FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 01 okt 2014, 00:29

ja bi bio zadovoljan krpicem,brzim,redjepijem,moranjkicem,i jasminom mesanovicem...otjerati jankovica,sarica,djafica...umjesto fejzica piric i to je to zasad,,
onda na ljeto dovest tri dobraaa bombe igrace...jedan nazad,jedan u vezu i jedan ofanzivno..uz ovu ekipu koju sam nabrojao..top... :cool:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 okt 2014, 00:34

Stidi vas se Husic , vise se cuje Sarajvo i Željo na utakmici , nego pjesma prema Slobodi :D :lol:

Jadan on sa vama

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2014, 00:38

Krpic, Rezepi i Moranjkic su taraba igraci...da vrijede igrali bi negdje....oni su u rangu sa ovim igracima koji trenutno igraju.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 00:39

aS_Roma je napisao/la:Stidi vas se Husic , vise se cuje Sarajvo i Željo na utakmici , nego pjesma prema Slobodi :D :lol:

Jadan on sa vama
sta da ti se odgovori sto vec ne znas...mrzimo vas,jbg :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2014, 00:40

Vala nije to ni tacno toliko ..evo protov Zelje pregledo sam I snimak uopste puno se nije spominjalo I pjevalo to..tek kad je nastalo sranje onda jest ..ali do tad ne u par navrata...pa neki dan Manijaci nanojaci nas apominju na svojim tekmama, Siouxi redovno nas spominju.... sve je to tu gdje postoji taj navijacki I klubski rivalitet..Torcida I BBB redovno to radje jedni drugim, tako isto cigani I grobari a ni vi niste bolji jedni drugima pjevate pjesme kad nije vjeciti derbi..cesto cujes nesto protov Zelje I Sarajeva..zato bezveze tu palamudimo uvjek isto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 okt 2014, 00:42

Skver je napisao/la:Krpic, Rezepi i Moranjkic su taraba igraci...da vrijede igrali bi negdje....oni su u rangu sa ovim igracima koji trenutno igraju.
pa nista eto,ocekujemo jednog iz boaviste,jednog iz betisa i porta

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 00:42

Skver je napisao/la:Krpic, Rezepi i Moranjkic su taraba igraci...da vrijede igrali bi negdje....oni su u rangu sa ovim igracima koji trenutno igraju.
to i ja kazem...sta je sa njima..odigrali dobru polusezonu u federalnoj ligi :? :? ...mislim,nisu toliko losi al ih ljudi prizivaju kao da smo mesija zijanili,jbt :D :D ...ova 2 ne igraju nigdje...nista oni nece unaprijedit igru ili nesto skroz malo...sa njima mozemo izborit opstanak...mozda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 00:45

SaltCityAttack je napisao/la:Vala nije to ni tacno toliko ..evo protov Zelje pregledo sam I snimak uopste puno se nije spominjalo I pjevalo to..tek kad je nastalo sranje onda jest ..ali do tad ne u par navrata...pa neki dan Manijaci nanojaci nas apominju na svojim tekmama, Siouxi redovno nas spominju.... sve je to tu gdje postoji taj navijacki I klubski rivalitet..Torcida I BBB redovno to radje jedni drugim, tako isto cigani I grobari a ni vi niste bolji jedni drugima pjevate pjesme kad nije vjeciti derbi..cesto cujes nesto protov Zelje I Sarajeva..zato bezveze tu palamudimo uvjek isto
de bolan doda lozi te frajer...sta ti je :D :D ....naravno da se nije spominjalo...mozda su se 2 puta spomenuli do incidenta a to je 75. minuta....pa ima snimak,majka mu stara...nego,neka oni prate Slobodu i sta nas predsjednik govori..lijepo je to :D :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2014, 00:50

wienultras je napisao/la:
pa nista eto,ocekujemo jednog iz boaviste,jednog iz betisa i porta
Pa sigurno mu nece Husaric dovoditi igrace....nego ce doci oni koji znaju igrati....znaju momci igrati i koji nisu iz Boaviste, Betisa ili Porta....vjerovao ili ne ima ih koji znaju igrati a nisu iz navedenih klubova i nisu toliko skupi.
🔴⚫️

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 okt 2014, 00:53

a koji ce ti **** bolji kada evropu neces ufatiti ove sezone sigurno...
stara garda je upravu,dobri su ovi sto sam naveo samo za jednog....opstanka...to je cilj ove sezone...ili nije.. :hmmmmm:
skuplji nam netrebaju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2014, 00:55

Ma ja za opstanak ok nema problema ..bolji su nego ovi sto imamo ****..slijedece godine treba bolje necemo na njima ostat sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 okt 2014, 00:59

Nase je da placamo ulaznice i budemo strpljivi.. I da ne lomimo stolice ako moze hahah

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2014, 01:03

wienultras je napisao/la:a koji ce ti **** bolji kada evropu neces ufatiti ove sezone sigurno...
stara garda je upravu,dobri su ovi sto sam naveo samo za jednog....opstanka...to je cilj ove sezone...ili nije.. :hmmmmm:
skuplji nam netrebaju.
Ma dolaze novi igraci koji ce biti okosnica tima za sezonu 2015/16, ekipa se ne pravi preko noci.....pogotovo ako je ovaj lik potpisao na 18 mjeseci, kakav opstanak, smijesno.....uigravanje tima i milon stvari sto jedan ozbiljan trener treba uraditi, ne dovodi se 11 igraca preko noci...i covjek mora poceti od necega, a to od necega ce sigurno biti sa 5,6 novih igraca + nadogradnja tima kasnije......
🔴⚫️

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 okt 2014, 01:09

wienultras je napisao/la:krpic eto nece ni igrat sta tebe boli ****,ispast cemo iz lige,i to vas boli ****... :shhh:
azmire reko sam tornado,ne cunami sunce ti ljubim :clap:
ovaj covjek ce napraviti ekipu po svom ukusu za sledecu sezonu,pomoce mu ovaj pomocnik mu novi :urnebes:
inace menadjer... :kafa:
igracki nemojte puno ocekivat na polusezoni,bice bombi,ali malo,cilj je opstati,i biti u gornjem dijelu...a onda slijede ta famozna pojacanja o kojim je predsjednik govorio... :njanjanja:
reko vam ja ima dva dana...tornado :thumbup:
pakleno ljeto 2015...
dug je trenutno negdje oko 5.7 mil...pa racunajte...predsjednik kaze bice do kraja ove sezone blizu 4... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
sve hajtere pozdravlja dijasporac :tralala: :tralala:
svi u zvornik,ko izda pizda....ako bude dobar odziv,recite gigantu....i bice rjeseno :thumbup:
jeli bogati skver,sta sam ja ovdje napisao...par pjacanja,i gradnja tima za SLEDECU SEZONU..
prati malo jbg ti...kazem ti sad nam skupi netrebaju...dovest dvoicu trojicu samo da se opstanak izbori...onda za sledecu nek covjek sebi pravi ekipu...
to sto se tebi nije svidio moj izbor igraca... :) pakleno ljeto nas ceka.... :njanjanja:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2014, 01:17

wienultras je napisao/la: jeli bogati skver,sta sam ja ovdje napisao...par pjacanja,i gradnja tima za SLEDECU SEZONU..
prati malo jbg ti...kazem ti sad nam skupi netrebaju...dovest dvoicu trojicu samo da se opstanak izbori...onda za sledecu nek covjek sebi pravi ekipu...
to sto se tebi nije svidio moj izbor igraca... :) pakleno ljeto nas ceka.... :njanjanja:
Shvatio sam ja tebe odlicno, Azmir hoce da se bori za Evropu u sezoni 2015/16....da bi bio u konkurenciji za Evropu moras se poceti spremati sad od proljeca a ne od sledeceg ljeta.....to ce svaki ozbiljan trener uraditi.... tim se ne moze napraviti preko noci...treba vremena.....
🔴⚫️

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 okt 2014, 01:34

Pa i govorim da ce sad napraviti okosnicu tima a na ljeto dovest par ciljanih pojacanja.nece sad dovoditi skupa pojacanja i placat ihdjaba do ljeta...doce dobri igraci.ali za evropu ili top tri treba ti klasa brate.a klasa ce doci na ljeto...hajde razumijemo se u biti haha

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 okt 2014, 01:37

Samo neka vrate ovaj dug pa sto sw mene tice ne moraju ganjat visi plasman jos par godina...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2014, 01:38

ma čovjek je lijepo, jasno i nedvosmisleno rekao da je cilj plasman u evropu po svaku cijenu i da finansijska sredstva neće predstavljat' nikakav problem :kafa: znači, kad čovjek odluči da se napadne izlazak u evropu, fino će gospodski da se otvori :salut:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 okt 2014, 08:48

Za licencu za evropu nesmijes biti duzan igracima savezu i drzavi...mi smo ostali duzni drzavi jos ali i to bi se trebalo rijesiti famoznim reprogramom koji smo potpisali..kada i to stupi na snagu nece biti nikakve prepreke..dug povjeriocima dobavljacima neutice na licencu.ali i tu smo rijesili milion km duga...igracima se neduguje..jedva cekam kraj ove sezone...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 01 okt 2014, 11:00

Jel bilo predstavljanje ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.