Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Benzema - 34 gola u LP , 14 svih vremena ..
Impresivno..
Impresivno..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/2013/09/17/ ... 88030.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RickBlaine
- Kontakt:
Ko se upeca na Saurmanov post - magarac.
Nije nam sviran cist penal :kava: Obrana Galatasaraya nam i tu poklonila jedan gol, na njihovu zalost, sudac nije vidio.
http://www.marca.com/2013/09/17/futbol/ ... 51491.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije nam sviran cist penal :kava: Obrana Galatasaraya nam i tu poklonila jedan gol, na njihovu zalost, sudac nije vidio.
http://www.marca.com/2013/09/17/futbol/ ... 51491.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- SportMaster
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Zavolio si ti Real jer smo vam dali jedinog odlicnog igraca kojeg cete kupiti za 10 godina.AA23 je napisao/la:Sad ce vecina reci da im ne fali Ozil![]()
Cestitke, poslije Arsenala jedini klub koji mi je imalo drag je Real, prvobitno zbog one stare generacije Figa, Zidana i mnogih, kad sam bio manji gledo sam finale vi protiv Bayera cini mi se ?
Ja ne znam stvarno zasto toliko provokacija i gluposti napisa u tom postu, dodjem znaci ovdje iskreno, da kazem i da cestitam na pobjedi a ti seres da Arsenal nece kupiti u narednih 10 godina nista, nebitno sad to, cuj zavolio Real sto smo vam dali igraca

Isco zvjerka, Bale ce ubijat u Španiji, kad je u EPL-u rjesavao sam utakmice i mjenjao rezultat samo on sam, digao bi covjek ekipu na noge, imate super igrace a da li ce se sve kockice poklopiti ostalo je da se vidi, sretno

- RickBlaine
- Kontakt:
Al' najjaci Imperator Terim prije utakmice, ka'e "dobit cemo Madrid, nitko ne sumnja u to"
@AA23. Zajebaje se ba Nail. Fin je to momak. Opusteno.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- RickBlaine
- Kontakt:

El mejor del mundo.
ma bolji je panjina gonzaloRaul_64 je napisao/la:Benzema - 34 gola u LP , 14 svih vremena ..
Impresivno..

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko se zaebajeRickBlaine je napisao/la:Al' najjaci Imperator Terim prije utakmice, ka'e "dobit cemo Madrid, nitko ne sumnja u to"

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Znači već ste dinastija nakon pobjede protiv raštimane Galate, fino fino.LenBias je napisao/la:ovo kada se uigra kako treba i koliko moze nastati ce ono sto u nba zovu dinastija

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nail for Real
- Kontakt:
Ajde ne lupaj, ko da je Real tamo neki lijevi klub pa mu se posrecilo. Govoris o Real Madridu. Malo postovanja.Saurman je napisao/la:Znači već ste dinastija nakon pobjede protiv raštimane Galate, fino fino.LenBias je napisao/la:ovo kada se uigra kako treba i koliko moze nastati ce ono sto u nba zovu dinastija
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jos bi im i povjerovao da nisam gledao dominaciju zute podmorniceSaurman je napisao/la:
Znači već ste dinastija nakon pobjede protiv raštimane Galate, fino fino.![]()

Saurman je napisao/la:Znači već ste dinastija nakon pobjede protiv raštimane Galate, fino fino.LenBias je napisao/la:ovo kada se uigra kako treba i koliko moze nastati ce ono sto u nba zovu dinastija

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
chily-rz je napisao/la:Jos bi im i povjerovao da nisam gledao dominaciju zute podmorniceSaurman je napisao/la:

Galata je rastimana jeeer , je ostala citava ekipa koja dogura do cetvrtfinala prosle sezone ?! ono prije par mjeseci.
a sarma , Beusan ovog foruma
svaku utakmicu pogledu , za svaku ima komentar
veliki sarma
velik koliko i Runaldo
ev , sad ce Suko pocet svrsavat.
a sarma , Beusan ovog foruma
svaku utakmicu pogledu , za svaku ima komentar
veliki sarma

velik koliko i Runaldo

ev , sad ce Suko pocet svrsavat.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Obično ovako uvijek počnu glorificirati pobjede protiv nižerazrednih timova nije da nismo navikli al' treba stati na loptu.chily-rz je napisao/la:Jos bi im i povjerovao da nisam gledao dominaciju zute podmorniceSaurman je napisao/la:

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako ovi Njemci kulturno trolaju. Posalju jednog s lanca i uzivaju iz daljine
.
A moze bit je strah...

A moze bit je strah...
- RickBlaine
- Kontakt:
Al' najjaci su mi ovi lobotomculesi koji nakon nekog komentara "neturalca" obavezno stave jedan-dva-tri "lola" jer za nesto vise nisu sposobni
Pokojne obrane Europe i svijeta.

Pokojne obrane Europe i svijeta.

Eto nek' si ti sposoban blago meni, samo za što? Bacanje drkice na Bale-a?RickBlaine je napisao/la:Al' najjaci su mi ovi lobotomculesi koji nakon nekog komentara "neturalca" obavezno stave jedan-dva-tri "lola" jer za nesto vise nisu sposobni![]()

-
- Kontakt:
Koliko je ozbiljna Ikerova povreda?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.