Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
http://football-italia.net/38835/juve-make-basta-move
Šta radi ovaj Marotta, kakav Alonso, kasno je sad za njega...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- Ponos Torina
- Kontakt:
Alonso petu operisao nedavno,Nani bi bio dobar posao ali je 12 previse,zadnja godina ugovora nidze veze...Zuniga ce vjerovatno produziti ugovor sa Napolijem...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Marchisio je napisao/la:http://football-italia.net/38835/juve-make-basta-move
Kakav Basta Marotta nide veze uprskao bi transfere ovim potezom tj dovodenjem Baste

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ide da rastereti Pirla (ako ga i ne proda), pa da dijele minutazu na tom mjestu zadnjeg veznog..ako vec nema para za Veratija ili Kondogbiju onda je Alonso odlican izbor. jbg situacija je takva kakva je, para izgleda u Italiji nema ni za lijeka. Samo par timova je trosilo da se kaze, ostali su samo namirili iz prodaje igraca ili nisu ni trosili nista preko 10 miliona sto je mizerno na danasnjem vaktu..
vidimo da je Juve potrosio 32-33 miliona do sad i da je to najvise u Italiji mozda i ubjedljivo, a s druge strane vidimo da neki timovi i to ne tako veliki timovi barataju tim ciframa i bacaju 20-30 miliona na jednog igraca ko iz pic.ke.
eh sad slozio bih se u onom dijelu da kad vec nema para nema smisla dovoditi Pelusa ili Padoina nego se treba okrenuti maksimalnom podmladjivanju igrackog kadra na tim backup pozicijama. Imamo izgleda vise novca nego Milan, sad samo treba uzeti donekle njihov recept za podmladjivanje tima pa umjesto Pelusa, Padoina, Pepea, Storarija da tu budu neki talentovani klinci a kljucne pozicije nek drze provjereni igraci. Iz tog razloga sam ja i zagovarao prodaju Markzija, jer nema para. Nama je prodaja Vidala ili Pogbe ili Markizija neminovnost u nekom momentu,a on je od ta 3 po meni definitivno najlosiji. Izgleda da u Italiji nema drugog nacina za napredak osim prodaje pa reinvestiranja. Njih 3 su nas kapital...Milan je svoj kapital morao da proda prvi pa to eto nije ispalo bas najbolje, s druge strane Roma je morala da proda pa sad djeluje jaca, Napoli je takodjer prodao svoj kapital kao i Fiorentina i djeluje kao da su oba ta kluba pametno investirala i postali jaci.
i nas ceka izbor ili prodaja jednog od tri kapitalna igraca ili da se ne zalimo sto nam je vrhunac prelaznog roka Ljorente i Alonso free ili igraci tipa Teveza i Nanija za do 10 miliona.. ja sam ipak za prvu opciju prodaje, Juve je i u proslosti cesto prodavao kapitalne igrace i uvijek je iznalazio nacin da od tih para izadje jaci nego sto je bio- ne sumnjam da bi i sad.
vidimo da je Juve potrosio 32-33 miliona do sad i da je to najvise u Italiji mozda i ubjedljivo, a s druge strane vidimo da neki timovi i to ne tako veliki timovi barataju tim ciframa i bacaju 20-30 miliona na jednog igraca ko iz pic.ke.
eh sad slozio bih se u onom dijelu da kad vec nema para nema smisla dovoditi Pelusa ili Padoina nego se treba okrenuti maksimalnom podmladjivanju igrackog kadra na tim backup pozicijama. Imamo izgleda vise novca nego Milan, sad samo treba uzeti donekle njihov recept za podmladjivanje tima pa umjesto Pelusa, Padoina, Pepea, Storarija da tu budu neki talentovani klinci a kljucne pozicije nek drze provjereni igraci. Iz tog razloga sam ja i zagovarao prodaju Markzija, jer nema para. Nama je prodaja Vidala ili Pogbe ili Markizija neminovnost u nekom momentu,a on je od ta 3 po meni definitivno najlosiji. Izgleda da u Italiji nema drugog nacina za napredak osim prodaje pa reinvestiranja. Njih 3 su nas kapital...Milan je svoj kapital morao da proda prvi pa to eto nije ispalo bas najbolje, s druge strane Roma je morala da proda pa sad djeluje jaca, Napoli je takodjer prodao svoj kapital kao i Fiorentina i djeluje kao da su oba ta kluba pametno investirala i postali jaci.
i nas ceka izbor ili prodaja jednog od tri kapitalna igraca ili da se ne zalimo sto nam je vrhunac prelaznog roka Ljorente i Alonso free ili igraci tipa Teveza i Nanija za do 10 miliona.. ja sam ipak za prvu opciju prodaje, Juve je i u proslosti cesto prodavao kapitalne igrace i uvijek je iznalazio nacin da od tih para izadje jaci nego sto je bio- ne sumnjam da bi i sad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nani i Mubarak Wakaso mogu se dovesti za maksimalno 20 miliona, i imamo širinu i za 4-3-3. Ovo bi bio odličan PR, Nani (26) Wakaso (23). Prodati ovo ostalo do kraja i zdravo 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
To bi bilo super.. Wakaso (njega nisam nikad gledao), Nani i Eriksen su odlični a cijene su im sasvim prihvatljive 10-15mil... al' pitanje je da li su u klubu uopšte zainteresovani za njih.. prije će kupit Bonaventuru, Lodia ili nekog novog Pelusa iz Atalante, samo nek je italijanPadovan je napisao/la:Nani i Mubarak Wakaso mogu se dovesti za maksimalno 20 miliona, i imamo širinu i za 4-3-3. Ovo bi bio odličan PR, Nani (26) Wakaso (23). Prodati ovo ostalo do kraja i zdravo

To za Bastu nadam se da je patka.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Steva i Richmond za opstanak u ligiYucca je napisao/la:Boakye sutra zvanicno na posudbu u Elche

Edit: Naniju ciganu daleko kuca od Torina bila.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Ponos Torina
- Kontakt:
AC Milan are set to launch a move to sign Alessandro Matri from Juventus. (****: Gazzetta dello Sport)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Trequartista
- Kontakt:
A kakvu sam danas scenu imao u gradu.
Ide neki turist u Juventusovom dresu i ja mu prilazim on kreno da se odmiče, konta uradit ću mu nešto, ja mu kažem da i ja navijam za Juve kad se poče smijati.

Ide neki turist u Juventusovom dresu i ja mu prilazim on kreno da se odmiče, konta uradit ću mu nešto, ja mu kažem da i ja navijam za Juve kad se poče smijati.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Dva nova mlada igraca Juventusa su izleda Sergio Buenacasa, valjda mu tako ime i Vlad Marin iz City-a
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Raiola je kralj
kaze ako je Real spreman platiti 100 miliona za Balea onda Pogba vrijedi 200 miliona zakon trzista

Marotta me poceo nervirati jos 5 dana do kraja prelaznog roka jos nije prodao viska napadace one balvane PDC,Peluso itd se nije rijesio i beka nismo jos doveli bojim se da cemo ostati sa 6 napadaca u ekipi bez beka kojeg necemo dovesti ili ce Marotta u zadnji tren dovesti Bastu
i opet nismo dobili nista gomilamo polovnjake nide veze
i davanje plata igracima koji nece igrati
Matri,Quaglia itd... koji ce najvjerovatnije ostati 

Marotta me poceo nervirati jos 5 dana do kraja prelaznog roka jos nije prodao viska napadace one balvane PDC,Peluso itd se nije rijesio i beka nismo jos doveli bojim se da cemo ostati sa 6 napadaca u ekipi bez beka kojeg necemo dovesti ili ce Marotta u zadnji tren dovesti Bastu

- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa nije ovo fifa manager da se igraci tek tako dovode. Meni uopste ne smeta dolazak Xabi Alosna ukoliko je po free tranferu uprkos godinama, jer je taj covjek sampion i sigurno ce doprinjeti kvalitetu tima vise nego recimo Eriksen koji moze ispasti kao skroz losa investicija vrijedna 15 mil..
Alessandro Del Piero !
Ma nije free, frajer uzima godisnje 5 miliona plate! I onda za 3 godine dobijes 15, a eriksen uzima 2miliona, i nakon 3 godine i ako bude losa investicija, nije toliki minus kako ispada... usput mislim da bi dovodjenje xabi bilo katastrofalno rjesenje, mozda jesam previse subjektivan al jednostavno ga ne volim!10DelPiero je napisao/la:Pa nije ovo fifa manager da se igraci tek tako dovode. Meni uopste ne smeta dolazak Xabi Alosna ukoliko je po free tranferu uprkos godinama, jer je taj covjek sampion i sigurno ce doprinjeti kvalitetu tima vise nego recimo Eriksen koji moze ispasti kao skroz losa investicija vrijedna 15 mil..
Max Allegri
- Trequartista
- Kontakt:
Xabi odličan igrač, još ako dođe besplatno trebamo se nabijati nogom u guzicu.
Protiv Lazia istih startnih 11 kao u prve dvije utakmice. Bilo bi lijepo pobijediti i dvije teške utakmice okončati sa maksimalnim učinkom.

Protiv Lazia istih startnih 11 kao u prve dvije utakmice. Bilo bi lijepo pobijediti i dvije teške utakmice okončati sa maksimalnim učinkom.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
-
- Kontakt:
da hoće Nani doć...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mislio sam bez ikakve odstete ali plata ga itekako odbija, mislio sam da bi to bilo jedno 2-3 mil..Mig_Mig je napisao/la:Ma nije free, frajer uzima godisnje 5 miliona plate! I onda za 3 godine dobijes 15, a eriksen uzima 2miliona, i nakon 3 godine i ako bude losa investicija, nije toliki minus kako ispada... usput mislim da bi dovodjenje xabi bilo katastrofalno rjesenje, mozda jesam previse subjektivan al jednostavno ga ne volim!10DelPiero je napisao/la:Pa nije ovo fifa manager da se igraci tek tako dovode. Meni uopste ne smeta dolazak Xabi Alosna ukoliko je po free tranferu uprkos godinama, jer je taj covjek sampion i sigurno ce doprinjeti kvalitetu tima vise nego recimo Eriksen koji moze ispasti kao skroz losa investicija vrijedna 15 mil..
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.