onda na ljeto dovest tri dobraaa bombe igrace...jedan nazad,jedan u vezu i jedan ofanzivno..uz ovu ekipu koju sam nabrojao..top...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sta da ti se odgovori sto vec ne znas...mrzimo vas,jbgaS_Roma je napisao/la:Stidi vas se Husic , vise se cuje Sarajvo i Željo na utakmici , nego pjesma prema Slobodi![]()
![]()
Jadan on sa vama
pa nista eto,ocekujemo jednog iz boaviste,jednog iz betisa i portaSkver je napisao/la:Krpic, Rezepi i Moranjkic su taraba igraci...da vrijede igrali bi negdje....oni su u rangu sa ovim igracima koji trenutno igraju.
to i ja kazem...sta je sa njima..odigrali dobru polusezonu u federalnoj ligiSkver je napisao/la:Krpic, Rezepi i Moranjkic su taraba igraci...da vrijede igrali bi negdje....oni su u rangu sa ovim igracima koji trenutno igraju.
de bolan doda lozi te frajer...sta ti jeSaltCityAttack je napisao/la:Vala nije to ni tacno toliko ..evo protov Zelje pregledo sam I snimak uopste puno se nije spominjalo I pjevalo to..tek kad je nastalo sranje onda jest ..ali do tad ne u par navrata...pa neki dan Manijaci nanojaci nas apominju na svojim tekmama, Siouxi redovno nas spominju.... sve je to tu gdje postoji taj navijacki I klubski rivalitet..Torcida I BBB redovno to radje jedni drugim, tako isto cigani I grobari a ni vi niste bolji jedni drugima pjevate pjesme kad nije vjeciti derbi..cesto cujes nesto protov Zelje I Sarajeva..zato bezveze tu palamudimo uvjek isto
Pa sigurno mu nece Husaric dovoditi igrace....nego ce doci oni koji znaju igrati....znaju momci igrati i koji nisu iz Boaviste, Betisa ili Porta....vjerovao ili ne ima ih koji znaju igrati a nisu iz navedenih klubova i nisu toliko skupi.wienultras je napisao/la:pa nista eto,ocekujemo jednog iz boaviste,jednog iz betisa i portaSkver je napisao/la:Krpic, Rezepi i Moranjkic su taraba igraci...da vrijede igrali bi negdje....oni su u rangu sa ovim igracima koji trenutno igraju.
Ma dolaze novi igraci koji ce biti okosnica tima za sezonu 2015/16, ekipa se ne pravi preko noci.....pogotovo ako je ovaj lik potpisao na 18 mjeseci, kakav opstanak, smijesno.....uigravanje tima i milon stvari sto jedan ozbiljan trener treba uraditi, ne dovodi se 11 igraca preko noci...i covjek mora poceti od necega, a to od necega ce sigurno biti sa 5,6 novih igraca + nadogradnja tima kasnije......wienultras je napisao/la:a koji ce ti **** bolji kada evropu neces ufatiti ove sezone sigurno...
stara garda je upravu,dobri su ovi sto sam naveo samo za jednog....opstanka...to je cilj ove sezone...ili nije..![]()
skuplji nam netrebaju.
jeli bogati skver,sta sam ja ovdje napisao...par pjacanja,i gradnja tima za SLEDECU SEZONU..wienultras je napisao/la:krpic eto nece ni igrat sta tebe boli ****,ispast cemo iz lige,i to vas boli ****...![]()
azmire reko sam tornado,ne cunami sunce ti ljubim![]()
ovaj covjek ce napraviti ekipu po svom ukusu za sledecu sezonu,pomoce mu ovaj pomocnik mu novi![]()
inace menadjer...![]()
igracki nemojte puno ocekivat na polusezoni,bice bombi,ali malo,cilj je opstati,i biti u gornjem dijelu...a onda slijede ta famozna pojacanja o kojim je predsjednik govorio...![]()
reko vam ja ima dva dana...tornado![]()
pakleno ljeto 2015...
dug je trenutno negdje oko 5.7 mil...pa racunajte...predsjednik kaze bice do kraja ove sezone blizu 4...![]()
![]()
![]()
![]()
sve hajtere pozdravlja dijasporac![]()
![]()
svi u zvornik,ko izda pizda....ako bude dobar odziv,recite gigantu....i bice rjeseno
Shvatio sam ja tebe odlicno, Azmir hoce da se bori za Evropu u sezoni 2015/16....da bi bio u konkurenciji za Evropu moras se poceti spremati sad od proljeca a ne od sledeceg ljeta.....to ce svaki ozbiljan trener uraditi.... tim se ne moze napraviti preko noci...treba vremena.....wienultras je napisao/la: jeli bogati skver,sta sam ja ovdje napisao...par pjacanja,i gradnja tima za SLEDECU SEZONU..
prati malo jbg ti...kazem ti sad nam skupi netrebaju...dovest dvoicu trojicu samo da se opstanak izbori...onda za sledecu nek covjek sebi pravi ekipu...
to sto se tebi nije svidio moj izbor igraca...pakleno ljeto nas ceka....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.