NoDi80 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 18:28
Normalno kad ti je vezni bio spoj mladosti i iskustva
Hodzic (21 godina), Santos (21), Beca (20), Amoah (20)
Sve mladi momci koji su zeljni dokazivanja ,
Brzina, tehnika, snaga plus instikt Stilica koji je bio majstor te sredine
Fino poslozen vezni falio nam je jos jedan napadac uz Haracica
Tad Krpica nazalost nismo imali vec Beganovica koji nije 9ka
Danas imas vezni star,trom, umoran , povrijedjen i nekvalitetan
Jos plus umjesto da das sansu Goleticu, ti dovodis neke Bibere i Turanjanine
Umjesto da das sansu Efendicu, Sabicu, Babaluku, Musicu, Sadzaku, Jaberu
Ti konstatno pravis veci trosak dovodeci vecinom istrosene, povrijedjene i poluprodukte sa strane
I opet u 3 godine samo jednom izboris Europu
Jos ti igraci odu dzabe
Znaci nikakvog smisla nema
Prizeljkivao sam nabrijanog Sabica i izadje ti Jasarevic
Ispo je 10 puta do 15te minute
Prizeljkivao sam Jabera oni stave sporog Bibera uz sprijeg Stilica i nesto brzeg Mekica
A iza njih Kosoric 37 godina
Smijesno i zalosno
Hocu djeca da igraju pun mi je ****
Starih i sporih igraca
Niko ovoj drugoj ublehi nije reko prihvati Alisona, prihvati Turanjanina, prihvati Bibera, nemoj prihvatiti Bilala is Sloge, pa je uradio to. Niko mu nije rekao da mu bekove igraju Jašarević i Galić, da Beća, Musić, Šehić donedavno nezaslužuju minute u dresu, međutim njemu je tako bilo. Ja opet ko papagaj ponavljam, Beća 30 minuta, Musić 0 minuta, Gasal na početku sezone našo formu, znao se naći u situaciji, pogodio jedno 2-3-4 stative, bukvalno mu samo gol falio da se vrati na prošlosezonski nivo forme i da krene opet sa asistencijama i golovima, haj ti njega na klupu, i daj Drlju, koji ima jednu moždanu vijugu u glavi. I kako onda Gasal, Beća, Sehić, Musić, pa i Drina donekle(ne računam ovaj sad period povrede) da imaju motivaciju za dalje. Kako omladinci od kadeta da imaju motivaciju za prvi tim? Nikako eto kako.
Onda se i pitamo što nam omladinci odlaze, i što su zadnje tarabe oni koji ostaju.
Evo ja se sjećam Osmankovića i Eldara Šehića kao zadnje dvojice naših omladinaca koji su imali priliku i koji su istrpljeni na seniorskom nivou pa da su uradili nešto u svojoj karijeri. Možemo pričati šta hoćemo, ali Osmanković sasvim dobru karijeru u Hrvatskoj ima.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim