RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tuzlacity2017
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tuzlacity2017 » 17 apr 2019, 16:44

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
tuzlacity2017 je napisao/la:Na žalost opet se vraća ono vrijeme poslijeratnih utakmica.Strašno.

https://www.facebook.com/watch/?v=2072742282820964

Lujo Ilić-glavni penga goška pedvodi hajku na fudbalere Slobode.Divlji zapad ,nema šta.Pa se ti poslije ovoga sažali na Velež,goškov bratski klub.
Da se sazalis na Velez :lol: :lol: pa mazlume jedan Velez je sada u drugoj ligi jaci od sise,slobode i goska zajedno :thumbup:

Kad vas covjek skupi mozete svi pod sijalicu stati. To je sazaljenje

Ovo je ponos i o ovome mozete samo sanjat. Da ne mozete svi na stadion stati kada dodjete. Pusti snovi za vas malene :wave:
slika

**** ligu,**** sve,**** rang i da smo osma liga opet ce nas Velez ovoliko skupit gdje god da igramo. To vas klubove bez navijaca Sloboda,City,Krupa najvise boli :lol: :lol: :wave:
.............
- Ne moramo se vratiti raja moja fina ali cast i postenje necemo dati. Necemo biti **** i prodavati se niti ce sirotinja trositi nase pare koje bi im davali za bodove. Nasa petokraka i antifasisticka istorija je najveci problem. Da nam je mjesec i zvijezda na grbu vec bi bili 4 puta sampioni. Prijatelja nemamo u ovoj drzavi osim sebe. Vidite kako dusmani jedu muda sto nas je 4-5 hiljada kuci protiv Capljine ili Bratstva ili sto nas 3000 ode u Sarajevo. Nama liga nije mjerilo ljubavi i nasu ljubav prema Velezu nista ne moze izmjeriti zato i jesmo posebni. Nemojte na Ibru i upravu jer niste svjesni protiv cega se borimo casno i posteno. Mnogima je to smijesno ali vjerujte da cemo im se i mi smijati kad im Bandic bude svirao nepostojeci penal i izbije titulu ili Grgic podigne zastavicu i ponisti cist gol za plasman u pl. Zaboravili su to neki pa masu olimpikovim dresovima. Sve ce doci na svoje i cast i postenje nikada ne smijemo izgubiti. Biti navijac Veleza je nesto najteze na svijetu ali ja sam brato ponosan na njega i nikad nebi ovu petokraku mjenjao. Raja volim vas sve i svi protiv Slavena pa u Jajce. Idemo posteno pa dokle dodjemo. Kada se pogledamo u ogledalo sutra i kada pogledamo grb kluba vjerujte da cemo biti ponosni jer niko nije ku.rac gurao u njega. To je nasa najveca pobjeda
.....

Mahsuz za uspomenu od onog ko se ne stidi mjeseca i zvijezde.

...........................

-Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža ogorčeni zbog namještene utakmice
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Maj 23, 2012
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u kratkom razmaku, u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima. Situacija se ubrzo smirila.
Svoje ogorčenje zbog, kako sami pišu, namještene utakmice, navijači Veleža iskazuju i na Facebook stranici ovog kluba
-'Očevi su nam po 9 mjeseci bili logorima Dretelj, Heliodrom i Gabela, pustili ustaše za par hiljada maraka. Fuj, gade mi se, žao mi je Slobode...ovo nije ni N od nogometa. Fujjjj'. 'Je.. vas GOŠK, stvarno ste razočarali, sram vas bilo, stidite se, namiještate utakmice, prodane duše'... 'Ugasi se više samo nas sramotiš', 'Fuj gamad!', samo su neke od poruka.

(Bportal.ba)
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 17 apr 2019, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 apr 2019, 16:51

Svi u Jajce :opaopa:
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 17 apr 2019, 17:07

tuzlacity2017 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
tuzlacity2017 je napisao/la:Na žalost opet se vraća ono vrijeme poslijeratnih utakmica.Strašno.

https://www.facebook.com/watch/?v=2072742282820964

Lujo Ilić-glavni penga goška pedvodi hajku na fudbalere Slobode.Divlji zapad ,nema šta.Pa se ti poslije ovoga sažali na Velež,goškov bratski klub.
Da se sazalis na Velez :lol: :lol: pa mazlume jedan Velez je sada u drugoj ligi jaci od sise,slobode i goska zajedno :thumbup:

Kad vas covjek skupi mozete svi pod sijalicu stati. To je sazaljenje

Ovo je ponos i o ovome mozete samo sanjat. Da ne mozete svi na stadion stati kada dodjete. Pusti snovi za vas malene :wave:
slika

**** ligu,**** sve,**** rang i da smo osma liga opet ce nas Velez ovoliko skupit gdje god da igramo. To vas klubove bez navijaca Sloboda,City,Krupa najvise boli :lol: :lol: :wave:
.............
- Ne moramo se vratiti raja moja fina ali cast i postenje necemo dati. Necemo biti **** i prodavati se niti ce sirotinja trositi nase pare koje bi im davali za bodove. Nasa petokraka i antifasisticka istorija je najveci problem. Da nam je mjesec i zvijezda na grbu vec bi bili 4 puta sampioni. Prijatelja nemamo u ovoj drzavi osim sebe. Vidite kako dusmani jedu muda sto nas je 4-5 hiljada kuci protiv Capljine ili Bratstva ili sto nas 3000 ode u Sarajevo. Nama liga nije mjerilo ljubavi i nasu ljubav prema Velezu nista ne moze izmjeriti zato i jesmo posebni. Nemojte na Ibru i upravu jer niste svjesni protiv cega se borimo casno i posteno. Mnogima je to smijesno ali vjerujte da cemo im se i mi smijati kad im Bandic bude svirao nepostojeci penal i izbije titulu ili Grgic podigne zastavicu i ponisti cist gol za plasman u pl. Zaboravili su to neki pa masu olimpikovim dresovima. Sve ce doci na svoje i cast i postenje nikada ne smijemo izgubiti. Biti navijac Veleza je nesto najteze na svijetu ali ja sam brato ponosan na njega i nikad nebi ovu petokraku mjenjao. Raja volim vas sve i svi protiv Slavena pa u Jajce. Idemo posteno pa dokle dodjemo. Kada se pogledamo u ogledalo sutra i kada pogledamo grb kluba vjerujte da cemo biti ponosni jer niko nije ku.rac gurao u njega. To je nasa najveca pobjeda
.....

Mahsuz za uspomenu od onog ko se ne stidi mjeseca i zvijezde.

...........................

-Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža ogorčeni zbog namještene utakmice
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Maj 23, 2012
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u kratkom razmaku, u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima. Situacija se ubrzo smirila.
Svoje ogorčenje zbog, kako sami pišu, namještene utakmice, navijači Veleža iskazuju i na Facebook stranici ovog kluba
-'Očevi su nam po 9 mjeseci bili logorima Dretelj, Heliodrom i Gabela, pustili ustaše za par hiljada maraka. Fuj, gade mi se, žao mi je Slobode...ovo nije ni N od nogometa. Fujjjj'. 'Je.. vas GOŠK, stvarno ste razočarali, sram vas bilo, stidite se, namiještate utakmice, prodane duše'... 'Ugasi se više samo nas sramotiš', 'Fuj gamad!', samo su neke od poruka.

(Bportal.ba)
Objavi i ostale meceve sloga velez :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2019, 18:36

U BIH kada je neka sudacka lakrdija i postigne se efekat kontas sutra ce biti bolje, biti ce regularno do kraja. A ovi samo sacekaju 5-6 dana da se prestane pricati i nastave po svom, realno mraka u BIH fudbalu kakve je nema na Zemaljskoj kugli. Hostapleri koje ne bi mogao otjerati ni Platini. Da im Evropska organizacija zaprijeti i kaze ne moze vise tako oni bi odbili da poslusaju. Nevjerovatno u kakvom pokvarenom drustvu zivimo.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 apr 2019, 18:56

4 mjeseca vam nema Ibre. Namjerno ovo sve rade.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 apr 2019, 19:01

Hahhahaha cuj 4 mjeseca joj al ce vas povaljat fino hehehehe hocete vi na postenjaka sve

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 17 apr 2019, 19:29

Sramota jbt, čuj 4 mjeseca.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 apr 2019, 19:40

A sudija ovo kolo :facepalm: ,svaka im cast na ovakvim mudima definitivno se nikoga ne boje i rade sta hoce.
#musvdg

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 apr 2019, 20:01

No sikiriki. Ipak ste vi grande Velez. Iza vas ce stati legende, FIFA i UEFA. Pisma i dopise ste vec pisali.
Koje ste vi prepotentne budaletine te ne moze se sa nama tako nismo mi neko selo itd. Mi smo giganti. A ljudi vas malo po malo silje. I na kraju vas nasiljili do jednog boda. A vi samo i dalje zajedno sa Ibrom svirajte ku rcu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 apr 2019, 20:04

tuzlak1987 je napisao/la:U BIH kada je neka sudacka lakrdija i postigne se efekat kontas sutra ce biti bolje, biti ce regularno do kraja. A ovi samo sacekaju 5-6 dana da se prestane pricati i nastave po svom, realno mraka u BIH fudbalu kakve je nema na Zemaljskoj kugli. Hostapleri koje ne bi mogao otjerati ni Platini. Da im Evropska organizacija zaprijeti i kaze ne moze vise tako oni bi odbili da poslusaju. Nevjerovatno u kakvom pokvarenom drustvu zivimo.
Sudije se suspenduju samo zbog galame. Makne ih se neko vrijeme da se malo situacija smiri pa opet kao da nista nije bilo.

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 17 apr 2019, 20:10

combe je napisao/la:No sikiriki. Ipak ste vi grande Velez. Iza vas ce stati legende, FIFA i UEFA. Pisma i dopise ste vec pisali.
Koje ste vi prepotentne budaletine te ne moze se sa nama tako nismo mi neko selo itd. Mi smo giganti. A ljudi vas malo po malo silje. I na kraju vas nasiljili do jednog boda. A vi samo i dalje zajedno sa Ibrom svirajte ku rcu.
Reci sekici da cemo opet doci

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 17 apr 2019, 20:16

Brandao između Sarajeva i Želje

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 17 apr 2019, 20:23

fujjj kakvi smradovi cuj 4 mjeseca,da smo normalna drzava svi klubovi bi podrzali veleza i rahimica ,al posto nismo tako nam je kako nam je

nadam se ipak da ce sljedecu sezonu Velez igrat tamo gdje mu je imjesto znaci u premiyer ligi :bih: pozzz rodzeni
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 17 apr 2019, 20:24

FK Velež u velikim problemima: Ibro Rahimić žestoko kažnjen!

Zbog incidenta na Otoci
Trener Veleža, Ibro Rahimić, suspendovan je na četiri mjeseca zbog incidenta na derbiju protiv Olimpika.

E. Čaušević
17.04.19. 18:33

slika

Naime, danas je održana sjednica Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, a glavna tema bio je derbi Olimpika i Veleža koji se prije nekoliko sedmica igrao u Sarajevu.

Rahimić se tokom derbija sa Olimpikom ponašao poprilično nesportski zbog čega je protiv njega pokrenut disciplinski postupak sa suspenzijom odmah nakon meča na Otoci.

Trener Veleža nije vodio svoj tim nakon tog meča, a danas je saznao i konačnu kaznu. Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih Savezu prema Rahimiću nije bilo milosti i on je suspendovan na čak četiri mjeseca što je veliki problem za Rođene koji se bore za prvo mjesto i Premijer ligu BiH.

Podsjećamo, za vrijeme meča na Otoci trener Veleža u nekoliko navrata je izgubio živce te je domaćim igračima, što je i sam priznao poslije susreta, uputio niz nepristojnih psovki.

Zeba razočaran prijetnjama Rahimića: To je njegova sramota, nismo na ulici!
Nakon utakmice protiv Veleža veliko razočaranje pokazao je iskusni igrač Olimpika, Zajko Zeba, za kojeg je Rahimić rekao da ga je vrijeđao, ali je igrač Olimpika to demantova i objasnio šta se desilo.

Rahimić je priznao psovanje ustaške majke Danijelu Stojanoviću, prvotimcu Olimpika, ali i da ga Zajko Zeba vrijeđao.

"Nikad to ne bih Zebi uradio prvi, 100 puta mi je opsovao majku. On misli da je neka ličnost, neki kabadahija", istakao je između ostalog Rahimić.

SportSport.ba je kontaktirao Zebu koji je odlučio da odgovori na prozivke trenera Mostaraca.

"On je trener sa licencom, a tako se ponaša. To je njegova sramota, priznao je da je psovao Stojanoviću. Neću ni da odgovaram na te prijetnje, zna se valjda ko prijeti...", kazao je Zeba.

Ističe da želi da se strasti što prije smire.

"Nismo na ulici. Mi trebamo biti sportski uzori mlađima, a ne da budemo uličari. Trener treba da je pedagog, da smiruje strasti ako dođe do varnica".

.......................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 17 apr 2019, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 17 apr 2019, 20:25

HORHE je napisao/la:Brandao između Sarajeva i Želje
Gdje to onda dođe?? Skenderija!! Hahahaha

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 17 apr 2019, 20:26

:lol: :lol:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 17 apr 2019, 20:27

lile je napisao/la:
Gdje to onda dođe?? Skenderija!! Hahahaha
:lol:

Prije da ce na desnu obalu iz pravca Baščaršije

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 apr 2019, 20:35

MUSVDG je napisao/la:
combe je napisao/la:No sikiriki. Ipak ste vi grande Velez. Iza vas ce stati legende, FIFA i UEFA. Pisma i dopise ste vec pisali.
Reci sekici da cemo opet doci
Budem joj rekao. Ali prije dva tjedna se niste pokazali kao neki yebaci. Ono vise dode kao pusionicari.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 apr 2019, 20:39

Realno gledano premala je kazna cetri mjeseca... trener mora da bude uzor drugima i da se ponasa kako treba.. ocekivo sam godinu dana kazne...

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 17 apr 2019, 20:41

Luda kuca brato
Ti si naša ljubav jedina!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.