pokazuje svakom svojom izjavom,a i onime što radi na terenu.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 avg 2013, 21:32

Jedini klub gdje bi Runi mogao biti prodat je Arsenal. Sa njim bi imali znatno vece sanse za cetvrtu poziciju i to je to. Celzi je ozbiljna prijetnja. Tamo Runija sigurno nece pustiti, jer bi tako oslabili sebe i pojacali Celzi. Dakle, dva zeca jednim metkom. Runjo bi u Celziju utrpao 25 - 30 golova kao istureni spic. Nema od toga nista.

Real i Barsa nisu zainteresovani, Bajern ceka Levandovskog... Pariz ima Ibru i Kavanija, Monako Falkaa...

Dakle, nista od transfera. Tako je najbolje za Junajted i Runju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 avg 2013, 21:38

Pa da..Jedino,ono što bi Rooneya moglo dokrajčiti,ali za šta je sam kriv,je pristup navijača..Ako bude dočekan na Old Traffordu sa zvižducima i nekim ružnim gestama,onda bi moglo biti svašta.

Do iduće utakmice bi mogli i kupiti nekoga..
Sljedeća utakmica je u ponedjeljak,u 9 sa Čelskim na Old Traffordu..
Do tada očekujem povratak Nania,i uz moguće pojačanje,mogli bi imati jako fin tim za tu utakmicu.
Moyes izjavio da da mu je drago radi pobjede,ali da je njegov posao ovdje da pobjeđuje i da se već sada spremaju za sljedeću utakmicu,da je ovo samo jedna od 38 utakmica.Tako se razmišlja.

Ranije sam to jednom spomenuo,Welbeck je dijete kluba,i uvijek cu ga gotivi,i nikako se ne smije prodati,ovo govorim jer su pojedini jedno vrijeme spominjali njegovu prodaju,i rekao sam da sam poprilično siguran da će on ove sezone zabiti preko 10 golova,fino je krenuo.

I valjda će se Hernandez vratiti do Chelsea,jer su oni njegova redovna mušterija. 8-)

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 17 avg 2013, 21:46

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2013, 23:17

Kako je se samo De Gea nabildao u odnosu na to kakav je bio kad je tek dosao. Svaka cast.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 17 avg 2013, 23:18

Cartman je napisao/la:Kako je se samo De Gea nabildao u odnosu na to kakav je bio kad je tek dosao. Svaka cast.
Buduća golmanska legenda kluba. Nakon promjenjive prve sezone prošla je bila odlična, danas je dobro započeo novu sezonu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 avg 2013, 23:19

Narin je napisao/la:Rooney je imao finih poteza,ali i dalje mislim da on ne želi da ostane..Nekako to pokazuje ponašanjem na terenu,izgleda kao hladan,kao da mu je svejedno,kao da igra zato što mora..
Nadam se da će se to promijeniti,ako će ostati,nek to ostane radi želje da igra za United i da bude što bolji,a ne zato što Moyes ne želi da proda dobrog igrača konkurentima.

Za razliku od njega,kod Persia se vidi koliko mu je drago što igra za United,i to pokazuje svakom svojom izjavom,a i onime što radi na terenu.
nažalost,i ja isto mislim :? ...baaš sam primjetio kod situacije u prvom poluvremenu kad je Giggs promašio, prikazuje klupu svi uzbuđeni;ustali zbog neizvjesnoti ; samo on hladno sjedi prekriženih ruku...valjda će se popravit :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 18 avg 2013, 00:43

slika
A frajera :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Cantona07
Kontakt:

Post Postao/la Cantona07 » 18 avg 2013, 00:50

gdje su sada ti kritičari Moyesa da mi ga lagano pofaflaju, bez obzira osvojili ligu ili ne, pokazali smo da imamo pobjednički karakter što je jedino i važno u fudbalu.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 avg 2013, 01:49

Unitedu će od krucijalne važnosti ove sezone biti spremnost, prije svega, dvojice igrača. Vidić i RvP. Odbrana je jednostavno nenadyebiva sa Vidićem kao komandantom. Primljen je gol, ali je to plod Welbeckovog poigravanja. Swansea je imao nekakvu dominaciju na sredini, ali ništa nisu mogli u završnici. Šesnaesterac odlično branjen. Nevjerovatno je koliko je Vidić bitan. :) Za RvP-a ne moram trošit riječi. U drugom redu su Carrick, Evra, te Rooney, ukoliko se sredi malo, tj. ako se riješi ta njegova situacija kako treba. Svi ostali su zamjenjivi i tu će bit rotacija, ali ovi igrači su od posebne važnosti.

Ovo sve govorim, jer se ne naziru još neki transferi, tj. ako bi ekipa ostala na ovome što ima trenutno. Mada, ako i dođe neko pojačanje, ovo su ti nosioci igre. Naravno, jedan veznjak bi dobro leg'o, ali je tržište potanko trenutno. Uglavnom, ako ovi navedeni budu spremni veći dio sezone, United se ne mora plašiti uopšte. Tu je i dosta mladih igrača koji mogu dosta ponuditi (Welbeck, Jones, Zaha...) i od kojih se očekuju još bolje igre u odnosu na prošlu sezonu. Sve je na Moyesu sad, dobar kadar ima, svakako. Ja vjerujem da će ga znat iskoristit, al' vidjećemo. Sada idu ozbiljniji testovi, pa ćemo vidjet kako će to sve ići.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2013, 01:51

?

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 avg 2013, 01:55

To je bilo ja mislim kod Persijevog drugog gola,tada je Rooney dobio udarac,i ležao je na travi,pa je možda to razlog zašto nije dotrčao,a sa druge strane,možda mu se nije ni slavilo previše.Ko će mu znati..
Vidjet ćemo šta će biti do utakmice sa njegovim nesuđenim timom. :ugeek:

labe22
Kontakt:

Post Postao/la labe22 » 18 avg 2013, 02:10

Danas smo pokazali kako sampion krece u odbranu titule, ono je bila prava igra i ono sto sam govorio da ce biti kada je Moyes tek dosao, nikad nisam sumnjao u njega, iako je tek prvo kolo i ima dosta toga da se radi. Ovo je jako vazna pobjeda pred ovaj tezi period koji dolazi (Chelsea, Liverpool).
Danas perfektno sve, RVP pokazao klasu, Welbeck poceo zabijati, osim toga drugi gol fenomenalan, u stilu pravog majstora. Obradovao me i Rooney, pokazao se, dvije asistencije u ono malo vremena sto je igrao, trcao je pomalo, nemam zamjerke, valjda je sada sve rjeseno s njim.
Eh sad, zamislite da umjesto Cleverleya imamo nekog klasnog veznog igraca. Ja sam jedan od onih sto je Clevza podrzavao, al' mislim da on nije ta klasa koja je potrebna Unitedu, al' nadam se da grijesim.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 18 avg 2013, 08:46

Clev mi djeluje isprepadano.. Ne mogu vjerovat da su trenerove instrukcije da se brzo oslobadja lopte, u prosjeku je sigurno jedan od vodecih po tom pitanju. Nema damu povuci akciju, i u svakom momentu trazi prvog do sebe da preda posjed, onda je cesto vraca nazad. Defanzivno nije znacajan kao recemo Carrick, pa se nekako pitam zasto sluzi. Drag mi je igrac, i vise bi volio da se dobrom igrom ustali u prvom sastavu, ali na ovaj nacin nece moci. Nesto kontam da bi mu vise odgovarala ofanzivnija pozicija, da proba nesto, a ima solidan sut...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.