FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jasara moze pravoliniski 10 dana trcati
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Kakva je situacija na treningu, je li iko malo provirio
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Bersaga
- Kontakt:
Čitam ovaj članak da će pokojni Odović dobiti mural u Ilijašu, na terenu gdje je napravio prve fudbalske korake. Nikad neću zaboraviti onu izjavu poslije poraza od Krupe u gostima. Prežalosno je kakva je nepravda u više navrata učinjena ovom čovjeku, a doktor je za sve ove "edukovane trenere".
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Neki i povraćaju.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Tačno još mjesec dana i onda ćemo obilježiti tri godine kako nema našeg maestra. 15.12.2020. godine, napustio nas je naš Oda.
Eh taj posebni Oda. Veliki fudbaler, kasnije veliki trener a najprije velika ljudska gromada. Mnogi su se ogriješili o tog čovjeka, pa čak i mi navijači.
Imao je pokojni Oda posla sa puno kvarnjaka, mnogo toga su mu obećali, malo toga ispunili, tjerali ga kao psa a kad je trebalo opet su ga tražili.
Oda nije umio da kaže ne, pogotovo onda kada ga Željo treba i kada ga Željo traži a činjenica je da smo ga tražili samo kad je bilo gusto i kad je trebalo okrenuti priču da se ne priča o nečem drugom.
I nikad nijednu lošu riječ nisi mogao čuti od njega, ni prema kome, a mnogi su to puno puta zaslužili.
Čovjek je svoje zdravlje potrošio zbog Želje. I opet smo mu malo dali, koliko je on nama. Zauvijek će ostati u sjećanju ona dobrota kojom je odisao.
Nikad nisam i nikad neću zaboraviti onaj trenutak kad je napustio stadion, krenuo prema kapiji, lagani hod, blagi osmijeh i ruka u zraku. To je trenutak koji me baš zabolio i jedan od težih momenata, a bilo ih je još puno u 35 godina, koliko pratim Želju.
P.S - da li neko ima tu sliku? Pretražio sam mnoge portale ali nisam mogao pronaći.
Eh taj posebni Oda. Veliki fudbaler, kasnije veliki trener a najprije velika ljudska gromada. Mnogi su se ogriješili o tog čovjeka, pa čak i mi navijači.
Imao je pokojni Oda posla sa puno kvarnjaka, mnogo toga su mu obećali, malo toga ispunili, tjerali ga kao psa a kad je trebalo opet su ga tražili.
Oda nije umio da kaže ne, pogotovo onda kada ga Željo treba i kada ga Željo traži a činjenica je da smo ga tražili samo kad je bilo gusto i kad je trebalo okrenuti priču da se ne priča o nečem drugom.
I nikad nijednu lošu riječ nisi mogao čuti od njega, ni prema kome, a mnogi su to puno puta zaslužili.
Čovjek je svoje zdravlje potrošio zbog Želje. I opet smo mu malo dali, koliko je on nama. Zauvijek će ostati u sjećanju ona dobrota kojom je odisao.
Nikad nisam i nikad neću zaboraviti onaj trenutak kad je napustio stadion, krenuo prema kapiji, lagani hod, blagi osmijeh i ruka u zraku. To je trenutak koji me baš zabolio i jedan od težih momenata, a bilo ih je još puno u 35 godina, koliko pratim Želju.
P.S - da li neko ima tu sliku? Pretražio sam mnoge portale ali nisam mogao pronaći.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne sekiraj se sutra će Štila mahalat kako ovaj veze nema sa životomStrikeWarzone je napisao/la: ↑15 nov 2023, 21:03Neki i povraćaju.![]()

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kakvi amateri igraju kod nas 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Nadam se samo da ne treniraju svi istim tempom da ih je podijelio jer ako ovako nastave nece nam imat ko igrat utakmicu sa posusjem.
Rustemovic je pao ocekujem da mu se priključe Gasal, Alison, Turananjin, Stilic, Kosoric, Cocalic
Rustemovic je pao ocekujem da mu se priključe Gasal, Alison, Turananjin, Stilic, Kosoric, Cocalic

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
zato 90% igraca kad ode vani iz ove lige crkne na prva tri treninga i najcesca povreda je istegnuce trbusnog misica nije bez razloga to, ne smijem ni da zamislim sta bi bilo kad bi ovi bili pod rezimom kao igraci u ligama petice

jbt vani je to posao od osam do pet svaki dan, kod nas dodje zajebava se sahatak i haj ciku il u grad
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑15 nov 2023, 21:37Tačno još mjesec dana i onda ćemo obilježiti tri godine kako nema našeg maestra. 15.12.2020. godine, napustio nas je naš Oda.

Dosta su u hodali po terenu godinama vec, nek sad moraju i na treningu trcati. Ne zalim nijednu povredu jer bez trke nema ni igre danas.
Nadam se da ce kvazisportistima od sad biti zatvorena vrata naseg kluba, imaju slaviju i tako slicne klubove ako hoce da glume konobare i igraju fudbal.
Nadam se da ce kvazisportistima od sad biti zatvorena vrata naseg kluba, imaju slaviju i tako slicne klubove ako hoce da glume konobare i igraju fudbal.
-
- Kontakt:
Mozda glupo poređenje sa nasom ligom, al pogledati dokumentarac Take the Ball Pass the Ball o Pepovoj Barci, samo bi se shvatilo koliko smo svi zajedno u ligi daleko od tog profi nivoa. Da se vidi koliko su ljudi trenirali ko mazge, prvo kondicija i trcanje.Robust je napisao/la: ↑15 nov 2023, 22:29zato 90% igraca kad ode vani iz ove lige crkne na prva tri treninga i najcesca povreda je istegnuce trbusnog misica nije bez razloga to, ne smijem ni da zamislim sta bi bilo kad bi ovi bili pod rezimom kao igraci u ligama petice![]()
ja mislim da bi im se klanjala kolektivna dzenaza
jbt vani je to posao od osam do pet svaki dan, kod nas dodje zajebava se sahatak i haj ciku il u grad
A onda drugi trening poslije podne za rad sa loptom i taktiku. Ukupno po 5 sati treniranja visokog intenziteta, svaki dan.
Na to dodaj ono sto kaze Svabo Osim za trcanje, kako bez trcanja svaka taktika pada u vodu i sve bude jasnije. Znaci ne moze ni ona tiki-taka bez velike trke, velike kondicije i pokrivanja terena.
Kod nas se na utakmici trci 20-tak minuta, onda 20 odmara u nekom leru, 15 se branimo i onda malo pred kraj zaganjaju i nesto napadnu...zasto ? pa ne mogu jadnici, nemaju snage ni za poluvijeme u visokom intenzitetu. Sjeti se, mi smo se protiv Goska ugasili od 70 minute, citava ekipa jbt, nestalo goriva, ne moze niko potrcati. To je osnovna boljka BH fudbala.
- MocMahale444
Ova slika iskreno boli, svega mi.
Od pokojnog Ode mi nemamo igre, jesmo imali par utakmica pod Basicem sto je izgledalo na nesto slicno.
Naravno klan je namjestio Odu da bi uvalili Kuhara na tu poziciju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- jointunija
- Kontakt:
Situacija je teška za većinu

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Jel te stid pisati te gluposti? Razmisliš li prije nego što pritisneš pošalji?MocMahale444 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 05:26Ova slika iskreno boli, svega mi.
Od pokojnog Ode mi nemamo igre, jesmo imali par utakmica pod Basicem sto je izgledalo na nesto slicno.
Naravno klan je namjestio Odu da bi uvalili Kuhara na tu poziciju.
Kakav moron.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Oda u tri mandata imao manje poraza od Basica koji je tu proveo pola godine, bas je za poredjenja.
Treba li napomenuti i da je uzeo vise para od njega..
Samo me zanima koji je tad klan mogao podmetati noge Odovicu? Tiago-Kokot- Stokic vjerovatno, inace su to klasni igraci sto su i kasnije dokazali.
Treba li napomenuti i da je uzeo vise para od njega..
Samo me zanima koji je tad klan mogao podmetati noge Odovicu? Tiago-Kokot- Stokic vjerovatno, inace su to klasni igraci sto su i kasnije dokazali.
Trenutno korisnika/ca: JuzniVjetar1979, Kajkutenjoyer i 44 gosta.