Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Vida i RVP majstori.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jao kakav gol Robina

Joj v. Persia mašine... 

Kakav doktor fudbala.. :ugeek:
Tesko da protiv ikoga mi mozemo izdominirati sredinu, pogotovo ne protiv Swanselone, posebno sa Cleverleyom u prvih 11 kojem oci kao da su na ledjima pa svaka lopta ide nazad. Giggs je previse takodjer grijesio ali ga izvadi onaj pas za prvih gol.
Niko ne spominje, konacno, asistenciju Valencie?
Ono je fkt majstorski odradio, treba mu se priznati, Welbeck na pravom mjestu u pravo vrijeme, Robin je stvarno majstorcina samo takva, pa covjek sve zna s loptom. Odbrana je OK samo je Ferdinand brate dragi pre-pre-pre-pre SPOR! Pa njega svaki igrac laganini moze prehodati, o nekom sprintu necu ni da mislim. mahao bi za njim k`o za autobusom. Kao da covjek najvise vremena provodi u teretani pa se ukrutio, vidi mu se po rukama najbolje. Jones nimalo nije impresionirao na beku, nije doduse niko ni ocekivao jer on tamo ne treba igrati, najbolji je na stoperu.
Ovdje nista nije gotovo, Bony ulazi pocetkom drugog dijela sigurno sto ce biti pravi test, pogotovo za Ferdinanda. Ovo je s razlogom opasan rezultat ako ekipa nije psihicki pripremljena do zeljenog nivoa, sami znamo koliko smo puta drugim ekipama okretali iste, ili slicne, rezultate.
Ugl. molimo boga da dodje veznjak do kraja prelaznog roka. Moramo sredinu pojacati, Carrick ne moze sam jednostavno.
Jos jednom, RVP jestjednako TATA
Niko ne spominje, konacno, asistenciju Valencie?

Ovdje nista nije gotovo, Bony ulazi pocetkom drugog dijela sigurno sto ce biti pravi test, pogotovo za Ferdinanda. Ovo je s razlogom opasan rezultat ako ekipa nije psihicki pripremljena do zeljenog nivoa, sami znamo koliko smo puta drugim ekipama okretali iste, ili slicne, rezultate.
Ugl. molimo boga da dodje veznjak do kraja prelaznog roka. Moramo sredinu pojacati, Carrick ne moze sam jednostavno.
Jos jednom, RVP jestjednako TATA
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Anderson je igračina, za ovog Cleverleya, lik igra isto žensko a za takve nema mjesta u Unitedu. Anderson bar ima m**a, a pasove ko ovaj može davati i Varupa. Smiješni precijenjeni Englezi...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Michu je **** zivotinja. Strah me samo njegovog mahanaja oko uha...**** ga...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja nisam ovo ni očekivo, očekivo sam patnju, i onda u Moyes time-u pobjedu, al ovako je još bolje, samo da se kakaav u sredini dovede, da možemo hebat i ove ostale
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kako bi bilo lijepo da ga Rooney zabije.
Zabio bi sad da mu nije stomak bio u ofsajdu
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Zabio bi sad da mu nije stomak bio u ofsajdu

nek' Moyes dovede Altidora

EDIT: eh sad Evra nije imao srece

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Doktoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Kakva igracina , strasno ...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kako neko može reći da on nije najbolji igrač lige, kako? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pa majstore... 
Najbolji napadač svijeta!

Najbolji napadač svijeta!
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nevjerovatno... Kakvog samo majstora imamo.. Kakav genije fudbala... Sve sto radi ima smisla... Oooooooooooooooooo Robin Van Persie...................
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pffff moglo je biti i vise, ali i ovo je dosta 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kakav car, ubjedljivo najjaci spic na planeti!!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
United nastavlja dominaciju.
Ovaj meč dosta podsjeća na onaj prošlosezonski protiv Newcastlea u gostima, oni imaju nekakvu jalovu dominaciju, a mi trpamo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.