PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

arelinho
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la arelinho » 19 okt 2016, 08:55

A daj nemoj zajebati da ih nije bilo? Hahahaha nisam gledao utakmicu pa ne znam.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 okt 2016, 09:25

VAtreno jutro u Mostaru, pastrmka iz ribe kreno na krmka da ga uhvati nespremnog. Al' kurko, taj tuca kamen od ranog jutra. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2016, 09:37

arelinho je napisao/la:A daj nemoj zajebati da ih nije bilo? Hahahaha nisam gledao utakmicu pa ne znam.

Nije nikako, bilo kao 6 zainteresovanih i nisu ni dosli. :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2016, 09:40

Lakoste je napisao/la:VAtreno jutro u Mostaru, pastrmka iz ribe kreno na krmka da ga uhvati nespremnog. Al' kurko, taj tuca kamen od ranog jutra. :D
U Mostaru je jutros došlo do narušavanja javnog reda i mira, a prema nepotvrđenim informacijama riječ je o sukobu navijača Veleža i Zrinjskog.

:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 okt 2016, 09:42

Cirkus skupinica. Na Koševo hoće 30 ih jedva dođe na Otoku neće nikako :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 okt 2016, 09:45

starina je napisao/la:Odoh na lobotomiju jebla vas ona,nevjerovatni su svi krivi samo im Miske prav,utjerace im brze neg sto mogu zamislit... :tokralju:
Jedini čovjek koji je kupio klub za 0 km.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 okt 2016, 09:51

Samire Bekriću javi se Aldinu Džidiću i Sindikatu profesionalnih fudbalera BiH. Javno digni glas protiv tiranije i kako ti kažeš kriminala i netačnog poslovanja.
SRETAN BROJ - 1725

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 okt 2016, 12:53

Ko hoće realno da pogleda za sve dobro što se u Željezničaru desilo je zaslužan Misimović a za sve loše su zaslužni bivši uposlenici kluba, zato su i bivši jel tako. Sasvim logična analogija.

Samo ovdje se propušta jedna bitna činjenica.

Kaže Edis tražio igrača on promašaj. Pošteno. Ko je Edisa postavio i dao mu ovlasti da traži igrača?

Kostić tražio igrača promašio. Pošteno. Ko je postavio Kostića, smijenio Edisa i dao mu ovlasti da traži igrača?

Zaposlim ja diletantna i on mi uprska biznis i ja kažem radnik kriv, dovedem goreg od njeg, on ga još sroza, opet radnik kriv. A ja ih sve zaposlio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 okt 2016, 12:54

Kostic trazio Husica i Bevaba. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 19 okt 2016, 13:02

Tamo su svi krivi od trenera,igraca pa cak i Osim je krivac,Miske im oci otvorio dusa draga on misli uvijek dobro svom klubu... :crazy:

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 19 okt 2016, 13:04

Lakoste je napisao/la:Kostic trazio Husica i Bevaba. :lolno: :lolno: :lolno: :leolno: :lolno:
Jeste 100%,tako kaze Miske i libotomci ne sujmljaju nikad u svog vodju.... :puke:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 okt 2016, 13:37

arelinho je napisao/la:A daj nemoj zajebati da ih nije bilo? Hahahaha nisam gledao utakmicu pa ne znam.

Bio je stadion fino popunjen rajom iz Tuzle.
A sto se ovih tice, svega ih se 6 prijavilo za Otoku. To dovoljno govori u kakvom su kur*u. :kafa:

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 19 okt 2016, 13:57

jurisicduska je napisao/la:Ko hoće realno da pogleda za sve dobro što se u Željezničaru desilo je zaslužan Misimović a za sve loše su zaslužni bivši uposlenici kluba, zato su i bivši jel tako. Sasvim logična analogija.

Samo ovdje se propušta jedna bitna činjenica.

Kaže Edis tražio igrača on promašaj. Pošteno. Ko je Edisa postavio i dao mu ovlasti da traži igrača?

Kostić tražio igrača promašio. Pošteno. Ko je postavio Kostića, smijenio Edisa i dao mu ovlasti da traži igrača?

Zaposlim ja diletantna i on mi uprska biznis i ja kažem radnik kriv, dovedem goreg od njeg, on ga još sroza, opet radnik kriv. A ja ih sve zaposlio.
Ko je dao ovlasti da vam menadzeri "preuzmu" klub? Sto Petrovic nije htio kod vas? Jel posteno od uprave da dadne ovlasti da trener sastavlja ekipu? (Onoliko koliko je trener kriv kriva je i uprava sa SD, posto mi SD nemamo ne mogu ih toliko kritikovat)

Svi vi pitari, sve do jednog ste pogledali video klip gdje se Misimovic obraca, sve je fino objasnjeno (mislim na dovodjenje Edisa,za Kostica znamo da je promasaj i po :urnebes: ) a i Slavko je objasnio za radios..arajevo portal kako su se igraci dovodili u nas klub. Ja tebe ne kontam duskice, mrzis Zeljeznicar, zelis da izgori stadion Grbavica uglavnom zelis nam sve najgore i sta te boli briga sta nasa uprava radi :D okreni se ka terenu i tu zajebaji, imas materijala npr derbi.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 19 okt 2016, 13:59

starina je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Kostic trazio Husica i Bevaba. :lolno: :lolno: :lolno: :leolno: :lolno:
Jeste 100%,tako kaze Miske i libotomci ne sumljaju nikad u svog vodju.... :puke:
SUMLJAM da je to tako...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 19 okt 2016, 14:09

Incognito87 je napisao/la:
starina je napisao/la:
Jeste 100%,tako kaze Miske i libotomci ne sumljaju nikad u svog vodju.... :puke:
SUMLJAM da je to tako...
Eto ti mi nadje gresku e do kurca.Kad skontas sta je rijec sprdacina javi se a do daljnjeg sujmljaj.... :clap: :damn:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 19 okt 2016, 14:11

jah, jah... :kafa:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 19 okt 2016, 14:12

Lijepo citiraj nemoj kao i vodja ti lipovluka :wtf:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 19 okt 2016, 14:15

Auuu pa ti si onaj Olimpikovac :rol: A bježi jadan ne bio dosta ti je što navijaš za olimpić, još treba neko da te jaše, to bi baš previše bilo :mrgreen:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 19 okt 2016, 15:50

Miske je l moze jedna porcija bijelih bubrega za ove sto te stalno spominju i komentarisu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 okt 2016, 16:15

Dugo su se Autohtoni držali protiv Lažnih :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.