RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Tesko ce Tosk uzet bod... tanko su oni jaro... olimpik je prejak nazad sve sem golmana extra... stare mrcine i iskunjare... Pola ih moze igrat premijer ligu sto se tice iskustva i znanja... Gledao sam Olimpika bas djeluju mocno sredina terena i zadnja linija dok je kod Veleza napad i brza krila adut... nazalost nepobjedjuje ofanzivni fudbal kod nas ovde. Kod kuce moze ofanzivno ali u gostuima oprezno..Tesko ce bit stvarno ovi ce sve zivo premirati... a kako se zapinje kad se igraci premiraju vidilo se Gradaccu. Mi protiv Olimpika ni blizu nismo igrali kao protiv Veleza jer Velez nije premije dao...jesmo igrali na pobjedu al ni blizu ko kao protiv vas. Lijepo je one vase navijace vidit nema sta svaka cast ali uprava je trebala odrijesiti kesu... mislim da je kasno sad...
-
- Kontakt:
Drago mi je sto vjerujes da vas je Olimpik dobio u postenoj i fer utakmici. Majstore, opekli su se oni dovoljno puta na jesen protiv Novog Travnika, Bratstva da bi ista prepustili slucaju. Oni su ponudili cifru vama.da zapnete protiv nas i da ne zapinjete protiv njih.combe80 je napisao/la:Tesko ce Tosk uzet bod... tanko su oni jaro... olimpik je prejak nazad sve sem golmana extra... stare mrcine i iskunjare... Pola ih moze igrat premijer ligu sto se tice iskustva i znanja... Gledao sam Olimpika bas djeluju mocno sredina terena i zadnja linija dok je kod Veleza napad i brza krila adut... nazalost nepobjedjuje ofanzivni fudbal kod nas ovde. Kod kuce moze ofanzivno ali u gostuima oprezno..Tesko ce bit stvarno ovi ce sve zivo premirati... a kako se zapinje kad se igraci premiraju vidilo se Gradaccu. Mi protiv Olimpika ni blizu nismo igrali kao protiv Veleza jer Velez nije premije dao...jesmo igrali na pobjedu al ni blizu ko kao protiv vas. Lijepo je one vase navijace vidit nema sta svaka cast ali uprava je trebala odrijesiti kesu... mislim da je kasno sad...
-
- Kontakt:
Smijesno je citati ove postove kako ovi iz Gradacca ubjedjuje i sebe i nas da su oni neki bitan faktor bili u ovoj borbi za PL
Naguzili se olimpijcima i kako oni kazu i sudije natezale za olimpijce,pa nas docekali sa sudijom kojeg su naravno sarajlije poslale.

#musvdg
Nije bitno kakav smo faktor bitno je da smo vas otresli. Nakon silnog vaseg ku rcenja i bahacenja kako ce dva razlike bit do poluvremena, kako smo seljaci, sljivari i sl.
Vi ste imali 2-3 ozbiljne prilike za 90 min.
U zadnja 4 medusobna duela imamo 2 pobjede, 1 remi i 1 poraz. Tako da smo vam ocigledno bitan faktor.
Zato nastavte ga dudlati nama seljacima i provjerite jel Pastrmka ziv il se jos nije vratio iz Gradačca.
I jos nesto vidimo se iduce sezone jer budite sigurni da ste u Gradačcu i definitivno izgubili PL bar sto se ove sezone tice.
U zadnja 4 medusobna duela imamo 2 pobjede, 1 remi i 1 poraz. Tako da smo vam ocigledno bitan faktor.
Zato nastavte ga dudlati nama seljacima i provjerite jel Pastrmka ziv il se jos nije vratio iz Gradačca.
I jos nesto vidimo se iduce sezone jer budite sigurni da ste u Gradačcu i definitivno izgubili PL bar sto se ove sezone tice.
- Stone Island
- Kontakt:
combe je napisao/la:Nije bitno kakav smo faktor bitno je da smo vas otresli. Nakon silnog vaseg ku rcenja i bahacenja kako ce dva razlike bit do poluvremena, kako smo seljaci, sljivari i sl.

Stone Island je napisao/la:combe je napisao/la:Nije bitno kakav smo faktor bitno je da smo vas otresli. Nakon silnog vaseg ku rcenja i bahacenja kako ce dva razlike bit do poluvremena, kako smo seljaci, sljivari i sl.
I jos nesto vidimo se iduce sezone jer budite sigurni da ste u Gradačcu i definitivno izgubili PL bar sto se ove sezone tice.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Opusti se druze uzivaj u zivotu,Veleza ce bit bio on u PL ili FL.Vi provjerite ko uze 5hiljada(od onih para sto ste se trebali naguzit olimpijcima i zapet protiv Veleza).combe je napisao/la:Nije bitno kakav smo faktor bitno je da smo vas otresli. Nakon silnog vaseg ku rcenja i bahacenja kako ce dva razlike bit do poluvremena, kako smo seljaci, sljivari i sl.
Idemo ležve danas po 3 boda pa onda u jajce sviii

#musvdg
- Stone Island
- Kontakt:
Možeš ti to puno bolje.combe je napisao/la:Stone Island je napisao/la:combe je napisao/la:Nije bitno kakav smo faktor bitno je da smo vas otresli. Nakon silnog vaseg ku rcenja i bahacenja kako ce dva razlike bit do poluvremena, kako smo seljaci, sljivari i sl.
I jos nesto vidimo se iduce sezone jer budite sigurni da ste u Gradačcu i definitivno izgubili PL bar sto se ove sezone tice.![]()
![]()
![]()
![]()
3 bobe prosute plasticari vas yebase.

-
- Kontakt:
Mozes ti vjerovati i svi vi sta hocete, ali sjetit ces se ovih rijeci. Nema veze sta je Olimpik kupio i premirao, u PL ulazi Velez. Et 1.6 cemo se cuti, pa cemo vidjeti ko je upravu. Ziviocombe je napisao/la:Nije bitno kakav smo faktor bitno je da smo vas otresli. Nakon silnog vaseg ku rcenja i bahacenja kako ce dva razlike bit do poluvremena, kako smo seljaci, sljivari i sl.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Puno ste glasniji bili i prije utakmice sa nama. Isto ste govorili cucemo se poslije utakmice kad nas otresete.
Nakon sto ste ispusili ne cujete se zivi.
Combicu zahebajes Velezovce opet??? Cudo nisi otiso u Jajce??? Digo i ti ruke od nase Zvijezde nam ko i piska bjezi ba... piska jaro kofol nece vise pratit Zvijezdu a u prvom safu u Jajcu garant danas 

-
- Kontakt:
Mislim da treba zavrsit pricu o utakmici Zvijezda-Velez. Apsolvitali smo, cestitke na pobjedi, koliko je pirova vifjet ce se u narednom periodu, mislim da bi svi istinski navijaci Zvijezde htjeli poci nasim putem a ne biti ekipa koju ce tri covjeka prodat za 15.000KM. 9 od 9, pocevsi od danas !
- Stone Island
- Kontakt:
Ako ćeš zaključke donositi na osnovu nekoliko forumaša na sportsport.ba, dečko imaš ozbiljnih problema. Postoji život i mimo virtuelnog svijeta.combe je napisao/la:Puno ste glasniji bili i prije utakmice sa nama. Isto ste govorili cucemo se poslije utakmice kad nas otresete.
-
- Kontakt:
tesanj91 je napisao/la:Na vec sad vidim 5 zutih za Velež sutra. Smrdi mi to. Ali mislim da ce se u 27. Kolu odluciti ko ulazi. Kako bilo Sretno Veležu nadam se od iduce godine u PL
Golemo, nijedan žuti ovim što im prijeti suspenzija.. Demantova nas Sarajkić

Ti si naša ljubav jedina!
Kako vam više ne dosadi izmišljati uoči svakog kola?fudbalfudbal je napisao/la:tesanj91 je napisao/la:Na vec sad vidim 5 zutih za Velež sutra. Smrdi mi to. Ali mislim da ce se u 27. Kolu odluciti ko ulazi. Kako bilo Sretno Veležu nadam se od iduce godine u PL

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izgleda. Bas citav da vidim jeli bilo kartona. Dobro je samo proc metalege i bratstvo i mislim da je velez onda prvakfudbalfudbal je napisao/la:tesanj91 je napisao/la:Na vec sad vidim 5 zutih za Velež sutra. Smrdi mi to. Ali mislim da ce se u 27. Kolu odluciti ko ulazi. Kako bilo Sretno Veležu nadam se od iduce godine u PL
-
- Kontakt:
Kakav je bio Samardzic
- josipmusa2
- Kontakt:
Odličan, pokretljiv, brz, prati odlično linije odbrane i ubacuje se pravovremeno, oštar i precizan centaršut, pravo osvježenje na desnoj straninebeskasila je napisao/la:Kakav je bio Samardzic
Je rise musajosipmusa2 je napisao/la:Odličan, pokretljiv, brz, prati odlično linije odbrane i ubacuje se pravovremeno, oštar i precizan centaršut, pravo osvježenje na desnoj straninebeskasila je napisao/la:Kakav je bio Samardzic
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.