PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
A daj nemoj zajebati da ih nije bilo? Hahahaha nisam gledao utakmicu pa ne znam.
Sent from my E2303 using Tapatalk
VAtreno jutro u Mostaru, pastrmka iz ribe kreno na krmka da ga uhvati nespremnog. Al' kurko, taj tuca kamen od ranog jutra. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije nikako, bilo kao 6 zainteresovanih i nisu ni dosli.arelinho je napisao/la:A daj nemoj zajebati da ih nije bilo? Hahahaha nisam gledao utakmicu pa ne znam.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Mostaru je jutros došlo do narušavanja javnog reda i mira, a prema nepotvrđenim informacijama riječ je o sukobu navijača Veleža i Zrinjskog.Lakoste je napisao/la:VAtreno jutro u Mostaru, pastrmka iz ribe kreno na krmka da ga uhvati nespremnog. Al' kurko, taj tuca kamen od ranog jutra.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Cirkus skupinica. Na Koševo hoće 30 ih jedva dođe na Otoku neće nikako 

SRETAN BROJ - 1725
Jedini čovjek koji je kupio klub za 0 km.starina je napisao/la:Odoh na lobotomiju jebla vas ona,nevjerovatni su svi krivi samo im Miske prav,utjerace im brze neg sto mogu zamislit...
SRETAN BROJ - 1725
Samire Bekriću javi se Aldinu Džidiću i Sindikatu profesionalnih fudbalera BiH. Javno digni glas protiv tiranije i kako ti kažeš kriminala i netačnog poslovanja.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Ko hoće realno da pogleda za sve dobro što se u Željezničaru desilo je zaslužan Misimović a za sve loše su zaslužni bivši uposlenici kluba, zato su i bivši jel tako. Sasvim logična analogija.
Samo ovdje se propušta jedna bitna činjenica.
Kaže Edis tražio igrača on promašaj. Pošteno. Ko je Edisa postavio i dao mu ovlasti da traži igrača?
Kostić tražio igrača promašio. Pošteno. Ko je postavio Kostića, smijenio Edisa i dao mu ovlasti da traži igrača?
Zaposlim ja diletantna i on mi uprska biznis i ja kažem radnik kriv, dovedem goreg od njeg, on ga još sroza, opet radnik kriv. A ja ih sve zaposlio.
Kaže Edis tražio igrača on promašaj. Pošteno. Ko je Edisa postavio i dao mu ovlasti da traži igrača?
Kostić tražio igrača promašio. Pošteno. Ko je postavio Kostića, smijenio Edisa i dao mu ovlasti da traži igrača?
Zaposlim ja diletantna i on mi uprska biznis i ja kažem radnik kriv, dovedem goreg od njeg, on ga još sroza, opet radnik kriv. A ja ih sve zaposlio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kostic trazio Husica i Bevaba.

Tamo su svi krivi od trenera,igraca pa cak i Osim je krivac,Miske im oci otvorio dusa draga on misli uvijek dobro svom klubu... 

Jeste 100%,tako kaze Miske i libotomci ne sujmljaju nikad u svog vodju....Lakoste je napisao/la:Kostic trazio Husica i Bevaba.![]()
![]()
:leolno:

-
- Kontakt:
Bio je stadion fino popunjen rajom iz Tuzle.arelinho je napisao/la:A daj nemoj zajebati da ih nije bilo? Hahahaha nisam gledao utakmicu pa ne znam.
A sto se ovih tice, svega ih se 6 prijavilo za Otoku. To dovoljno govori u kakvom su kur*u.

Ko je dao ovlasti da vam menadzeri "preuzmu" klub? Sto Petrovic nije htio kod vas? Jel posteno od uprave da dadne ovlasti da trener sastavlja ekipu? (Onoliko koliko je trener kriv kriva je i uprava sa SD, posto mi SD nemamo ne mogu ih toliko kritikovat)jurisicduska je napisao/la:Ko hoće realno da pogleda za sve dobro što se u Željezničaru desilo je zaslužan Misimović a za sve loše su zaslužni bivši uposlenici kluba, zato su i bivši jel tako. Sasvim logična analogija.
Svi vi pitari, sve do jednog ste pogledali video klip gdje se Misimovic obraca, sve je fino objasnjeno (mislim na dovodjenje Edisa,za Kostica znamo da je promasaj i po

Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
- Incognito87
- Kontakt:
SUMLJAM da je to tako...starina je napisao/la:Jeste 100%,tako kaze Miske i libotomci ne sumljaju nikad u svog vodju....Lakoste je napisao/la:Kostic trazio Husica i Bevaba.![]()
![]()
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Eto ti mi nadje gresku e do kurca.Kad skontas sta je rijec sprdacina javi se a do daljnjeg sujmljaj....Incognito87 je napisao/la:SUMLJAM da je to tako...starina je napisao/la:Jeste 100%,tako kaze Miske i libotomci ne sumljaju nikad u svog vodju....Lakoste je napisao/la:Kostic trazio Husica i Bevaba.![]()
![]()

- Incognito87
- Kontakt:
jah, jah... 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Lijepo citiraj nemoj kao i vodja ti lipovluka 

- Incognito87
- Kontakt:
Auuu pa ti si onaj Olimpikovac
A bježi jadan ne bio dosta ti je što navijaš za olimpić, još treba neko da te jaše, to bi baš previše bilo 

Miske je l moze jedna porcija bijelih bubrega za ove sto te stalno spominju i komentarisu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
- Kontakt:
Dugo su se Autohtoni držali protiv Lažnih 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.