Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ovo je Welbeckov gol.. Kog sveca izvodi pred nasim sesnestercom..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Sportfanatik
- Kontakt:
trxel je napisao/la:Ovo je Welbeckov gol.. Kog sveca izvodi pred nasim sesnestercom..
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Znaci, Persi ubija. Hvala Vengeru.
Igraju li Runjo i Kagava?
Igraju li Runjo i Kagava?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Wayne 2 asista, Danny već nadmašio prošlo sezonski učinak
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Proqurčio se mali.
Dobro je, bitni bodovi, i za Moyesa i za ekipu. Ne treba dizati euforiju. Prilično dobar meč, manje-više svi na nivou. Sad slijede još teži testovi. RvP majstor, to se ne smije izostavit.

Dobro je, bitni bodovi, i za Moyesa i za ekipu. Ne treba dizati euforiju. Prilično dobar meč, manje-više svi na nivou. Sad slijede još teži testovi. RvP majstor, to se ne smije izostavit.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Rutinski.Zasluzena pobjeda.Cestitke. 

Deny je dobro poceo sezonu.. Dobro odigrana partija.. Ima tu jos rada i popravki.. Valencija solidno odigrao.. Rvp maestro, vrh... Necu iznosit negativnosti, iako visok rezultat bilo ih je par. Samo cu reci da je Clev imao visok procenat tacnih pasova.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
RvP (2 gola), Welbeck (2 gola) , Rooney (2 asistencije) ...šta više reći 

Prezadovoljan sam..Nismo nešto atraktivno igrali,ali smo bili ubjedljivi..
Svaka čast za Welbecka,iako je pogriješio kod gola,ali završnica mu je danas bila na nivou.
Za Robina se više nema šta reći..Za mene je jedan od najboljih napadača na svijetu,ne računajući Ronalda i Messia,a u ligi je to po tom pitanje bez premca,pored Suareza,ali taj možda i ne ostane u liverpoolu,a ionako će pauzirati jos 5 utakmica,tako da..
Idemo dalje..
Podrška za Moyesa! :ugeek:
Izgleda da su ovo pjevali za Shelveya :

Svaka čast za Welbecka,iako je pogriješio kod gola,ali završnica mu je danas bila na nivou.
Za Robina se više nema šta reći..Za mene je jedan od najboljih napadača na svijetu,ne računajući Ronalda i Messia,a u ligi je to po tom pitanje bez premca,pored Suareza,ali taj možda i ne ostane u liverpoolu,a ionako će pauzirati jos 5 utakmica,tako da..
Idemo dalje..
Podrška za Moyesa! :ugeek:
Izgleda da su ovo pjevali za Shelveya :
'He's coming for you, he's coming for you, Harry Potter, he's coming for you!'

Welbeck se jednostavno nije smio igrati onde kod gola, ne smijemo sami sebi zabijati golove kada vec protivnik ne moze. Ipak sada mu se moze zazmiriti, bar na jedno oko, zbog dva gola (posebno lijep ovaj drugi) i konstantne borbenosti svih 90 minuta.
Robin? Ista novo? Sve po starom - maestro. Sami smisljamo epitete za covjeka, samo kada se sjetim kako su neki dolazili i pricali o nekoj genijalnosti uprave Arsenala koja je starog i bolesnog igraca prodala za pristojan novac, hvala im na jednom od najboljih napadaca svijeta, za vecinu i najboljeg!
Uprkos svemu mi se jednostavno MORAMO pojacati, veznjak a mozda i krilo bi savrseno legli do kraja prelaznog roka. Doduse kojim tempom zavrsavamo transfere dabogda iko dosao ali eto... kazu da se imamo pravo nadati.
Sad za sad smo prvi.
I da, Shelvey je debelo podbacio.
Robin? Ista novo? Sve po starom - maestro. Sami smisljamo epitete za covjeka, samo kada se sjetim kako su neki dolazili i pricali o nekoj genijalnosti uprave Arsenala koja je starog i bolesnog igraca prodala za pristojan novac, hvala im na jednom od najboljih napadaca svijeta, za vecinu i najboljeg!
Uprkos svemu mi se jednostavno MORAMO pojacati, veznjak a mozda i krilo bi savrseno legli do kraja prelaznog roka. Doduse kojim tempom zavrsavamo transfere dabogda iko dosao ali eto... kazu da se imamo pravo nadati.
Sad za sad smo prvi.

I da, Shelvey je debelo podbacio.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- billythekid
- Kontakt:
Valenciji zaista godi 25.
Bravo Robin,bravo Dany.Ostanak Rooneya je nesto najbitnije,ocekujem da ce Nani bit spreman protiv blusa,nek bar pocne sa klupe,sve u svemu lijepo odradjen posaoGGMU
Bravo Robin,bravo Dany.Ostanak Rooneya je nesto najbitnije,ocekujem da ce Nani bit spreman protiv blusa,nek bar pocne sa klupe,sve u svemu lijepo odradjen posaoGGMU
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
I kad ljudi kazu Rooney ne valja.Gusar1995 je napisao/la:RvP (2 gola), Welbeck (2 gola) , Rooney (2 asistencije) ...šta više reći

Lijep gol Danya. Ne iznenadjuje me United. Mnogi su njih podcijenili pred sezonu. Iako je SAF ziva legenda fudbala on je imao i ostavio vrlo jak igracki kadar.
Desetak igraca je ili bilo WC a danas su veterani ili su WC... Najvise takvih u ligi.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ponovo ?

Institucija"You're the man of the match, well done." "Cheers, I'll share it with Welbs."
- billythekid
- Kontakt:
Robin je tata fudbala obozavam ga,al trojicu Robina nebih pogledao za Wazzu nasu ikonu,samo nek nam on ostane niko ne mora doci
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
Eto haterima Welbecka.
Odlican pocetak i vazno za samopouzdanje i mir pred mnogo teskih utakmica.

Odlican pocetak i vazno za samopouzdanje i mir pred mnogo teskih utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- red devil88
- Kontakt:
Lakse smo dosli do pobjede nego sto sam ocekivao , napad nam je strasan samo da se hoce dovesti veznjak jer ne moze Karick sam . Cleverli nula bodova onako moze svako od nas igrati ja ne znam koji mu je dzavo .
Glory Glory Man United !!! 

Persi je ubjedljivo najbolji napadac svijeta. To je kristalno jasno od kada igra za Junajted. U Arsenalu nije imao s kim, mada je i tamo bio fenomenalan.
Velika steta sto umjesto Arsenala nije dosao u Junajted. Postao bi velika fudbalska legenda. Al eto...
Znaci, Runjo dobar? Igrao poluspica?
Kako je uopste izgledala formacija sa Persijem, Velbekom i Runijem?
Je li Kagava ulazio?
Velika steta sto umjesto Arsenala nije dosao u Junajted. Postao bi velika fudbalska legenda. Al eto...
Znaci, Runjo dobar? Igrao poluspica?
Kako je uopste izgledala formacija sa Persijem, Velbekom i Runijem?
Je li Kagava ulazio?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- billythekid
- Kontakt:
Kagawa nije ulazio,meni je sve ovo izgledalo odlicno,samo ostavio bi sve isto protiv Chelsea,jedino Cleverlija zamijenio Andersonom,Rooneya cuvao za drugo
31 December 1941...
Vladari otoka!!!
Vladari otoka!!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Rooney igrao od 60. minute. Tad je Welbeck presao na lijevo krilo i tako je bilo do kraja. Igrao je prilično visoko, mislim isto kao i Robin.
Btw, Rooney nije nešto amanjarabi odigrao, ono za Persija nije asistencija jer mu je dao pas na 35 metara od gola, isto tako i pas za Welbecka samo u šesnaestercu.
Btw, Rooney nije nešto amanjarabi odigrao, ono za Persija nije asistencija jer mu je dao pas na 35 metara od gola, isto tako i pas za Welbecka samo u šesnaestercu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.